Geen categorie

Rituals – Yi Yi Ren & Organic White Lotus

3 juni 2014
Over de producten van Rituals ben ik nooit uitgepraat. Super fijne prijsjes voor een goede kwaliteit producten, in allerlei heerlijke geuren. Ik heb gekozen om twee producten van de nieuwe lijn Tao voor jullie te reviewen. De geur Yi Yi Ren & Organic White Lotus zul je misschien niet snel kiezen, maar geloof me it’s worth it! Lees je met me mee?

Yin – White Lotus & Yi Yi Ren bed & body mist

Deze spray kun je gebruiken als bodyspray maar ook heerlijk op (bed)textiel sprayen. De geur kalmeert en zorgt voor een goede rust en slaap. De hele lijn van Tao helpt je om een betere balans te vinden in je drukke leven. Wat wil je nog meer? De spray bevat geen alcohol en droogt de huid dus ook niet uit. De Yin (‘innerlijke rust’) spray ruikt heerlijk bloemig en fris. Het is eigenlijk net of je weer in een schoon bedje stapt wanneer je deze spray hebt gebruikt.

De spray zit in een mooie luxe glazen flacon met een handige spray en bevat 50 ml. De geur blijft niet erg lang hangen, maar dit is ook niet nodig wanneer je hem voor textiel gebruikt. Als bodymist is ‘ie misschien wat flauw, maar daar heb je natuurlijk ook nog veel andere producten voor. Zelf gebruik ik dit product echt vaak. Het zorgt gewoon voor een frisser, schoner en rustgevender gevoel wanneer ik ‘s avonds mijn bedje inkruip. Heerlijk!
Yin Bed & Body Mist 16,50 – te koop bij Rituals

Qi Gong – Yi Yi Ren & Organic White Lotus Deodorant

Wat betreft deodorants ben ik altijd erg kieskeurig. Vaak vind ik ze te plakkerig, laten ze witte strepen achter of maskeert het de nare geurtjes niet genoeg. Ik gebruik deze Qi Gong deodorant nu een maand en echt waar, hij is góéd! Natuurlijk zit ook aan dit product uit de Tao lijn weer een heerlijke frisse, rustgevende geur. Hij belooft om 24 uur de nare geurtjes te maskeren – 24 uur is misschien wat overdreven, maar na een lange dag school ruik je zeker nog fris en fruitig.

Goed schudden voor gebruik is zeker een tip bij deze deodorant – volgens mij bij alle deo’s? -, anders heb je toch echt weer witte strepen op je shirtje staan. Houd de bus ongeveer 15 cm van je onderarm en er kan eigenlijk niets misgaan. Deze spuitbus is ook weer voorzien van de mintgroene kleur en ziet er hartstikke leuk uit. Niks mis mee om even in het openbaar bij te sprayen!

Kortom: twee absolute aanraders. Kom je moeilijk in slaap? Probeer dan echt eens deze ontspannende body & bed mist. Wanneer je van lekkere frisse oksels houdt, ben je ook zeker fan van deze deodorant. Een heerlijke frisse geur die je meteen ook wat ontspanning meegeeft. Twee vliegen in één klap!

Qi Gong Deodorant 8,00 – te koop bij Rituals

You Might Also Like

17 Comments

 • Reply Mariëlle M. 3 juni 2014 at 07:32

  Klinkt goed! Ik heb ook wat producten van Rituals, dat voelt altijd heel luxe haha!

 • Reply Alexa Op 't Land 3 juni 2014 at 08:17

  Rituals is altijd een goed idee!

 • Reply claudia verloop 3 juni 2014 at 09:24

  Ah, klinkt echt heerlijk! Ik vind de verpakkingen van Rituals ook altijd zo mooi en de producten zijn echt van hoge kwaliteit!

 • Reply Rosanne van Dieren 3 juni 2014 at 11:28

  Rituals is sowieso heel erg lekker. Die deo zou ik weleens uit willen proberen. liefs x

 • Reply Joyce 3 juni 2014 at 11:31

  Klinkt goed! Van deze lijn heb ik nog nooit iets geprobeerd, maar nu ben ik wel nieuwsgierig haha!

 • Reply JulieStarr 3 juni 2014 at 11:43

  Klinkt alsof het beide echt goede producten zijn! 🙂

 • Reply Jasmijn 3 juni 2014 at 12:47

  Klinken als goede producten. Ik heb de groene lijn nog nooit uitgeprobeerd, maar ben wel helemaal dol op Rituals <3

 • Reply Kimberly 3 juni 2014 at 13:57

  De bed en body mist heb ik zelf ook en vind ik helemaal geweldig! De geur is zo heerlijk en ideaal voor als je lekker wilt slapen 😀 De deo wil ik zelf graag nog eens proberen

 • Reply Manon Boerakker 3 juni 2014 at 14:01

  Dat klinkt erg goed!

 • Reply Vera van Laerhoven 3 juni 2014 at 15:39

  Rituals is altijd wel goed vind ik! Deze twee producten zien er ook weer prima uit.

 • Reply Beautyjuf 3 juni 2014 at 19:22

  De geur lijkt me heerlijk! Al 'durf' ik de deospray niet te gebruiken. Ik zweer bij Nivea Extra Dry Comfort. Meestal werken de geurende deo's bij mij niet zo goed. Fijne review!

 • Reply Marloes Mol 3 juni 2014 at 20:12

  Klinkt goed zeg! Het lijken me hele fijne producten!

 • Reply Kim 3 juni 2014 at 22:49

  Ik hou van Yin, de hele Tao lijn trouwens!

 • Reply Denise van L 4 juni 2014 at 09:22

  Fijne review heb je geschreven ! Het lijken me echt heerlijke producten ! X Denise

 • Reply Deborah 4 juni 2014 at 14:07

  Lijken me fijne producten! Ik houd sowieso van producten van rituals 🙂

 • Reply anniek lammersen 5 juni 2014 at 08:27

  Ik heb erg veel producten van Rituals, allemaal even lekker! Ben benieuwd naar deze

 • Reply BeautyLife 5 juni 2014 at 14:51

  Het lijken me 2 hele fijne producten! Xx

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten