Geen categorie

WINACTIE: geweldig pakket!

17 mei 2014

Een week geleden kondigde ik op mijn Instagram al een winactie aan en nu is het zo ver! Ik heb de 150 volgers op Bloglovin’ bereikt en daar wil ik jullie natuurlijk ontzettend voor bedanken. Tijd om jullie in het zonnetje te zetten en daarom heb ik een pakketje samengesteld die één van jullie kan winnen. Wil je graag kans maken op dit pakket? Lees dan snel verder wat je hier voor moet doen.

Wat zit er allemaal in het pakket?
– Catrice – Absolute Bright Eyeshadow Palette
– Lancôme – La vie est belle body lotion
– Reinigende poriënstrips 6x
– Intensief haarmasker
– Catrice – Infinite Shine Lipgloss 150 Pink Twice

Het leek me leuk om allemaal verschillende soorten producten in het pakketje te stoppen. Een voedend masker voor het haar, twee make-up producten van Catrice, een reinigende poriënstrip en een overheerlijke bodylotion met de geur van La vie est belle, maar liefst 50ml! Wie wilt hier nou geen kans op maken?

Wat moet je doen om kans te maken op dit pakket?
– Volg Beauty By Denies op Bloglovin’
– Like dit artikel op Bloglovin’
– Volg Beauty By Denies op Instagram (@beautybydenies) +1
– Laat een bericht achter waarin je aangeeft dat je meedoet en vergeet niet om een geldig e-mail adres in het daarvoor bestemde vakje achter te laten.

De winactie loopt van 17 mei tot donderdag 29 mei. Op vrijdag 30 mei stuur ik de winnaar een mailtje, zorg er dus voor dat je een geldig e-mail adres opgeeft. Wanneer ik binnen 3 dagen geen reactie ontvangen heb zal er een nieuwe winnaar gekozen worden.

Good luck lovely followers!

Liefs, Denise

You Might Also Like

20 Comments

 • Reply Anoniem 17 mei 2014 at 14:24

  Leuk setje zeg! Van alles wat, heel erg leuk gedaan! Ik maak graag een kansje… Groetjes ilse prins; wiefiej@hotmail.com

 • Reply MissBeautyFreak 17 mei 2014 at 14:32

  Wow! Supergaaf dat je dit pakket weggeeft en gefeliciteerd met je 150 volgers op Bloglovin! Het is een begin van 1000! Ik doe heel erg graag mee aan deze winactie. Ik volg je op Bloglovin en heb je bericht geliked onder de naam Mirthe. Ook volg ik je op Instagram onder de naam MissBeautyFreaknl. Ik ben heel erg benieuwd naar de uitslag en ik hoop dat je nog veel meer volgers gaat krijgen!
  Liefs, Mirthe

 • Reply Jouvence 17 mei 2014 at 16:14

  superleuke winactie ♥ ik wil graag een gokje wagen. ik heb alles gedaan en volgde je al via instagram. email is jouvence@hotmail.nl xx

 • Reply Romy 17 mei 2014 at 17:21

  Wat een leuke actie, ik doe graag mee, ik doe alles wat je kon doen! Mijn email is: bigcozysweater@gmail.com

 • Reply Dagmar Valerie 17 mei 2014 at 18:24

  Wauw wat een mooie winactie en lief dat je het organiseert! Veel plezier iedereen!

 • Reply Alexa Land 17 mei 2014 at 20:26

  Wat een super leuke win actie, lief dat je de 150 volgers blij wilt maken met dit leuke pakketje! Ik doe zeker mee en heb ook alle stappen gedaan. Mijn email is: info@alexaslovelyworld.nl Veel succes iedereen xxx

 • Reply Britt Kuipers 17 mei 2014 at 21:38

  Erg leuk pakketje! Mooie producten! Ik maak graag een kansje… Liefs

 • Reply Anoniem 18 mei 2014 at 11:11

  Heel leuk pakketje, ik blijf je volgen hoor!

 • Reply DinyG 18 mei 2014 at 11:40

  Zonnige, Zomerse Zondag *
  Instagram onder; missmomzymom
  Blolovin nummer 13 onder; Bjorn Gijsberts
  Veeucces 😉
  Gle+ gedeeld
  Pinterest onder DinyG
  Twitter tweet 76 onder; Dinie Gijsberts
  diny.gijsberts@tele2.nl

  • Reply DinyG 18 mei 2014 at 11:41

   Google+ gedeeld 😉

 • Reply Anoniem 18 mei 2014 at 13:48

  Heel leuk en lief idee om bij 150 volgers een win actie te doen ! Ik volgde je al op Bloglovin' en heb het artikel geliked en nu ook op Instagram onder de naam noella95x, mijn email is noella_95@hotmail.nl

 • Reply claudia verloop 18 mei 2014 at 18:17

  Super leuk! Ik ben heel erg benieuwd naar het palette, want de kleuren vind ik zo mooi! En de lipgloss is lekker fel! Ik volgde je al op bloglovin en ik heb het artikel geliked. Ik volgde je ook al op Instagram. 😀 Mijn email adres is claudiaverloop@gmail.com
  Liefs ♥♥

 • Reply BFL by Sophie 18 mei 2014 at 18:42

  Super leuk! Ik doe echt zeker mee, want ik ben heel benieuwd naar alle producten! Ik heb alle stappen gevolgd (ook heb ik je op Instagram gevolgd). Trouwens, gefeliciteerd met de 150 Bloglovin' volgers, super gaaf!

 • Reply cheyenne 18 mei 2014 at 19:42

  Erg leuk. Gefeliciteerd met al je volgers en hopelijk zullen er nog velen volgen. Ik doe graag mee voor deze leuke producten. Ik ben erg benieuwd vooral over het pallet heb ik veel gehoord dus ik zou het graag zelf willen testen . Ik heb alles gedaan.

  funky_django@hotmail.com

 • Reply JulieStarr 19 mei 2014 at 13:30

  Wat een geweldig pakket!
  Gefeliciteerd nog met al je volgers! 🙂

  Ik deed elke stap om kans te maken! 🙂
  Contacteren kan op: quadfliegjulie@hotmail.com

 • Reply Todays Lovely 20 mei 2014 at 15:15

  Hi Denies! Gefeliciteerd met al je volgers, je hebt er nu eentje weer bij!: ) ik hoop dat je steeds beter zult worden en er verder op uit gaat! Ik heb alles gedaan behalve dat ik geen ig acc. heb ! Liefs . husnapolat70@gmail.com

 • Reply Sara 20 mei 2014 at 18:58

  Wat een fijne winactie. Ik volg je via bloglovin en ik heb je artikel geliked. Daarnaast volg ik je nu ook via Instagram (snaracurl).
  Mijn mailadres is info@lovelowbudget.nl

  Liefs, Sara.

 • Reply Denise k 23 mei 2014 at 19:42

  Gaaf!! Super leuke winactie.. ik wil ook graag een gokje wagen:):)

 • Reply Zoë Louwerse 25 mei 2014 at 16:57

  ik doe mee!
  alles gedaan
  bloglovin; zoelouwerse
  instagram; zowiezo_
  zoe2308@live.nl

 • Reply Anoniem 27 mei 2014 at 10:33

  Super leuk idee om te doen, alles zit erin wat je wel eens zou willen gebruiken! leuk idee denise! nikkihendriks123@hotmail.com

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten