Geen categorie

Photo Diary #37 – Shoppen, vakantie en 900 volgers!!!

27 februari 2015
Vorige week genoot ik – na drie dagen school – weer eens van een welverdiend weekje vrij. Na zes dagen non-stop carnaval vieren was het meer dan nodig om het eens een paar dagen rustig aan te doen. Ik ging een middag winkelen in Rotterdam, at sushi met een vriendin en kon het niet laten om zaterdag weer een wijntje in te schenken tijdens een gezellig feestje. Toen ik de Bloglovin’ teller op 900 zag staan kon ik mijn ogen niet geloven… wauw! Kijk je mee naar mijn week?

Mijn diary start op woensdag, the day after those 6 crazy party days… Helaas gaan de plannen wat anders zoals ik zelf voor ogen had, mijn projectgroep wacht namelijk met smart op mijn geweldige ideeën en we verzamelen om 13:00 uur in Tilburg. Inmiddels is mijn stem bijna helemaal weg, begint de verkoudheid flink op te spelen en heb ik vannacht acht uur geslapen maar ben ik nog steeds helemaal ka-pot. Ik betwijfel of deze dag heel productief gaat worden maar ach, ik ben er in ieder geval bij. Fysiek dan…
We spreken weer af in het nieuwe huisje van mijn studievriendinnetje. Dit is zo veel fijner werken dan statisch aan tafel in de kantine op school! Thee, koekjes, schoenen uit en gaan met die banaan. 

Na zes uur knallen – en ik ging zelfs nog eerder weg omdat ik het écht niet meer op kon brengen – vertrok ik dood moe richting huis. De laatste twee uur bracht ik al ellendig door op de grond tegen de verwarming. Wát een dag…

Eenmaal thuis aangekomen tref ik mijn carnavals schoentjes weer helemaal schoon aan. Zo fijn dat je Vans gewoon in de wasmachine kunt gooien! Ze zien er weliswaar niet helemaal als nieuw uit, maar een héél stuk beter dan tijdens carnaval met stukken papier, liters bier en andere rotzooi.

Donderdag voelde ik me alles behalve lekker maar mama wist me toch te overtuigen om – wéér, vorige week ook al – een bezoekje aan Primark te brengen. We besloten expres om in Rotterdam Zuidplein een kijkje te nemen, omdat daar de vakantie nog niet begonnen was. Het was er héérlijk rustig, zo fijn!
En ik ging weer met een goed gevulde tas naar buiten. Veel voor weinig geld, lang leve Primark!

Na twee uur flink shoppen met mama en m’n twee zusjes vertrokken we – inclusief drie mega volle tassen en super leuke kleding – weer richting ons gezellige Brabantse stadje. Eerst nog even de vriend van mijn zusje oppikken op het station en dan… Tijd voor McDonalds! Het was inmiddels al weer maanden geleden dat ik van een lekker menuutje genoten had, maar dit keer hield ik het bescheiden met een kleine friet en een McChicken. Toen ik zag dat de McFlurry’s nog maar 1,50 euro kosten kon ik het niet laten en werkte ik die ook nog naar binnen. Té lekker!
En een tipje van de sluier van mijn nieuwe Primark aankopen. Er komt snel een uitgebreide shoplog!

Zo kocht ik onder andere ook een soort crop top, eigenlijk een van de eerste tops in mijn garderobe die wat korter valt. Ondanks mijn McDonalds menu vind ik het best leuk voor een feestje. Wat vinden jullie?
Ook probeer ik iedere dag een kaartje te trekken met een boodschap voor die dag. Vandaag had ik weer een mooie te pakken. ‘We make a living by what we get. We make a life by what we give.’

Wauw. Droom ik? 900 VOLGERS op Bloglovin’!? Na vijf keer knipperen zag ik dat het er toch écht stond en dat terwijl ik de laatste tijd toch wat onregelmatig blog – waar ik overigens iedere keer weer erg van baal… Super super bedankt voor al jullie support. 900 volgers is écht een onwerkelijk hoog getal <3
Dit moest natuurlijk gevierd worden… met een heerlijk potje Sims! De nieuwe Sims 4 voor Mac staat nog op mijn wishlist, ik kan nu al niet wachten tot ik ‘m hele dagen kan spelen. 

Vrijdag trok ik meteen wat nieuwe kleding aan van mijn kersverse geshopte Primark aankopen en vertrok ik met de trein richting Breda. Ik draag hier ook mijn laarsjes van Omoda en horloge van Michael Kors. 
Sushiiiiii addict! Samen met mijn lieve vriendin Amber kletste ik bij onder het genot van lots of sushi. Mijn all time favorite blijft toch echt California Maki en Crispy. Zó goddelijk.

Zaterdag was het tijd voor een ouderwetse uitslaapdag, iets waar ik nog steeds iedere week zo ontzettend van kan genieten. ’s Avonds stond er een feestje van Daphne op de planning met héél veel lekkere hapjes…
.. en wijn! Maar met de alcohol nog in mijn bloed van carnaval besloot ik om het rustig te doen en lekker af te wisselen met een glas cola. Jazeker, heel verstandig.

Zondag was het freeeeezing, maar gelukkig wel met een heerlijk zonnetje! Tijd om weer eens ouderwets en lekker sportief de fiets te pakken – die overigens zoals jullie wel zien bijna uit elkaar valt van ellende – om een kijkje in de stad te nemen. Ik kocht wat make-up producten die nodig aan vervanging toe waren en dronk daarna nog gezellig een drankje.
En ik deed voor het eerst boodschappen met een zelfscanner, zo leuk!!! Als ik boodschappen doe is het eigenlijk om snel iets te halen – ik woon immers nog thuis bij mijn lieve verzorgende ouders – en in de Jumbo kom ik écht nooit. Toch maakt dit het winkelen een heel stuk leuker én voordeliger, je ziet namelijk steeds wat het eindbedrag is wat je moet afrekenen wanneer je iets scant.
Maar helaas gebeuren er altijd wat nare dingen wanneer ik boodschappen doe. Ik kon het niet laten en kocht Bugles met deze heerlijke kaas. Seriously, als je dit nog nooit geprobeerd hebt moet je NU naar de winkel rennen. Ongelofelijk slecht voor je, maar het is het helemaal waard.
Deze week staat weer in het teken van school. Lekker veel in de schoolbanken maar ik ben ook begonnen met de Bikini Body Guide van Kayla, waar ik jullie maandag een update over geef. Na 1,5 jaar niet sporten is er dus eindelijk verandering in mijn patroon gekomen, me so proud!

You Might Also Like

78 Comments

 • Avatar
  Reply Michaela J. 27 februari 2015 at 05:23

  Wat een leuk overzichtje! Aaaah, proficiat met je volgers, echt geweldig hoe snel het gaat 🙂

  • Avatar
   Reply Denise 27 februari 2015 at 06:36

   Dankjewel Michaela, super lief van je! <3

 • Avatar
  Reply Justine A 27 februari 2015 at 06:41

  Leuke foto's! Wat goed dat je aan de BGG bent begonnen! Ben heel benieuwd hoe dat je bevalt. Misschien doe ik binnenkort wel mee. 🙂

  • Avatar
   Reply Denise 27 februari 2015 at 07:16

   Dankjewel Justine! Haha, op dit moment lig ik met ontzettende spierpijn in mijn buik- en armen in bed en ik ga vanavond de Full Body Workout doen. Dat wordt even slikken..

 • Avatar
  Reply Fairygodmotherr 27 februari 2015 at 07:12

  Oooh bugles met die kaas is zoooo yummy! Maar slecht inderdaad. Achja, een keertje mag wel he ;)! Gaaf dat je in Rotterdam ging shoppen en het niet druk was. Ik wil ook nog eens terug naar daar, I love that city!

  • Avatar
   Reply Denise 27 februari 2015 at 07:16

   Zo lekker he! Ik ga er vandaag een kijkje nemen in de Markthal, ben benieuwd!

  • Avatar
   Reply Fairygodmotherr 27 februari 2015 at 08:23

   Oooh die is zo gaaf! Al dat lekkere eten! Have fun!! 🙂

  • Avatar
   Reply Denise 2 maart 2015 at 17:19

   Het was heel leuk om eens te zien, dankjewel!

 • Avatar
  Reply Be Beautifully 27 februari 2015 at 07:46

  Wauw 900 volgers! Gefeliciteerd verdiend dat zeker en ook een hele prestatie je mag trots op jezelf zijn. Leuk je overzicht. Ik vind trouwens crop tops leuk alleen niet voor mezelf wel past het mooi bij jouw.

  • Avatar
   Reply Denise 27 februari 2015 at 08:05

   Ah dankjewel, super lief van je! <33

 • Avatar
  Reply Annelot 27 februari 2015 at 07:46

  Hele leuke foto's. De sushi zag er heerlijk uit haha. En gefeliciteerd met je volgers!

  • Avatar
   Reply Denise 27 februari 2015 at 08:05

   Dankjewel Annelot <33

 • Avatar
  Reply Esther 27 februari 2015 at 08:31

  Gefeliciteerd met de 900 volgers, mag je trots op zijn! Ik zie weer de gestreepte trui van Primark voorbij komen, en ik denk weer 'omg, die is leuk'. Binnenkort écht nog eens naar Primark gaan dus ….

  • Avatar
   Reply Denise 27 februari 2015 at 13:48

   Ah dankjewel Esther! Hij zit ook nog eens heel lekker!

 • Avatar
  Reply Cindy 27 februari 2015 at 09:13

  Wat een leuke foto's, gefeliciteerd met je 900 volgers. Erg verdiend! Wat leuk, die gestreepte truitjes van Primark. Ik moet toch maar eens weer naar Primark toe..

  • Avatar
   Reply Denise 27 februari 2015 at 13:48

   Ah dankjewel Cindy! <33

 • Avatar
  Reply Dagmar Valerie 27 februari 2015 at 09:22

  Waaauw wat kan je trots zijn op jezelf! Je bent supergoed bezig en ik kijk nu al uit naar je update van Kayla, topper ben je <3

 • Avatar
  Reply Alexa Op 't Land 27 februari 2015 at 09:37

  Ziet er super leuk uit en wauw 900 volgers, wat een mijlpaal zo goed van je!

  • Avatar
   Reply Denise 27 februari 2015 at 13:48

   Dankjewel Alexa!

 • Avatar
  Reply Daphne G 27 februari 2015 at 09:47

  Wat een leuke foto's en mooie primark aankopen! Gefeliciteerd met je 900 volgers

  • Avatar
   Reply Denise 27 februari 2015 at 13:49

   Ah dankjewel 🙂

 • Avatar
  Reply Marloes 27 februari 2015 at 09:57

  Haha buggles met die cheese is de bom :-)! Zo verslavend lekker! Gefeliciteerd met je 900 bloglovin volgers Denise! Lekker hard ga je super goed!

  • Avatar
   Reply Denise 27 februari 2015 at 13:49

   Haha heerlijk he! <3

 • Avatar
  Reply Marloes/GLAMOURMOES 27 februari 2015 at 09:59

  Aaaah je hebt lekker geshopt weer bij de Primark. Super leuk die basic tops met streepjes. Ik moest ook ontzettend bij komen van carnaval, dus je bent niet de enige haha.

  • Avatar
   Reply Denise 27 februari 2015 at 13:49

   Heerlijk die tops! <3

 • Avatar
  Reply Renee Raadsheer 27 februari 2015 at 10:18

  Die 900 volgers verdien je! TE leuke foto's, ik krijg er trek van met al die lekkere dingen, je soort van crop top staat je goed, love it! <3

  • Avatar
   Reply Denise 27 februari 2015 at 13:49

   Wat lief Renee <33

 • Avatar
  Reply Lisa Walen 27 februari 2015 at 10:50

  Gefeliciteerd met je 900 volgers, je verdiend het helemaal! Het ziet eruit alsof je een leuke week had 🙂

  • Avatar
   Reply Denise 27 februari 2015 at 13:49

   Ah dankjewel Lisa!

 • Avatar
  Reply beautifulday4makeup 27 februari 2015 at 11:01

  Die tube cheese spread ziet er heel leuk uit

  • Avatar
   Reply Denise 27 februari 2015 at 13:49

   Haha dat is echt zó lekker!

 • Avatar
  Reply Nina Simplynspecial 27 februari 2015 at 11:30

  900 volgers alweer, wauw!
  Die crop top is leuk, ik wil er ook nog een scoren voor de zomer of voor een feestje. Morgen ga ik eindelijk weer naar de Primark, in Essen! Super fijn filiaal 🙂

  • Avatar
   Reply Denise 27 februari 2015 at 13:49

   Dankjewel Nina! Daar ben ik nog nooit geweest, have fun!

 • Avatar
  Reply Yvette Eigenraam 27 februari 2015 at 11:38

  Goed bezig met je volgers 😀 je verdient het ook .
  Ik ben benieuwd naar je geshopte dingen 🙂

  • Avatar
   Reply Denise 27 februari 2015 at 13:49

   Dankjewel Yvette!

 • Avatar
  Reply nicolish 27 februari 2015 at 11:46

  Super leuke foto's!

 • Avatar
  Reply kim 27 februari 2015 at 12:00

  Wauwie 900 volgers alweer! Je verdient het meis! <3

  • Avatar
   Reply Denise 27 februari 2015 at 13:50

   Wat lief Kim, dankjewel!

 • Avatar
  Reply Kelly 27 februari 2015 at 12:23

  Hele leuke foto's! En gefeliciteerd met de 900 volgers!

 • Avatar
  Reply Denise Joanne 27 februari 2015 at 13:44

  Gefeliciteerd met je 900 volgers, toppertje!

  • Avatar
   Reply Denise 27 februari 2015 at 13:50

   Dankjewel Denise <3

 • Avatar
  Reply Anna 27 februari 2015 at 16:16

  Wat een leuke foto's! Ik ben onlangs ook bij de Primark geweest, ik heb super veel (per stuk kost het bijna niks), maar alles bij elkaar was toch even slikken, haha. De kracht van de Primark zullen we maar zeggen. Ik houd ook van cropped tops, maar ik draag ze eigenlijk altijd bij een hoge(taille) broek. En nog gefeliciteerd met je volgers, super! X

  • Avatar
   Reply Denise 27 februari 2015 at 16:29

   Dankjewel Anna!

 • Avatar
  Reply Tessa Huigsloot 27 februari 2015 at 16:46

  Leuk overzicht heb je gemaakt! Wat ben ik benieuwd naar de Primark shoplog! gelukkig komt die morgen online! en natuurlijk nog gefeliciteerd met het behalen van je 900 volgers!

  • Avatar
   Reply Denise 27 februari 2015 at 18:43

   Dankjewel Tessa! Morgen red ik helaas niet, maar deze week kun je hem zeker verwachten! 🙂

 • Avatar
  Reply Lonneke 27 februari 2015 at 17:04

  Heerlijke foto's weer allemaal meid!
  Die croptop staat je echt geweldig.
  En gefeliciteerd met je 900 volgers, wauw!
  Liefs Lonneke

  • Avatar
   Reply Denise 27 februari 2015 at 18:43

   Lief van je, dankjewel Lonneke! <33

 • Avatar
  Reply Céline 27 februari 2015 at 17:54

  Van harte gefeliciteerd met de 900 volgers. Wat een geweldig aantal! En weer eet je sushi, ik word er bijna jaloers van. Neem je me de volgende keer mee op sushi date?

  • Avatar
   Reply Denise 27 februari 2015 at 18:43

   Ah dankjewel Céline! Haha heerlijk he 🙂

 • Avatar
  Reply Natiza | Natiza.nl 27 februari 2015 at 18:32

  Ahhww gefeliciteerd met je 900 volgers! Wat goed zeg ga echt zo door ! xoxo

  • Avatar
   Reply Denise 27 februari 2015 at 18:44

   Dankjewel Natiza!

 • Avatar
  Reply beautybloglaura 27 februari 2015 at 18:37

  Leuke foto's en proficiat met je 900 volgers xx

  • Avatar
   Reply Denise 27 februari 2015 at 18:44

   Heel erg bedankt Laura! X

 • Avatar
  Reply Rebecca 27 februari 2015 at 18:51

  Onwijs gaaf zeg! Van harte gefeliciteerd! 900 is echt een heel mooi aantal en je hebt het dubbel en dwars verdient. Of je nou onregelmatig blogt of niet.. Zolang de inhoud goed is, is het je vergeven hihi.
  Ondanks het mac Donalds menu staat de crop top je inderdaad geweldig!

  • Avatar
   Reply Denise 1 maart 2015 at 12:04

   Dankjewel Rebecca! <33

 • Avatar
  Reply dresses and daisies 27 februari 2015 at 20:15

  Super leuke foto's. En gratz met je 900 volgers!!! 🙂

 • Avatar
  Reply Joyce 27 februari 2015 at 21:55

  Gave foto's! Gefeliciteerd met je 900 followers! 🙂

 • Avatar
  Reply Linda 28 februari 2015 at 09:56

  Ah goed bezig dat je het sporten weer op gaat pakken, toppertje! En 900 volgers, wauw, wat een onwijs mooi getal! Gefeliciteerd <3

  • Avatar
   Reply Denise 1 maart 2015 at 12:04

   Lief van je Linda, dankjewel 🙂

 • Avatar
  Reply Sabrina Drenth 28 februari 2015 at 17:27

  Super leuk weer Denise <3 En 900 volgers woehoee je gaat superhard, super goed. Je kan echt trots zijn op jezelf!

  • Avatar
   Reply Denise 1 maart 2015 at 12:04

   Dankjewel Sabrina! <333

 • Avatar
  Reply Marlayne Vermeulen 28 februari 2015 at 18:36

  Leuke foto's! En gefeliciteerd met de 900 volgers, je verdient het <3

 • Avatar
  Reply Fleur 28 februari 2015 at 20:52

  Leuke Photo Diary weer! En goed geslaagd bij de Primark zo te zien! Ik ben ook flink geslaagd daar vandeweek, maar dan in Eindhoven. Daar was het ook zo heerlijk rustig, ik wist niet wat me overkwam haha. Ben heel tevreden over de broeken die ik daar heb gekocht! En gefeliciteerd met je 900 Bloglovin' volgers, helemaal verdiend! XX

  • Avatar
   Reply Denise 1 maart 2015 at 12:05

   Ah dankjewel Fleur!

 • Avatar
  Reply Eilish (artisticstateofmind) 1 maart 2015 at 00:53

  Wauw gefeliciteerd met je 900 volgers! Doe je goed hoor!

 • Avatar
  Reply Ingeborg 1 maart 2015 at 08:57

  Wat had je vrijdag een leuke outfit aan! Ik ben heel benieuwd naar de rest van je aankopen bij de Primark!

  • Avatar
   Reply Denise 1 maart 2015 at 12:05

   Ah dankjewel Ingeborg!!

 • Avatar
  Reply Evelien | Live life lovely 1 maart 2015 at 12:07

  Gefeliciteerd met je 900 volgers, je bent echt goed bezig! Leuk overzicht weer.

  • Avatar
   Reply Denise 1 maart 2015 at 15:48

   Dankjewel Evelien!

 • Avatar
  Reply Naomi Vangestel 1 maart 2015 at 23:08

  Wat een leuke photo diary! Die sushi ziet er echt heerlijk uit. En proficiat met je 900 followers!

  xx naomi @ Naomi in Wonderland

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten