Geen categorie

What did I do? #2 – Armani Si, samenwerkingen, vakantie

4 juni 2014

Een week geleden plaatste ik voor de eerste keer dit lijstje met alleen maar G-woorden. Ik heb super veel leuke reacties en mails gehad en daarom leek het me leuk om hem standaard op Beauty By Denies te gaan publiceren! Jullie zijn vast weer benieuwd wat ik gezien, gekocht en gedaan heb. What did I do?

Gezien
Zoals jullie waarschijnlijk wel weten heb ik het zo druk met school, bloggen en andere leuke dingen doen dat de TV er vaak als een van de eerste dingen bij in schiet. Toch heb ik de afgelopen dagen vrij kunnen maken voor de allerslechtste soap – maar toch stiekem heerlijk om naar te kijken – van Nederland: Goede Tijden Slechte Tijden. Ik volg het echt al vanaf het moment dat ik begreep wat een TV was volgens mij and I still love it!


Gelezen 
Mama kwam afgelopen week thuis met een volle tas met allemaal nieuwe tijdschriften. Bij de bibliotheek hielden ze een schoonmaak, waarbij alle dubbele tijdschriften voor €0,10 cent de deur uit gingen. Vogue, ELLE, Glossy en nog veel meer andere mooie bladen. De meeste waren zelfs pas van April, geen geld!

Gehoord
Volgens mij heb ik een nieuw lievelingslied na deze week. Wanneer ik de oortjes aansluit op m’n iPhone zoeken mijn handen automatisch naar het nieuwste nummer van Calvin Harris. Jaaa, Summer natuurlijk. Wie kent hem niet? Je kunt hem hier luisteren. Het is gewoon een ontzettend vrolijk lied. Laat de zomer maar komen!


Gedaan
Ik ben heerlijk van een welverdiende vakantie aan het genieten op dit moment. Wat was ik hier aan toe zeg! Omdat ik alle tentamens het vorige blok gehaald heb, hoef ik helemaal niets te herkansen. Nu kan ik me volledig focussen op de laatste drie tentamens die er over twee weken weer aan komen én heerlijk vooruitwerken wat betreft m’n blog.


Gegeten
Mijn mama en zusje zijn lekker aan het genieten in een all-inclusive hotel in Turkije. Heerlijke temperaturen, zon, zee, strand en vooral heel veel eten. Dat betekent natuurlijk ook dat wij – de overgebleven zielepieten – thuis alles zelf moeten koken. Waarschijnlijk komt er dus ook zeer binnenkort een heerlijk recept op m’n blog, stay tuned. En oja, het heerlijke dessertje met aardbeien en chocolade op de foto hierboven is gemaakt door mama. Ik ben zo jaloers!

Gedronken
Voor het eerst heb ik Aperol Spritz op, een heerlijk verkoelend drankje voor op een warme zomerdag. In mijn Photo Diary #5 vertelde ik hier al iets meer over. Het is een Italiaans aperitiefje, gemixt met prosecco en en bruisend water. Jummie!


Gedacht
Ik heb veel gedacht de afgelopen tijd over of ik wel gelukkig ben zoals ik nu leef. Ik ga naar school, ik werk en ‘s avonds maak ik huiswerk en besteed ik tijd aan het bloggen. Het weekend staat in het teken van werken en vrienden. Iedere week is eigenlijk vrijwel hetzelfde, waardoor ik me besefte om weer eens wat meer ‘speciale’ dingen te doen. Een heerlijke dag naar de sauna komt er in ieder geval aan, tijd om mezelf helemaal te ontspannen! Jullie kunnen trouwens ook heerlijk ontspannen, heb je deze gave winactie al gezien? Hij loopt nog tot 9 juni.


Gelukkig
Mijn blog maakt me echt gelukkig. Ik krijg echt iedere dag onwijs veel leuke reacties, lieve mails en ben zelfs nu al – na 1,5 maand! – samenwerkingen met bedrijven aangegaan. Iedere keer wanneer er een artikel online staat ben ik er oprecht trots op. Ik bekijk stiekem meerde malen per dag mijn favorieten artikelen, gewoon omdat ik ze zo mooi vind. Natuurlijk is het hard werken maar ik heb het er graag voor over.


Geërgerd 
Ik heb me enorm geërgerd aan de vieze treinen waar ik dagelijks in reis. Omdat de schoonmakers al een tijdje aan het staken zijn is het echt niet meer te doen. Gelukkig maken ze op sommige plaatsen wel schoon, waardoor niet alle treinen even vies zijn. Toch vind ik het echt zo asociaal om te zien dat mensen gewoon hun bakje mayonaise met afgekloven frikandel onder de stoel schuiven. Bah!


Gewenst
Ik ben echt zo iemand die speciaal nog even tot 00:00 uur wakker blijft om een wens te doen. Natuurlijk is het een beetje bijgeloof, maar ach, waarom zou ik niet wachten als ik in die paar minuten misschien wel écht een wens kan laten uitkomen? Zo heb ik deze week érg vaak – lees: te vaak – gewenst dat m’n kamer opgeruimd was wanneer ik thuis kwam. Helaas was dit niet het geval en moet ik op dit moment moeite doen om nog een plaatsje te bemachtigen in mijn tweepersoonsbed. Deze ligt namelijk vol met tijdschriften, parfums, pennen, laptops en camera’s. Ai..

Gekocht
Naast de vele leuke tijdschriften voor een prikkie, heb ik ook de prachtige geur Si voor een vriendin gekocht. Bij Douglas had je de afgelopen tijd trouwens een actie dat je alle geuren vanaf 50 ml voor 25% korting kon aanschaffen, hoe leuk! Dat is nog eens de moeite waard toch?

Wat maakt jou gelukkig?

You Might Also Like

28 Comments

 • Reply Dagmar Valerie 4 juni 2014 at 05:44

  Waauw zo leuk om te lezen en wat blog je toch ontzettend leuk! Ik zou niet meer zonder je mooie artikelen willen en kunnen 🙂

 • Reply Window On My Wardrobe 4 juni 2014 at 06:24

  Leuk artikel! Aperol Spritz is zo'n lekker drankje he! 😀

  X Sara

 • Reply Melanie Jong Tjien Fa 4 juni 2014 at 06:28

  Fijn dat je blog zo snel groeit en het allemaal zo goed gaat! Succes met de laatste loodjes van school.

 • Reply Sophie 4 juni 2014 at 07:19

  Wat een leuk artikel 🙂 Tof van die tijdschriften, dat is zeker niet duur, haha!

 • Reply Svenja 4 juni 2014 at 07:55

  Erg herkenbaar dat die weken/dagen zo hetzelfde zijn. Ik zou ook graag wat meer uitdaging willen in mijn leven!

 • Reply Marloes 4 juni 2014 at 07:55

  Wat leuk om te lezen Denise. En wat fijn dat het zo goed gaat met je blog! Ga zo door!

 • Reply Beautyjuf 4 juni 2014 at 08:04

  Leuk artikel! Oh, wat tof dat die tijdschriften in de aanbieding waren 🙂 Kun je een beetje ontspannen in deze drukke tijden!

 • Reply Natascha 4 juni 2014 at 08:05

  Wat is dit leuk om te lezen. Het straalt zoveel geluk uit 🙂 Goed dat je die dingen zo waardeert.

 • Reply Marloes/GLAMOURMOES 4 juni 2014 at 08:08

  Heel leuk om te lezen! Ik ben zelf bezig met de Happychallenge (100happydays), waardoor ik me ook heel bewust ben van de dingen die me blij maken.

 • Reply Alexa Op 't Land 4 juni 2014 at 08:12

  Wat heb je hem leuk ingevuld 🙂 Goed dat je alle dingen zo waardeert 🙂

 • Reply Jasmijn 4 juni 2014 at 08:19

  Wat een ontzettend leuk artikel <3 Ik herken me wel in het gedeelte waar je vertelt dat iedere week een beetje hetzelfde is.. Ik kijk dan ook echt uit naar de zomervakantie! Heerlijk echt weer vrije tijd zonder dingen continu te moeten 🙂 Gaaf dat het zo goed gaat met je blog, je hebt het verdient 😉

  • Reply Denise van Kalmthout 4 juni 2014 at 15:57

   Ah dat is lief van je! Ik verlang inderdaad ook echt naar de zomervakantie!

 • Reply Denise van L 4 juni 2014 at 09:23

  Wat leuk om te lezen ! En wat leuk dat het zo goed gaat met je blog en dat al in die korte tijd !! X

 • Reply Joyce 4 juni 2014 at 10:07

  Summer is inderdaad zo'n tof lied! En wat leuk dat 't goed gaat met je blog, al na zo'n korte tijd! 😀

 • Reply Rosanne van Dieren 4 juni 2014 at 12:39

  Je hebt een hele leuke blog, en je schrijft heel leuk <3 Ga zo door met hoe je nu bezig bent. liefs x

 • Reply Manon Boerakker 4 juni 2014 at 13:06

  Wat gaaf van die tijdschriften zeg!!!

 • Reply Kiss & Make-up 4 juni 2014 at 14:04

  Yay, eindelijk vakantie, geniet ervan! En wat goed dat je zo gelukkig wordt van je blog. Da's het teken dat je moet doorgaan eh 🙂

 • Reply Anoniem 4 juni 2014 at 15:25

  Had je dat van die tijdschriften actie niet wat eerder op je blog kunnen zetten damn haha ik woon in dezelfde stad als jou! Had ik ook wat tijdschriften kunnen inslaan;P
  Maar verder leuke blog ! Ik volg het nu sinds een week bijna iedere dag! 🙂

  • Reply Denise van Kalmthout 4 juni 2014 at 15:58

   Wat leuk dat je m'n blogs leest, ik ben nu stiekem wel benieuwd wie je bent haha!

 • Reply Anouk 4 juni 2014 at 15:47

  Wat een leuk artikel. Woaa dat dessertje met aardbeien en chocolade, yummie! Super leuk dat het zo goed gaat met je blog en dat je er zo gelukkig van word! XX

 • Reply Mariëlle M. 4 juni 2014 at 16:45

  Wat een leuk artikel 🙂

 • Reply FSHN Forward 4 juni 2014 at 18:45

  Leuk artikel!

 • Reply iThinkPink 4 juni 2014 at 19:53

  Leuk artikel! 🙂

 • Reply Bianca 4 juni 2014 at 22:32

  Leuke week 🙂 Ik krijg honger door die foto haha 🙂

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten