Fashion

Mijn nieuwe metallic brogues van Gabor

22 september 2016

Deze shoe addict heeft weer een heel tof nieuw paar weten te scoren (ja, het is weer zover!). Dit keer eens iets compleets anders dan de All Stars, enkellaarsjes of schattige sandaaltjes die ik al heb: ik koos namelijk voor metallic brogues. Ideaal om te combineren onder een net en klassiek jurkje, maar daarnaast staan ze ook hartstikke tof met bijvoorbeeld een spijkerbroek, shirt en een oversized vest. Vandaag een uitgebreide review + véél foto’s! Kijk je met me mee?

Gabor Gabor Gabor GaborIn de afgelopen jaren is mijn schoenen collectie uitgebreid. Lees: héél erg uitgebreid. Van enkellaarsjes tot badslippers en high heels, I got them all. Toen Nelson mij benaderde om een nieuw paar schoenen uit te zoeken dacht ik dus ook “doe eens gek en ga voor iets anders!”. En zo kwam ik eigenlijk meteen op deze toffe veterschoenen van het Duitse merk Gabor. Een tikkeltje gewaagd en een combinatie van leer en lakleer, ideaal om eens mee te variëren en helemaal geschikt voor de herfst en winter!

Oke goed, even wat praktische informatie. Ik heb gekozen voor de kleur grijs aangezien ik veel zilveren accessoires draag en dit goed matcht, maar hetzelfde model is ook verkrijgbaar in het donkerblauw. Verder is de schoen gemaakt van leer en lakleer en zelfs gevoerd met leer, waardoor het comfort super goed is. Voor de liefhebbers van steunzolen ook nog een handige tip: de binnenzool is uitneembaar en kan vervangen worden! Verder kreeg ik bij dit paar ook nog bruine veters geleverd, zorgt meteen weer voor een andere look van de brogues en staat natuurlijk veel beter bij een outfit met bruine tinten. Op de achterkant van de schoenen zijn ook nog subtiel wat glitters aangebracht, I like it!

Wat ik trouwens ook heel fijn vind aan dit soort schoenen is de zool, deze is nét iets hoger (3 cm) dan bijvoorbeeld een “normaal” paar sneakers zoals All Stars. Komen je benen dus net iets mooier in uit en ik vind het ook altijd iets lekkerder lopen met een plateau. Daarnaast heb ik dit keer ook bewust gekozen voor een donkere zool, brogues met een witte zool heb ik al en het wordt (HELAAS) binnenkort weer winter. Één ding weet ik in ieder geval zeker: deze exemplaren gaan jullie nog vaak voorbij zien komen op m’n blog en Instagram-account. Je kunt deze veterschoenen van Gabor trouwens bestellen op de webshop van Nelson, ze kosten 124,99 euro per paar. Een prima prijs voor de kwaliteit die je ervoor krijgt!

Wat vind jij van brogues? En ben jij in het bezit van een paar?

Liefs,
Denise

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply Femk 22 september 2016 at 06:39

  Zelf heb ik geen brogues, maar ik vind ze steeds leuker worden. Dit paar zou ik ook zo dragen, heel tof :-).
  Femk plaatste onlangs…Happy list #13My Profile

  • Reply Denise 22 september 2016 at 15:11

   Echt de moeite waard om zo’n paar aan te schaffen, ze zijn zo leuk 😀

 • Reply joske 22 september 2016 at 08:29

  Ze zijn echt prachtig!

 • Reply Mariëlle 22 september 2016 at 08:57

  het is niet helemaal mijn ding, maar ik zie er altijd leuke outfits mee voorbij komen!
  Mariëlle plaatste onlangs…Fashion shoplog september 2016 – H&M + Pull & BearMy Profile

 • Reply Liset - Beautdagboek 22 september 2016 at 09:30

  Oh wauw, dit zijn prachtige schoenen! Ik heb nu twee soorten brogues; witte leren en zwarte met lak. Ik draag ze enorm graag! Zelf zou ik deze winter willen gaan voor een paar mooie Dr. Martens, ze lijken me erg warm en nog steeds met alles goed te combineren. Ik ga nog even rondkijken voor wat voor laarsjes ik precies wil gaan :).
  Liset – Beautdagboek plaatste onlangs…Nieuwe haarkleur! | Haar verven met Mask with Vibrachrom by DavinesMy Profile

 • Reply Léonie 22 september 2016 at 11:11

  Wauw, ten eerste wil ik even zeggen dat deze foto’s echt heel mooi zijn! Zelf zoek ik ook nog zo’n paar schoenen, echt onwijs leuk. <3
  Léonie plaatste onlangs…Mijn derde jaar van het HBOMy Profile

  • Reply Denise 22 september 2016 at 15:13

   Wat lief Léonie, thanks! <3

 • Reply Laura 22 september 2016 at 16:16

  Ze zijn heel leuk!:)

 • Reply Charlotte 22 september 2016 at 17:06

  Wauw wat zijn deze leuk! Ik ben benieuwd hoe je ze gaat combineren

 • Reply Yvette 22 september 2016 at 17:49

  Zelf zou ik ze nooit kopen maar vindt ze wel heel tof 🙂 . Hele mooie kleur ook.

 • Reply Laura 22 september 2016 at 19:52

  Die zijn wel heel tof! Zal heel mooi staan. X

 • Reply Larissa 23 september 2016 at 10:19

  Wat maak je toch een mooie foto’s..! En die schoenen zijn ook heel erg mooi!
  Larissa plaatste onlangs…Ontbijten bij Bagels & BeansMy Profile

 • Reply Wies | Nature of Happiness 24 september 2016 at 13:20

  Wat een leuke schoentjes, ik heb ook zo’n soort paar in glanzend zwart 🙂 En ik heb juist weer zin in de winter, hahaha!
  Wies | Nature of Happiness plaatste onlangs…Fujifilm Instax Mini 8My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten