Geen categorie

The Body Shop – Mango Body Butter

12 augustus 2014
Bijna iedere beautyliefhebber heeft wel een product van The Body Shop in zijn of haar collectie liggen en in mijn stash kon er natuurlijk ook geen ontbreken. Ik kan niet ontkennen dat ik veel te lang gewacht heb om een product aan te schaffen, maar eindelijk kan ik toch met trots zeggen dat ik echt dol ben op dit merk. Kijk je met me mee?

De bodybutters zijn natuurlijk een van de bekendste producten van The Body Shop. Ze bestaan al jarenlang en zijn er in verschillende kleuren, geuren en maten. Ik heb gekozen voor de geur mango, eigenlijk omdat ik eens een keer iets anders wilde dan de standaard aardbei of kokos. Zelf ben ik dol op mango en de geur die uit deze pot komt is echt onbeschrijfelijk lekker!

Ik heb gekozen om een mini-variant te kopen van 50 ml- een fullsize body butter is 200 ml – omdat ik ‘m eerst eens even uit wilde testen voordat ik een fullsize product ging kopen. Super leuk vind ik dat ze de verpakkingen helemaal aangepast hebben aan de geur. Voorop de deksel zie je het hoofd ingredient en heel het potje is er compleet op aangepast.

Oh, heerlijk zo’n ongebruikte pot! Ik vind het altijd bijna zonde om hem voor het eerst te gebruiken. Een body butter is meestal wat dikker qua textuur dan een bodylotion en dat zie je ook meteen wanneer je de deksel eraf draait. Natuurlijk is een pot wat minder hygiënisch dan een tube, maar door de dikke substantie is het begrijpelijk dat ze er voor gekozen hebben om een pot te gebruiken.

De bodybutter is heerlijk dik en vol en smeert super makkelijk uit. De geur blijf je echt de hele dag ruiken, zelfs na een goede douche rook ik nog mango op m’n armen! M’n huid werd super zacht en de body butter bevat ook nog eens voedende bestanddelen.

Deze body butter van The Body Shop is absoluut een aanrader als je van een heerlijke dikke lichaamsverzorging houdt. Er is genoeg keuze in geur, voor ieder wat wils! De geur blijft ontzettend lang hangen, hij voedt je huid én ziet er ook nog eens leuk uit. Ik ga zeker een fullsize pot Mango aanschaffen!

Mango Body Butter 50ml €6,00 euro – te koop bij The Body Shop
Voor een fullsize product van 200ml  betaal je 16,00 euro

Heb jij wel eens een body butter van TBS geprobeerd?

You Might Also Like

33 Comments

 • Avatar
  Reply Oum Feerozah 12 augustus 2014 at 05:24

  Hier ben ik heel erg benieuwd naar! <4

 • Avatar
  Reply Dagmar Valerie 12 augustus 2014 at 06:09

  Hmm ik ben helemaal fan van deze mango versie, heel erg lekker <3 Mooie review!

 • Avatar
  Reply Anna 12 augustus 2014 at 07:52

  Klinkt erg fijn! Mooie foto's ook. Zo'n kleine verpakking is echt handig, want ik gebruik dit soort producten toch niet zo veel. Dan vind ik het zonde om meteen zo'n grote aan te schaffen. X

 • Avatar
  Reply Lizzy 12 augustus 2014 at 08:01

  Wat een fijn body butter! 🙂 De substantie van de body butter ziet er goed uit! De geur klinkt ook zo heerlijk! Lekker zomers!

 • Avatar
  Reply Anne Solveig 12 augustus 2014 at 08:17

  Deze lijkt me echt heerlijk!

 • Avatar
  Reply Melissa 12 augustus 2014 at 09:16

  Klinkt heerlijk!
  x

 • Avatar
  Reply Marloes 12 augustus 2014 at 09:32

  Ziet er goed uit! Zelf heb ik de papaya en die is ook al zo fijn!

 • Avatar
  Reply Charlotte 12 augustus 2014 at 09:46

  Ik vind de body butters zo mega lekker. Romig en ze ruiken altijd heerlijk!

 • Avatar
  Reply Meike 12 augustus 2014 at 09:58

  Heerlijk is deze! De geur is geweldig, maar ook hoe hij aanvoelt. Heel fijn inderdaad (:

 • Avatar
  Reply Manon 12 augustus 2014 at 10:01

  Ik heb ook zo'n minitje van de mango lijn, heerlijk is die 🙂

 • Avatar
  Reply lalulufashion 12 augustus 2014 at 10:02

  Die lijkt me ontzettend fijn! XLaura – Lulufashion.nl♡

 • Avatar
  Reply Daphne G 12 augustus 2014 at 10:03

  Body butters zijn geweldig!

 • Avatar
  Reply Eva Realitijd 12 augustus 2014 at 10:19

  Dit is echt mijn go-to creme voor de zomer 🙂

 • Avatar
  Reply Marion 12 augustus 2014 at 10:34

  Och kwijl! Dit ziet er zo heerlijk uit!

 • Avatar
  Reply Melanie Jong Tjien Fa 12 augustus 2014 at 11:00

  Ik vind deze ook zo super fijn! Ze ruiken allemaal heeeeerlijk hihi

 • Avatar
  Reply typischjanneke.nl 12 augustus 2014 at 12:15

  Binnenkort toch maar eens naar de Bodyshop…

 • Avatar
  Reply MIXT fashion and lifestyle 12 augustus 2014 at 16:01

  Klinkt als een heel fijn product! Ik ben sowieso fan van de bodyshop producten:)

 • Avatar
  Reply GLAMOURMOES 12 augustus 2014 at 16:16

  Deze geur vind ik ook heerlijk! De lemon is ook fijn en ruikt naar snoepjes.

 • Avatar
  Reply Iris Thebeautymagazine 12 augustus 2014 at 17:53

  Ik ben zo fan van de body butters van TBS! Deze lijkt me ook heerlijk!!

 • Avatar
  Reply Sanne 12 augustus 2014 at 18:10

  Zelf gebruik ik meestal de moringa bodybutter, die is ook zo fijn! Maar mango klinkt ook erg goed, die ga ik binnenkort even ruiken! 🙂

 • Avatar
  Reply Maaike 12 augustus 2014 at 18:14

  Heerlijk! Maar ik heb al genoeg body lotion – butters helaas haha

 • Avatar
  Reply Manon Boerakker 12 augustus 2014 at 18:31

  Deze lijkt me heerlijk <3

 • Avatar
  Reply Renee Raadsheer 12 augustus 2014 at 18:56

  Ik vind de body butter van de body shop echt geweldig, ik vind het een heel fijn product en de geuren van de meeste zijn heel fijn. De verpakkingen vind ik heel basis maar zo prachtig!

 • Avatar
  Reply iThinkPink 12 augustus 2014 at 19:50

  Lijkt me een fijne body butter!

 • Avatar
  Reply mellavieee 12 augustus 2014 at 21:24

  Hmm deze body butter klinkt heerlijk!

 • Avatar
  Reply Rosanne van Dieren 12 augustus 2014 at 21:29

  Ik heb hem ook en die geur is echt zooo lekker <3. Mijn mini was dus op gegaan en twijfelde geen moment om de grote verpakking te kopen haha. liefs x

 • Avatar
  Reply Anouk 12 augustus 2014 at 21:39

  De TBS bodybutters zijn echt heerlijk. Deze geur vind ik ook erg lekker.

 • Avatar
  Reply Anita 13 augustus 2014 at 10:11

  Heerlijk, de producten van TBS zijn echt fijn!

 • Avatar
  Reply Cindy 13 augustus 2014 at 10:12

  Ik ben echt fan van de bodybutters van TBS, deze heb ik nog niet in mijn stash!

 • Avatar
  Reply JulieStarr 13 augustus 2014 at 11:31

  Ik ben echt dol op de bodybutters van TBS! 😀
  Ik heb momenteel die met Japanese Cherry Blossom, de Blueberry, de Chocomania en een mini Strawberry! 🙂
  Binnenkort wil ik zeker die met Argan olie aan mijn collectie toevoegen! 🙂

 • Avatar
  Reply Hetlevenvaneenvanderpoorten 17 augustus 2014 at 12:01

  Oh die ruikt zo lekker! Zeker voor in de zomer. 🙂

 • Avatar
  Reply Sylvana J 22 augustus 2014 at 12:19

  Deze is zo heerlijk! De geur is ook echt fantastisch lekker :).

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten