Photo Diary

Photo Diary #149 – Ojee, BRAND!

19 februari 2018

Afgelopen week was hectisch na zes dagen carnaval. Ik voelde me alles behalve fit, maar besloot toch om wat dingen te ondernemen. Ik ging sporten, ontving mijn nieuwe iPhone (finally!) en ging uiteten met vriendinnen toen er brand ontstond. OMG! Kijk je met me mee?

We beginnen deze Photo Diary op woensdag, de maandag en dinsdag hebben jullie namelijk in mijn vorige artikel kunnen lezen en bestonden vooral uit carnavallen. Woensdagochtend word ik wakker met twee pootjes naast me op bed, ik vind dat altijd zó schattig. Eigenlijk komt hij nooit boven wanneer we nog slapen, maar vandaag is ‘ie er even tussendoor geglipt. Stiekem wel gewoon heel schattig en leuk om zo wakker te worden.

Toch voel ik me alles behalve top. Niet heel gek na zes dagen(!) non-stop feesten, ongezond eten en bier drinken. Zo slecht voor je lichaam en dat voel ik maar al te goed. De rest van de dag besluit ik dan ook maar gewoon om het lekker rustig aan te doen en aan de vermoeidheid toe te geven. Werken en sporten kan morgen ook.

En zo gezegd, zo gedaan. Het sporten weer oppakken op de donderdagochtend! Het voelt echt goed om weer een beetje sportief bezig te zijn na een week, dus dit ga ik zeker weer twee à drie keer per week doen. Ik begin vandaag in ieder geval met een goede ronde cardio, want mijn conditie kan na al die troep wel weer een oppepper gebruiken.

‘s Middags even boodschappen doen en wat gezonde dingen in huis halen.

Donderdagavond pak ik de trein samen met een vriendinnetje richting Breda. Bij Geisha Lounge is het op donderdag Ladies Night en dat betekent dat je met 20% korting kunt eten, super chill. Helaas valt het enorm tegen, ze hebben namelijk veel te weinig personeel en het zit er bomvol. Na een uur(!) hebben we nog steeds geen eten ontvangen, echt belachelijk. Het eten dat we vervolgens krijgen is wel goed, maar helaas gebeurt er rond acht uur nog iets wat niemand overzien had…

… Er breekt namelijk brand uit bij het pand van de buren, verschrikkelijk. Wij zitten voor het raam en kunnen alles precies zien. Eerst veel rook, daarna ook vlammen en vervolgens de brandweer die alles probeert te blussen. Na een half uur worden ook wij geëvacueerd uit het restaurant en moeten we ook de rekening betalen, terwijl we eigenlijk helemaal niet uitgegeten waren. Op dat moment waren we er niet echt mee bezig, maar achteraf vind ik het eigenlijk heel raar. Gelukkig loopt Geisha Lounge achteraf geen schade op en zijn er geen gewonden gevallen. Op het nieuws las ik dat de brand uiteindelijk werd veroorzaakt door een frietpan.. Wij zijn vervolgens maar naar McDonalds gegaan om nog wat te eten.

En sinds deze week ben ik ook weer helemaal terug op Instagram, ik heb het echt gemist. Een weekje offline was héérlijk en ik had het ook echt even nodig, maar nu heb ik weer meer inspiratie en energie dan ooit. Ik draag hier mijn fluffy Goosecraft jas, mijn alltime favourite uiteraard en jullie kennen hem inmiddels vast allemaal. Tasje is van DKNY en de broek is van We Fashion.

Oops, I did it again… Schoenen besteld bij Sacha.

En JA, ein-de-lijk na vier jaar(!) heb ik een nieuwe iPhone besteld. Ik heb er lang over nagedacht wat ik precies zou willen, maar uiteindelijk ben ik voor een iPhone 7 Plus gegaan. Ook heb ik er een goed abonnement bijgezocht, ik ben een tevreden mens. Kost wat, maar dan heb je ook wat. Vooral de portretfunctie vind ik GEWELDIG, plus het feit dat de batterij gewoon twee dagen mee gaat. Zo’n wereld van verschil met mijn oude iPhone 6 die compleet versleten was en nog geen 1,5 uur meeging.

Uiteraard moet ik meteen de portretfunctie testen. Bereid je maar voor op veel foto’s met scherptediepte de komende periode op m’n blog, haha 🙂

Zaterdagmiddag drink ik een kopje thee bij oma en klets ik bij met m’n tante die weer terug is van een paar weken op Bonaire. Gezellig!

Wie kijkt er Wie is de Mol? Af en toe zie ik op Facebook allemaal hints voorbij komen die mensen uit de afleveringen gevonden hebben. Maar dit is toch ook wel weer een goede… Hier staat gewoon JAN op het bordje van het station, is dit toeval? Of niet? Ik moet eerlijk zeggen dat ik Jan nooit heb verdacht als mol, maar na de afgelopen aflevering begin ik opeens sterk te twijfelen. Het is natuurlijk ook de beste acteur die er nog in zit…. Ik ben zo benieuwd. Wie verdenken jullie?

Zondag ga ik vanaf 13.00 uur weer naar Gossip om foto’s te maken van de nieuwe collectie. Ze hebben zo veel leuke en nieuwe dingen, ik word er altijd helemaal hebberig van. Het is maar goed dat ik maar één keer in de week kom, haha. Uiteraard moet de portretfunctie weer even uitgetest worden. LOVE IT!

This must be a Sunday… Snoepjes eten in mijn heerlijke fluffy jas van Elise Store. Mijn nieuwe roze vest van NA-KD past er ook echt precies bij, zo fijn. Mijn zonnebril is trouwens van Fendi, maar deze heb ik al wel een paar jaar. Blijft een grote favoriet 🙂

‘s Avonds stuurt mijn vriendinnetje Doortje deze foto door. Ten eerste kan ze gewoon fantastisch tekenen zien al haar creaties er mega goed uit. En ten tweede gaan we BIJNA naar Boedapest, ik heb er zo veel zin in!!! Nog precies twee weken en dan is het zover. Deze week gaan we in ieder geval al even bij elkaar zitten om een kleine planning te maken van wat we precies willen zien.

Liefs,
Denise

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Stephanie 19 februari 2018 at 12:58

  Leuk overzicht weer! Maar wauw die brand, niet heel netjes dat jullie gewoon moesten betalen..
  Veel plezier alvast in Budapest, lijkt me een toffe bestemming! 🙂
  Stephanie plaatste onlangs…Review | Haarextensions van Haarverlenging-enzo.nlMy Profile

 • Reply Daniëlle Springer 19 februari 2018 at 13:56

  Ah dat probleem met de accu van de iPhone 6 herken ik ook enorm. Ik twijfel nog wat ik ga doen met een nieuwe telefoon. Wel echt vervelend dat er brand uitbrak bij de buren daar, hopelijk is het uiteindelijk niet heel ernstig.

 • Reply Lindsey Beljaars 19 februari 2018 at 15:48

  Wow heftig hè van de brand bij Bruxelles? Wij zagen het op het nieuws! Wat bizar dat je bij Geisha Lounge zat.. Dat is er inderdaad recht naast, zal wel ff schrikken zijn geweest.. Wel erg jammer dat het tegenviel, ik heb er eigenlijk alleen maar goede ervaringen gehad!
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Yves Rocher Grand Rouge Mat LipstickMy Profile

 • Reply Mieke | mieksmind 19 februari 2018 at 16:02

  Oh ideaal een iphone 7! wil er ook een, heb nu de SE, prima maar wil toch net iets meer. Wel even schrikken die brand zo!
  Mieke | mieksmind plaatste onlangs…Photodiary 147 Auto ongeluk, Carnaval en Den BoschMy Profile

 • Reply Zane 19 februari 2018 at 16:42

  Love the second faux-fur jacket. Great looks and loved the gym inspiration!

 • Reply Marloes 19 februari 2018 at 20:40

  Wat een leuke week heb je achter de rug! Ik zat tijdens de brand bij Sumo te eten, haha! Toen ik in de stories zag dat jij bij Geisha zat moest ik er nog aan denken. OMG! Zonde zeg dat je alsnog het volle pond moest afrekenen! En wat heerlijk dat je al bijna naar Boedapest gaat <3
  Marloes plaatste onlangs…In the Picture #183My Profile

 • Reply Lieke van Veen 19 februari 2018 at 20:49

  Wow zo lang wachten op je eten en daarna ook nog moeten betalen voor je eten terwijl er brand was. Niet erg netjes. Ik wens je wel alvast veel plezier in Boedapest.

 • Reply Judith 20 februari 2018 at 07:19

  Superleuk je haar zo in een knotje op de onderste foto! 🙂
  Judith plaatste onlangs…Friday Faves – 7My Profile

 • Reply anna 20 februari 2018 at 10:33

  Wat weer veel leuke foto’s! Wel schrikken van die brand zeg, schandalig dat jullie wel de rekening moesten betalen! Ze konden op z’n minste korting geven…
  anna plaatste onlangs…Outfit | Walking down the streets with my Teddy coatMy Profile

 • Reply Larissa 20 februari 2018 at 11:07

  Heftig, zo’n brand bij de buren! En flink balen ook, van die rekening… Die portretfunctie op de nieuwe iPhone: wow! Zo-gaaf! Veel plezier alvast, in Boedapest! X
  Larissa plaatste onlangs…Deze vijf dingen heb ik geleerd van full-time werkenMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten