Geen categorie

Photo Diary #30 – Opening Primark, VIP Night en kerstborrel

17 december 2014
Mijn 30e Photo Diary op rij is helaas twee dagen later, maar zeker niet minder vol. Ik werd uitgenodigd voor de opening van Primark Den Haag, luidde mijn 3,5 week vakantie goed in met de nieuwe Gooische Vrouwen film en werkte tijdens de VIP Night bij Douglas. Kijk je met me mee naar mijn drukke week?

Hell yeah, met een goed gevoel vertrok ik maandag richting school. Dit was voorlopig de laatste keer, na een korte les kon ik namelijk officieel zeggen dat ik 3,5 week vakantie heb. VAKANTIE. Wat ben ik daar aan toe.. Aan het feit dat ik volgende week een hertentamen moet knallen denk ik nog maar even niet, relax modus on please.
‘s Avonds zag ik bij Joost deze super schattige houten kerstboom staan. Ideaal voor mensen met een allergie of mensen met weinig ruimte, maar die tóch een soort van boom in hun kamer willen hebben. Ik vind ‘m leuk!

Natuurlijk kon ik mijn vakantie niet beter inluiden dan een bezichtiging van de nieuwe Gooische Vrouwen film met Joost zijn familie. Voor sinterklaas kregen we allemaal een bioscoopbon en we besloten om hem maar gewoon meteen te gebruiken. Meestal delen Joost en ik een mega bak popcorn en ook dit keer was het precies genoeg. Eigenlijk hebben we al 3/4 deel leeggegeten voordat alle trailers voorbij zijn, maar dat terzijde. De film was trouwens zeker een aanrader, onwijs grappig en fijn om even lekker een avondje te ontspannen!

En ook deze week was het weer feest: mijn oma was jarig en dat moest natuurlijk gevierd worden. Al een tijdje had ze haar zinnen gezet op dit horloge, maar toen ze hem uiteindelijk wilde kopen was hij ‘OPEENS’ weg. Precies, wij hadden hem alvast voor haar gekocht en nu – maar liefst 2,5 maand later – konden we hem eindelijk aan haar geven. Ze was er blij mee en had het natuurlijk absoluut niet verwacht!
Een verjaardag is natuurlijk niet compleet zonder taart, dus wist ik ook weer een lekker stuk naar binnen te werken. Deze soort taart is trouwens goddelijk, het heeft iets weg van schuim met héél veel toffee en een soort ijs. Nom nom nom.

Ook mijn tante had een nieuwe armband om, die ik ook even aan wilde doen of course. Staat leuk bij m’n zilveren Fossil horloge toch? Misschien wel een leuk idee om een armband te vragen voor kerst – hint, hint -.
‘s Middags lag er een ontzettend leuk pakketje op me te wachten van By Mother Nature. In hun webshop verkopen ze onwijs mooie sieraden met verschillende soorten natuurstenen. Het setje wat bij mij op de deurmat lag zorgde er voor dat ik op slag verliefd werd. Wauw. Ik ben er oprecht heel blij mee, dank jullie wel! <3

Wie van jullie is er woensdagavond naar de VIP Night bij Douglas geweest? Voor mij betekende dit een avondje werken op een van de leukste dagen van het jaar en natuurlijk trok ik een nette outfit aan inclusief mijn nieuwe heels. Het thema bij ons in de winkel was Red Carpet en de bedoeling was dat je daar je outfit ook een beetje op afstemde. 
Héél veel lekkere hapjes in de winkel!

Mijn taak deze avond was de geurproeverij van Givenchy uitleggen en bijwonen. Zoals je ziet zag mijn tafeltje er érg gezellig uit en ik heb dan ook een hele leuke avond gehad met alle lieve collega’s, de gezellige sfeer, de leuke klanten en de top DJ die in onze winkel draaide!
Na vijf uur op hakken van 12 cm staan, kon ik m’n voeten er ongeveer wel afbreken. Auw, inschattingsfoutje. Ik dacht dat ik het wel zou redden om zo lang op hakken te staan, helaas was ik vergeten dat er ook het een en ander gelopen moest worden.. De rest van de week heb ik serieus last gehad van blaren onder mijn voeten. Tijd om mijn voeten eens flink te verwennen met Uggs!

En omdat er zóveel lekkers in de winkel stond was er ook nog ontzettend veel over waar iedereen nog wat van mee naar huis mocht nemen. Ik koos voor een paar sandwiches met zalm en roomkaas, een sandwich met pesto en kip, dadels met spek en heel veel lekkere cupcakes. Zei ik in een aantal artikelen geleden niet dat werken bij Douglas soms bést ongezond kan zijn met al die lekkere dingen? I agree!
Mijn nieuwe handschoenen vielen deze week ook binnen én wat ben ik er blij mee! Ik ben dol op UGG – ook al zijn de schoenen niet helemaal fabulous, ze zitten goddelijk -, en deze handschoenen passen mooi in de collectie. It’s so flufffy!

Donderdagochtend kwam ik vroeg uit de veren en vertrok ik richting Den Haag waar de nieuwe Primark op het Spui geopend werd. Super leuk om er weer bij aanwezig te mogen zijn en ik genoot dan ook weer van alle mooie en geordende schappen.
Bij de opening in Rotterdam nam ik al een onwijs leuke clutch mee en nu zag ik ze wéér allemaal hangen. Oké, vooruit. Ik nam er meteen nog twee mee voor mijn zusjes om hun gala outfit helemaal mee af te maken. In de PLOG van vrijdag neem ik jullie uitgebreid mee de winkel door!

En ook paste ik snel deze witte fluffy jas. Tegenwoordig ben ik helemaal in to wit, ik weet niet precies hoe het komt maar ik vind het me opeens veel mooier staan dan bijvoorbeeld zwart. Waar overigens mijn halve garderobe uit bestaat. Genoeg redenen om dus weer lekker veel aan te schaffen!
En dat lukte.. Met twee bomvolle tassen verliet ik de kersverse Primark en thuis bewonderde ik mijn nieuwe winterjas nog maar eens. Het enige nadeel aan wit is dat het zo besmettelijk is.. Ik moet dus wel degelijk uitkijken wanneer ik deze jas aantrek, een regenbui met wat modder er op en hij is verpest. Mh, had ik misschien toch wat beter over moeten nadenken voordat ik hem kocht.

Het is nog steeds heerlijk om ‘s avonds af en toe mijn kleurboek voor volwassenen er bij te pakken en mijn creativiteit de vrije loop te laten. Een trekje van mij is echt dat ik vanuit het begin tot het einde moet werken in zo’n kleurboek. Ik zou nóóit zomaar random een tekening in het midden gaan inkleuren. Hebben jullie dat ook, haha? 
En ik zette de kerstboom op! Nou ja, ik deed de lampjes er in en mama deed de rest van het werk, haha. Maar toch, hij staat. Nu het huis helemaal kerstproof is, kan ik niet meer wachten tot de gezellige dagen gaan beginnen. Tot die tijd nog even fulltime knallen bij Douglas. Al die mooi verpakte cadeautjes onder de boom ziet er natuurlijk veel gezelliger uit!

Hup, ready for work! Iedere zondag in december is het natuurlijk koopzondag en dat betekent dat ook dan het tijd is om wat geld te verdienen bij Douglas. Gelukkig was het héérlijk weer en kon ik mijn Fendi zonnebril weer lekker dragen. Maakt het fietsen ineens een stuk minder erg.
Want ja, ik was weer eens met de fiets! Dat het de enige keer is deze week dat ik gefietst heb laat ik maar even achter wegen, het begin is er. Ik weet dat ik véél vaker de fiets moet pakken, maar ik ben zo’n koukleum en een bus die zo ongeveer in de straat stopt is héél verleidelijk.

En ja hoor, there we go again. Al dat lekkers bij Douglas.. NIET goed voor mij. Ik kon mezelf bedwingen en heb maar twee van deze heerlijke tomsoesjes gegeten. Trouwens absoluut een aanrader om eens te proberen als je zin hebt in wat heerlijk ongezonds!
‘s Avonds sprak ik af met een vriendin om naar haar vriend te gaan kijken die een optreden had. Snel werkte ik wat Piccolinis naar binnen en sprong weer op de fiets richting de stad. Brr..

Dat het zo’n gezellige avond zou worden had ik absoluut niet verwacht. Ons excuus dat we om 23:00 uur nog niet in bed lagen: we noemden het maar een kerstborrel. Het was ontzettend leuk om eens bij een optreden aanwezig te zijn en absoluut voor herhaling vatbaar!
Omdat de meesten nog niet gegeten hadden, besloten we met z’n allen nog wat te eten bij een hamburger tentje in de buurt. Oké, gelukkig kon ik mezelf bedwingen – ik had immers al een verpakking met piccolinis naar binnen gewerkt – en nam ik genoegen met deze mega aardbeien milkshake. Heus niet veel beter, maar toch. Het gaat om het idee. Hij was heerlijk!
Aankomende week staat mijn hertentamen op de planning en verder kan ik ECHT officieel zeggen dat ik vakantie heb. Veel werken bij Douglas, maar gelukkig ook een gezellig etentje en een verjaardag van twee klasgenootjes staan op de planning. Ik heb er zin in. Het is al weer 01:01, een mooie tijd om mijn ogen te sluiten.
Liefs,
Denise

You Might Also Like

74 Comments

 • Reply Diana Carlton 17 december 2014 at 06:32

  Leuke week heb je gehad! Ik ben erg benieuwd naar de film van de Gooische vrouwen. De witte jas staat je echt prachtig, goede aankoop!

  • Reply Denise 17 december 2014 at 07:03

   Dankjewel Diana, super lief!

 • Reply Daphne G 17 december 2014 at 06:57

  Superleuke week!

 • Reply Justine A 17 december 2014 at 08:00

  Wat leuk weer! Bij de douglas werken lijkt me best leuk, al had ik nooit verwacht dat t zo ongezond kon zijn haha!

  • Reply Denise 17 december 2014 at 08:54

   Haha, ik heb gewoon collega's die van lekkere dingen houden <3

 • Reply Maaike 17 december 2014 at 08:02

  Die armbandjes van By Mother Nature zijn leuuuk!

  • Reply Denise 17 december 2014 at 08:54

   Dankjewel! <33

 • Reply Inge WM 17 december 2014 at 08:09

  Ik ben zo jaloers op jouw fendi bril net als op jouw baan trouwens.. <3

 • Reply Renee Raadsheer 17 december 2014 at 08:13

  Prachtige armbanden en wat lief dat jullie dat horloge kochten voor je oma! Super leuke week, geniet van je vakantie die je verdient! <3

  • Reply Denise 17 december 2014 at 08:54

   Dankjewel Renee! Super lief!

 • Reply Laura Boogers 17 december 2014 at 09:42

  Leuke foto's! Die armband is echt prachtig en staat inderdaad heel leuk bij je horloge. Leuk ook dat je naar de opening van de Primark bent geweest:)

  xx Laura

  • Reply Denise 17 december 2014 at 14:05

   Dankjewel Laura! <3

 • Reply Kim Buining 17 december 2014 at 09:51

  Wat een super gezellig artikel weer 🙂 Ik vind wit de laatste tijd ook super alleen dat het zo snel vies word houd mij nog wat tegen.

  • Reply Denise 17 december 2014 at 14:05

   Ah dankjewel Kim! <33

 • Reply Dagmar Valerie 17 december 2014 at 10:06

  Ah wat een heerlijke tijd heb je achter de rug, supermooie foto's heb je gemaakt en wat zag de opening er geslaagd uit! En liefde voor je mooie zonnebril <3

 • Reply beautifulday4makeup 17 december 2014 at 10:53

  Ooh prachtige schoenen, jammer dat je voet erna wel gebroken waren 😉

  • Reply Denise 17 december 2014 at 14:05

   Haha, verschrikkelijk was het! Maar pretty zijn ze zeker!

 • Reply Sophie Hol 17 december 2014 at 11:16

  Ik ben super benieuwd naar de Primark in Den Haag. Moet er snel even langs gaan! Je witte jas vind ik ook prachtig!

  • Reply Denise 17 december 2014 at 14:05

   Ah dankjewel Sophie!

 • Reply Marloes 17 december 2014 at 11:25

  Wat een leuke foto's weer! Enne…zie ik daar een Tom's diner milkshake voorbij komen :-)!

  • Reply Denise 17 december 2014 at 14:05

   Jaaaaa, gespot!

 • Reply Annelies DP 17 december 2014 at 12:15

  Ik koop zelf ook heel graag witte kledij, maar ben net zoals jou zo bang dat het zo snel vuil wordt! Echt het kleinste plekje zie je daar al op. Daarom dat ik het zelden of nooit riskeer om witte kledij te kopen 🙂 liefs!

  • Reply Denise 17 december 2014 at 14:06

   Ja, daarom kocht ik het inderdaad ook nooit! Hm, extra voorzichtig zijn dan maar!

 • Reply Diolifestyle 17 december 2014 at 12:18

  Wat een mooie foto's! Ik vind je kerstboom mooi!

  • Reply Denise 17 december 2014 at 14:06

   Dankjewel Dionne!

 • Reply Evelien | Livelifelovely 17 december 2014 at 13:03

  Wat een goed gevulde diary. Leuke week heb je gehad zeg. Je zonnebril is mooi <3

  • Reply Denise 17 december 2014 at 14:06

   Ah dankjewel <33

 • Reply Simone -lifeofsimone- 17 december 2014 at 13:31

  Heerlijk weekje volgens mij! Lijkt me fantastisch om bij Douglas te werken in de feestmaand, nouja altijd eigenlijk wel. Super mooie handschoenen ook!

  • Reply Denise 17 december 2014 at 14:06

   Ja, dat is inderdaad super gezellig. Dankjewel!

 • Reply Sanae 17 december 2014 at 14:19

  Die laarsjes van je zijn ge-wel-dig! Wat zijn jullie lief voor jullie oma! Super schattig! Hele leuke foto's ook!

  • Reply Denise 17 december 2014 at 14:27

   Aaah wat lief, dankjewel!

 • Reply Anne Solveig 17 december 2014 at 14:39

  Oooh, die milkshake! en wat zag je er mooi uit bij Douglas!

  • Reply Denise 17 december 2014 at 16:26

   Ah super lief Anne!

 • Reply Nortfhlix NL 17 december 2014 at 15:59

  Wat een gave foto's.
  Ik wil nu ook UGG handschoenen, terwijl ik eigenlijk nooit echt koude handen heb. Haha.
  Vind ze gewoon mooi.

  • Reply Denise 17 december 2014 at 16:27

   Ah dankjewel <33

 • Reply Lou 17 december 2014 at 16:29

  Wat een leuke diary! Dat taartje en je handschoenen zien er heerlijk uit haha 🙂
  En wat heerlijk dat je 3,5 week vakantie hebt, geniet ervan!

  • Reply Denise 17 december 2014 at 16:33

   Dankjewel, dat gaat heeeelemaal lukken 🙂

 • Reply Denise 17 december 2014 at 16:35

  Leuke foto's! Werken bij de Douglas lijkt me echt heel leuk! Succes met je her! (:

  • Reply Denise 17 december 2014 at 17:04

   Dankjewel Denise!

 • Reply Cindy 17 december 2014 at 16:45

  Wat een heerlijke week zeg! Toffe foto's

 • Reply Mandy Doornenbal 17 december 2014 at 16:54

  Wat een super gezellige en lekkere foto's! Al dat eten yum. Ik heb je helemaal niet gezien in de Primark 🙁

  • Reply Denise 17 december 2014 at 17:03

   Ah was je er ook! Heb ik je gemist 🙁

 • Reply Danielle 17 december 2014 at 17:39

  Oh wat een leuke Diary! En dat horloge voor je oma, erg mooi!

  • Reply Denise 17 december 2014 at 20:33

   Ah dankjewel Danielle!

 • Reply Anouk 17 december 2014 at 17:43

  Wat heb je weer een gezellige week achter de rug! Gooische Vrouwen 2 lijkt mij zoo leuk, ik ga er in de vakantie ook heen! En dat horloge voor je oma is pretty, lief cadeau!

  • Reply Denise 17 december 2014 at 20:33

   Hij is inderdaad echt super leuk om te zien!

 • Reply Wilmke Boersma 17 december 2014 at 18:00

  Ik ben weg van de houten kerstboom! En ook van al die verrukkelijke hapjes op je foto's. Leuke diary 🙂
  X Wilmke
  http://Www.winwonderland.com

  • Reply Denise 17 december 2014 at 20:33

   Haha, hij is leuk he! Ik wil 'm later ook écht in mijn eigen huisje!

 • Reply Nadia 17 december 2014 at 18:56

  Mmmmmm Schuimtaart! Dat vind ik ook zo lekker hahaha. En wat lief dat jullie dat mooie horloge hebben gekocht!

  • Reply Denise 17 december 2014 at 20:34

   Jaaaaa, ik had het eigenlijk nog helemaal nooit gegeten volgens mij. Ik heb er een nieuwe verslaving bij!

 • Reply Lovely Lonnie 17 december 2014 at 19:13

  Wat een hoop leuke en gezellige foto's.

 • Reply Manon Boerakker 17 december 2014 at 20:05

  WoW heb je zo laat nog je artikel gemaakt !! Je hebt wel een leuke drukke week gehad. Zelf wil ik ook nog graag naar Gooische vrouwen, lijkt me echt een leuke film haha. Zo een houtenkerstboom is echt top., ik zou zoiets ook wel willen of een neppe groene kerstboom. Ik nies mij nu ook kapot thuis Achja! Die witte jas staat je trouwens top

  • Reply Denise 17 december 2014 at 20:34

   Haha ja, laat he! Ik wilde niet weer met lege handen aankomen vandaag!

 • Reply Linda 17 december 2014 at 20:06

  Wat een heerlijk gevulde diary weer meis, ondanks dat je erg druk ben ziet het er leuk en geslaagd uit! En wat is je horloge toch pretty <3

  • Reply Denise 17 december 2014 at 20:33

   Dankjewel Linda! <3

 • Reply Saraya Callewaert 17 december 2014 at 20:38

  Zoals altijd leuke foto's 🙂
  X

 • Reply Eilish (artisticstateofmind) 17 december 2014 at 21:07

  Leuke diary, zoals altijd! 😀

  • Reply Denise 17 december 2014 at 21:09

   Dankjewel Eilish <3

 • Reply Yvette Eigenraam 17 december 2014 at 22:06

  Leuke week heb je gehad 🙂
  Ik heb na morgen ook vakantie en dan non stop werken .

  • Reply Denise 23 december 2014 at 10:13

   Heel veel succes met werken!

 • Reply Laura - Dagelijkse hap 17 december 2014 at 22:44

  Zo te zien heb jij weer een top week gehad! Het lijkt me helemaal geweldig om bij de Douglas te werken 😀

  • Reply Denise 23 december 2014 at 10:13

   Dat is inderdaad echt een feestje tijdens deze dagen!

 • Reply Anna 18 december 2014 at 14:25

  Wat een leuke foto's! Heftig is dat he, zo lang staan op hoge hakken haha. Morgen heb ik ook eindelijk vakantie 🙂 X

 • Reply Merel 18 december 2014 at 15:25

  Leuke foto's ! Die milkshake ziet er super lekker uit, aah.

  • Reply Denise 23 december 2014 at 10:13

   Ah hij was ook heerlijk!

 • Reply Leonie 19 december 2014 at 20:52

  Super leuke foto's weer! Op welke website heb je de handschoenen besteld? 🙂

  • Reply Denise 23 december 2014 at 10:13

   Pfoe, dat ga ik even voor je navragen. Mijn moeder heeft ze besteld!

  Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten