Geen categorie

What did I do? #11 – Propedeuse, Starbucks tasting en gelukkig

10 oktober 2014


Finally, m’n propedeuse is in the pocket! Ik had gister een ontzettend leuke uitreiking en vierde dit meteen met een gezellig etentje. Ook begint de tentamenstress steeds verder op te lopen en besef ik dat ik écht aan de bak moet. Er staat vandaag verder trouwens nog iets heel leuks op de planning… Kijk je met me mee?


Gedaan
Gister was het dan eindelijk zo ver. Ik kon het papiertje waar ik een jaar lang ontzettend hard voor gewerkt had ophalen inclusief een feestelijke uitreiking! Ik wist niet goed wat ik kon verwachten maar het was écht ontzettend tof en gezellig. Het besef dat ik ‘m echt gehaald heb is er eigenlijk nu pas, zo fijn!


Gelezen
Over drie weken tentamens. DRIE WEKEN! De stress zit me op dit moment al aardig hoog en ik weet amper waar ik moet beginnen door de hoeveelheid stof. Gelukkig heb ik een leerplanning gemaakt en daar probeer ik me aan te houden. Heel veel boeken lezen dus..


Gehoord
Afgelopen maandag had ik de kick-off van onze nieuwe opdrachtgever op school. Een medewerker van Staatsloterij kwam vertellen over het probleem wat zij op dit moment ondervinden en dat wij daar een compleet nieuw marketingplan voor op moeten stellen. Gaat absoluut een lastige opdracht worden maar het is zó gaaf dat we al voor echte opdrachtgevers werken!


Gegeten
Na de uitreiking van m’n propedeuse heb ik nog heerlijk een hapje gegeten bij een chic restaurant hier in de buurt. Spontane etentjes zijn eigenlijk altijd het leukste en het was dan ook super gezellig met papa, mama en Joost. Ik at een overheerlijke carpaccio en als hoofdgerecht een scholfilet. Nom nom.

Gezien
In m’n allereerste PLOG zullen de meeste van jullie het al wel gelezen hebben: ik verbleef samen met Joost twee leuke dagen in Amsterdam. Door het lekkere weer hebben we veel van Amsterdam kunnen zien en is mijn drang om er te wonen nóg groter geworden.

Geërgerd
De herfst vind ik hartstikke leuk hoor – don’t get me wrong – maar wat mij betreft mogen ze die regen wel achterwege laten. Afgelopen week heb ik me weer heel wat keren als een verzopen katje naar huis begeven, verschrikkelijk!

Gelukkig
Wieeehoe, ik ben zó blij en stiekem ook best wel een beetje zenuwachtig. Vanmiddag heb ik namelijk een Barista training en Tasting bij Starbucks samen met Annemerel en nog vier andere meiden. Natuurlijk komt hier nog een uitgebreid verslag over online, ik kan niet wachten!


Gedacht
Struggles, struggles en nog meer struggles. Ik twijfel zó over de nieuwe telefoon die ik ga nemen. M’n abonnement is inmiddels al meer dan een jaar afgelopen – ik betaal nu dus véél te veel – en het is simpelweg nu gewoon tijd voor een nieuwe. Ik ben er inmiddels over uit dat het de iPhone 6 gaat worden. Nu de kleur nog.


Gekocht
Oktober is feestjesmaand! Ik ben niet alleen zelf jarig de 30e maar ook zijn er ontzettend veel lieve vriendinnetjes van mij jarig waar ik dus automatisch hele leuke cadeau’s voor koop. Afgelopen weekend had ik een verjaardag en kochten we een prachtige portemonnee van Lou Lou en vanavond is er een andere vriendin jarig waar we ook iets ontzettend leuks voor hebben gekocht – ze leest dit waarschijnlijk ook dus ik kan het nog niet verklappen!

Gewenst
Af en toe besef ik me weer even dat alles op dit moment wel héél fijn loopt. M’n propedeuse in the pocket, een geweldige groei met het bloggen en veel leuke dingen op de planning. Stiekem wens ik wel een beetje dat het zo blijft, al zal er vroeg of laat natuurlijk ook wat minder leuks gebeuren. Ach, nog even genieten van deze tijd!

Hoe was jouw week?

You Might Also Like

81 Comments

 • Reply Michaela J. 10 oktober 2014 at 04:24

  Proficiat met je propedeuse! Ook wens ik je super veel succes met je tentames, ik ga zeker duimen 😉

 • Reply Kimsbloglife 10 oktober 2014 at 05:40

  Wat gaaf dat jullie al voor een echt opdrachtgever mogen werken! Wat betreft de kleur van je iphone zou ik voor iets nieuws gaan, dus als je nu een witte hebt zou ik voor een zwarte gaan en omgekeerd 🙂

 • Reply Anne Solveig 10 oktober 2014 at 06:32

  Leuke Nikes!! Welke zijn dat? <3

  • Reply Denise van Kalmthout 10 oktober 2014 at 06:59

   Dankjewel Anne! Pfoe, ik heb ze al een tijdje. Ga zo meteen even voor je kijken, je hoort nog van me!

 • Reply Anouk 10 oktober 2014 at 06:37

  Wat fijn dat je je propedeuse nu echt in ontvangst heb mogen nemen! En super tof dat je een Starbucks tasting gaat doen! Have fun alvast!

 • Reply Esther 10 oktober 2014 at 06:38

  Gefeliciteerd met je propedeuse! Oh, en de regen…. al een paar keer een natuurlijke douchen mogen meemaken, blehh. En ik zou de iPhone in t wit kopen (:

 • Reply Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla 10 oktober 2014 at 06:46

  Congrats congrats! De P is binnen.
  Leuk vooruitzicht heb je, benieuwd naar je verhalen.

 • Reply Kim 10 oktober 2014 at 06:50

  Super leuk die barista cursus! En congrats met je P! <3

 • Reply Iris The Beauty Magazine 10 oktober 2014 at 07:14

  Jeeeeej! Wat goed dat je je propedeuse gehaald hebt! Gefeliciteerd meid!

 • Reply Marloes Mol 10 oktober 2014 at 07:15

  Gefeliciteerd met je P meid! Super goed gedaan! En alvast succes met je tentamens ook. Geniet van je weekend!

 • Reply Elke 10 oktober 2014 at 07:23

  Gefeliciteerd met je propedeuse! Top 🙂 en leuk van die Starbucks! Lucky you haha

 • Reply Simone | FWMSL 10 oktober 2014 at 07:31

  Gefeliciteerd met je propedeuse!

 • Reply esther geertsma 10 oktober 2014 at 07:41

  Gefeliciteerd met je propedeuse! Gister heb ik ook de portemonnee van LouLou gekocht ik ben er zo blij mee!

 • Reply Justine A 10 oktober 2014 at 07:45

  Gefeliciteerd met je propedeuse! Tof dat je 'm in de pocket hebt, ben je daar ook weer vanaf 😀

 • Reply Judith 10 oktober 2014 at 08:55

  Gefeliciteerd met je P! XO

 • Reply Lou Leeft 10 oktober 2014 at 09:15

  Je schoenen, zo leuk! Gefeliciteerd met je propedeuse!

 • Reply Renee Raadsheer 10 oktober 2014 at 09:20

  Gefeliciteerd met je Propedeuse! Over 3 weken al, ah succes met leren! De fijne dingen verdien je! Je werkt er hard voor en daar krijg je iets moois voor terug, ik hoop dat er geen slechte dingen gebeuren hoor!

 • Reply Anna 10 oktober 2014 at 09:26

  Wat een leuk positief artikel! Gefeliciteerd met je p, echt fijn als je eindelijk het papiertje hebt waar je zo hard voor hebt gewerkt 🙂 En ja die regen, vreselijk he! X

 • Reply Laura 10 oktober 2014 at 09:26

  Gefeliciteerd met je P! Wat fijn dat je die nu in de pocket hebt. Succes met leren! X

 • Reply Marissa 10 oktober 2014 at 10:03

  Gefeliciteerd met je P! En Amsterdam is geweldig he, ik zou er ook wel willen wonen :)!

 • Reply Miss Happinez 10 oktober 2014 at 10:54

  Wat super gaaf dat je een Barista training hebt!!

 • Reply Melanie Jong Tjien Fa 10 oktober 2014 at 13:00

  Ahww, ik weet precies hoe je je voelt met je tentamens! Ik heb over twee weken ook tentamens en weet absoluut niet waar ik moet beginnen. Maar we halen het vast wel allebei!

  Succes <3

 • Reply Saskia 10 oktober 2014 at 13:06

  Geniet er inderdaad maar van, heerlijk toch 🙂

 • Reply Anita 10 oktober 2014 at 13:17

  Gefeliciteerd met je propedeuse! En wat een leuke manier om je week te bekijken.

 • Reply Mayara Esther 10 oktober 2014 at 13:33

  Nog gefeliciteerd met je propedeuse en heel veel succes met je tentamens over drie weken.

 • Reply Iris de Wolf 10 oktober 2014 at 13:40

  Gefeliciteerd met je P! Succes met leren voor je tentamens Liefs xxx

 • Reply Rebecca 10 oktober 2014 at 14:53

  Ten eerste natuurlijk gefeliciteerd met je propedeuse 😀
  Succes met alle aankomende tentamens.

  En wat super gaaf die Barista training en tasting! Heel tof!

 • Reply Sara - lovelowbudget 10 oktober 2014 at 15:19

  Wat goed van je propedeuse! Gefeliciteerd. Je leven klinkt momenteel inderdaad hartstikke fijn. Lekker van genieten <3.

 • Reply Mariëlle M. 10 oktober 2014 at 16:44

  Wat doe jij toch leuke dingen 🙂 Behalve tentamens dan want aaargh ik ook weer bijna 🙁

 • Reply Daphne 10 oktober 2014 at 17:21

  Nog gefeliciteerd met het behalen van je propedeuse! Ben benieuwd hoe de Barista training en tasting was!

 • Reply Manon 10 oktober 2014 at 17:25

  Gefelicteerd met je propedeuse!

 • Reply Madeleine Lestuny 10 oktober 2014 at 18:54

  Gefeliciteerd met je P! Veel succes met leren. Ben benieuwd naar je Starbucks artikel 🙂

 • Reply melissa 10 oktober 2014 at 19:41

  Gefeliciteerd met je propedeuse! MIjn examens komen er ook aan dus ik begrijp je stress, veel succes!

 • Reply Linda 10 oktober 2014 at 20:27

  Jippie, eindelijk je P echt in the pocket! 🙂 Gefeliciteerd meid, wat een mooie prestatie. Je plog heb ik gemist, en ga ik gelijk even bekijken. I just luv AMS!

 • Reply Chahrazad 10 oktober 2014 at 21:47

  Gefeliciteerd met je P meid. Het geeft je een heerlijk gevoel hé. Alvast succes met je examens.

  x

 • Reply Lonneke 10 oktober 2014 at 22:57

  Yeah!!!! Gefeliciteerd met je propedeuse! Leuke week weer voor je, en erg leuk om het te lezen. Fijn weekend liefs

 • Reply Annelies DP 11 oktober 2014 at 15:27

  Gefeliciteerd met je propedeuse, geniet van deze leuke tijd! Liefs

 • Reply Cindy 11 oktober 2014 at 16:10

  Gefeliciteerd met je propedeuse! Maak er maar een te gekke week en maand van!

 • Reply Nadia 12 oktober 2014 at 15:21

  Ik ben benieuwd naar het verslag van de barista training, lijkt me een leuke ervaring!

 • Reply Eilish (artisticstateofmind) 12 oktober 2014 at 15:46

  Fijn he! Je p eindelijk echt hebben! Oeps.. tentamenweek.. k heb nog niet eens helder welke vakken ik eigenlijk heb dan… meteen even navragen morgen!

 • Reply Veronique Jonghbloet 12 oktober 2014 at 18:42

  Gefeliciteerd met het behalen van je propedeuse!

 • Reply Lieselot Vandemeulebroucke 15 oktober 2014 at 21:17

  Proficiat met je propedeuse :)!! Die Starbucks training lijkt me superleuk!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten