Geen categorie

What did I do? #10 – Opening Primark, contract en propedeuse

26 september 2014

I’ve got a job! Ik tekende het contract en officieel werk ik weer voor een tijdje bij Douglas. Ook kreeg ik de datum door van mijn propedeuse uitreiking en waagde ik me de straat op in mijn gloednieuwe fluffy jacket. Benieuwd wat ik nog meer gedaan, gegeten en gewenst heb?


Gedaan

Afgelopen dinsdag vertrok ik al vroeg richting het verre Venlo voor de opening van de nieuwe Primark. Het was ontzettend geslaagd en ik had het voor geen goud willen missen. In dit artikel lees je er meer over en zie je een kleine shoplog van m’n nieuwste aankopen.Gewenst

Ik merk dat het combineren van een voltijd studie, een blog en wat vrije tijd steeds moeilijker te combineren valt. Nu er uitnodigingen voor blog events in m’n mailbox vallen kan ik m’n geluk niet op, maar ik besef ook dat ik alles wat beter moet gaan plannen. School is helaas ook erg belangrijk..Gelezen

Al een aantal weken had ik het nieuwste exemplaar van Moodiez op m’n bureau liggen en ik heb eindelijk de tijd gehad om hem door te bladeren. Wat een fantastisch positief tijdschrift!Gehoord

Eindelijk staat de datum vast waarop ik mijn propedeuse uitgereikt krijg, super spannend! Ik kan niet wachten om eindelijk het papiertje vast te kunnen houden, hard werken wordt gelukkig beloond.Gegeten

De gewonnen cadeaubonnen van de Ben & Jerry’s pakketen zijn goed gebruikt. Alle 12 de ijsbakjes zijn al genuttigd – niet alleen door mij hoor, ik ben dan wel een snoepkont maar na zes bakjes zit ik ver vol! – en ik heb mijn favorieten gevonden. De Caramel Chou Chou blijft voor mij de lekkerste!

Geërgerd

Donderdag besloot ik om met m’n studiegroepje aan een opdracht te werken in Tilburg. De motivatie verdween al snel toen ik zag dat er weer een hoop treinen niet reden. Wanneer de blaadjes van de bomen vallen is het bij NS altijd een enorme bende.. Ik hoop dat de komende weken niet erger worden.

Gezien

Joost en ik namen een kijkje op zijn stage plek in de Zoo van Antwerpen. Ontzettend leuk om te zien waar hij zich vijf dagen per week bezighoud. Wat een lieve dieren en echt een leuke dierentuin!Gedacht

Tot m’n verbazing zag ik dat het tentamenrooster al weer in m’n mailbox zat. Shit.. ze komen nu wel heel dichtbij. Ik heb by far het slechtste rooster ever en raak er nu al van in de stress. Komt er ook nog eens bij dat ik midden in die week jarig ben, hoera!Gekocht

M’n fluffy jas – gekocht bij Primark – hangt op m’n kamer te pronken en iedere keer wanneer ik er langs loop kan ik een glimlach niet onderdrukken. Ik kon het dan ook niet laten om hem meteen aan te trekken. Helaas is fluffy wat minder leuk tijdens de regen.. Ik was net een verzopen katje!Gelukkig

Yeey, het is officieel! In de maanden november en december ben ik weer een Douglas girl! M’n contract is getekend en ik kan niet wachten om weer aan de slag te gaan. Stiekem heb ik het werken wel een beetje gemist.

Hoe was jouw week?

You Might Also Like

96 Comments

 • Reply Michaela J. 26 september 2014 at 04:20

  Hopelijk kan je het bloggen en school binnenkort wat beter combineren! Wat leuk dat je vriend stage loopt bij de Zoo in Antwerpen 😉

  • Reply Denise van Kalmthout 26 september 2014 at 09:55

   Ik denk helaas dat het in de winter alleen nog maar lastiger wordt.. Het is dan zo snel donker dat ik na school geen foto's meer kan maken!

 • Reply Laura Steenks 26 september 2014 at 04:35

  Leuk! In die maanden werken bij Douglas lijkt me erg leuk, veel mensen die cadeautjes kopen. 🙂

  • Reply Denise van Kalmthout 26 september 2014 at 09:56

   Ik heb er natuurlijk al 1,5 jaar gewerkt – vorig jaar ook met kerst! – en dat was ontzettend leuk!

 • Reply Tessa 26 september 2014 at 05:04

  Oeh spannend je propedeuse! En wat heerlijk die Ben en Jerry's haha
  Liefs, Tessa

 • Reply Esther 26 september 2014 at 05:25

  Super leuk werk lijkt me dat bij Douglas tijdens de december maanden!

 • Reply Svenja 26 september 2014 at 05:50

  Hmmm zo lekker dat je B&J ijs hebt gewonnen <3 En een fluffy jas is zo fijn, die houdt je vast lekker warm aankomende herfst en winter!

 • Reply Dagmar Valerie 26 september 2014 at 06:13

  Aah wat een leuk artikel heb je er weer van gemaakt, superleuk om te lezen! Het was zo gezellig dinsdag, wat gaaf dat je die jas hebt gekocht! Echt superfijn dat je bij de Douglas kunt werken <3

  • Reply Denise van Kalmthout 26 september 2014 at 09:57

   Dankjewel lieve Dagmar! Ik ben inderdaad weer blij dat ik nog eventjes terug kan!

 • Reply Kimsbloglife 26 september 2014 at 06:13

  Heel begrijpelijk dat alles moeilijk te combineren is, dat revaar ik ook, zeker nu ik met m'n stage bezig… Leuk dat je binnenkort weer kan gaan werken, maar dan zal het natuurlijk nog drukker worden! Bleh nu al je examenrooster, ik ben zoooo blij dat ik in december eens geen examens heb en gewoon kerst en nieuwjaar lekker kan vieren! In juni de laatste keer en hopelijk ben ik dan afgestudeerd!

  • Reply Denise van Kalmthout 26 september 2014 at 09:57

   Ah wat fijn dat je al bijna afgestudeerd bent, ik moet helaas nog wel eventjes hoor!

 • Reply Joyce Hoogenboom 26 september 2014 at 06:33

  Wat een ontzettend leuke blog…:)

  xoxo
  Joyce
  livstyle.nl

 • Reply wellnewss 26 september 2014 at 06:34

  Fijn dat je contact is getekend. En gewoon rustig blijven, komt vast goed met de tentamens:)

 • Reply Manon 26 september 2014 at 06:45

  Leuk om te lezen, ik vond het een super toffe week zo met een event tussendoor, succes met je tentamens alvast 🙂

 • Reply withlovefroms 26 september 2014 at 06:57

  Wat leuk dat je weer aan het werk gaat bij Douglas! Veel succes meid!
  En hmmm ik zou de Caramel Chou Chou ook wel eens willen uitproberen!
  Liefs, <3

 • Reply Lou Leeft 26 september 2014 at 06:59

  Wat fijn dat je weer voor een paar maandjes aan de slag kunt bij Douglas! Die tentamens gaan zeker goedkomen, hopelijk werkt NS ook snel weer mee. 🙂

 • Reply Denise van L 26 september 2014 at 07:03

  Leuk artikel Denise ! En wat fijn dat je met de feestdagen bij Douglas kan werken ! X

 • Reply Betty Budget 26 september 2014 at 07:03

  Heel leuk; ik herken je week wel! Het Primark event, tentamens en het plannen! Ik plan nu twee weken vooruit voor mijn blog en soms skip ik een artikel dag. Ik werk met een blog school en prive agenda zodat ik toch zelf wat vrije tijd over heb! Het is niet makkelijk combineren xx

  • Reply Denise van Kalmthout 26 september 2014 at 09:59

   Wat slim om twee weken vooruit te plannen! Het lukt mij alleen nooit om zo ver vooruit te schrijven..

 • Reply Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla 26 september 2014 at 07:05

  Stage bij een dierentuin klinkt erg leuk! Succes met studeren :-/

 • Reply Eva Realitijd 26 september 2014 at 07:16

  Oehooeee! proficiat met je job! Klinkt echt superleuk 🙂

 • Reply Melanie Jong Tjien Fa 26 september 2014 at 07:17

  Wat fijn dat je een nieuwe baan hebt! 🙂

  • Reply Denise van Kalmthout 26 september 2014 at 09:59

   Het is natuurlijk niet echt 'nieuw' maar ik heb er ontzettend veel zin in!

 • Reply Marloes/GLAMOURMOES 26 september 2014 at 07:19

  Wat fijn dat je weer bij de Douglas aan de slag kan! De foto bovenaan je artikel is echt tof! Ik heb net een fluffy jas bij Sans-online besteld!

 • Reply spontalicious 26 september 2014 at 07:38

  Wat een leuk artikel! Fijn dat je weer bij Douglas aan de slag kan, heel veel plezier en succes alvast!

 • Reply Justine A 26 september 2014 at 07:43

  Leuk om te lezen! Zo te zien heb je ook een heleboel mooie dingen in het verschiet. Ik herken het wel, plannen is nu echt een must. En dan ook de tentamens die zo dichtbij komen (ik heb mijn rooster ook al) pff. Pittig allemaal! Tot dinsdag Denise <3

  • Reply Denise van Kalmthout 26 september 2014 at 10:00

   Ah dankjewel Justine! Ik ben er dinsdag helaas niet bij, iemand anders komt voor mij verslag doen omdat ik het echt niet kan combineren met school helaas..

 • Reply Marloes 26 september 2014 at 07:52

  Leuk om te lezen, ah en je fluffy coat is zo leuk! <3

 • Reply xannsplace.com 26 september 2014 at 08:05

  Heel fluffy, cute!!

 • Reply Daphne G 26 september 2014 at 08:30

  Super dat je weer kan gaan werken bij Douglas!

 • Reply Malou 26 september 2014 at 08:35

  Leuk om te lezen, en fijn dat je werk hebt gevonden!

 • Reply Sanne dm 26 september 2014 at 08:38

  Ik vind dit zo'n leuke rubriek! Wat fijn dat je weer aan de slag kan bij Douglas.

 • Reply Anouk 26 september 2014 at 09:18

  Wat leuk dat je weer bij de douglas mag werken! X

 • Reply Annelie 26 september 2014 at 10:18

  Gefeliciteerd met je contract bij Douglas! Lijkt me ook super leuk om daar te mogen werken! 🙂

 • Reply Femke Steketee 26 september 2014 at 10:19

  Leuk die laarsjes op de foto! And love the bag! X

 • Reply Anke Melissen 26 september 2014 at 10:51

  welcome back lieve collega!

 • Reply Mandy Doornenbal 26 september 2014 at 10:52

  Lekker veel gedaan zeg! Ik heb je afgelopen dinsdag niet gezien bij de Primark, maar ik ben soms ook blind hoor. Ga je dinsdag? Het lijkt me zo leuk om bij de Douglas te werken, gefeliciteerd en heel veel plezier.

  • Reply Denise van Kalmthout 26 september 2014 at 12:56

   Ah was je er ook? Ik heb je inderdaad ook niet gezien! Dankjewel Mandy!

 • Reply Kyracamera 26 september 2014 at 11:24

  Proficiat met je baan !(:

 • Reply Lotje Janssens 26 september 2014 at 11:27

  Het was leuk je te ontmoeten! Wat gaaf dat je gaat werken bij de Douglas, gefeliciteerd! XOXO

 • Reply esther geertsma 26 september 2014 at 12:03

  Gefeliciteerd met je propedeuse! En die jas is zoo mooi!

 • Reply Lilia Kazakova 26 september 2014 at 12:42

  gefeliciteerd met je p, ik heb binnenkort ook m'n uitreiking! en wat leuk dat je bij de douglas gaat werken 🙂 xo

  • Reply Denise van Kalmthout 26 september 2014 at 12:57

   Ah dankjewel Lilia! Leuk dat je ook je p gehaald hebt, gefeliciteerd!

 • Reply Vanessa 26 september 2014 at 13:26

  Leuk om te lezen. Proficiat met je job! x

 • Reply Manon Boerakker 26 september 2014 at 13:38

  OH SPANNEND ZEG!!!! en gefeliciteerd met je baan

 • Reply Linda 26 september 2014 at 13:57

  Mijn lief haalde zijn P gisteren op en ik snap dus helemaal hoe blij jij ermee bent! 🙂 Het is zo'n speciaal en waardevol papiertje, gefeliciteerd meid! En oh fluffy, ik moet echt naar de Primark! haha

 • Reply Saskia 26 september 2014 at 13:58

  Fijn zeg je propedeuse! Leuk ook van je baan bij de douglas!

 • Reply Marlayne Vermeulen 26 september 2014 at 14:06

  Leuk artikel!

 • Reply Lizzy 26 september 2014 at 16:35

  Wat leuk om te lezen weer! 🙂 Je hebt het maar druk zeg! Plannen is heel belangrijk, maar ook heel moeilijk! Spannend dat je tentamenweek er binnenkort weer aankomt! Komt vast goed! En wat leuk dat je weer gaat werken bij de Douglas!

 • Reply Mariëlle M. 26 september 2014 at 18:13

  Super fijn dat je weer bij Douglas werkt en de opening van de Primark was denk ik erg gaaf!

 • Reply Bianca 26 september 2014 at 18:34

  Leuk lijstje, gefeliciteerd met je nieuwe baan 🙂

 • Reply Lisanne 26 september 2014 at 21:59

  Leuk! Gefeliciteerd met je propedeuse en met je nieuwe baan. En wat rot met de treinen. Ik was gelukkig net voor de storing thuis woensdag.

  • Reply Denise van Kalmthout 27 september 2014 at 19:39

   Ah dankjewel Lisanne. Wat fijn dat je voor de storing thuis was, ik helaas niet!

 • Reply Jill Van Dooren 27 september 2014 at 01:41

  GEFELICITEERD! Super tof van je propedeuse en je nieuwe job bij Douglas! You do it well! Ik zou trouwens ook wel stage willen lopen in de dierentuin, je vriendje heeft het goed voor elkaar!

 • Reply Aurélie Van Houte 27 september 2014 at 09:42

  Het allemaal combineren is inderdaad niet altijd gemakkelijk. Maar ik ben er zeker van dat je een perfecte balans zal vinden. And say what?! Ben & Jerry's, ik wil gerust komen helpen als het nodig is hoor ^^

  x Aurélie

 • Reply Romy 28 september 2014 at 12:07

  Een heel leuk artikel vind ik dit, en tja bloggen met school is inderdaad vaak lastig te combineren, maar uiteindelijk lukt het je wel. Succes <3

 • Reply Evelien 28 september 2014 at 16:01

  Je fluffy jas echt leuk! En gefeliciteerd met je werk bij de Douglas. Lijkt me super leuk om daar te werken. Ik ben allen bang dat ik er wel hebberig van word, haha.

 • Reply Lieselot Vandemeulebroucke 1 oktober 2014 at 06:48

  Het combineren van een blog, school en vrije tijd vind ik ook ongelofelijk lastig! Maar zoals je al aangaf is een goede planning al iets wat je goed op weg helpt :)! De tijd zal die plooitjes zeker glad strijken :)!

  • Reply Denise van Kalmthout 1 oktober 2014 at 07:35

   Ah, fijn dat ik in ieder geval niet de enige ben en bijna alle bloggers er zo over denken!

  Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten