Geen categorie

What did I do? #12 – Half jaar bloggen, tentamens en Afrojack

17 oktober 2014
Na een heerlijke drukke week staat er weer iets ontzettend gaafs op de planning: vanavond ga ik VIP naar Afrojack! Ook bestaat m’n blog morgen al weer een half jaar en ben ik ontzettend blij dat ik deze mijlpaal zo makkelijk heb gehaald. Benieuwd wat ik nog meer deed en dacht deze week? Kijk met mee!

Gelukkig
Vandaag is het eindelijk zo ver: ik mag voor mijn blog als VIP naar het concert van Afrojack in het Ziggodome. Ik had nooit gedacht dat ik zelfs dit zou kunnen bereiken in een redelijk korte tijd maar ik ben echt dólgelukkig. Het pakketje op bovenstaande foto kreeg ik nog thuisgestuurd. Met deze heerlijke goodies kan ik me van top tot teen klaarmaken voor het concert. So excited!

Gedaan
Zoals jullie in mijn uitgebreide PLOG konden lezen afgelopen week, heb ik een Starbucks tasting gedaan bij Annemerel. Het was ontzettend gezellig en ik heb veel lieve nieuwe meiden ontmoet.

Gelezen
Héél veel schoolboeken.. Gelukkig konden we vandaag eindelijk ons marketingplan inleveren waar we met ons projectgroepje acht lange weken aan gewerkt hadden. Het is altijd zo fijn wanneer je iets kunt afstrepen, helaas staan er voor volgende week nog zeven tentamens op me te wachten. Zucht.
Gehoord
Eerlijk gezegd vind ik de discussies over zwarte piet nu wel even genoeg. Het is jammer dat er zo’n discussie gemaakt wordt over een feest wat juist leuk en gezellig voor de kinderen hoort te zijn. Ach, die stroopwafelpieten zijn ook best grappig..
Gegeten 
Joost was woensdag spontaan een dag vrij dus we besloten om gezellig een hapje te gaan eten bij ons in de stad. Ik nam een overheerlijke pasta met zalm, roomsaus en pijnboompitten en het was echt zó lekker. Reden om er nog vaker te eten!

Gezien
TV kijken is er de laatste jaren flink bij ingeschoten maar de maandag avond is van mij. GTST staat nog steeds vast op het lijstje, waarna Tourette on Tour komt en last but not least Holland’s Next Top Model. Ik vind wel dat het seizoen ontzettend hard ging, opeens zijn de finalisten al bekend? Ik heb het gevoel dat we pas net begonnen zijn..

Geërgerd 
Moet je naar, van of langs Tilburg met de trein? Watch out! Er zijn ontzettend veel werkzaamheden bezig op het station waardoor er echt enorme vertragingen ontstaan. En ik kan het helaas weten. Dinsdag heb ik bijna twee uur heerlijk mogen genieten van de kou. Daar word ik écht chagrijnig van.
Gedacht
Schoolstress. Schoolstresssss. Dit is eigenlijk het enige waar ik op dit moment nog aan kan denken. Over een dikke week zit ik weer te zweten in de zaal en staan er zeven tentamens op me te wachten. Komt ook nog eens bij dat ik natúúrlijk veel te laat begonnen ben en nu alles dubbel en dwars in moet halen. Shit.

Gekocht
Ja, met m’n portemonnee gaat het de laatste tijd ook wat minder. Het geld vliegt de deur uit en voor ik het weet loop ik weer met die lekkere pastasalade rond. Ook ben ik cocktails gaan drinken in Breda – super lekker! -, helaas niet zo goed voor de bankrekening.

Gewenst
Morgen bestaat m’n blog een half jaar, woeoe! Ik kan het eigenlijk nog niet geloven maar het is écht zo. 18 april 2014 startte ik – met geen enkel idee dat dít zou gebeuren! – mijn blog op en sinds dien is het echt een deel van mij geworden. Hebben jullie de winactie al gezien? Je maakt nu kans op 50,- shoptegoed!

Hoe was jouw week?

You Might Also Like

58 Comments

 • Reply Laura Steenks 17 oktober 2014 at 04:24

  Leuk om te lezen! Geniet van het concert, gaaf dat je als VIP mag! 🙂

 • Reply Kimsbloglife 17 oktober 2014 at 06:09

  Ik vind dit altijd zo leuk om te lezen, ik heb het toevallig vandaag eens overgenomen op mijn blog met vermelding van de jouwe, ik hoop dat je dat niet erg vindt? Die discussie over zwarte piet vind ik trouwens super belachelijk! Die is toch gewoon zwart van het roet in de schouw, daar is toch niets discriminerend aan?

 • Reply Anouk 17 oktober 2014 at 06:39

  Gaaf dat je vanavond als VIP naar Afrojack gaat! Heel veel plezier <3!

 • Reply Justine A 17 oktober 2014 at 07:13

  Super leuk lijstje weer! Gaaf vanavond, dat VIP event. Have fun chick 😀

 • Reply Esther 17 oktober 2014 at 07:13

  Wauw, zeker genieten vanavond als VIP!

 • Reply Raounak 17 oktober 2014 at 07:16

  Dik verdient. Geniet vanavond!

 • Reply Betty Budget 17 oktober 2014 at 08:00

  Super leuk artikel dit meis.. Heel veel succes met je tentamens. Ik moet er helaas ook aan geloven. Het was een mega drukke blok, bah!!! Nou heel veel plezier bij Afrojack en je mijlpaal….

 • Reply Manon Loves 17 oktober 2014 at 08:28

  Heel erg veel plezier bij Afrojack! Zo vet! Geniet ervan 🙂 en alvast gefeliciteerd met die mijlpaal, super goed gedaan!

 • Reply Amy 17 oktober 2014 at 08:55

  Wat leuk dat je als VIP mag gaan, veel plezier! Je hebt het allemaal verdiend! 😀

 • Reply FAYE lc 17 oktober 2014 at 09:03

  Leuk artikel! En je hebt ontzettend veel bereikt in dat half jaar!
  Keep up the good work
  XOXO Faye van The F. Factor

 • Reply Michaela 17 oktober 2014 at 09:04

  Heel veel plezier vanavond!

 • Reply Dagmar Valerie 17 oktober 2014 at 09:08

  Aah wat een heerlijk artikel, behalve de schoolstress. Je gaat het halen topper, je kunt het! Wat is de tijd voorbij gevlogen, maar dat je pas een half jaar blogt is echt onwerkelijk <3 Ik zou niet meer zonder je artikelen kunnen en willen!

 • Reply Jasmijn 17 oktober 2014 at 09:19

  Wat een leuk artikel! Jammer van de schoolstress, maar dat gaat vast wel goedkomen 🙂 En natuurlijk alvast van harte met het halfjarig bestaand van je blog, super gaaf dat je in zo'n korte tijd al zoveel mooie dingen hebt bereikt. Je hebt het ook zeker verdient 😉 Veel plezier vanavond bij Afrojack! Liefs

 • Reply Annelies DP 17 oktober 2014 at 09:33

  Zo leuk om te lezen dat het zo goed gaat met je blog 🙂 Dat je nu als VIP naar een event mag, is dit toch weer even een extra boost om zeker te blijven verderdoen! Liefs

 • Reply José 17 oktober 2014 at 09:45

  Wauw, wat gaaf dat je als vip mag naar Afrojack, heel erg veel plezier vanavond! x

 • Reply Tessa 17 oktober 2014 at 10:03

  Leuk om te lezen! Veel plezier vanavond!:D

 • Reply Milou S 17 oktober 2014 at 12:17

  Leuk om te lezen weer! De tijd gaat hard met het bloggen, alvast van harte gefeliciteerd met je blogverjaardag en super veel plezier vanavond!

 • Reply esther geertsma 17 oktober 2014 at 12:38

  Super leuk om te lezen meid! Wat een fantastische ervaring om VIP naar Afrojack te gaan!

 • Reply Marloes/GLAMOURMOES 17 oktober 2014 at 13:18

  Wat super tof dat je als VIP naar Afrojack gaat! Ik vind dat echt zo'n goede DJ. Heel veel succes met je tentamens trouwens! You can do it!

 • Reply Kiss & Make-up 17 oktober 2014 at 14:21

  Oh wow, wat cool dat je als VIP naar Afrojack mag :-O En alvast gefeliciteerd met je halfjarige blog birthday!

 • Reply Renee Raadsheer 17 oktober 2014 at 15:01

  Denies wat super GAAF dat je als VIP naar Afrojack gaat, geniet ervan. Morgen een half jaar, de tijd gaat zooo snel! X

 • Reply Nortfhlix NL 17 oktober 2014 at 15:25

  Wat onwijs tof! Geniet ervan! We zien hier vast wel een plog van terug 😉

 • Reply Manon Boerakker 17 oktober 2014 at 16:05

  Ohh super leuk dat je naar afrojack gaat, geniet er maar lekker van !

 • Reply Window On My Wardrobe 17 oktober 2014 at 16:16

  Leuk allemaal en waaauw je mag als VIP naar Afrojack!! Echt te gek!
  Proficat alvast met je halfjaartje bloggen, je doet dat echt heel goed!

  X Sara

 • Reply Mariëlle M. 17 oktober 2014 at 17:34

  Jeeeetje wat gaaaaf! Heel veel plezier meid <3

 • Reply Mayara Esther 17 oktober 2014 at 19:27

  Waauw, super gaaf dat je naar de Afrojack concert mee mag en dan wel als VIP voor je blog. Geniet er van en laat ons weten hoe het was na afloop. 🙂

 • Reply Anna 19 oktober 2014 at 18:45

  Wat weer leuk om te lezen! En echt heel gaaf dat je naar het concert van Afrojack mag, wauw! X

 • Reply Evelien 19 oktober 2014 at 19:37

  Wat gaaf dat je naar Afrojack mocht! Ik hoop dat je van je weekendje Den-Haag/Scheveningen hebt genoten <3

 • Reply beautylisz.com 21 oktober 2014 at 13:06

  Weer een leuk artikel! En wat gaaf dat je VIP mocht 🙂

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten