Geen categorie

10 random facts about me – Rimpelhandjes, parfum en sporten

30 augustus 2014

M’n allereerste artikel met wat random facts about me! Hoeé leuk is het om nog wat – gekke maar ook leuke! – dingen over me te weten te komen die je hoogst waarschijnlijk nog niet wist. Van mijn verslaving van parfum tot de rimpelhandjes onder de douche. 10 random facts about me!

♡ Sinds ik er zo’n 8 jaar geleden achterkwam dat melk uit de koe komt, drink ik het niet meer. Het idee dat ik iets drink wat uit die flubberige uiers komt vind ik zó ontzettend vies, iewl! Met andere melkproducten heb ik trouwens helemaal geen probleem. Pure melk vind ik gewoon iets té puur.

♡ To do lijstjes, ik zou absoluut niet zonder kunnen. Iedere dag begin ik standaard met m’n lijstje invullen: Ga ik ergens naar toe vandaag? Welk artikel komt er online? Wat moet er nog gedaan worden? Heerlijk om zo gedurende de dag dingen te kunnen afstrepen. Sowieso vind ik het ontzettend fijn om gewoon te plannen, structuur is iets heel belangrijks in m’n leven.

♡ Ik ben een enorme parfum addict, ik heb meer dan 30 geuren open staan! Dit betekend zelfs nog dat ik meer geuren bezit, maar die wonder boven wonder heb weten weg te stoppen. Eigenlijk heb ik geen specifieke voorkeur, ik vind zó veel lekker! Varierend van Miss Dior, J’adore, Chanel Mademoiselle, Marc Jacobs, Calvin Klein, Hugo Boss en D&G. Volgens mij heb ik eigenlijk van ieder bekend merk wel een exemplaartje in m’n bezit, haha!

♡ Reizen is iets waar ik mee opgegroeid ben en waar ik nu een beetje verslaafd aan raak. Sinds ik geboren ben zit ik eigenlijk standaard ieder jaar wel één à twee keer in het vliegtuig op weg naar een prachtige verre vakantie. De rondreis in Thailand was veruit de bijzonderste, maar m’n afgelopen vakantie in Amerika was ook geweldig. Stedentripjes naar New York, Parijs, Londen, Rome en Barcelona kan ik ook al afvinken. Check!

♡ Het liefst check ik om de minuut m’n social media kanalen en blog. Ik vind het geweldig om de laatste nieuwe reacties van jullie te lezen – en ik probeer altijd te reageren! -, wanneer er weer een mail in m’n inbox plopt kan ik wel een dansje doen van blijdschap. Ook op Instagram vind ik het heerlijk om de mooiste foto’s te bekijken, ik kan dit echt de hele dag door doen!

♡ Ik ben sinds september vorig jaar gestopt met sporten. 12 jaar lang heb ik iedere week trouw getennist. Ik trainde een keer in de week, speelde op zondag de hele dag landelijke competitie en ik speelde af en toe een toernooitje mee. Dit combineerde ik met hockey, wat ik ook twee keer in de week deed. Sinds september was ik er opeens helemaal klaar mee. Een nieuwe school, veel reizen en minder tijd om te sporten, bedacht ik me. Nu ik bijna een jaar niets meer doe – ik ga zelfs met de bus naar het station, shame on me! – besef ik me wel dat er drastisch iets moet veranderen. Een abonnementje op de sportschool dan maar?

♡ Deze maand ben ik al weer 2 jaar samen met Joost. 16 september 2012 besloten Joost en ik om onszelf ‘officieel’ een stelletje te noemen, haha! We hebben het ontzettend gezellig samen, we doen veel leuke uitstapjes en gaan enorm vaak uiteten – hier is m’n bankrekening wat minder blij mee..-. Ook kunnen we genieten van een avondje op de bank, na twee jaar ben ik nog altijd helemaal in love <3

♡ Kaas behoort tot m’n favorieten van de dag. Er gaat geen dag voorbij dat ik zonder kaas gegeten te hebben ga slapen. Eigenlijk vind ik alle verschillende soorten kaas wel lekker, op de schimmelkazen na dan ugh. Heerlijk op een broodje, op een pizza, op m’n pasta of gewoon door een salade. Jum!

♡ Een van m’n eigenschappen is helaas dat ik soms ontzettend onhandig kan zijn. Af en toe heb ik er gewoon een dag tussen zitten waarop hélemaal niets gaat zoals het eigenlijk zou moeten gaan. Ik struikel sowieso bijna dagelijks over iedere stoeptegel die maar een centimeter uitsteekt en ook ben ik een ramp in inparkeren. Gister kon ik er gelukkig wel om lachen, ik zat samen met 4 vriendinnen in de auto en ik moest achteruit inparkeren. Not done.

