Photo Diary

Photo Diary #161 – Persevents en Ploegendienst

8 juni 2018

Twee persevents, borrelen in Amsterdam, uiteten met vriendinnen, veel sporten en een te leuk techno festival in Breda. Vandaag staat er weer een uitgebreide Photo Diary klaar vol met foto’s van mijn afgelopen twee weken!

Een paar weken geleden liet ik m’n haar weer opnieuw behandelen bij Cosmo Hairstyling en ik ben er nog steeds zó blij mee. Ze hebben het weer een klein beetje opgelicht en er een koele, grijze toner overeen gegooid. Krullies erin en klaar om te gaan, zo fijn 🙂 Door de zon wordt het uit zichzelf ook nog een stuk lichter, dus op dit moment heb ik echt lichtblond haar.

Het sporten gaat ook nog steeds goed trouwens. Ik plaats de laatste tijd een stuk minder op m’n blog, maar ik ga nog steeds iedere week trouw drie keer naar de sportschool en dat bevalt goed. Vaak train ik m’n benen en buik in combinatie met cardio (loopband, fietsen, roeien, steps etc.) en dat werkt voor mij eigenlijk top. Sinds ik weer lekker veel beweeg en overal de fiets naartoe pak voel ik me ook een heel stuk fitter in m’n vel én ik mag ook echt niet klagen over mijn conditie op dit moment. Volhouden dus!!

Vorige week ben ik samen met mijn zusje Rosalie naar Rotterdam afgereisd om deel te nemen aan de MaHo Treasure tour. Deze tour werd georganiseerd door een PR-bureau en we zijn in een gezellig groepje langs allemaal verschillende boutieks en restaurantjes gegaan. Maho is een gebied vlakbij Blaak en staat voor “Maagd van Holland gebied”. Ze hebben er echt heel veel leuke winkeltjes (Louen, Home Stock) en je kunt er fantastisch lekker eten (Sajoer, Pierre, Tante Nel). Zeker een aanrader om juist hier eens een dagje te gaan shoppen in plaats van bijvoorbeeld de Koopgoot.

Na de tour in Rotterdam hebben we de trein gepakt naar Amsterdam. Ook daar stond nog een persevent op de planning, maar dit viel helaas erg tegen. Gelukkig hadden we meteen afgesproken met een vriendinnetje van Roos en hebben we heerlijk geborreld en gegeten. Amsterdam is zó leuk en vooral in de Pijp voel ik me altijd helemaal thuis. Zou hier echt wel willen wonen ♡

Hoe leuk zijn deze nieuwe slippertjes van Sacha? Ik heb ze al een paar keer gedragen en krijg er steeds veel complimenten over, ze zitten ook echt heel fijn en hebben een mooi zomers kleurtje. Helemaal summer proof!

Tussen het werken door heb ik ook nog een middag gewinkeld met mama. Ik bestel eigenlijk álles online de laatste paar maanden, dus het werd weer eens tijd om weer eens wat winkels in te duiken. Tussendoor even lunchen met een boterham gerookte kip en de allerlekkerste mayo ever ♡

Vorige week ben ik drie dagen naar Breda gereden om gezellig met vriendinnen te zijn. We wilden eigenlijk een dag naar Amsterdam gaan, maar vanwege het noodweer zijn we toch in Breda gebleven en hebben we gezellig spelletjes gedaan op het balkon. Uiteraard ging ik er met de winst vandoor 🙂

En daarna gezellig een hapje eten bij ‘t Zusje, zo gezellig en lekker ♡

Take a pose! Mijn roze tasje is van Smaak Amsterdam en echt een fijn ding. Ze hebben hem in verschillende kleuren, maar ik vind juist deze roze wel iets hebben. Lekker opvallend wel, haha. Haarband en kettinkje zijn van Sacha, rokje van Elise Store en het zwarte shirtje heb ik echt al heel lang, geen idee waar die vandaan komt. Op de foto lijkt het net een jurkje 🙂

Met Gossip ben ik deze week de festivalcollectie gaan fotograferen bij het Galderse Meer in Breda. Echt een mooie plek, het water is daar zo helder. Het was ontzettend lekker weer (28 graden!) en er was gewoon niemand, zo fijn.

Afgelopen zaterdag ben ik samen met m’n zusjes en vriendinnetjes naar Ploegendienst festival geweest in Breda! Het weer liet ons gelukkig (op een enkel buitje na) niet in de steek, dus het was echt zo’n fijne en relaxte dag. Heel erg genoten en zeker voor herhaling vatbaar volgend jaar 🙂

Aanstaande maandag komt er weer een nieuwe Photo Diary online van deze week. Ik heb in ieder geval al veel leuks gedaan, zoals de verjaardag van papa en een dagje strand, dus dat laat ik jullie dan allemaal zien!

Liefs,
Denise

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Larissa 8 juni 2018 at 22:55

  Dat Ploegendienst festival ziet er zo leuk uit!
  Larissa plaatste onlangs…Hoera! Ik heb een nieuwe fiets!My Profile

 • Reply Rachel 8 juni 2018 at 23:37

  Wat heb je het toch leuk gehad, ziet er in ieder geval super uit
  die oorbelletjes zijn trouwens ook echt geweldig!
  Rachel plaatste onlangs…Total look in ArkelMy Profile

 • Reply Justine 10 juni 2018 at 10:41

  Wat fijn allemaal mop. En wat ben je lekker bezig met sporten. Is ook wel te zien, je ziet er goed uit!!
  Justine plaatste onlangs…Hoe ik geld heb verdiend en gespaard voor mijn reis naar Australië + tips!My Profile

 • Reply Lindsey Beljaars 10 juni 2018 at 21:13

  Wat een leuke diary!! Ploegendienst is inderdaad een goed feestje.
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Een jungle in de woonkamerMy Profile

 • Reply Alexandra 10 juni 2018 at 21:54

  Ziet eruit als een fijne week! Die Sacha slippers zijn superleuk! Heb ze ook gepast, maar ze waren helaas veel te wijd voor mijn voeten 🙁
  Alexandra plaatste onlangs…New in: Fijne zomerse items ☀My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten