Lifestyle

Een nieuwe slaapkamer met Desenio

24 maart 2020

Nu we allemaal binnen moeten blijven is er geen excuus meer om die klus handschoenen niet aan te trekken. Let’s do this! Bij mij was het de hoogste tijd om een hoek in de slaapkamer te transformeren. Ik heb m’n best gedaan om er een knusser plekje van te maken en ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden. Natuurlijk heb ik ook weer een hele fijne kortingscode voor jullie!

Afgelopen najaar transformeerde ik mijn grijze muur in de slaapkamer tot een muur vol posters, lijsten en spiegels. Ik kreeg hier zo veel leuke reacties op dat het vandaag de dag nog steeds zo hangt. Een plek waar ik iedere dag blij mee ben, dat wilde ik nog een keer creëren. De slaapkamer in het appartement van Jos was meer dan óóit aan een opfrisbeurt toe. Veel kale witte muren en weinig decoratie, een echt mannenhuis ;-). Kiezen is niet mijn sterkste kant en natuurlijk heb ik er meer dan vijf dagen over gedaan tot ik tot een besluit kon komen (lees: keuzestress). Uiteindelijk heb ik gekozen voor pasteltinten met hout, goud en roze. Het is vrij vrouwelijk en ik ga er in de toekomst iets meer donkere tinten bijgooien voor de man des huizes, maar op dit moment ben ik al super blij met het resultaat en ik weet zeker dat jullie dat ook vinden.

Eigenlijk is het hartstikke eenvoudig om zonder de deur uit te hoeven een nieuwe hoek te creëren. Met een simpele wandplank van Ikea vul je de witte muur al meteen op. Ik heb houten, witte en gouden lijsten besteld in verschillende formaten, zodat er variatie en diepte in de muur komt. Tijdens het bestellen ben ik meteen al gaan puzzelen met de handige functie op de website van Desenio. Hier kun je namelijk al je favorieten aan een denkbeeldige muur hangen of naast elkaar op een plank zetten en zo bekijken wat het best bij elkaar past. Daarnaast had ik nog wat gouden accessoires over die ik hier ook heel leuk een plekje kon geven. Droogbloemetjes erbij et voila!

Om voor jullie het zoeken een beetje makkelijker te maken.. dit zijn de namen van de posters. Van links naar rechts: Chalk Pink Wall (30 x 40 cm), Pink Door (21 x 30 cm), Beige Stroke (30 x 40 cm), Painted Lines (13 x 18 cm), Golden Leaf (21 x 30cm) en Dappled Light (30 x 40cm). Je vindt deze posters trouwens onder de categorie ‘fotokunst’ op de website van Desenio. Het vaasje en de zeester kaarsenhouder is van A La en het spiegeltje en de panter kaarsenhouder van Xenos.

Mocht je ook op zoek zijn naar mooie én voordelige posters, dan kan ik je zeker aanraden om eens op de website van Desenio te kijken. Met de code ‘DENISEx30’ krijg je 30% korting op alle posters bij Desenio, met uitzondering van de lijsten en posters uit de handpicked en collaboration collecties. Deze code is geldig van t/m 26 maart (aanstaande donderdag), dus wie weet zit er iets leuks voor je bij. Er is echt MEGA veel keuze, dus trek er zeker even wat tijd voor uit.

Wat vind jij van mijn nieuwe room make-over?

Liefs,
Denise

Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking.

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Simone 25 maart 2020 at 08:10

  Ik houd zo enorm van deze stijl. Ik wil mijn kantoortje ook meer op deze manier gaan inrichten. Maar ik heb nooit veel zin om urenlang te puzzelen, haha. Erg he? Maar met deze ideetjes kom ik al een heel eind. Super fijn dat je deze deelt.

 • Reply Laura 25 maart 2020 at 08:54

  Super mooi eindresultaat! Waar is het leuke octolampje van trouwens?

 • Reply Laura 25 maart 2020 at 08:58

  Super mooi resultaat! Waar is het leuke octo lampje van?

 • Reply Anna 25 maart 2020 at 10:06

  Het ziet er zooo gezellig uit! Binnenkort ga ik zelf posters ontwerpen en dan wil ik mijn slaapkamer ook opfleuren!
  Anna plaatste onlangs…9 x De leukste sneakers en sandaaltjes voor dit seizoen!My Profile

 • Reply Larissa 25 maart 2020 at 12:08

  Aaah wat ziet dit alles er ontzettend mooi en leuk uit! Tof gedaan!

 • Reply Rachel Kromdijk 26 maart 2020 at 11:52

  Jij hebt gewoon een Desenio huis ahah, ziet er mega tof uit Denise!
  Rachel Kromdijk plaatste onlangs…Gerard Cosmetics Between The Sheets LipstickMy Profile

 • Reply Wies | Nature of Happiness 27 april 2020 at 21:06

  Ahh zo leuk ziet dit eruit! Desenio heeft altijd super leuke prints!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten