Bank van Amerika gezondheid spaarrekening viagra kopen gewichtsverlies pillen die werken voor vrouwen en zijn veilig

About

Denise-van-Kalmthout

Hi! Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn stukje van het wereldwijde web. Mijn naam is Denise en ik ben gek op alles wat met sushi, fotografie en social media te maken heeft. Inmiddels ben ik 23 jaar en heb ik mijn diploma communicatie met een mooie 8 binnengesleept. Tijdens deze opleiding heb ik leren bloggen, de fijne kneepjes van Photoshop en Indesign geleerd en mijn schrijfskills aanzienlijk verbeterd.

Waar je me voor wakker kunt maken? Alles wat met make-up te maken heeft, mijn beste vriendinnen, SUSHI (en eigenlijk al het eten wat ik lekker vind), naar prachtige bestemmingen reizen en kleding. Héél veel kleding.

Met heel veel plezier ben ik sinds april 2014 iedere dag actief bezig met mijn blog, waarbij ik vaak meerdere keren per week een nieuw artikel plaats. Waar ik over schrijf? Reviews van make-up producten, outfit posts, mijn favoriete hotspots, heel veel persoonlijke artikelen en verslagen van mijn reizen.

Mocht je helemaal op de hoogte blijven van alles wat ik leuk vind en meemaak, dan kun je me volgen via Twitter, Instagram, Facebook en Bloglovin’.

Liefs,
Denise

 • Avatar
  Remy 6 september 2014 at 14:17

  Heel veel succes met bloggen, je doet het goed!!

  Vraagje, heb je enig idee hoe ik bij jouw reactie een foto kan krijgen als ik wat invul?

  • Avatar
   Denise van Kalmthout 6 september 2014 at 14:22

   Dankje Remy! Je moet dan een gravatar maken geloof ik!

 • Avatar
  Rochella van Oel 17 september 2015 at 19:09

  Ik geniet van je blog. Echt heel erg leuk. Ik zou het leuk vinden als je mij terug volgt op bloglovin en Instagram xoxo Rochella