♡ Een van m’n raarste weetjes is misschien wel dat ik van een druppel water al enorme rimpelhandjes krijg. Ik lijk wel een oude oma! Wanneer ik onder de douche vandaan kom – en in extreme gevallen uit bad kom – doen m’n handen soms wel eens pijn omdat ze zó rimpelig zijn. Heb jij hier toevallig een tip voor?

Wat is een random fact van jou?

You Might Also Like

74 Comments

 • Reply Anniek 30 augustus 2014 at 06:03

  Wat tof dat je op jouw leeftijd al zo veel gereisd hebt, ik kan me heel goed voorstellen dat dat verslavend is 🙂 Ik ga in Oktober een weer naar Rome, en dat lijkt me ook zo gaaf, ik heb er echt onwijs veel zin in. En met parfum zou ik eigenlijk ook meer moeten doen, want ik kan zo genieten van een lekkere geur! Helaas is parfum vaak nogal prijzig… Mijn favoriet op dit moment is Heat van Beyoncé, de perfecte warme en zoete herfstgeur!

  • Reply Denise van Kalmthout 30 augustus 2014 at 08:45

   Wat leuk dat je naar Rome gaat, alvast heel veel plezier! Parfum is zó lekker! <3

 • Reply Mandy Bos 30 augustus 2014 at 06:14

  😉 dat stukje over melk….geweldig! En wat gaaf dat je bent opgegroeid met reizen. En het social media stukje herken ik helemaal! 😉 Xx

  • Reply Denise van Kalmthout 30 augustus 2014 at 08:44

   Haha, het idee dat melk uit de koe komt vind ik gewoon écht verschrikkelijk!

 • Reply Natascha 30 augustus 2014 at 06:15

  Ik vind dit altijd zo leuk om te lezen! En wat heb jij een grote parfum stash zeg!

  • Reply Denise van Kalmthout 30 augustus 2014 at 08:45

   Ah dankjewel Natscha! Haha ja he, ik ben er volgens mij echt verslaafd aan, heerlijk!

 • Reply Dagmar Valerie 30 augustus 2014 at 06:49

  Ah wat een leuke weetjes, superleuk om je op deze manier beter te leren kennen <3

 • Reply Oum Feerozah 30 augustus 2014 at 06:50

  Heel leuk om gelezen te hebben! Je bent een hele mooie meid!:)

 • Reply Anne Solveig 30 augustus 2014 at 06:55

  Het is zoooo herkenbaar! Vertel je later nog wel wat! Haha!

 • Reply Kim Kimsbloglife 30 augustus 2014 at 07:19

  Dit is altijd zo leuk om te lezen! Ik vind het trouwens heel fijn dat je op elke reactie antwoord geeft! Ik ben ook echt een ramp in parkeren haha 😀

  • Reply Denise van Kalmthout 30 augustus 2014 at 08:46

   Ah fijn om te horen, ik probeer altijd een leuk berichtje terug te sturen op iedere reactie! Parkeren, omg! Don't talk about it!

 • Reply Sanne dm 30 augustus 2014 at 07:20

  Leuk om te lezen en je zo wat beter te leren kennen 🙂 x

 • Reply @nailsbyfml 30 augustus 2014 at 07:39

  Super leuk om te lezen. Je leert zo het persoon achter de blog beter kennen!

 • Reply Elbrich xfashionmeep 30 augustus 2014 at 08:07

  Heel leuk om te lezen, zo leer je bloggers die je nog niet kent toch kennen.

  Liefs, Elbrich

 • Reply Ellen 30 augustus 2014 at 08:14

  Heel erg leuk om te lezen! Ik kan ook niet zonder to do lijstjes!

 • Reply Daphne G 30 augustus 2014 at 08:38

  Superleuk om te lezen!

 • Reply Kim 30 augustus 2014 at 08:56

  Leuk om te lezen! Proficiat met je relatie met Joost <3!

 • Reply Anouk 30 augustus 2014 at 09:10

  Super leuk om deze feitjes te lezen! Ik kan ook niet zonder to do lijstjes!

 • Reply Justine A 30 augustus 2014 at 09:44

  Leuk om te lezen! Sommige dingen zijn herkenbaar, net als de auto parkeren. Alhoewel ik juist een ramp ben in het vooruit file parkeren ipv achteruit, haha!

 • Reply Linda 30 augustus 2014 at 09:49

  Mooie reizen heb je gemaakt meid, als je eenmaal besmet bent met het reis virus kan je niet meer zonder hè 🙂 En ik kan ook moeilijk parfum opmaken en weg doen, kastje staat inmiddels prop vol. Oops hihi

 • Reply Laura - Sunlight Dream 30 augustus 2014 at 10:39

  Ik ben ook echt gek op lijstjes maken. Lekker overzicht houden! Parfum is bij mij ook echt een struikelpunt, want ik koop het zo graag en het wil maar niet op gaan xD

 • Reply Mariska 30 augustus 2014 at 10:59

  Erg leuk om zo'n lijstje te lezen! 🙂

 • Reply Iris The Beauty Magazine 30 augustus 2014 at 11:26

  Wat super leuk om te lezen! En wat heb je veel parfum! Het lijkt me heel leuk om daar een keer een artikel over te zien!!

 • Reply Bente de Heij 30 augustus 2014 at 11:57

  Wat een leuke en grappige weetjes om te lezen! En dan inparkeren is heel herkenbaar, ik ben er ook echt een ramp in!

 • Reply Anita 30 augustus 2014 at 12:53

  Super leuk om te lezen!! En heel goed dat je veel wisselt van parfum hoor, dan ruik je het zelf ook nog. Ik heb al erg lang dezelfde heerlijke geur (DKNY Fresh Blossom), maar dan ruik ik het zelf niet meer.
  X

  • Reply Denise van Kalmthout 30 augustus 2014 at 13:35

   Dankje Anita! Ja dat is inderdaad een voordeel! Ah die geur heb ik nog niet haha!

 • Reply Marleen 30 augustus 2014 at 15:18

  Leuk om te lezen! To do lijstjes horen ook echt bij mij. Ze zijn zo handig! xx

  • Reply Denise 30 augustus 2014 at 22:09

   Dankjewel Marleen! Heerlijk inderdaad om weer dingen te kunnen afstrepen!

 • Reply Lotje - Beautybylj 30 augustus 2014 at 15:39

  Leuk om te lezen! Ik ben ook zo onhandig haha vreselijk XOXO

 • Reply Chahrazad 30 augustus 2014 at 15:41

  Wat leuk om te lezen!

 • Reply Kimberley NJ 30 augustus 2014 at 16:35

  Leuk! Haha, dat stukje over melk. Ik snap het idee erachter wel, haha!

 • Reply beautydiarynl 30 augustus 2014 at 16:38

  Heel leuk om te lezen, wat een leuke feitjes! Heel tof dat je al zoveel gereisd hebt & parfum is gewoon heel lekker, je noemde al mooie exemplaren! <3

 • Reply Denise van L 30 augustus 2014 at 16:57

  Ah dit is zo leuk om te lezen ! En wat heerlijk zo veel parfum keuze ! X

 • Reply Carlien Habets 30 augustus 2014 at 17:02

  Wat een gezellig artikel om te lezen! Erg leuk al die feitjes!

 • Reply iThinkPink 30 augustus 2014 at 17:24

  Leuke feitjes!

 • Reply Jessie 30 augustus 2014 at 18:44

  Echt heel leuk om te lezen allemaal! Om sommige heb ik best wel eventjes gelachen haha! Liefs,

 • Reply Laura van der Spek 30 augustus 2014 at 19:07

  Ik ben zelf ook echt héél erg onhandig, haha. Maargoed, met een beetje zelfspot overleven we dat wel, haha (: Een random fact over mij? Ik ben lichtelijk geobsedeerd door alles dat met Engeland te maken heeft! Zo wil ik later bijvoorbeeld heel erg graag in Brighton gaan wonen en m'n cambridge halen! Liefs, X

 • Reply LINLICIOUS-STYLE 30 augustus 2014 at 19:43

  Leuk geschreven!

  liefs,
  http://www.linlicious-style.nl

 • Reply Donna Luisa Huijzendveld 30 augustus 2014 at 21:26

  Bij die to do lijstjes en het verslaafd zijn aan parfum kan ik me helemaal aansluiten! Wat grappig dat je geen koemelk drinkt om de reden dat het uit die uiers komt haha. Leuk artikel!

 • Reply Marloes Mol 30 augustus 2014 at 22:09

  Wat super leuk om te lezen meid ! 🙂

 • Reply saarenzo 31 augustus 2014 at 13:58

  Haha dat stukje over melk, geweldig! Zoals jij het beschrijft klinkt het ook niet echt smakelijk nee, haha. En leuk van jou en jouw jouw. Alvast gefeliciteerd met jullie 2-jarig jubileum!

 • Reply Globe Love 31 augustus 2014 at 14:15

  Dit is nog eens een leuk artikel! Heerlijk om te lezen haha 🙂
  Liefs!

 • Reply Lieselot Vandemeulebroucke 31 augustus 2014 at 16:13

  Leuk artikel :)! Ik moest lachen om je weetje over de koemelk! Het is inderdaad een beetje een vieze gedachte :)!

 • Reply beautylisz.com 2 september 2014 at 16:31

  Wat tof dat je al zoveel van de wereld heb gezien! Alvast gefeliciteerd met jullie twee jarig samen zijn. Ik en mijn vriend zijn in november ook twee jaar samen 🙂 xx

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten