Geen categorie

Photo Diary #40 – Vakantie geboekt, gezelligheid en persevents

16 maart 2015
Eíndelijk heb ik na lang wikken en wegen de bestemming voor aankomende zomer vastgelegd. Het wordt iets héél gaafs en als kers op de taart – en omdat ik stiekem niet zo lang wilde wachten – boekte ik ook nog een last-minute naar de zon. Afgelopen dagen bezocht ik maar liefst twee persevents, ging twee keer uit eten en kwam tot de ontdekking dat ik véél te veel make-up producten thuis heb liggen.. Kijk je met me mee?

Morning! Aan het rustig wakker worden met m’n favoriete blogs en yoghurt met druiven kan ik wel wennen, ik zou dolgelukkig zijn wanneer ik dit iedere dag kan doen.
Wanneer ik naar buiten kijk zie ik dat er geen wolkje aan de felblauwe lucht is en de zon volop schijnt. Tijd om m’n sneakers weer eens aan te trekken en een flinke wandeling uit te stippelen. Nu ik nog steeds bezig ben met de Bikini Body Guide moet ik minimaal twee keer per week een flink eind powerwalken. En laat het daar nou eens de ideale dag voor zijn vandaag!

Onderweg ontmoet ik een nieuw vriendje die gezellig een stukje met me meeloopt en ondertussen flink om aandacht vraagt. 
Ook spot ik de eerste lentebloemetjes al weer in het gras. Ooooh, ik kan jullie niet in woorden vertellen hoé blij ik ben dat het weer wat warmer wordt in ons koude kikkerlandje. Wanneer de zon schijnt lijkt iedereen zoveel vrolijker, mooier, leuker…

We lopen richting de stad en komen er achter dat het toch dik 40 minuten lopen is, terwijl je er op de fiets maximaal een kwartier over doet. Omdat het zonnetje zo lekker schijnt is het tijd voor een pitstop op het terras. Yes, mijn eerste terrasje van 2015 is een feit en ik geniet van een heerlijke kop thee…
… en ik kon het ook niet laten om die overheerlijke pasta met zalm en spinazie te laten staan. Achteraf misschien een beetje tegenstrijdig tijdens een Kayla workout, maar ach.. Die 40 minuten naar huis lopen zou toch de helft wel weer verbranden 🙂

En eindelijk kan ik het nu echt officieel met jullie delen: ik ga deze zomer rondreizen in Zuid-Afrika! Ik heb er zo onwijs veel zin in en kan nu al niet wachten om alle verhalen met jullie te gaan delen. Bereid je alvast maar voor op een overload aan Afrika gerelateerde artikelen. Een uitgebreid artikel over m’n reis wil ik nog gaan schrijven, maar tips zijn nu in ieder geval natuurlijk al meer dan welkom.
Gelukkig kan ik deze week ook in de pauzes op school al heerlijk genieten van de eerste zonnestralen van het jaar. Steeds verbaas ik me er weer over, maar het maakt mijn dag zo veel beter wanneer er een paar zonnestralen te zien zijn! 

Dinsdag staat er iets héél leuks op de planning. Na hele lange tijd zie ik lieve Justine weer en ontmoet ik Emily voor het eerst. We volgen elkaars blog al een tijdje en het leek ons leuk om gezellig een hapje te gaan eten, wat overigens écht voor herhaling vatbaar is. Het was onwijs gezellig en als afsluiting omschreef ik in dit artikel waarom blog vriendinnen zo bijzonder zijn.

Blogevent nummer één deze week vind plaats in Tilburg, daar wordt een nieuwe Vapiano-vestiging geopend. Aangezien ik een aantal keer per week in Tilburg doorbreng, kan ik het natuurlijk niet over m’n hart verkrijgen om deze hotspot niet uit te testen. De opening was onwijs gezellig en ondanks dat de muziek een paar volumes te hard stond om bij te praten, maakte het goddelijke eten alles goed. Vooral de pasta met roomsaus en scampi’s… Het is dan ook niet voor niets dat ik deze maar liefst 3 keer(!) besteld heb. In deze PLOG lees je een uitgebreid verslag over deze geslaagde avond.

Het tasje van de goodiebag vind ik zo tof en leuk dat ik er the day after nog een paar foto’s van MOEST maken. Want zeg nou zelf, hoe vaak zie je een tekst op een leuk tasje die écht 100% op jou slaat? Addicted to pasta, drie woorden die mij perfect omschrijven. 
Na het fotograferen is het al weer tijd voor het tweede event van deze week. Mooi PR organiseert een persdag met de nieuwe lente- en zomercollecties van verschillende cosmeticamerken. Het event is opgezet als een soort winkel en je shopt uiteindelijk je eigen goodiebag bij elkaar, inclusief winkelmandje en de bijbehorende kassa.

Zoals je ziet is mijn mandje hier al flink volgeladen, maar dat kon ook niet anders met al die mooie nieuwe producten. In deze PLOG vertel ik jullie uitgebreid over de verschillende merken en producten van vandaag.
Ondanks dat het OV niet mee zit vandaag, weet dit drankje me weer helemaal op te vrolijken. Eigenlijk ben ik helemaal niet van de healthy sapjes, maar ondanks dat deze bestaat uit puur fruit vind ik hem heerlijk. Zéker voor herhaling vatbaar en een echte aanrader!

En dan wordt er nog een ontzettend grote verassing op me afgevuurd. Alsof de reis naar Zuid-Afrika al niet op kan, ga ik als kers op de taart in april acht dagen genieten in een all-inclusive resort in Egypte. Dit staat al twee jaar op de planning, maar wegens tijdgebrek en een te volle agenda wilde het niet lukken om een datum vast te stellen. Gelukkig is het na wat puzzelen helemaal gelukt en kan ik nu al beginnen met aftellen. Nog maar een maandje, aaaaah!

Selfie 🙂

Dit goede nieuws moet natuurlijk meteen gevierd worden en bij opa en oma trek ik dan ook meteen de vriezer open waar ik té lekker – en té slecht – ijs zie liggen. Ach, ik heb nog een maand om die bikini body te voltooien en dit bakje kan er vast nog bij 🙂
De rest van m’n zaterdag breng ik door met het vogeltje van Joost op m’n schouder. Hij is zó tam, dat ‘ie het liefst overal met je mee naar toe gaat en geen moment van de dag alleen wilt zijn. Het wassen onder de kraan is dan ook een ultiem geluksmomentje en stiekem ook gewoon veel te schattig.
Zaterdagavond staat er na lange tijd weer eens een leuk feestje op de planning, dit keer een techno en deephouse feestje waarvan ik eigenlijk helemaal niet weet wat ik er van kan verwachten. Mijn outfit is basic, maar toch leuk – al zeg ik het zelf. Ik draag m’n Woden sneakers, broek van Primark en een wat kortere witte top met kant. 
Het feest bleek the day after toch veel meer geslaagd dan ik er van verwacht had en ondanks dat ik de zondag doorbracht in m’n pyjama en met enorme wallen, wist ik toch nog de moed te verzamelen om alle make-up te verzamelen. Op mijn kamer zwerven zo’n zes tassen rond die helemaal vol zitten met niet-gebruikte producten. Eigenlijk kijk ik er nooit in, maar het is zo zonde om ze niet te reviewen of te gebruiken dat ik nu alles weer geordend heb. Wat zou jij graag op m’n blog terug willen zien?
Aankomende week heb ik met m’n studie drie volle projectdagen waar veel voor gedaan moet worden. Verder staat er nog niet echt iets op de planning, maar waarschijnlijk eindigt volgende week weer net zo druk als al m’n voorgaande! 🙂

Liefs,
Denise

You Might Also Like

92 Comments

 • Reply Daphne G 16 maart 2015 at 06:24

  Supergezellige week, en heel gaaf dat je naar Zuid Afrika gaat!

  • Reply Denise 16 maart 2015 at 19:40

   Dankjewel Daphne!

 • Reply Sophie 16 maart 2015 at 06:35

  Wauw, weer zo'n fijne week!

 • Reply Justine A 16 maart 2015 at 06:54

  Het was super leuk je te zien. Hopelijk tot snel lieverd! Wat een gave vakantie vooruitzichten trouwen, ik ben stiekem wel een beetje jaloers hoor haha!

  • Reply Denise 16 maart 2015 at 19:40

   Inderdaad tot heel snel, wanneer we lekker sushi gaan eten! <33

 • Reply Anoniem 16 maart 2015 at 07:26

  Supergave reis naar Zuid AFrica en oh wat leuk, lekker naar het zonnetje in Egypte. Ik gal mee 😉

  • Reply Denise 16 maart 2015 at 19:41

   Jij bent het leukste gezelschap 🙂

 • Reply wellnewss 16 maart 2015 at 07:27

  Super gaaf dat je naar Afrika gaat! Egypte is trouwens ook een heerljk idee. Ik hoop dat ik dit jaar ook eens op vakantie kan:) fijne week gewenst. Xx Laura

  • Reply Denise 16 maart 2015 at 19:41

   Ik ga met je mee hopen! Jij ook Laura!

 • Reply Lonneke 16 maart 2015 at 07:38

  Wat ziet dat er weer leuk uit allemaal!
  En Afrika, wauw! Wat ontzettend tof gaat dat denk ik worden.
  Liefs Lonneke

  • Reply Denise 16 maart 2015 at 19:41

   Ik ga jullie natuurlijk helemaal op de hoogte houden!

 • Reply Fairygodmotherr 16 maart 2015 at 07:43

  Ooh leuke reisjes op de planning! Enjoy! 🙂 haha die tas met addicted to pasta is te leuk! Ik kan ook zo genieten van die eerste zonnestralen. Ik word dan als het ware naar buiten getrokken.

 • Reply Droika Engelen 16 maart 2015 at 07:49

  Zuid Afrika en Egypte, dat zijn leuke vooruitzichten! Je hebt een zeer leuke blog. Zeer persoonlijk en een aangename manier van schrijven! Keep up blogging

  • Reply Denise 16 maart 2015 at 19:41

   Ah dankjewel, super lief!

 • Reply Alexandra 16 maart 2015 at 08:14

  Hele fijne week en wauw, naar Zuid Afrika, ik ben jaloers, hihi! 😉

  xx

  • Reply Denise 16 maart 2015 at 19:41

   Ah lief, het liefst zou ik jullie allemaal meenemen in m'n koffer 🙂

 • Reply Fashion meets Beauty 16 maart 2015 at 08:45

  Ben benieuwd waar in Zuid-Afrika je precies naartoe gaat…

  • Reply Denise 16 maart 2015 at 19:42

   Ik maak een rondreis en zal er snel een artikeltje over online gooien!

 • Reply Diolifestyle 16 maart 2015 at 09:02

  Wat een heerlijke diary! Ziet er uit als een hele leuke week. En wat tof dat je naar Zuid-Afrika gaat, cool!

 • Reply Nortfhlix NL 16 maart 2015 at 09:17

  Wat een heerlijke week! Fijn, hè?! Als de zon schijnt!
  En heerlijke vooruitzichten! Zuid-Afrika… Wow!

  • Reply Denise 16 maart 2015 at 19:42

   Heeeerlijk, ik kan er zo van genieten!

 • Reply Mieke van der Sande 16 maart 2015 at 09:36

  Leuke reizen op de planning! Geniet maar vast met voorbereiden! Liefs,

 • Reply Daniëlle Springer 16 maart 2015 at 09:53

  Leuk om al je foto's op een rij te zien <3

  • Reply Denise 16 maart 2015 at 19:42

   Dankjewel Danielle!

 • Reply Marloes 16 maart 2015 at 09:59

  Wat een leuke foto's mop! Zo te zien heb je een geslaagde week achter de rug, en wat een heerlijke vooruitzichten <3

  • Reply Denise 16 maart 2015 at 19:42

   Ah dankjewel Marloes! <3

 • Reply Alexa Op 't Land 16 maart 2015 at 10:07

  Ziet eruit als een gezellig en leuke week! Oh kan ik mee naar Zuid Afrika, lijkt me echt super vet! Ben in ieder geval benieuwd naar je ervaringen + foto's!

  • Reply Denise 16 maart 2015 at 19:42

   Die gaan er zeker komen! <3

 • Reply Loïs 16 maart 2015 at 10:20

  Haha, dat vogeltje. Cute!

 • Reply Maaike 16 maart 2015 at 10:30

  Heel veel succes met je projectdagen! Ik vind het heel erg gaaf voor je dat je naar Zuid-Afrika gaat én Egypte! Wauw, dat lijkt me echt fantastisch <3

  • Reply Denise 16 maart 2015 at 19:42

   Ah dankjewel Maaike! <3

 • Reply Anna 16 maart 2015 at 10:46

  Wat een leuke foto's weer! En wat een hoop make-up zeg, je hebt in ieder geval genoeg om over te schrijven, haha. En deephouse is zo tof, moet zeker een geslaagd feestje zijn geweest 🙂 X

  • Reply Denise 16 maart 2015 at 19:43

   Ah dankjewel Anna! Inderdaad, aan producten geen gebrek! <3

 • Reply Anouk 16 maart 2015 at 11:24

  Wat een heerlijk weekje. Super leuk dat je naar Egypte gaat, lekker genieten daar <3

  • Reply Denise 16 maart 2015 at 19:43

   Hihi dat gaat vast helemaal lukken!

 • Reply Sabrina Drenth 16 maart 2015 at 11:47

  Leuk weer Denise <3 Snap dat je zin in Egypte hebt, super vet! En ik vind die vogel super cool

  • Reply Denise 16 maart 2015 at 19:43

   Dankjewel Sabrina! 🙂

 • Reply Manon Boerakker 16 maart 2015 at 11:57

  Wauw zuid afrika en egypte! geweldig vooruitzicht zeg. Je hebt hele leuke fotos geplaatst

  • Reply Denise 16 maart 2015 at 19:43

   Ah dankjewel Manon!

 • Reply Sarah 16 maart 2015 at 12:51

  Heel gaaf dat je naar Zuid-Afrika gaat! Het is echt een prachtig land <3 ik heb er een half jaar gewoond, dus als je nog tips nodig heb dan hoor ik het wel.

  • Reply Denise 16 maart 2015 at 19:44

   Oh my, echt waar?! Dan ga ik je zeker nog benaderen voor wat leuke tips! 😀

 • Reply Bjoulien 16 maart 2015 at 12:59

  Waauw! Echt prachtige foto's!

 • Reply Be Beautifully 16 maart 2015 at 13:10

  Wat onwijs gaaf en bijzonder om een rond reis door Afrika te maken.

  • Reply Denise 16 maart 2015 at 19:44

   Ik heb er zo onwijs veel zin in!

 • Reply Mandy Doornenbal 16 maart 2015 at 13:12

  Jaloers op jouw vakantieplanning!! Wat gaaf zeg! Leuk om naar uit te kijken. Niemand heeft te veel make-up toch?

  • Reply Denise 16 maart 2015 at 19:44

   Haha daar heb je ook eigenlijk wel helemaal gelijk in!

 • Reply Denise 16 maart 2015 at 13:30

  2 keer op vakantie, wauw! Lucky girl! Ik vind pasta ook echt heeerlijk! <3

  • Reply Denise 16 maart 2015 at 19:44

   Ja de vakantie planning van dit jaar ziet er goed uit 😀

 • Reply beautifulday4makeup 16 maart 2015 at 13:32

  Ik vind die 100% sapjes eigenlijk wel lekker!

 • Reply Eilish (artisticstateofmind) 16 maart 2015 at 16:14

  WAT, Afrika & Egypte! Me jealous much. Ik kan al jaren niet op vakantie en jij gaat dit jaar alleen al 2 keer naar geweldige landen! Wauw, geniet ervan!

  • Reply Denise 16 maart 2015 at 19:45

   Ah dankjewel Eilish! <3

 • Reply Denise Joanne 16 maart 2015 at 16:45

  Waaaauw Afrika!! Wat gaaf!! Vaak lijken mensen Afrika te vergeten als ze hun lijstje van droombestemmingen opnoemen, en dat terwijl Afrika me juist zo prachtig lijkt. Een echte safari lijkt me zo bijzonder!
  En dan ook nog Egypte, bofkont! Kan niet wachten op de artikelen 🙂

  • Reply Denise 16 maart 2015 at 19:46

   Ja precies dat! Ik kan me ook echt niet voorstellen hoe zo'n safari is en daarom trekt het me juist oz! <3

 • Reply Léonie Anouk 16 maart 2015 at 16:53

  Wauw, wat lekker dat je volgende maand het zonnetje op gaat zoeken! Ik hoop dat ik ook nog zoiets kan boeken omdat ik over een tijdje 3 weken 'vakantie' heb. Lijkt me zo fijn om even tussendoor naar de zon te gaan. x

  • Reply Denise 16 maart 2015 at 19:46

   Super lekker drie weken vakantie! Dan zou het inderdaad heel lekker zijn om even het zonnetje op te zoeken!

 • Reply I scream beauty 16 maart 2015 at 17:16

  Leuke foto's! Maarre die 100% healthy sapjes zijn niet zo gezond als ze lijken hoor 😉 Er zit heel veel suiker in!

  • Reply Denise 16 maart 2015 at 19:47

   Dat dacht ik eigenlijk al wel haha.. Ze waren te lekker!

 • Reply Bianca 16 maart 2015 at 18:31

  Wat een schattig vogeltje 🙂 Lijkt me zo fijn zo'n vogeltje te hebben maar met mijn katten lukt dat niet vrees ik ^^ Leuk idee trouwens van Mooipr om zelf je goodiebag te verzamelen 🙂

  • Reply Denise 16 maart 2015 at 19:47

   Inderdaad echt een schatje! Het event was meer dan geslaagd!

 • Reply lieverlipstick 16 maart 2015 at 18:47

  Wat een leuke foto's! Super leuk dat je op vakantie gaat naar Zuid Afrika, heerlijk!

 • Reply Elise 16 maart 2015 at 19:01

  Heel leuk om te lezen, wauw ik zie echt prachtige producten liggen, benieuwd naar alle reviews!

  • Reply Denise 16 maart 2015 at 19:48

   Dankjewel Elise! Wat zou je graag nog willen zien?

 • Reply Linda 16 maart 2015 at 19:17

  Aaaah wat ga jij heerlijke reizen maken dit jaar! Wat onwijs tof en ik kan ook niet wachten op jou verhalen <3 En wat een prachtige make-up producten heb je nog liggen, lijkt me heerlijk om ze uit te testen 🙂

  • Reply Denise 16 maart 2015 at 19:48

   Ah dankjewel Linda! <3

 • Reply Rebecca 16 maart 2015 at 19:31

  Ohh zo fijn he die lente bloemetjes, zo leuk!
  en OH MY GODD Zuid-Afrika!? Dat is echt amaaazing! Helaas heb ik op dat gebied geen tips voor je maar wow hey, heel tof!

  • Reply Denise 16 maart 2015 at 19:48

   Haha ah wat lief <3

 • Reply Cindy 16 maart 2015 at 20:12

  Wat een fijne week en wauw, Zuid-Afrika is zó gaaf! (denk je wel aan je malariatabletten als je het Krugerpark in gaat?) En Egypte in april.. Mag ik even heel erg stinkend jaloers op je zijn?

 • Reply Kim 16 maart 2015 at 20:47

  Rondreizen in Zuid-Afrika?! Wat gaaaf zeg! Ik ben jaloers! Kijk er maar heerlijk naar uit.. Het zal super snel voorbij gaan denk ik! <3

  • Reply Denise 17 maart 2015 at 18:23

   Dat denk ik ook! Ik ga jullie natuurlijk helemaal op de hoogte houden!

 • Reply Renee Raadsheer 16 maart 2015 at 23:33

  Je photo dairy maakt mij altijd zo blij, je deelt altijd zulke fijne dingen. Reis naar Zuid-Afrika en Egypte, wauwie. Ik kan niet wachten op je artikels erover en je outfit met je witte top, wauwie ik ben verliefd op je top! X

  • Reply Denise 17 maart 2015 at 18:23

   Ah super super lief om te horen Renee! <3

 • Reply Anniek 17 maart 2015 at 06:22

  Toffe week heb je gehad Denise! Ik heb ook echt onwijs genoten van het lekkere weer, leuk om nu in allerlei plogs en diary's alle mooi-weer-foto's terug te zien 🙂 Nog steeds jammer dat ik je niet gezien heb bij de Beauty Store (oké, onbewust dus want ik heb een foto van je 😀 ), maar dat komt vast nog wel een keer. En wat gaaf dat je naar Zuid-Afrika gaat zeg, super bijzonder!

  • Reply Denise 17 maart 2015 at 18:24

   Dankjewel Anniek! Ik zie je vast heel snel 🙂

 • Reply Inner Beauty Battle 17 maart 2015 at 12:32

  Wauw, Afrika! Ik ben jaloers haha! Super gaaf, en ik kijk nu al uit naar je Afrika artikelen!

  • Reply Denise 17 maart 2015 at 18:24

   Ah, waarschijnlijk ga je overladen worden door al die verhalen en foto's! <3

 • Reply Eline R. 17 maart 2015 at 16:44

  Aahhh wat wordt ik blij van je photodiary! En Egypte; wat heerlijk! X

  • Reply Denise 17 maart 2015 at 18:24

   Super lief Eline! <3

 • Reply Anoniem 18 maart 2015 at 14:01

  Wow ik dacht even dat dat mijn kat was haha, want ik woon in dezelfde woonplaats als jouw!
  Maar die kat ziet er net iets anders uit;)
  Je hebt zo geluk dat je van die luxe reizen kan maken haha! Ga je dan altijd samen met je ouders nog enzo?

  Leuke photo diary was dit!
  Groetjessss

  • Reply Denise 18 maart 2015 at 15:53

   Haha, wat toevallig, het zou best kunnen hoor!

 • Reply Charissa 18 maart 2015 at 15:48

  Oh wow, wat heb je veel make-upjes haha. Super leuk dat je naar Zuid-Afrika gaat! Vind je het niet spannend? Liefs!

  • Reply Denise 18 maart 2015 at 15:53

   Het is inderdaad heeeel spannend! <3

 • Reply Lisanne 20 maart 2015 at 10:38

  Dat zijn nog eens vakantievooruitzichten, leuk hoor!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten