Video

WEEKVLOG #2 – Drie leuke persdagen!

28 april 2016

Daar is ‘ie dan: de tweede weekvlog. Vanwege Koningsdag (en mijn drukke planning!) staat ‘ie dit keer een dag later online dan normaal, maar dat mag de pret niet drukken. Mocht je benieuwd zijn naar mijn week, drie hele leuke persdagen en mijn laatste beoordelingen en tentamens op school… Kijk mee!

Allereerst super bedankt voor de positieve reacties en de duimpjes omhoog op mijn vorige weekvlog. Ik moet toegeven, het was toch redelijk eng om ‘m ook daadwerkelijk gewoon online te gooien, maar ik heb er geen moment spijt van gehad. Ik heb al een aantal tips gekregen om mijn vlog skills te verbeteren en één daarvan wordt in ieder geval een échte vlogcamera, want ja, deze video’s zijn gewoon met mijn iPhone 6 gemaakt. Maar goed, die krengen zijn vrij duur en daar moet dus even voor gespaard worden. Verder ga ik ECHT proberen om minder aan mijn haren te zitten (SORRY!) en meer de camera in te kijken, maar ik geloof dat dat in deze vlog nog steeds niet helemaal gelukt is…. oeps.

Afgelopen week had ik in ieder geval weer een drukke planning. Zo had ik mijn laatste tentamens en beoordelingen op school, reed ik met Joost naar de bioscoop in Antwerpen en ging ik samen met Justine naar drie persdagen in Amsterdam. Daarnaast had ik ook een gezellige sushi date en ging ik bijkletsen onder het genot van een wijntje met vriendinnen… Je moet de weekvlog eigenlijk gewoon maar gaan kijken, dan zie je het allemaal vanzelf. Vergeet niet om de vlog in HD te kijken voor de beste kwaliteit!

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Zouden jullie het leuk vinden als ik voortaan zeven dagen per week een stukje vlog en iedere woensdag dus een weekvlog upload? Ik ben super benieuwd naar jullie reacties, vergeet je vooral niet te abonneren op mijn kanaal (klik!) zodat je geen video’s zult missen en als eerste op de hoogte bent (de vlogs worden namelijk een dag eerder op YouTube gezet!). Enne… een duimpje omhoog vind ik ook héél leuk :-).

Liefs,
Denise

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Jamey 28 april 2016 at 17:20

  Wat leuk zo’n vlog van de persdagen!
  Jamey plaatste onlangs…Make-Up Studio Matt lipstick en Banana PowderMy Profile

 • Reply Manon 28 april 2016 at 17:32

  Ontzettend leuke vlog! Leuk dat je een persdag had

 • Reply Dionne 28 april 2016 at 19:08

  Super leuke vlog weer! Heel leuk elke week!
  Dionne plaatste onlangs…Online geld verdienen was nog nooit zo makkelijkMy Profile

  • Reply Denise 28 april 2016 at 20:53

   Ah dankjewel Dionne! <3

 • Reply Justine 29 april 2016 at 10:34

  Yaaay leuk! Ik ben fan en heb nog geen vlog gemist haha.
  En woehoe, minutes of fame jongens, unbelievable! “Een quiche” klonk nog nooit zo sexy, hahaha. GRAPJE!
  Justine plaatste onlangs…OOTD – Blaim it on the weatherMy Profile

 • Reply Kaylee Joosten 29 april 2016 at 11:19

  Echt een superleuke vlog! Nog geen vlog gemist en nu al zo benieuwd naar de volgende. Je doet het zo leuk meid! <3
  Kaylee Joosten plaatste onlangs…De blogs die ik dagelijks leesMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten