Geen categorie

Summerproof statement armbanden van Boe Bou

22 mei 2014
De zon is doorgebroken, de witte huidjes komen tevoorschijn en de vrolijke shorts worden onder het stof vandaan gehaald. Kortom: de zomer is aantocht! Natuurlijk kunnen de zomerse accessoires niet vergeten worden. Deze drie ontzettende leuke armbanden in Ibiza style zijn helemaal summerproof en maken je outfit compleet. Kijk je met me mee?

Ik heb gekozen om drie armbanden mee te nemen van het merk Boe Bou. Boe Bou wordt in verschillende winkels verkocht – ik heb ze bij de Stretch gekocht – en ze ontwerpen ook tassen, sjaals en schoenen. Mijn voorkeur ging uit naar een lichtblauwe armband met wat diamantjes, een zwart met roze armband en een rood met zwart exemplaar. Omdat de armbanden redelijk groot zijn is het niet echt de bedoeling om er meerdere sieraden bij te dragen. 
Mijn oog viel meteen op dit prachtige exemplaar. De vrolijke rode stiksels, de gouden details en de zeeblauwe steentjes maken deze armband helemaal summer-proof. Zoals je ziet zijn de armbanden best groot, ze bedekken een groot deel van je pols en zijn dus ook redelijk aan de zware kant. Voor mij persoonlijk geen probleem, maar wanneer je snel last hebt van je polsen kun je beter voor een dunner exemplaar gaan.

Het leek me ook leuk om een zilverkleurige armband mee te nemen omdat ik ook redelijk veel zilveren sieraden heb en het eigenlijk bijna overal mee te combineren valt. De speelse diamantjes vond ik erg leuk om tijdens een zwoele zomeravond te dragen en ook het zeeblauwe vind ik prachtig! 

En last but not least de zwarte armand met wat roze kraaltjes. Dit is persoonlijk mijn favoriet – roze is stiekem echt wel mijn lievelingskleur – en ook deze kun je eigenlijk met alles combineren door de zwarte effen kleur.

Je sluit de armbanden met een soort magneten en ze blijven echt – boven verwachting – ontzettend goed dichtzitten! Zoals je ziet zijn het best brede armbanden en daarom is de magneet ook groot genoeg om goed aan elkaar te blijven ‘plakken’. Origineel!

Gewoonlijk ben ik meer van de wat subtielere sieraden maar over deze statement armbanden ben ik echt enthousiast! Ze zijn goed te combineren, ontzettend leuk voor een vrolijke zonnige dag en van goede kwaliteit.
Boe Bou armbanden 29,95 per stuk – te koop bij Boe Bou webshop en kledingwinkels
Wat vind jij van deze statement armbanden?

You Might Also Like

15 Comments

 • Avatar
  Reply Céline van Wier 22 mei 2014 at 17:29

  Vooral die met die roze steentjes vind ik erg leuk!

 • Avatar
  Reply Sarah 22 mei 2014 at 18:08

  Ik heb hele kleine polsen dus dit is denk ik niets voor mij, maar ze zijn wel leuk! Die met rood vind ik het mooist 🙂

 • Avatar
  Reply Manon Boerakker 22 mei 2014 at 18:09

  Wat een mooie armbanden

 • Avatar
  Reply Kim - Bestyoubeauty.nl 22 mei 2014 at 18:50

  Wat een leuke armbanden!

 • Avatar
  Reply Dionne Knooren 22 mei 2014 at 19:20

  Wat een mooie armbanden!

 • Avatar
  Reply esther geertsma 22 mei 2014 at 20:43

  Ik vind vooral de blauwe erg mooi! X

 • Avatar
  Reply beautyroad 22 mei 2014 at 22:00

  Die roze vind ik erg mooi!

 • Avatar
  Reply Hanna Freie 23 mei 2014 at 07:36

  Heel mooi! De roze is mn favoriet. Ben zelf armbanden aan het maken. Erg leuk werk!

  Xoxo http://fashionistaorbreakfast.blogspot.com

 • Avatar
  Reply Claudia 23 mei 2014 at 16:49

  Wauw die zijn echt leuk. Vooral die roze vind ik er leuk!

 • Avatar
  Reply iThinkPink 23 mei 2014 at 20:52

  Mooie armbanden!

 • Avatar
  Reply Joyce 24 mei 2014 at 08:20

  Deze zijn echt heeeeeel leuk!

 • Avatar
  Reply Esmée 24 mei 2014 at 21:22

  Super leuke armbanden, ik heb ze nog niet eerder gezien! x

 • Avatar
  Reply Rachel Kromdijk 2 juni 2014 at 19:12

  wauw heel tof ziet er goed uit! liefs x

 • Avatar
  Reply anniek lammersen 10 juni 2014 at 04:17

  Wauw mooie armbanden! De roze vind ik het leukst!

 • Avatar
  Reply Window On My Wardrobe 28 juni 2014 at 07:06

  Oh heel mooi! Die met roze en zwart is echt leuk

  X Sara

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten