Geen categorie

Meet my new TOMS!

19 juni 2014
Yeah girls, I’m back! De tentamens zijn weer voorbij en hoe kun je dat nu beter vieren dan heerlijk shoppen en het geld over de toonbank gooien. Samen met mama besloten ik om even een kijkje in de stad te nemen en voor ik het wist had ik deze beauty’s afgerekend en al in m’n tas zitten. Kijk je met me mee?

Ik heb gekozen voor deze onwijs gave blauwe espadrilles met witte streepjes. Natuurlijk heb je deze variant ook nog in ontzettend veel andere kleuren maar omdat ik nog geen blauwe schoenen had – ik ben verslaafd aan crème kleur – leek het me goed om eens voor iets anders te gaan.
Toms heeft niet alleen de espadrilles, maar ook sleehakken, herenschoenen en zelfs schoentjes voor kinderen. Natuurlijk heb ik ze al vaak voorbij zien komen, maar vandaag kon ik er echt niet meer om heen en ik doe heerlijk aan de Toms rage mee. 

Toms is een Amerikaans bedrijf – opgericht in 2006 – die zich inzet voor kinderen in nood. Wanneer Blake, de oprichter van Toms, in Argentinie zag dat de kinderen geen schoenen hadden om aan te doen, besloot hij om ze te helpen. Bij ieder paar Toms dat er wordt verkocht, schenkt hij ook een paar aan een kind in nood. One for One.

Op het eerste gezicht lijkt het misschien of deze schoentjes niet erg stabiel zijn, ze zijn tenslotte van stof en dat is nou eenmaal niet echt ondersteunend. Gelukkig heeft Toms ook daar een oplossing voor bedacht: er zit een onwijs comfortabele zool in! Het is echt net of je op stevige sloffen loopt, het zijn écht waar – en ik overdrijf niet! – kussentjes voor je voeten.

Ook de zool is niet zoals een ‘normale’ schoen, het is een beetje gevlochten. Normaal ben ik van de standaard hoge laarsjes met een leuke hak, sneakers maar ook Uggs komen in m’n collectie voor. (Ik ga trouwens nog een schoenen artikel maken voor jullie!). Eigenlijk ben ik normaal helemaal niet van de wat ‘apartere’ schoenen maar de espadrilles stonden zó hoog op m’n wishlist en deze paste perfect bij wat ik zocht.

Zoals je hoort ben ik nog met m’n hoofd in de wolken door deze pareltjes. Het enige nadeel vind ik dat ze hoogstwaarschijnlijk niet waterdicht zullen zijn. De zool is namelijk van een soort riet en de gehele schoen zelf bestaat uit stof. Ik vind ze prachtig, ze zitten i-de-aal! en je steunt er ook nog eens een onwijs goed doel mee.
Toms espadrilles 49,95 – te koop bij Omoda en shopTOMS.nl
Wat vind jij van deze schattige TOMS?

You Might Also Like

36 Comments

 • Avatar
  Reply BFL by Sophie 19 juni 2014 at 05:25

  Echt superleuke schoenen! Heel schattig!

 • Avatar
  Reply Marloes 19 juni 2014 at 06:26

  Wat zijn ze mooi! Hele leuke schoenen!

 • Avatar
  Reply yvonnedo 19 juni 2014 at 06:37

  Wat een leuke schoenen! Ben benieuwd hoe ze staan 🙂

 • Avatar
  Reply Saffira 19 juni 2014 at 06:57

  Heel leuk, Denise! Dacht eigenlijk ook dat ze niet zo stevig waren, maar het ziet er goed uit 🙂
  x Saffira

 • Avatar
  Reply Mirjam 19 juni 2014 at 07:05

  Oh deze zijn leuk zeg! Heerlijk zomers en zien er erg comfy uit!

 • Avatar
  Reply GLAMOURMOES 19 juni 2014 at 07:23

  Erg mooie schoenen!!

 • Avatar
  Reply Jasmijn 19 juni 2014 at 08:16

  Hele gave schoenen <3 TOMS staan ook zeker nog op mijn wishlist 🙂

 • Avatar
  Reply Alexa Op 't Land 19 juni 2014 at 08:49

  Ik vind ze heel erg leuk! Benieuwd hoe je ze gaat dragen en hoe ze lopen!

 • Avatar
  Reply Remy | BakingBeautyNL 19 juni 2014 at 09:30

  Ik vind ze AWESOME !!

  Ga van de zomer ook een paar halen…

 • Avatar
  Reply Lovely Lonnie 19 juni 2014 at 10:28

  Wat een leuke schoenen, ik ken dit merk niet. En wordt helemaal enthousiast door het verhaal daarachter. Ik snap dat je er blij mee bent.

 • Avatar
  Reply Patoir 19 juni 2014 at 10:39

  Wauw, wat een schoenen! <3 Ik ben echt jaloers nu..Nog een paar voor mijn wishlist. <3

 • Avatar
  Reply Rowan - RebelliousyetRomantic 19 juni 2014 at 10:42

  Oeh, wat een leuke zeg. Ik ben nog helemaal niet bkeend met dat merk maar ziet er goed uit. 🙂 xx

 • Avatar
  Reply Marion 19 juni 2014 at 11:13

  Wow, wat zijn ze mooi! Ik heb zelf ook een paar Toms en ze zitten inderdaad fantastisch! Daar heb je niks aan overdreven!

 • Avatar
  Reply Manon 19 juni 2014 at 11:21

  Leuk, ik vind TOMS erg leuk voor de zomer, lekker om te dragen zonder sokken 🙂

 • Avatar
  Reply Window On My Wardrobe 19 juni 2014 at 11:36

  Oh echt heel leuk!

  X Sara

 • Avatar
  Reply Saskia | Former Parades 19 juni 2014 at 11:46

  Ahhh supergaaf!! Ik kan me voorstellen dat ze lekker lopen, ik zou zelf ook graag zo'n paar willen!

  ♥ Saskia

  • Avatar
   Reply Denise van Kalmthout 19 juni 2014 at 17:18

   Ik vind ze ook helemaal niet duur, misschien iets om je zelf op te trakteren?

 • Avatar
  Reply Michaela 19 juni 2014 at 12:39

  Super schattig paar!

 • Avatar
  Reply Florentine 19 juni 2014 at 14:19

  Ik vind TOMS zó leuk!! Echt heel gaaf dat je ze hebt, echt van die 'musthaves' voor de zomer 🙂 X Liefs

 • Avatar
  Reply Manon Boerakker 19 juni 2014 at 14:53

  Ze zien er echt heel erg leuk uit!

 • Avatar
  Reply Kimberley R. 19 juni 2014 at 16:04

  Toms zijn echt heel leuk!
  Hun initiatief is ook super.

 • Avatar
  Reply Anne Solveig 19 juni 2014 at 16:16

  Wat zijn ze leuk!

 • Avatar
  Reply Bianca 19 juni 2014 at 18:38

  Leuke en handige schoentjes voor de zomer 🙂

 • Avatar
  Reply Iris - TBM 19 juni 2014 at 18:54

  Wauw! Die zijn echt super leuk!!! Echt heel leuk voor de zomer!

 • Avatar
  Reply Florence Wijnen 19 juni 2014 at 21:02

  Wat een lieve schoentjes!

 • Avatar
  Reply Rebecca 20 juni 2014 at 18:48

  Deze zijn leeeuk! Ik zie steeds vaker dit soort schoentjes dus word tijd dat ik mijzelf er ook eens op trakteer denk ik. Heb de website gelijk opgeslagen. Ga je er een keer een outfit mee posten? Ter inspiratie misschien?

 • Avatar
  Reply beautylisz.com 21 juni 2014 at 14:28

  Super leuke schoenen zijn TOMS. Zelf heb ik ze in het rood, maar ze beginnen een beetje kapot te raken. ik heb ze namelijk al meer dan 2 jaar. Ze lopen zo ontzettend lekker en het doel erachter vind ik ook heel mooi!

 • Avatar
  Reply Marlissa 22 juni 2014 at 19:04

  Wat zijn deze leuk. Ik heb dit printje nog niet eerder gezien:)

 • Avatar
  Reply Anne Solveig 25 juni 2014 at 16:56

  Oh die zijn zo leuk!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten