Persoonlijk

Current Favourites – Beste vriendinnen, festivals en OITNB

19 september 2015

Het is weer tijd om een paar grote favorieten op een rijtje te zetten! Eigenlijk zou ik dit veel vaker moeten doen, want er is zo veel leuks om met jullie te delen. Dit keer varieert het weer van mijn allerleukste vakantie tot series en een ontzettend gezellige vriendinnendag. Kijk je met me mee?

Favoriete vakantie – Rondreizen door Zuid-Afrika

Ongetwijfeld niet een hele grote verrassing, maar de rondreis door Zuid-Afrika was toch wel een van mijn hoogtepunten deze zomervakantie. En eigenlijk ook wel in alle zomervakanties die ik ooit gehad heb. Veel foto’s heb ik nog niet gedeeld op mijn blog, stiekem weet ik niet waar ik de tijd vandaan moet halen om alle duizenden foto’s uit te zoeken en te bewerken, maar wanneer je toch nieuwsgierig bent naar mijn avonturen in Zuid-Afrika en Swaziland: check mijn YouTube-kanaal. Er staan inmiddels vier vlogs online waar ik al heel veel leuke reacties op heb gekregen (duizend maal bedankt!!!) en er komen er nog een paar aan. Foto’s volgen. Snel!

Favoriete drankje – Southern Comfort

Een drankje waar dat ik helemaal ontdekt deze zomer, naast Gin Tonic, is Southern Comfort met 7-up. Waarom ik het nooit eerder gedronken heb is me eigenlijk een raadsel, ik denk dat het me iets te sterk leek (er zit namelijk 35% alcohol in), maar in werkelijkheid valt dat echt reuze mee! Inmiddels ben ik fan en weet ik bij iedere gelegenheid een glas in te schenken. Vooral lekker met ijsblokjes en een schijfje limoen.
Favoriete tijd van het jaar – Festivalseizoen

Yes baby, ook festivals heb ik deze zomer helemaal ontdekt. Naast Loveland met Koningsdag ben ik ook nog naar Buiten Westen, Into The Woods en Smeerboel geweest. Voor deze zomer leken festivals gewoon niets voor mij. Rare types en vreemde muziek… Maar ik moet zeggen dat mijn vooroordeel alles behalve waar is en de sfeer op festivals juist ongelofelijk gezellig is. Volgend jaar staan er zeker weer een paar op mijn lijstje 🙂
Favoriete gevoel – Beste vriendinnen hebben

Ken je dat gevoel dat je je ongelofelijk gelukkig voelt met alles wat er op dit moment in je leven gebeurd? Laatst had ik een vriendinnendag, samen met twaalf andere meiden die ik inmiddels al vanaf de eerste klas op de middelbare school ken. Er zitten zelfs drie meiden bij die ik al 15 jaar(!) mijn lieve vriendinnen mag noemen. Nu iedereen in een andere stad studeert, een vriend heeft, samenwoont en fulltime werkt is het lastig om een datum te plannen wanneer écht iedereen kan. Toch is het gelukt en het was ongelofelijk gezellig!
Favoriete serie – Orange Is The New Black

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken
Na Suits (en een plotselinge seizoensstop die ik totaaal niet aan had zien komen) ben ik nu overgeschakeld op de serie Orange Is The New Black. Ik heb nog niet veel afleveringen bekeken, maar wat ik wel weet is dat ‘ie goed is. Heel goed. Er zijn gelukkig nog heel wat seizoenen die ik kan bekijken, dus vervelen gaat de komende tijd zéker niet gebeuren (wat sowieso al erg raar zou zijn na veertig uur stage en een druk sociaal leven)…. Mocht je benieuwd zijn, in het filmpje zie je een korte trailer, waarna je waarschijnlijk ook verkocht bent om uren achter je laptop te spenderen met een grote bak popcorn en Netflix.
En nu ben ik natuurlijk ook heel benieuwd naar jouw favorieten op dit moment, tell me!
Liefs,
Denise

You Might Also Like

25 Comments

 • Reply Sophie 19 september 2015 at 07:43

  Ik hou altijd zo van favorieten artikels! Wat is OITNB toch een heerlijke serie he. Wat heerlijk dat je zoveel lieve vriendinnen hebt, en het festivalseizoen is ook mijn favoriete seizoen. Ik heb er vandaag weer eentje op de planning staan (Breda Barst)!

  • Reply Denise 20 september 2015 at 10:36

   Hihi dat is leuk om te horen, ik moet het eigenlijk ook gewoon veel vaker maken!

 • Reply Denise 19 september 2015 at 09:50

  OITNB is zo leuk! Zo stom, ik ben 3 aflevering voor het einde gestopt dus die moet ik echt nog even kijken. Maar het is echt een leuke serie! Ik vind het ook heerlijk om met vriendinnen af te spreken <3

  • Reply Denise 20 september 2015 at 10:36

   Oooooh kijken!!!

 • Reply Lonneke 19 september 2015 at 12:26

  Heerlijk altijd dit artikel!
  Zo fijn al die waardevolle mensen om je heen <3
  En OITNB is zo leuk he! Hier ook een verslaafde haha.
  Liefs Lonneke

  • Reply Denise 20 september 2015 at 10:37

   Dankjewel Lonneke 🙂

 • Reply beautifulday4makeup 19 september 2015 at 12:57

  Orange is te new black moet ik nog steeds eens zien

  • Reply Denise 20 september 2015 at 10:37

   Echt een aanrader!

 • Reply Anouk 19 september 2015 at 13:43

  Leuke favorieten! OITNB vind ik zó leuk. En Southern Comfort heb ik nog nooit op, maar nu ben ik wel heel erg benieuwd hoe het smaakt!

  • Reply Denise 20 september 2015 at 10:37

   Ah dat moet je echt eens proberen, heel lekker!

 • Reply LiefsLaaura 19 september 2015 at 13:59

  Zo gaaf die rondreis door Afrika! Ik heb ook een paar van je vlogs bekeken, super leuk! X

  • Reply Denise 20 september 2015 at 10:37

   Ah dat vind ik echt heel tof om te horen, dankjewel! <33

 • Reply Desiree Wanders 19 september 2015 at 14:32

  Wauw wat leuk om te lezen! Gaaf zo'n vakantie! Ik ben echt jaloers en zo'n vriendinnengroep! Altijd fijn zo'n groep waar je op terug kan vallen.

  • Reply Denise 20 september 2015 at 10:38

   Dankjewel Desiree!

 • Reply Manon Boerakker 19 september 2015 at 15:50

  Wat een leuk artikel erg leuk om te lezen. Ja OITNB is een super serie

  • Reply Denise 20 september 2015 at 10:38

   Dankjewel Manon <3

 • Reply Bianca | BEBEAUTYLISH 19 september 2015 at 17:39

  Wat leuk dat jullie een vriendinnendag hebben gehouden! Een datum prikken is inderdaad lastig wanneer iedereen ergens anders woont!

  • Reply Denise 20 september 2015 at 10:38

   Het was super gezellig, moet ik veel vaker doen <3

 • Reply Elisabeths Musthaves 20 september 2015 at 07:58

  Wat leuk om te lezen <3

  • Reply Denise 20 september 2015 at 10:38

   Dankjewel Elisabeth 🙂

 • Reply raounak 20 september 2015 at 10:02

  Hmm van Southern Comfort met 7-up heb ik nog nooit gehoord. Volgende festival dan maar!!

  En high five voor Orange is the New Black!!

  • Reply Denise 20 september 2015 at 10:39

   Met 7-up is het zo lekker, moet je echt eens proberen!

 • Reply Yvette Eigenraam 20 september 2015 at 21:38

  Oitnb vind ik niet zo leuk . Ik kijk liever the vampire diaries 😉

  • Reply Denise 21 september 2015 at 19:13

   Dat ken ik nog niet, ga eens kijken! 🙂

 • Reply Justine 22 september 2015 at 12:17

  Wat een fijne favorieten meis. OITNB moet ik misschien ook maar eens gaan kijken.. Ik ben er stiekem toch heel benieuwd naar.

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten