Geen categorie

What did I do? #17 – Party, nieuwe baan en groot project

21 november 2014
Deze week vloog helaas niet zo snel voorbij als voorgaande weken. Het feit dat ik wat minder lekker in m’n vel zat én er misschien een groot project aan zit te komen zorgden voor flink wat stress en chagrijnige momenten. Toch vierde ik voor de laatste keer mijn verjaardag én ga ik in december officieel weer bij Douglas aan de slag. Kijk je met me mee?


Gedaan

Vrijdag vierde ik voor de allerlaatste keer m’n verjaardag met de liefste vriendinnetjes die er zijn. Het is eigenlijk gewoon een traditie geworden dat we bij iedere jarige gezellig wat wijntjes drinken, lekkere hapjes eten en vooral heel veel kletsen en lachen. Dit keer was ik aan de beurt en het was een absolute top afsluiting van mijn 20e verjaardag!Gegeten

Oké, volgens mij ben ik door mijn ervaring van afgelopen week weer een verslaving armer. Weet je nog, carpaccio en Denise? Inderdaad, een héle goede combinatie. Tót dat ik gister het allervieste broodje EVER at. Het leek alsof de carpaccio al zeker een week in de diepvries lag, het werd geserveerd op een broodje wat je eigenlijk niet eens zag – zo klein! – en ik betaalde er ook nog eens een godsvermogen voor. Nee, ik pas voortaan wel op!Gelezen

Omdat ik helaas niet bij het leuke boek event van ‘Laat me jou zijn’ kon zijn – georganiseerd door topper Dagmar! – kreeg ik een heel lief cadeautje door de brievenbus. Het nieuwe boek inclusief wat leuke goodies, super leuk. Natuurlijk kon ik absoluut niet wachten om in dit nieuwe leesvoer te beginnen. Hoe zal het aflopen?! Gelukkig

Mijn geluk kon niet op toen er maandag een mailtje omhoog plopte met de mededeling dat ik een MacBook Case naar keuze mag ontwerpen, wauw! Lieve Lois, ontzettend bedankt! Nu is het natuurlijk nog de vraag wát voor case ik graag zou willen. En echt waar, – ik weet dat het een enorm luxe probleem is, don’t get me wrong – ik vind het zó lastig om nu een keuze te maken. Waar zouden jullie voor gaan?Gehoord

Zoals de meeste van jullie waarschijnlijk wel weten, heb ik sinds september bijna anderhalf jaar bij Douglas gewerkt. Nu de drukke feestmaanden weer beginnen konden ze wel een hulpje gebruiken en heb ik besloten om ze weer even te komen assisteren, heel leuk! Mijn ‘nieuwe baan’ – het is dan wel niet nieuw-nieuw, maar tóch ben ik nu officieel niet meer werkeloos – begint in december en er staan al leuke activiteiten op de planning. Ik vertel jullie snel meer!Gezien

Het is al weer eind november en weer de tijd van lootjes trekken, surprises en op jacht naar de leukste koopjes om cadeau te geven. Ook thuis doen we dit jaar weer aan het systeem met de ‘lootjes’. Je trekt een naam en koopt voor een bepaald bedrag wat cadeaus wat hij of zij graag wilt hebben. Ook bij Joost heb ik dit jaar een lootje getrokken. Dat wordt dus twee keer de stad in om leuke cadeaus te scoren!

Gewenst

Er zijn de laatste dagen toch nog veel leuke spannende en nieuwe dingen op m’n pad gekomen. Veel kan ik er nog niet over verklappen, maar als alles doorgaat zullen jullie vast de eerste zijn die het horen. Ondanks dat ik het nog niet kan vertellen, hoop ik toch dat alles doorgaat zoals ik het in mijn hoofd heb!Geërgerd

Het gene waar ik me zó aan erger de afgelopen dagen is het grauwe weer. DRAMATISCH om foto’s in te maken, het is gewoon eigenlijk onmogelijk wil je een beetje een fatsoenlijke witte foto produceren. Productfoto’s maak ik altijd het liefste buiten, het licht valt dan simpelweg het mooiste en  het is ook nog eens heel makkelijk maar helaas, ik zal toch echt iets anders moeten verzinnen. Iemand een idee?Gedacht

Eigenlijk gaat het sinds heel veel maanden deze week wat minder met me. Het is gewoon écht mijn week niet, kan gebeuren maar toch. Ik merk dat ik héél moe ben en eigenlijk een beetje in een ‘leeg gat’ val omdat er niet heel veel te doen is de komende week. Even balen, maar hopelijk zit ik volgende week weer gewoon net zo lekker in m’n vel als eerst.Gekocht

Een keer bijna niets! Sinds ik vorige week een blik wierp op mijn rekening leek het me een héél verstandig plan om eens een tijdje niets – oké, af en toe mag je jezelf best wel eens verwennen – of minder uit te geven dan normaal. Wel kreeg ik heel veel lieve cadeaus zoals een selfiestick en een prachtige blush en lipstick van MAC.

Heb jij een case voor je MacBook? En zo ja, wat voor een?

You Might Also Like

86 Comments

 • Reply Tessa 21 november 2014 at 05:59

  Oh wat balen van je broodje carpaccio! Toch maar een ander broodje ontdekken.. En wat toch dat je een eigen MacBook case mag ontwerpen!
  Liefs, Tessa

  • Reply Denise 21 november 2014 at 08:31

   Gaaf he! Ik heb alleen nog geen flauw idee wat voor een!

 • Reply Raounak 21 november 2014 at 06:48

  Oh wat leuk de Douglas! Ik heb daar een blauwe maandag gewerkt (en wilde toen naar een callcenter), maar had het daar echt naar mijn zin!

  • Reply Denise 21 november 2014 at 08:32

   Wat leuk Rounak! <3

 • Reply Justine A 21 november 2014 at 07:58

  Fijn lijstje weer! Tof dat je terug mag komen bij Douglas!
  Ik herken trouwens je dip, dat heb ik ook… Ik denk dat het bij mij komt door het grauwe weer. Merk direct dat ik minder energie heb..

  • Reply Denise 21 november 2014 at 08:32

   Dankjewel Justine! Ah wat balen.. misschien ligt het bij mij ook wel daar aan!

 • Reply Arno - TheReviewChannel.com 21 november 2014 at 08:08

  Mooie opgebouwd artikel. Niet leuk dat het niet echt je week is, maar wel goed voor andere mensen (zoals ikzelf) om te lezen dat de meeste mensen dat wel eens hebben 🙂 Beter dan die onrealistische blogs waar alles altijd alleen maar glamour, rozengeur en maneschijn is.

  Arno – http://www.thereviewchannel.com

  • Reply Denise 21 november 2014 at 08:33

   Dankjewel Arno! Dat is helemaal waar!

 • Reply Miss Craftsy 21 november 2014 at 08:10

  Ah wat leuk dat je weer mag invallen bij Douglas! Hopelijk brengt dat wat vreugde met zich mee! Bij mij is het trouwens lekker blauw met een zonnetje, een keertje niet grauw, dus dat maakt je ook meteen wat blijer :). Hopelijk wordt het volgende week wel weer jouw week!

  • Reply Denise 21 november 2014 at 08:33

   Ah inderdaad, wat een heerlijk weer! Dankjewel! <3

 • Reply Bianca | Glamorous Lifestyle 21 november 2014 at 08:31

  Wat onwijs leuk om te lezen! En wat fijn dat je weer bij de Douglas mag komen werken!

  • Reply Denise 21 november 2014 at 08:32

   Dankjewel Bianca! <3

 • Reply beautifulday4makeup 21 november 2014 at 08:37

  Leuk dat je opnieuw bij de Douglas aan de slag gaat.

  • Reply Denise 21 november 2014 at 09:06

   Dankjewel, ik heb er zin in!

 • Reply Dagmar Valerie 21 november 2014 at 08:44

  Ah ik hoop echt dat je je gauw weer wat lekkerder in je vel zit <3 En anders maken we er samen wel een feestje van! Denk goed aan jezelf en mega knuffel <333

  • Reply Denise 21 november 2014 at 09:06

   Super super lief van jou! <3

 • Reply Marloes 21 november 2014 at 08:52

  Leuk om te lezen weer. Hopelijk voel je je snel weer wat beter Denise! En dat grauwe weer mag inderdaad wel wat minder, hihi :-)!

  • Reply Denise 21 november 2014 at 09:06

   Dankjewel Marloes! <3

 • Reply Daphne G 21 november 2014 at 09:27

  Leuk om te lezen! Foto's maken doe ik zelf altijd vlakbij een raam zodat er wel genoeg lichtinval is (dus dat is misschien een tip). Verder hoop ik dat het snel weer beter gaat, erg herkenbaar! Liefs

  • Reply Denise 21 november 2014 at 09:31

   Dankjewel Daphne! Lief van je!

 • Reply Alexandra [ILUMUOTI] 21 november 2014 at 09:32

  Wat een leuke dingen! Enne, ik heb laatst een lamp met softbox gekocht, zelfs als het helemaal donker is kan ik nog prima productfoto's maken nu! 🙂 Veel plezier weer met je baan! 🙂

  xx Alex

  • Reply Denise 21 november 2014 at 09:37

   Dankjewel Alexandra! Goede tip inderdaad, ik ga er eens naar kijken!

 • Reply Annelies DP 21 november 2014 at 09:34

  Proficiat met je nieuwe baan! Hopelijk voel je je snel terug beter in je vel! Liefs

  • Reply Denise 21 november 2014 at 09:39

   Dankjewel Annelies!

 • Reply Anna 21 november 2014 at 10:25

  Wat leuk om te lezen! En leuk dat je weer bij Douglas gaat werken 🙂 X

  • Reply Denise 21 november 2014 at 14:24

   Dankjewel Anna!

 • Reply natasha 21 november 2014 at 10:28

  Ik zou voor een grijs/witte marmer skin gaan voor je laptop!

  Liefs x

  • Reply Denise 21 november 2014 at 14:24

   Klinkt super leuk, dankjewel!

 • Reply Maaike 21 november 2014 at 10:33

  Hopelijk voel je je snel wat beter in je vel!

  • Reply Denise 21 november 2014 at 14:24

   Ik hoop het ook! <3

 • Reply Lauren 21 november 2014 at 11:06

  Super leuk, en nog gefeliciteerd!

  Xx http://www.laurenlouvaine.com

  • Reply Denise 21 november 2014 at 14:24

   Dankjewel Lauren!

 • Reply Linda 21 november 2014 at 11:21

  Leuk dat je weer voor even aan de slag kan bij Douglas. En hoop dat je je snel beter voelt!

  • Reply Denise 21 november 2014 at 19:42

   Dankjewel Linda! <3

 • Reply Rosa 21 november 2014 at 14:18

  Leuk lijstje is dit zeg! Goed om bewust stil te staan bij deze dingen! hopelijk voel je je snel weer iets lekker in je vel!

  • Reply Denise 21 november 2014 at 14:24

   Dankjewel Rosa! <3

 • Reply Manon Boerakker 21 november 2014 at 14:29

  wat fijn om te lezen allemaal, ben ook blij om te horen dat je bday leuk was! Ik vind het ook super fijn voor je dat je weer bij de Douglas mag gaan werken, nu moet ik nog een baan hahaah

 • Reply Lovely Lonnie 21 november 2014 at 15:38

  Gaaf zeg dat je weer terug kan naar Douglas! Leuk hé loodjes trekken, heb ik vorige week met mijn schoonfamilie gedaan. Fijn weekend! Liefs,

 • Reply StyleByBo 21 november 2014 at 16:04

  Wat leuk om te lezen!
  xoxo

 • Reply Dionne Knooren 21 november 2014 at 16:10

  Super leuk om te lezen!

  • Reply Denise 21 november 2014 at 16:15

   Dankjewel Dionne!

 • Reply Dianne Overbeeke 21 november 2014 at 16:36

  Ah wat leuk dat je weer aan de slag kunt bij Douglas! Leuke winkel vind ik dat en ze pakken de cadeautjes altijd zo leuk in haha 🙂

  • Reply Denise 21 november 2014 at 19:41

   Ah wat een lief compliment!

 • Reply Laura - Dagelijkse hap 21 november 2014 at 16:42

  Super leuk dat je weer bij Douglas kan gaan werken 😀 voor mij zou de verleiding te groot zijn om niet alle schappen leeg te kopen haha

  • Reply Denise 21 november 2014 at 19:42

   Haha daar heb ik ook wel last van hoor Laura!

 • Reply Marlayne Vermeulen 21 november 2014 at 17:17

  Leuk om te lezen! 🙂

  • Reply Denise 21 november 2014 at 19:42

   Dankjewel Marlayne!

 • Reply Daphne 21 november 2014 at 17:58

  Wat balen van dat broodje. Kan me voorstellen dat je er niet echt zin meer in hebt om 't nog eens te proberen. En over foto's, dat is inderdaad een stuk lastiger nu. Ik doe het altijd op een tafeltje bij het raam, maar ben bang dat je daar niet zoveel aan hebt haha.

  • Reply Denise 21 november 2014 at 19:42

   Ja, licht is sowieso natuurlijk erg belangrijk!

 • Reply Cherissa Blans 21 november 2014 at 19:50

  Erg hé dat weer… Maar we moeten er even doorheen bijten. Fijn dat je lekker weer naar Douglas kan zeg, ik ben momenteel ook erg op zoek naar een baan dus ik kan begrijpen hoe fijn het is als je er eentje hebt! Enjoy! X

 • Reply Diana Carlton 21 november 2014 at 19:54

  Fijn dat je weer even aan de bak kan bij de Douglas! En af en toe toegeven aan dat "mindere" gevoel is helemaal niet erg, lekker jezelf verwennen op dat soort momenten; lekker in bed een film kijk met een reep chocolade of een lekkere wandeling door het bos maken. Voor je het weet heb je de weer de positieve vibe te pakken!

  • Reply Denise 21 november 2014 at 21:16

   Wat een heerlijke reactie!

 • Reply Kim 21 november 2014 at 21:13

  Leuk lijstje! Ik heb me ook erg geërgerd aan het weer van de afgelopen dagen.. bah!

  • Reply Denise 21 november 2014 at 21:16

   Dankjewel Kim! <3

 • Reply esther geertsma 21 november 2014 at 22:17

  Wat vervelend van je broodje carpaccio! En super leuk dat je weer bij Douglas mag werken! Ik heb een macbook case gehad maar die paste maar net en uiteindelijk is die kapot gegaan. Helaas. Ik zit zelf ook al een hele tijd te twijfelen tussen verschillende cases. Blijft erg lastig!

 • Reply Isabel Cristina 21 november 2014 at 22:28

  Wat leuk dat je weer bij de Douglas werkt! Ik heb ook een hekel aan dat grauwe weer.. gaat niet samen met foto's maken…

  • Reply Denise 22 november 2014 at 13:18

   Jaa, ik heb er erg veel zin in!

 • Reply Claudia 21 november 2014 at 22:33

  Dan moet deze week maar snel voorbij zijn zodat je weer aan een top week kunt beginnen! Ik moest wel erg lachen om je laatste verjaardag Het lijkt net of je nooit meer een verjaardag gaat vieren.

  • Reply Denise 22 november 2014 at 13:18

   Ja, ik hoop dat maandag weer een goede en leuke start is!

 • Reply Mira Ennen 21 november 2014 at 22:48

  Ik ben zo benieuwd naar je project! Ik heb precies hetzelfde gehad met carpaccio; een tijdje echt verslaafd en toen ergens een half bevroren gekregen, nu bestel ik het vrijwel nooit meer hihi

  • Reply Denise 22 november 2014 at 13:18

   Ah ik hoop dat ik nu toch nog wel eens carpaccio bestel hoor!

 • Reply Sanne dm 22 november 2014 at 08:39

  Leuk artikel! Heel herkenbaar van die foto's maken. Momenteel heb ik er ook zo'n problemen mee. Al mijn foto's zien er zo grauw uit hih

  • Reply Denise 22 november 2014 at 13:18

   Dankjewel Sanne! <3

 • Reply Esther 22 november 2014 at 10:33

  Jammer dat je week niet helemaal mee zat… Maar, een eigen macbook case ontwerpen zal wel veel goed maken, niet ? 🙂

  • Reply Denise 22 november 2014 at 13:19

   Daar heb je helemaal gelijk in Esther!

 • Reply Renee Raadsheer 22 november 2014 at 14:49

  Zo leuk om te lezen, wat fijn dat je weer terug bent bij de douglas. Ik herken het zo, ik krijg geen goede foto's, irritant! Stom van je broodje!

  • Reply Denise 1 december 2014 at 11:57

   Ah dankjewel Renee!

 • Reply Rebecca 22 november 2014 at 18:07

  Huh hoezo voor de aller laatste keer je verjaardag vieren?
  Wel onwijs tof zeg dat je je eigen case mag ontwerpen!

  • Reply Denise 1 december 2014 at 11:57

   Haha, ik heb het geloof ik een beetje verkeerd geformuleerd. Nu klinkt het wel heel dramatisch!

 • Reply Melissa en Laura van der Heijden 22 november 2014 at 21:54

  Kerst is de allerleukste periode in de parfumerie! Leuk dat je weer aan de slag gaat; de luxe en glamour hebben wij gewoon nodig. Hihi

  • Reply Denise 1 december 2014 at 11:57

   Leuk he! Ik heb er zo veel zin in!

 • Reply Joyce | BeautyChef 23 november 2014 at 16:27

  Ieeeh nee dat broodje carpaccio klinkt niet zo lekker! Al die cadeautjes daarin tegen zijn wel echt héél leuk! 🙂

  • Reply Denise 1 december 2014 at 11:57

   Haha, ik ben meteen afgeknapt op alle carpaccio's!

 • Reply Window On My Wardrobe 23 november 2014 at 17:45

  Oh nee dat broodje klinkt echt niet goed, jammer om zo'n tegenvaller te hebben. Wat leuk dat je je eigen MacBook case mag ontwerpen!

  X Sara

 • Reply Cindy 23 november 2014 at 19:47

  Balen van dat broodje. Denk jij een beetje aan jezelf dame? Want je hebt het al zo druk en dan ga je straks ook weer werken, wat dan weer wel leuk is natuurlijk. Gaaf van je MacBook Case!

  • Reply Denise 1 december 2014 at 11:58

   Ah lief van jou Cindy, gaat helemaal goed komen hoor!

 • Reply Inge WM 24 november 2014 at 08:44

  Ahhh zo jaloers dat je bij Douglas gaat werken, super leuk! Ben benieuwd naar je productjes van MAC xx

  • Reply Denise 1 december 2014 at 11:58

   Ik heb er ook weer zin in!

 • Reply beautylisz.com 25 november 2014 at 19:37

  Wat jammer van het broodje! En wat leuk dat je weer terug mag bij Douglas! vooral rond de feestdagen lijkt het mij leuk om daar te werken. Ik ben erg benieuwd hoe je macbook case word!

  • Reply Denise 1 december 2014 at 11:58

   Hij staat nu online in mijn nieuwe Diary!

  Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten