Geen categorie

What did I do #4 – Propedeuse, Vita Coco en Fashion Week

4 juli 2014

Vorige week is het What did I do artikel er een beetje bij ingeschoten, maar gelukkig heb ik weer ontzettend veel nieuwtjes te vertellen. Zoals de meeste van jullie waarschijnlijk wel gezien hebben, heb ik een nieuwe spiegelreflex camera gekocht, kaartjes gewonnen voor Amsterdam Fashion Week en nog veel meer. Ben je benieuwd wat ik gelezen, gewenst en gegeten heb? Kijk mee!

Gezien
De afgelopen twee weken heb ik eigenlijk gewoon géén tv gekeken, op wat voetbalwedstrijden na. Ik ben eigenlijk helemaal niet zo van sport op tv, het boeit me simpelweg gewoon niet zo. Natuurlijk ben ik fanatiek wanneer het Nederlands elftal op het veld staat, maar na de 90e minuut ben ik ze eigenlijk al weer vergeten. Het lijkt me leuk om de komende weken een leuke serie te gaan kijken. Hebben jullie misschien nog tips?

Gelezen
Gelezen? Pfieuw. Da’s een lastige. Het enige wat ik me kan herinneren zijn iedere dag de honderden blogs die ik doorspit en natuurlijk de afgelopen tijd enorm veel studieboeken. Wel zou ik graag de Grazia met Mascha aanschaffen, deze ziet er zo ontzettend leuk uit! 

Gehoord
Waarschijnlijk zijn de meeste van jullie wel op de hoogte van de oranje gekte en het WK voetbal. Nederland zit namelijk al weer in de kwart finale en gaat zaterdagavond strijden tegen Costa Rica. De afgelopen wedstrijd tegen Mexio was bloedstollend spannend, niet normaal! Heel de wereld in rep en roer, we zouden valsgespeeld hebben en de scheidsrechter zou partijdig zijn. Laatst hoorde ik zelfs dat een meisje uit Mexico een negatief liedje gemaakt heeft over ons – de dutchies -, omdat ze zo boos zijn. Sportief zeg! Not.

Gedaan
Woehoe het is bijna zo ver. Ik kan nog niet officieel zeggen dat ik m’n P heb – ik moet nog één officieel gesprekje van 5 minuten ‘halen’ – maar ik ben enorm dichtbij. Ik heb al m’n tentamens achter de rug en ik heb gelukkig enorm goede cijfers terug gekregen. Ik wil de 9,2 en 8,9 toch wel even vermelden, proud! Volgende week weet ik het dus officieel, maar volgens mij kan er niets meer misgaan en heb ik mijn eerste jaar HBO geknald! <3

Gegeten
Ik merk dat wanneer ik een beetje stress heb – school! – ik meteen minder eet. Gelukkig ben ik al weer bijna twee weken klaar met de tentamens en heb ik dus ook meteen van al het lekkers genoten. In mijn Photo Diary vond je onwijs veel lekkere gerechten – van kreeft en sushi tot carpaccio – en ik heb er erom van genoten. En ja, jullie weten nu vast wel dat carpaccio mijn allergrootste liefde is.

Gedronken
Ik kreeg gister een onwijs leuk pakketje binnen van Vita Coco. Dit merk heeft verschillende soorten drankjes, allemaal gebaseerd op kokoswater. Hydratatie staat centraal, of je nu sport of boven de boeken hangt. Het is 100% natuurlijk en daardoor onwijs gezond voor je. Er komt nog een uitgebreid artikel over online!

Gedacht
Ik probeer de laatste tijd eigenlijk zo min mogelijk te denken, gek he! Mijn hersenen staan duidelijk in de vakantie-modus en eerlijk gezegd heb ik het wel eventjes verdiend. Ik ben vandaag weer begonnen om to-do lijstjes te maken en weer op gang te komen. Ik ga proberen vooruit te werken voor m’n vakantie naar Amerika, zodat jullie niet merken dat ik er een paar dagen tussenuit ben. Hiervoor heb ik zeker nog veel artikelen en onderwerpen nodig en daar kan ik jullie hulp heel goed bij gebruiken. Wat zouden jullie leuk vinden om te zien?

Geërgerd
Misschien is het gek, maar ik kan me niets herinneren waar ik me aan geërgerd heb de laatste tijd. Op zich is dit best positief, ik zit goed in m’n vel en laat me niet van de wijs brengen door anderen. Binnenkort komt m’n vakantie naar Amerika er aan – can’t wait aaah! – en ik heb er zo ongelofelijk veel zin in. De vakantie doet me goed!

Gewenst
Sommige lieve vriendinnen van mij hebben het de laatste tijd niet altijd even makkelijk. Ik vind het verschrikkelijk om te zien dat de mensen die ik lief heb zichzelf niet goed voelen, of wanneer er plotseling iets verschrikkelijks gebeurd. Ik wens ze echt het allerbeste en dat alles weer snel goed komt. <3
Gelukkig
Het is al weer juli – time flies when you’re having fun! – en ik word dolgelukkig van dit heerlijke weer en de zon. Alsof mijn week nog niet beter kon, won ik ontzettend gave kaarten van de openingsshow op de Amsterdam Fashion Week. Wauw! Vandaag vielen ze in de brievenbus en ik prijs mezelf dolgelukkig dat ik het mee mag maken. Het is eigenlijk een soort droom die uitkomt en ik kan niet wachten om er samen met een lief vriendinnetje naar toe te gaan.
Gekocht
Wat ik de afgelopen week gekocht heb is natuurlijk niet zo moeilijk; mijn spiksplinternieuwe spiegelreflex camera is misschien wel m’n grootste en duurste aankoop ooit. Ik ben er onwijs blij mee en hij is tot nu toe iedere dag gebruikt. Ik merk dat ik nog zo veel meer mogelijkheden heb met deze camera, dus ik moet nog heel wat uurtjes besteden aan het uitvogelen van de opties. Helemaal niet erg!

Hebben jullie nog iets speciaals gedaan de afgelopen week?

You Might Also Like

52 Comments

 • Reply Tessa 4 juli 2014 at 05:47

  Wat heerlijk dat je (bijna) je p hebt! En soms is het helemaal niet erg om even niet na te denken toch! Je hebt echt een leuke blog, ik volg je terug! 🙂
  Liefs, Tessa

 • Reply Raounak 4 juli 2014 at 05:52

  Je p is zoo dicht bij! Voelt lekker he!! Leuke post!

 • Reply Donna Luisa Huijzendveld 4 juli 2014 at 06:15

  Wat een leuke dingen! En het is een super gevoel als je je P eindelijk binnen hebt dus succes nog met je laatste gesprekje! x

 • Reply Marloes/GLAMOURMOES 4 juli 2014 at 06:28

  Leuk om te lezen dit soort artikelen! En zo tof dat je naar de AFW gaat! Ik ben woensdag heel gezellig bij een oud collega geweest samen met mijn beste vriendin. Zo gezellig dat we de tijd vergaten, terwijl ik de dag erna weer vroeg op moest om te werken.

 • Reply Svenja 4 juli 2014 at 06:37

  Leuk artikel! Gaaf dat je naar AFW gaat 😉 En ik ben heeeel erg benieuwd hoe de kokosdrankjes je smaken!

  • Reply Denise van Kalmthout 4 juli 2014 at 09:34

   Ik ben ook ontzettend benieuwd, ze liggen in de koelkast en ik ga ze waarschijnlijk vandaag proberen!

 • Reply Esmee van der Meer 4 juli 2014 at 06:48

  Leuk om te lezen!
  XOXO esmee

 • Reply Jasmijn 4 juli 2014 at 06:52

  Super leuk om te lezen! Wat ontzettend goed dat je je P hebt gehaald en wat gaaf dat je naar Amsterdam Fashion Week gaat! Qua leuke series… Ik vind Drop Dead Diva, Dexter, Grey's Anatomy en Pretty Little Liars erg leuk om te kijken 🙂

  • Reply Denise van Kalmthout 4 juli 2014 at 09:35

   Oh wauw, onwijs bedankt voor al je goede serie tips! Ik ga meteen eens kijken welke ik kan downloaden <3

 • Reply Saskia 4 juli 2014 at 06:57

  Wat leuk zeg om zo te lezen wat je allemaal heeft beziggehouden en wat gaaf een spiegelreflex!

  • Reply Denise van Kalmthout 4 juli 2014 at 09:35

   Ja ik ben ontzettend blij met m'n spiegelreflex, ik kan echt niet meer zonder!

 • Reply Oum Feerozah 4 juli 2014 at 07:10

  Super leuk heb ook een pakketje ontvangen van vita coco ben benieuwd hoe ze smaken!

  • Reply Denise van Kalmthout 4 juli 2014 at 09:36

   Oh wat leuk dat jij hem ook ontvangen hebt. Ga je er ook een review over schrijven?

 • Reply Natascha 4 juli 2014 at 07:26

  Wat leuk om te lezen. Gefeliciteerd met je AFW kaarten, ik heb ook ooit kaarten gewonnen en vond het erg leuk om mee te maken. Al is het maar gewoon om er even geweest te zijn;)

  • Reply Denise van Kalmthout 4 juli 2014 at 09:36

   Ik heb er ontzettend veel zin in, ik ben er zelf nog nooit geweest! Wat leuk dat jij ook kaarten gewonnen hebt!

 • Reply Kim - Bestyoubeauty.nl 4 juli 2014 at 07:46

  Wauw meid het gaat je allemaal voor de wind! Houden zo!

 • Reply claudia verloop 4 juli 2014 at 08:15

  Ah, zo jaloers op je AFW kaarten! Geweldig dat het zo goed me je gaat. En ook heel leuk dat je blog zo snel groeit 🙂 Liefs

  • Reply Denise van Kalmthout 4 juli 2014 at 09:37

   Aaah ik kan het ook nogsteeds niet geloven dat ik naar de openingsshow mag! Dikke kus!

 • Reply Kim 4 juli 2014 at 08:34

  Leuk om te lezen! Leuk pakketje heb je ook ontvangen 😀

 • Reply Alexa Op 't Land 4 juli 2014 at 08:40

  Jeetje wat fijn en kaarten voor AFW wil ik ook wel!!

 • Reply Sylvana J 4 juli 2014 at 08:41

  Wat een leuk artikel! Leuk dat je van die kopjes gebruikt :). Gefeliciteerd met de kaarten, super gaaf!

 • Reply Michaela 4 juli 2014 at 08:55

  Wat gaaf dat je naar fashion week gaat! Heel veel plezier!

  • Reply Denise van Kalmthout 4 juli 2014 at 09:38

   Bedankt Michaela, ik heb er onwijs veel zin in. Artikel verschijnt natuurlijk op m'n blog! <3

 • Reply Anne Solveig 4 juli 2014 at 09:47

  Super leuk om te lezen!

 • Reply shirley | lovingyourlife.nl 4 juli 2014 at 11:27

  Omg koko's water zooo lekker xxx

 • Reply Hilal Orhan 4 juli 2014 at 11:56

  Ik ben ook aanwezig tijdens de Amsterdam Fashion Week, welke show ga je? Lijkt me leuk je te ontmoeten!

  xx
  http://www.beautybyhilalorhan.nl

 • Reply Eilish (artisticstateofmind) 4 juli 2014 at 12:10

  Leuk artikel!

 • Reply De Dotties 4 juli 2014 at 12:51

  Wat is dit leuk om te lezen zeg! Van series zijn er zo enorm veel keuzes om tussen te kiezen. Als je zoekt naar iets grappig raad ik 'enlisted' of 'the crazy ones wel aan'. Waar ik helemaal verslaafd aan ben is de serie 'hit the floor'. Die tv show vind ik echt geweldig! Liefs

 • Reply Jet 4 juli 2014 at 14:29

  Leuk om te lezen dat je bijna je Propedeuse hebt. En super vet dat je naar Amerika gaat! En ook heel leuk dat je Amsterdam Fashion Week kaartjes hebt gewonnen!

  Liefs, Jet

 • Reply Alexandra [ILUMUOTI] 4 juli 2014 at 14:54

  Wat gaaf dat je die kaartjes hebt gewonnen! En fijn hoor, Amerika en een spiegelreflex! 🙂

  xx

 • Reply Nathalie 4 juli 2014 at 15:11

  Alvast gefeliciteerd met je P (komt vast wel goed)! Knap hoor al in je eerste jaar! 🙂

 • Reply Lisa's Beautybabbels 4 juli 2014 at 15:45

  Wat een leuk artikel! Gaaf dat je die kaartjes gewonnen hebt zeg!

 • Reply Manon Boerakker 4 juli 2014 at 16:55

  Wat super dat je bijna je P hebt, nog even spannend !!!!!

 • Reply Sas 4 juli 2014 at 18:00

  Fijn dat je bijna je P hebt. Leuke foto's!

 • Reply Anoniem 4 juli 2014 at 18:51

  Hey Denise! Als je nog tips wil over jou camera,,,mag je een mail sturen.. foto-edwin.nl Groet Edwin

 • Reply Romy Husers 4 juli 2014 at 19:19

  Leuk artikel, wat gaaf dat je AFW kaarten hebt gewonnen!

 • Reply Kimberley 4 juli 2014 at 20:42

  Wat een leuk artikeltje om te lezen.
  Dat liedje van dat Mexicaanse meisje heb ik toevallig net gehoord.
  Wat een onzinnig gedoe, haha.

 • Reply Sara - lovelowbudget 4 juli 2014 at 21:41

  Wat een leuk artikel. Geweldig dat je je p bijna hebt. Nog eventjes doorbijten maar dan heb je ook wat!

 • Reply Dagmar Valerie 5 juli 2014 at 06:05

  Wauw heel tof dit artikel en wat een heerlijk lijstje! Veel plezier van je camera, dat gaat zo te lezen helemaal goed komen <3

 • Reply Dionne Knooren 5 juli 2014 at 09:18

  Ziet er heel tof uit!

 • Reply Saskia | Former Parades 5 juli 2014 at 10:02

  Wat een leuk artikel! Wat goed dat je (bijna) je P hebt in één jaar, gefeliciteerd! 😀 En heel veel plezier bij de Fashion Week!

  ♥ Saskia

 • Reply mellavieee 5 juli 2014 at 20:43

  Wat leuk om te lezen! Ik volg momenteel de serie 'Hart of Dixie'.

 • Reply Kim B 6 juli 2014 at 07:54

  Wat een superleuk artikel! Ben erg benieuwd hoe je het gaat hebben bij Fashion week.

  Liefs,
  Kim / Vintage & Beauty

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten