Geen categorie

Wishlist – Primer potion, Céline bag en ripped jeans

27 mei 2015
Sinds Urban Decay weer terug is in Nederland en ik de Céline bag op véél te veel blogs spot, weet ik dat het weer tijd is om een wishlist te maken. Van een betaalbare high-waisted ripped jeans tot een veel te dure tas, vandaag zie je zeven items die ik op dit moment véél te graag wil hebben. Kijk je met me mee?Ripped high-waisted jeans

Twee weken geleden liep ik door Amsterdam en wat me meteen opviel waren de high-waisted jeans die werkelijk iédereen aan had. Ik weet niet of het komt door mijn boerenstad – het is nou eenmaal een feit dat we hier een klein beetje achterlopen wat betreft de mode -, maar inmiddels is de ripped high-waisted jeans ook overgewaaid richting het zuiden. Wat tegenwoordig ook niet meer kan missen zijn de kleine gaten bij de knieën, wat stiekem toch wel érg leuk is. Deze broek van Comegetfashion komt in ieder geval erg dicht in de buurt bij de broek die ik binnenkort ga aanschaffen 🙂Céline bag

Tsja, do I need to say more? Ik geloof dat dit kopje geen verdere informatie nodig heeft. De Céline Bag Trio is perfect, staat veel te hoog op mijn wishlist en is helaas ook veel te duur voor mijn portemonnee op dit moment. Maar… dromen kan altijd en wie weet vind ik binnenkort wel een goede reden om hem om mijn schouder te hangen (ik doe in ieder geval mijn best).Gestreepte cropped top

Heel even heb ik getwijfeld aan de crop tops, maar inmiddels ben ik ook verkocht. Het is hier in Brabant nog een klein beetje een issue om overdag je blote buik te showen, maar gelukkig vindt er hier wanneer de zon onder gaat al een kleine verandering plaats. Deze ontzettend schattige top van Kenzaa kost nu maar 17,50 euro en staat absoluut op mijn to-buy list!

Urban Decay Primer Potion

OMG, waarschijnlijk wisten jullie het al maar Urban Decay is back in the Netherlands! Sinds de Sephora verdwenen is in Nederland, was het automatisch erg moeilijk om producten van UD aan te schaffen maar vanaf 26 juni (gisteren!!!) zijn er geen excuses meer. Ici Paris heeft Urban Decay overkocht, wat betekent dat er weer héél veel nieuwe producten gekocht kunnen gaan worden. Deze oogprimer staat in ieder geval zeer hoog op de lijst! 🙂

Witte All Stars
Witte All Stars, dé musthave voor in iedere garderobe. Geloof het of niet, maar ondanks dat ik ze wel eens ‘leen’ van mijn zusje heb ik er zelf nog geen bemachtigd. Ze zijn ideaal te combineren bij iédere  zomerse outfit en zitten ook nog eens heerlijk comfortabel.

Ronde zonnebril
Ik geloof dat er op iedere wishlist weer een zonnebril verschijnt, wat meteen mijn verslaving voor deze dingen weergeeft. Nog steeds ben ik ontzettend verliefd op mijn Fendi bril die ik afgelopen winter bemachtigde en stiekem heeft deze zonnebril van Bershka er wel iets van weg. Voordeel: hij is zo’n tien keer goedkoper wat er voor zorgt dat deze écht overal mee naar toe kan, óók tijdens een leuk festival of een dagje weg.

Wollen hoed

Het is wellicht een beetje laat om nu, hartje zomer, voor een wollen hoed te gaan, maar na ontzettend lang twijfelen heb ik toch besloten dat ik er graag een wil. Heel graag zelfs. Bij H&M hebben ze nu zeer leuke én betaalbare exemplaren in verschillende kleuren, ik vrees dat deze heel snel in mijn virtuele winkelmandje liggen..Liefs,
Denise


Wat is jullie favoriet?

You Might Also Like

72 Comments

 • Reply Liese 27 mei 2015 at 05:13

  Oooh, ik wil ook graag zo'n hoed! Al een hele tijd, maar ik stel het steeds uit en nu is he inderdaad al een beetje laat ^^ De hele outfit staat zo leuk tesamen 🙂

  • Reply Denise 27 mei 2015 at 05:53

   Klinkt helaas heel herkenbaar! Misschien kom ik nog wel een leuk zomers exemplaar tegen!

 • Reply Svenja 27 mei 2015 at 05:37

  Wat een heerlijk wishlist Denise <3 Vooral de top, jeans en Celine tas vind ik helemaal geweldig <3

  • Reply Denise 27 mei 2015 at 05:53

   Dankjewel Svenja! Aaah, vooral de Céline tas… <3

 • Reply Justine A 27 mei 2015 at 05:46

  Oeh mooie wishlist! Denk dat ik de helft zo direct op de mijne kan plakken haha! Ik heb ook een wishlist van hier tot Tokio. Heb al zo lang niet meer gewinkeld..

  • Reply Denise 27 mei 2015 at 05:53

   Dankjewel Justine! Haha ahw, ga eens snel de stad in jij!

 • Reply Esther 27 mei 2015 at 06:06

  Ow yeah, die Céline bag mag hier ook wel afgegeven worden! En witte allstars staan inderdaad overal goed bij, onder een jurkje, rokje of short 🙂

 • Reply Lonneke 27 mei 2015 at 06:16

  Ah wat een mooie wishlist heb je opgesteld!
  Die Céline bag, aaaah! Ze zijn werkelijk prachtig.
  Liefs Lonneke

  • Reply Denise 27 mei 2015 at 08:47

   Helaas zo prijzig 🙁

 • Reply Sophie 27 mei 2015 at 06:23

  Aah ik wil je online mandje wel delen haha! Ik ging ook alleen kijken voor een nieuw hoedje. Dat ging zoals je kunt begrijpen flink mis haha oeps!

  • Reply Denise 27 mei 2015 at 08:47

   Haha en heb je wel een hoedje gescoord?

  • Reply Sophie 28 mei 2015 at 22:55

   Het komt morgen of zaterdag thuis dus ben benieuwd!

 • Reply Elisabeths Musthaves 27 mei 2015 at 06:26

  Wat een leuke wishlist! allemaal Items die ik ook zou kopen ;). Ik heb 2 wollen hoeden en draag ze met veel liefde!

 • Reply Melana 27 mei 2015 at 06:44

  Wat een leuke wishlist heb je gemaakt!

 • Reply Keybykim 27 mei 2015 at 06:46

  Mooie wishlist! Ik wil ook heel graag die Celine bag, echt prachtig! XOX

  • Reply Denise 27 mei 2015 at 08:48

   En veel te duur, snik!

 • Reply Simone -lifeofsimone- 27 mei 2015 at 06:55

  Heerlijke wishlist, ik zou zo ook alles willen of dragen. Van de Celine bag is trouwens een hele goede KO bij Mango te koop. Misschien een tip, al is de echte hebben natuurlijk altijd leuker.

  • Reply Denise 27 mei 2015 at 08:48

   Dankjewel! Oh super bedankt voor de tip, ik ga meteen even kijken!

 • Reply Anne-Sterre 27 mei 2015 at 07:04

  Heel leuk allemaal, cropped tops kunnen gewoon vind ik (ja ik woon ook in een Brabants gehucht.) Maar ik vind iets nogal snel kunnen, misschien omdat ik oorspronkelijk uit Den Haag kom haha.

  • Reply Denise 27 mei 2015 at 08:48

   Haha ik vind het ook leuk!!

 • Reply Fairygodmotherr 27 mei 2015 at 07:23

  Superleuke wishlist! Ik heb die witte allstars! Zalige shoes!

 • Reply Lisanne 27 mei 2015 at 07:28

  Leuke wishlist Denise! Ik wilde ook graag witte All Stars, maar ik doe het toch maar niet. Heb nu beige gekocht en die zitten echt niet lekker. Totaal geen steun voor je voeten, maar misschien ligt het aan mij. Ach ja ze zien er wel leuk uit haha

  • Reply Denise 27 mei 2015 at 08:48

   Ah dankjewel Lisanne! Ik vind dat zelf wel meevallen, heb er wel altijd gehad!

 • Reply Renske 27 mei 2015 at 07:54

  Wat een mooie wishlist! Een hoed staat ook al een hele tijd op mijn wishlist. Maar helaas heb ik geen hoedenhoofd, haha. Dus ik ben de juiste nog niet tegen gekomen. Ik denk dat deze hoed jou wel echt mooi zal staan, ondanks dat het misschien bijna hartje zomer is, haha.

  • Reply Denise 27 mei 2015 at 08:49

   Ah dankjewel Renske! Het staat jou ook vast prachtig 🙂

 • Reply Beauty Unboxing 27 mei 2015 at 08:05

  Leuk lijstje!

 • Reply Be Beautifully 27 mei 2015 at 08:08

  Hele mooi wishlist. Ik ga toevallig deze week de lage Witte All Stars kopen 😉

 • Reply Daniëlle Springer 27 mei 2015 at 08:09

  Wat een toffe wishlist. Ik zou het zelf ook allemaal zo willen hebben. Die all stars zijn heel leuk en die Celine Bag is echt prachtig, wauw!

  • Reply Denise 27 mei 2015 at 08:49

   Dankjewel Danielle!

 • Reply Sophie 27 mei 2015 at 08:09

  Ik neem even de hele lijst over, haha! Ik wil nog dolgraag een mooie hoed. De Céline trio is prachtig, ze hebben een mooie dupe bij Sascha, maar ik weet nog niet of ik 'm ga bestellen :')

  • Reply Denise 27 mei 2015 at 08:49

   Ah echt, ik ga meteen even bij Sascha kijken 😀

 • Reply Manon | 10NotesNL 27 mei 2015 at 08:10

  Wat een leuke wishlist! Ik ben ook echt heel benieuwd naar de Urban Decay Primer Potion.

  • Reply Denise 27 mei 2015 at 08:49

   Ah dankjewel Manon! <3

 • Reply Eva C. 27 mei 2015 at 08:41

  oh jaa de Céline bag <3 daar kan ik op dit moment helaas ook alleen maar van dromen.

  • Reply Denise 27 mei 2015 at 08:49

   Veel te prijzig, maar zó mooi <3

 • Reply beautifulday4makeup 27 mei 2015 at 09:40

  Die Celine bag vind ik erg mooi

 • Reply Iep 27 mei 2015 at 10:05

  Wauw, wat een te gekke wishlist
  Liefs Iep

  • Reply Denise 27 mei 2015 at 13:17

   Ah dankjewel Iep! <3

 • Reply Eva (Creativity and Chocolate) 27 mei 2015 at 10:14

  Wat een fijne wish list. Ik ben ook nog steeds op zoek naar een high waisted grijze jeans en ik droom van de Celine Luggage Tote. Helaas ZO onvriendelijk voor mijn portemonnee 😉 xx

  • Reply Denise 27 mei 2015 at 13:17

   Helaas wel, I know how you feel 🙁

 • Reply Natasja 27 mei 2015 at 10:45

  Wat een toffe wishlist! De primer potion staat ook hoog op mijn verlanglijstje! Helaas was deze al uitverkocht toen ik wou gaan bestellen bij de ici paris! Hopen dat deze snel weer te bestellen is hihi!

  lieefs

  • Reply Denise 27 mei 2015 at 13:18

   Ah dankjewel Natasja! Ik hoop het ook, ga hem zeker aanschaffen!

 • Reply Anna 27 mei 2015 at 11:10

  Hele leuke wishlist, zo grappig dat ik deze items bijna allemaal heb! In mijn kledingkast vind je exact deze gestreepte cropped top, de witte all stars, de zwarte hoed en een ripped high waisted jeans, haha! Blijkbaar hebben we een beetje dezelfde smaak, leuk :-). Ik ben ook zo blij dat UD terug is in Nederland!

  • Reply Denise 27 mei 2015 at 13:18

   Oh wat grappig, dan heb je een hele leuke smaak haha 🙂

 • Reply Annelies DP 27 mei 2015 at 11:14

  Een leuke hoed, die primer potion en die Céline handtas mogen gerust mee op mijn wishlist ook! Liefs

  • Reply Denise 27 mei 2015 at 13:19

   Ben zo benieuwd naar die primer!

 • Reply Nortfhlix NL 27 mei 2015 at 11:40

  Mooie wishlist! Die Celine bag is echt geweldig!
  In mijn ogen ook echt een klassiek model en kleur die de investering misschien wel waard is, al blijft mijn droom design tas toch een Mulberry Bayswater.
  Mango schijnt ook een leuke look-a-like te verkopen!

  • Reply Denise 27 mei 2015 at 13:19

   Dankjewel, ik ga de Mango site eens even bekijken 😀

 • Reply Esra 27 mei 2015 at 11:54

  Alle items zijn zo leuk! X

 • Reply Léonie Anouk 27 mei 2015 at 14:42

  Ik dacht dat ik inmiddels de enige in Nederland was zonder witte allstars, ik wil ze zo graag! Ze kunnen inderdaad met iedere zomerse outfit. Ze staan ook zeker op mijn bday wishlist. Ik vind die broek ook heel leuk! Die gaten bij de knieën zijn stoer maar toch ook wel subtiel. <3

  • Reply Denise 27 mei 2015 at 18:14

   Haha ik hoor ook nog bij de allstarloze personen!

 • Reply Maaike 27 mei 2015 at 15:35

  Ohh die hoed wil ik ook zo graag! En die primer zou ik graag willen proberen 🙂

  • Reply Denise 27 mei 2015 at 18:14

   Volgens mij is die primer ideaal! <3

 • Reply Jolien 27 mei 2015 at 16:25

  Wat een leuke wish list! Die witte all stars en ripped jeans wil ik ook wel 😉

 • Reply Denise 27 mei 2015 at 18:17

  Wat een fijne wishlist! Ik wil ook heel graag nog witte Allstars. En die primer verschijnt binnekort ook in mijn winkelmandje, ben ik bang hihi. Ik kan ook uren spenderen aan het kijken van veel te dure tassen, trouwens hihi <3

  • Reply Denise 27 mei 2015 at 18:19

   Waarom zijn dure tassen vaak zo leuk? 🙁

 • Reply Alexa Op 't Land 28 mei 2015 at 08:24

  wat een super leuke wishlist!

 • Reply Shiralee 28 mei 2015 at 12:08

  Ja zó vervelend he elke keer als ik de primer potion wil aanschaffen omdat deze weer op voorraad is, is deze binnen no-time ook alweer uit voorraad want op school of in het openbaar ga ik echt niet mijn bankzaken regelen, ik baal er echt van haha. Maar eind juni komt het goed is ook in de winkels te liggen (bepaalde filialen dan geloof ik). De high-waisted ripped jeans zijn ook heel leuk en een zwart/wit gestreepte crop top kan áltijd. <3 Leuke wishlist!

  • Reply Denise 29 mei 2015 at 17:43

   Ah balen! Ik ga hem denk ik ook in de winkels testen voordat ik hem koop!

 • Reply Kelly BelessaNL 28 mei 2015 at 14:21

  Wat een leuke wishlist! Ik wil nog een leuk grof paar zwarte sandaaltjes, de perfect licht blauwe high waisted jeans en ook toevallig een streepjes croptop. Blote buik hou ik zelf niet zo van, bij andere wel hoor, maar ik voel mij er niet echt gemakkelijk in!

  Ik wil ook nog heel graag iets van UD proberen. In je artikel staat trouwens juni, maar dat moet toch echt mei zijn hihi 😉

  • Reply Denise 29 mei 2015 at 17:43

   Ah thanks voor de tip, even aanpassen!

 • Reply Simovic-Vuceljic Natasa 5 juni 2015 at 14:14

  Wat een leuke items! En die Celine handtas, ik ben er dol op 🙂 Liefs! x

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten