Fashion

Minimalistische sieraden van LUZ

14 december 2016

Ik ben gek op minimalistische sieraden, veel grotere items draag ik ook eigenlijk niet. Ondanks dat ik tot twee weken geleden nog nooit van het merk LUZ gehoord had, heb ik er drie hele toffe sieraden besteld. Mocht je ook een obsessie hebben voor minimalistische én betaalbare sieraden, kijk dan zeker even mee!

Eerst even een klein stukje over het LUZ, een merk dat speciaal gericht is op de modebewuste vrouw die van mooie accessoires houdt. Naast mooie sieraden zijn de items van LUZ namelijk ook nog duurzaam, twee vliegen in één klap! Ik heb de onderstaande items uitgezocht via de website van Sacha, waar ze drie collecties verkopen. Alle items van mij zijn uit de LUZ accessoires collectie, maar ook hebben ze een initials collectie met super toffe letters op de sieraden en de zogenoemde zodiac collectie, love it!

Silver slave bracelet “real love” – €29,95

Het eerste sieraad dat ik uitgekozen heb is de speciale Slave Bracelet in het zilver. Eigenlijk heb ik al mijn sieraden goud, maar omdat ik ook wel eens zilveren pareloorbelletjes draag in combinatie met mijn zilveren Daniel Wellington horloge, vind ik het ook tof om hier een zilveren armband bij te combineren. In het zilveren stukje is de quote “real love” gegraveerd, een mooie quote en lekker girly. Gelukkig valt ‘ie niet zo op, dat houdt het minimalistisch en mooi. Ondanks dat ik vrij dunne polsen heb en het armbandje een diameter heeft van 6 centimeter, past ‘ie prima. Je kunt aan de linkerkant van het armbandje de haak uit het plaatje halen en hem zo aandoen, leuk bedacht!

Feather armband – €29,95

Ik weet niet wat het is, maar de afgelopen maanden heb ik een heuse obsessie ontwikkeld voor gouden armbandjes. Toen ik hoorde dat ik iets mocht uitzoeken van LUZ viel mijn blik dan ook meteen op dit fijne bohémien armbandje. Lekker minimalistisch en hij past precies bij de rest van m’n collectie! Wanneer ik het armbandje vastmaak in het kleinste gaatje past ‘ie precies, het armbandje is zo’n 16 centimeter lang en dus eigenlijk wel voor iedereen geschikt (behalve voor kinderen). Verder vind ik hem gewoon ontzettend mooi en is ‘ie bij iedere outfit leuk te combineren. Helemaal blij mee!

All over my earcandy – €19,95

En last but not least ben ik gegaan voor deze bijzondere oorbellen die je steeds vaker ziet verschijnen. Zelf had ik nog niet van dit soort oorbellen, maar het is de bedoeling dat je het staafje in de breedte van je oorlel draagt. Nu heb ik vrij kleine oren, dus het staafje komt bijna tegen mijn wang aan. Ik weet niet echt of dit de bedoeling is, maar zelf had ik hem graag iets verder naar rechts gezien. Mocht je dus twee gaatjes hebben (of meer), dan zou ik hem lekker in je tweede gaatje dragen. Is ‘ie perfect! Het idee vind ik in ieder geval ontzettend leuk, maar ik denk dat ik toch voor iets kleinere exemplaren had moeten gaan. Toffe earcandy in ieder geval!

Mocht je dus op zoek zijn naar toffe minimalistische sieraden, dan kan ik je zeker aanraden om eens op de website van Sacha te kijken. Hier verkopen ze dus niet alleen schoenen (en onder andere hele toffe pumps voor de feestdagen!), maar ook veel accessoires en mooie tassen. Ik ben in ieder geval ontzettend blij met de drie items die ik heb mogen uitkiezen, vooral het minimalistische gouden armbandje met het veertje is mijn favoriet en hangt dagelijks om mijn pols.

Wat voor sieraden draag jij? En ben jij al bekend met het merk LUZ?

Liefs,
Denise

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Manon 14 december 2016 at 16:29

  Wat een mooie subtiele sieraden
  Manon plaatste onlangs…Make-up Revolution Rose Gold Lipstick | Red Carpet & ChauffeurMy Profile

 • Reply Wies | Nature of Happiness 14 december 2016 at 20:07

  Hele mooie sieraden, vooral het tweede armbandje vind ik leuk!

 • Reply Gina 14 december 2016 at 21:15

  Oh wat leuk! Ik vind het zilveren armbandje echt mooi! x
  Gina plaatste onlangs…DIY for Christmas ♥My Profile

 • Reply katja 14 december 2016 at 21:18

  wat een leuke collectie, ik hou echt van dit soort sieraden! <3

 • Reply Dionne 14 december 2016 at 21:35

  Ik vind deze sieraden heel mooi! Leuk dat je voor goud bent gegaan! 😀
  Dionne plaatste onlangs…5 uitjes om het jaar goed af te sluitenMy Profile

 • Reply Bertine 14 december 2016 at 21:49

  wat een prachtige sieraden, hier houd ik echt van!!
  Bertine plaatste onlangs…Outfits voor elke gelegenheidMy Profile

 • Reply Sara | MevrouwMiauw 14 december 2016 at 22:33

  Oehhh, dat armbandje met het veertje vind ik echt super pretty! Zo stijlvol.
  Sara | MevrouwMiauw plaatste onlangs…Katten op Instagram | Favoriete Instacats #4My Profile

 • Reply Suzanne 15 december 2016 at 07:36

  LUZ heeft hele mooie sieraden! Ik heb de oorbellen zelf ook en vind ze echt super mooi
  Suzanne plaatste onlangs…Leuk EOS kerstcadeau & GiveawayMy Profile

 • Reply Larissa 15 december 2016 at 09:08

  Ohh wat een mooie sieraden!
  Larissa plaatste onlangs…Opvallende, grote oorbellen zijn terug en zó draag je zeMy Profile

 • Reply Fleur 15 december 2016 at 10:32

  Wat een prachtige sieraden! Het tweede armbandje is echt heel mooi!

 • Reply Marloes - GLAMOURMOES 15 december 2016 at 15:10

  Ik had al een ketting en armbandje van Luz. Heel leuk merk! Ik vind het armbandje met het veertje echt heel subtiel en tof!
  Marloes – GLAMOURMOES plaatste onlangs…GLAMOURMOES WEEKLY 132: Shoppen, PSV en biosMy Profile

 • Reply Florence 17 december 2016 at 13:13

  Wat een prachtige sieraden! Het armbandje vind ik het mooist 🙂
  Florence plaatste onlangs…Day Zero Project update #20My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten