Geen categorie

What makes me happy? #2

7 juni 2014

Ik werd zo vrolijk van mijn eerste What makes me happy?-lijstje, dat ik besloten heb om er gewoon wéér een te maken. Dit keer met wat meer uitleg, gewoon omdat ik het zo leuk vind om er over te schrijven. Ook nu weer allerlei dingen die een smile op m’n gezicht toveren. What makes me happy?

♡ Opa en oma die met veel plezier al m’n blogs lezen!
Vandaag was ik toevallig weer bij m’n opa en oma na een tijdje. Opa vertelde vol trots dat hij mijn blog gelezen heeft en sindsdien iedere dag bekijkt – dit kon wegens persoonlijke omstandigheden niet eerder – en dat vond ik zo leuk! Ook van mijn andere oma, ouders, zusjes en tante heb ik al ontzettend leuke reacties ontvangen. Een heel fijn gevoel dat m’n familie zo trots op me is en me steunt in wat ik graag doe. Als jullie dit lezen, love you! <3

♡ Een heerlijke dag naar de sauna geweest met Joost!
Al een tijdje geleden wonnen we een prijs bij de loterij: een sauna-bon voor twee personen. Ideaal om er weer eens samen een dagje op uit te trekken. De laatste tijd is het best druk geweest – school, werk etc – en het werd tijd om weer eens heerlijk te ontspannen. We zijn naar de Thermen 2000 in Soesterberg geweest en dit is echt een prachtig complex. We kwamen niets te kort: bubbelbaden, sauna’s, zwembaden, kruidentempels, infraroodcabines en nog veel meer. Een heerlijke dag!

♡ De definitieve keuze voor de Canon D600!
Het feit dat ik nu beter kan gaan fotograferen maakt me zó blij! Ik heb eigenlijk altijd al een liefde voor fotografie gehad. Het is er simpelweg niet van gekomen om me er in te verdiepen en eigenlijk is nu het ideale moment. Met de zomervakantie in aantocht heb ik lekker veel tijd én ik heb een keuze kunnen maken welke nieuwe camera ik wil. Het wordt de Canon D600 en ik ben er nu al ontzettend blij mee – ook al heb ik hem nog niet haha, is dit raar? Het idee maakt me zo vrolijk en ik blijf maar foto’s en reviews kijken van dit pareltje. Tips over fotografie of de Canon D600 zijn natuurlijk altijd welkom, ik ben nog maar een fanatieke beginneling op het gebied van fotografie en kan nog zo veel bijleren.

♡ Over een paar weken naar Amerika, waaah!
Het staat echt al enorm vaak op m’n blog maar ik raak er niet over uitgepraat. Vandaag kregen we de factuur binnen en staat alles écht helemaal vast. We gaan gewoon een rondreis maken door het westen van amerika, met een eigen auto. Ik kan het niet geloven – knijp me! -, alle highlights bekijken in dit super land. Ik heb er al een artikeltje over geschreven, hier kun je nog wat meer lezen over de rondreis die we gaan maken.

 De trailer voor Endemol is af!
Ik heb het nog niet uitgebreid besproken op m’n blog, maar we zijn druk bezig met het verzinnen van een programma voor Endemol. Voor de opleiding die ik volg moeten we een crossmediaal concept bedenken – dit betekent dat de kijkers mee moeten kunnen doen met het programma door middel van bijvoorbeeld een app – en dit was lastiger dan je misschien dacht. Gelukkig hebben we nu de trailer al helemaal af en staat het hele concept – op een paar kleine details na – helemaal op papier. Binnenkort komt er een uitgebreid artikel over dit concept op le blog!


♡ 250 volgers op Bloglovin!
Waaa, ik kan het niet geloven. Droom ik? Ik heb echt de allerleukste 250 volgers van allemaal en ik wil jullie heel erg bedanken! Toen ik 7 weken geleden deze blog startte had ik nooit gedacht dat het zo succesvol zou zijn. Ik heb zelfs afgelopen week mijn 50e artikel al weer online gezet. Time flies when you’re having fun! Volg je mij nog niet op Bloglovin? Je kunt hier eenvoudig een account aanmaken en Beauty By Denies liken. Zo blijf je op de hoogte van mijn blog en dat zou ik hartstikke leuk vinden!

♡ Het WK hockey in Den Haag!
Deze week is het WK hockey weer begonnen en dit jaar in jawel, Nederland! Ik heb zelf een aantal jaar gehockeyd en het is echt een leuke sport om te doen én om naar te kijken. M’n twee zusjes beoefenen deze sport nog steeds met veel plezier en daarom kwam papa met de verassing om naar de finale te gaan van het WK hockey. Wauw! Zondag 15 juni zit ik dus in het stadion en hopelijk spelen de Nederlandse heren!


What makes you happy? Geniet van je dag!

You Might Also Like

27 Comments

 • Reply Laura Steenks 7 juni 2014 at 06:26

  Wat een super leuk lijstje! Ik word er ook helemaal blij van en zo snel al 250 volgers, goed joh! 🙂

 • Reply Kimberly 7 juni 2014 at 06:29

  Wat een super leuk en blij lijstje zeg 😀 De Canon 600d heb ik zelf ook en ik kan niet meer zonder hihi 😀 En gaaf dat je naar Amerika gaat zeg!! Zou ik ooit ook nog wel eens willen

 • Reply Marloes Mol 7 juni 2014 at 06:44

  Wat leuk om te lezen. En met de 600D zal je vast prachtige plaatjes gaan schieten. En wat tof dat je lekker naar Amerika gaat!

 • Reply Dagmar Valerie 7 juni 2014 at 07:03

  Aah wat gaaf, je gaat als een speer topper! En zo leuk dat je naar Amerika gaat <3 Gaat vast en zeker een geweldige tijd worden. Lief dat je je familie zo in het zonnetje zet!

 • Reply Nienke 7 juni 2014 at 07:07

  Een rondreis door Amerika, gaaf! Ik ga naar Los Angeles maar zo'n rondreis lijkt me zo gaaf!

 • Reply Florentine 7 juni 2014 at 07:17

  Wat onwijs gaaf dat je naar Amerika gaat!!! Ik ben vorig jaar ook geweest, ook een rondreis, het is geweldig! Ik deed Washington, Philiadelphia, New York, San Francisco, national parcs

 • Reply saskia 7 juni 2014 at 08:17

  Ik snap dat je er niet over uitgepraat raakt dat je naar amerika gaat wat gaaf! En wat een vrolijk blij lijstje 😀

 • Reply The Beauty Delivery 7 juni 2014 at 08:20

  Gefeliciteerd met je volgers!

 • Reply Priscilla Dijkman 7 juni 2014 at 09:00

  Super leuk dat je naar Amerika gaat, ik ben 4 jaar geleden ook geweest en inderdaad ook een rondreis met een auto 🙂 Van plek naar plek, echt super leuk!

 • Reply Rani 7 juni 2014 at 09:52

  Oh schattig dat je opa je blog leest! Het is fijn dat ze je zo steunen! En wauw, Amerika! Ik ben ook in november naar New York geweest en sindsdien ben ik echt verkocht!

 • Reply Todays Lovely 7 juni 2014 at 10:21

  Alvast veel plezier met je camera, maak er wat leuks van!

 • Reply Denise van L 7 juni 2014 at 11:25

  Wat tof dat je de canon 600d gaat aanschaffen, ik heb hem ook een ben er super blij mee. En wat gaaf dat je naar Amerika gaat !! Dat wil ik ook nog ooit doen ! X

 • Reply iThinkPink 7 juni 2014 at 11:48

  Leuk om te lezen!

 • Reply Claudia 7 juni 2014 at 12:54

  Je gaat naar Amerika, waat vet gaaf! En hoe lief dat je opa en oma ook je blog lezen.

 • Reply huntergraphy 7 juni 2014 at 14:15

  Wauw leuk joh! x

 • Reply Rachel Kromdijk 7 juni 2014 at 14:32

  heel leuk zeg! tof liefs x

 • Reply Luna 7 juni 2014 at 14:47

  Wat een vrolijk lijstje! Gefeliciteerd met de 250 volgers. Mijn oma's lezen ook altijd mijn blog haha, heel leuk 🙂

 • Reply Vera van Laerhoven 7 juni 2014 at 15:32

  Wat tof dat je de Canon 600D hebt aangeschaft! Hele goede keus ik heb hem zelf ook. Heb hem nu denk een maandje of 4 en hij bevalt super goed. Ik ga er binnekort maar eens een nieuwe lens voor aanschaffen.

 • Reply Jasmijn 7 juni 2014 at 15:42

  Leuk artikel weer 🙂 Gefeliciteerd met je 250 bloglovin volgers!

 • Reply Mariëlle M. 7 juni 2014 at 16:56

  Je gaat echt hard, genoeg redenen om happy te zijn 🙂

 • Reply Laura 7 juni 2014 at 19:27

  Ik vind dit artikelen altijd heel leuk om te leven! Positiviteit 🙂

 • Reply Diede 7 juni 2014 at 21:07

  Wat leuk dat je opa en oma meelezen 🙂

 • Reply Sas 8 juni 2014 at 08:46

  wat een fijne lijst!

 • Reply Vanessa 9 juni 2014 at 11:31

  Wauw, wat een mooi lijstje heb je gemaakt. Ik word er meteen vrolijk van! Proficiat met je volgers meid X

 • Reply beautylisz 10 juni 2014 at 11:54

  Wat leuk dan je een 600D hebt (liefde voor Canon) mijn vriend heeft ie ook en is daar erg tevreden mee. Zelf heb ik een 60D 🙂 en wat tof dat je naar Amerika gaat!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten