Bank van Amerika gezondheid spaarrekening viagra kopen gewichtsverlies pillen die werken voor vrouwen en zijn veilig

Privacyverklaring

BeautyByDenies.nl is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals in deze privacyverklaring wordt uitgelegd. Deze privacyverklaring is alleen van toepassing op deze website. Het kan zo zijn dat deze website links bevat naar andere website die niet worden beheerd en/of eigendom zijn van BeautyByDenies.nl. Door de informatie en de diensten op BeautybyDenies.nl te gebruiken, gaat u akkoord met onze privacy policy en de voorwaarden die wij hierin hebben opgenomen.

Contactgegevens
Website: www.beautybydenies.nl
E-mail: info@beautybydenies.nl

Verwerking persoonsgegevens
BeautyByDenies.nl kan op verschillende manieren persoonsgegevens over je verwerken:

  • omdat jij gebruik maakt van de diensten van deze website
  • omdat jij wel eens een reactie achterlaat onder een artikel
  • omdat jij een vraag stelt via het contactformulier

BeautyByDenies.nl verwerkt naast de naam en het e-mailadres dat je opgeeft ook je IP-adres. Ook worden er gegevens over je locatie, het gedrag op de website informatie over je internetbrowser en apparaat type verstrekt. Deze informatie is anoniem en is niet gekoppeld aan andere persoonlijke informatie. Wanneer je geen persoonsgegevens aan BeautybyDenies.nl wil verstrekken, is het niet mogelijk om een reactie te plaatsen. Eventuele nadelige gevolgen door het niet verstrekken van de persoonsgegevens liggen in dergelijke geval bij u.

Met welk doel?
BeautyByDenies.nl verwerkt persoonsgegevens alleen maar om in zeer zeldzame gevallen in contact te komen, zoals een winactie waaraan jij meedoet. De winnaar ontvangt een e-mail via jouw opgegeven adres. Daarnaast analyseert Beautybydenies.nl jouw gedrag om daarmee de website te verbeteren en diensten af te stemmen op jouw behoefte.

Bewaren van gegevens
BeautyByDenies.nl bewaart de persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is om het bovenstaande te realiseren. De gegevens worden daarnaast niet langer dan een jaar bewaard indien wij geen overeenkomst samen hebben, conform de wettelijke verplichting.

Beauty by Denies heeft niet de intentie gegevens te verzamelen van websitebezoekers jonger dan 13 jaar, tenzij zij daarvoor toestemming hebben van hun ouders of voogd. Mocht je denken dat er zonder toestemming toch persoonlijke gegevens zijn verzameld van iemand jonger dan 13 jaar, neem dan contact op via info@beautybydenies.nl zodat deze informatie verwijderd wordt.

Delen van persoonsgegevens aan derden
BeautyByDenies.nl verstrekt de persoonsgegevens niet aan derden, mits dit nodig is om voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of vanwege een wettelijke verplichting. Doordat BeautybyDenies.nl gebruik maakt van Google Analytics worden er via dit platform wel persoonlijke gegevens van bezoekers verzameld.

Websitebezoek
BeautyByDenies.nl slaat algemene bezoekgegevens op, zoals het IP-adres van je computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die de browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. BeautyByDenies.nl gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens zijn zo anoniem mogelijk en worden niet aan derden verstrekt.

Google Analytics
BeautyByDenies.nl maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers gebruikmaken van de website. De verkregen informatie wordt overgebracht naar de servers van Google, lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe de website van BeautybyDenies.nl gebruikt wordt en om adverteerders van informatie over hun campagnes te voorzien.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. BeautyByDenies.nl heeft hier geen invloed op. Ik, als eigenaar van BeautyByDenies.nl, geef Google geen toestemming om via BeautyByDenies.nl verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten. BeautybyDenies.nl heeft de verwerkersovereenkomst met Google afgesloten en het delen van gegevens uitgeschakeld.

Cookies
BeautybyDenies.nl gebruikt alleen cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een databestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw device. De cookies die BeautybyDenies.nl gebruikt zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren.

Cookies uitschakelen
Afmelden voor cookies kan middels de instellingen in je internetbrowser. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Verzoek tot inzage, correctie of verwijdering

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Denk hierbij aan een reactie die je verwijderd wil hebben bij een oud artikel. Jij kan dan een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@beautybydenies.nl. BeautyByDenies.nl zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op je verzoek reageren. Ook is er een mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiliging persoonsgegevens
BeautybyDenies.nl neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als je de indruk hebt dat jouw gegevens niet goed genoeg beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@beautybydenies.nl. Om misbruik of fraude te voorkomen, zullen wij u wel altijd vragen om u zelf te identificeren.

BeautyByDenies.nl maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om ervoor te zorgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Deze privacyverklaring is voor het laatst geüpdatet op 22 mei 2018. Deze verklaring kan op ieder moment gewijzigd worden. Hierdoor wordt het aangeraden om deze privacyverklaring regelmatig te raadplegen.