Geen categorie

Photo Diary #15 – Theeleuten, balen en laatste werkdag

1 september 2014
Hello monday! De laatste week van de vakantie is voorbij gevlogen en ik ben veel weggeweest. Zo werkte ik voor de allerlaatste keer bij parfumerie Douglas, hield ik een grote schoonmaak en had ik een enorme baaldag waarop niets – maar dan ook echt niéts – lukte. Gelukkig wist ik mezelf vaak op te vrolijken met heerlijke ijsjes én vriendinnen!

Oké, er zat duidelijk weer iets te veel tijd tussen m’n grote schoonmaken. Zoals je ziet dient m’n bureau vooral als opbergplaats voor pakketjes en heel veel andere beautyproducten. Tijd om alles te sorteren, poetsen en vooral weggooien!

Tijdens het opruimen vond ik een super schattig doosje met al m’n hartsvriendinnen kettinkjes van heel veel jaren terug. Kijk hoe schattig! Met alle personen achter de kettinkjes ben ik nog steeds goede vriendinnen, in januari kan ik al weer 15 jaar vriendschap vieren met Lotte! Ik voel me steeds ouder worden.

Gelukkig kon ik in de laatste week van de vakantie nog wel een dag genieten van de zon. Het was helaas nog net iets te fris om m’n melkflessen wat te laten bruinen maar ach, ik kreeg weer heel even een zomergevoel!

Bij een zomergevoel hoort natúúrlijk ijs. En dit keer geen splitje, Ben & Jerry’s of Magnum. Nee, de ouderwetse vrieslolly’s kwamen uit de kast en ik begreep opeens waar waarom ik hier vroeger op leefde. Kun je je nog herinneren dat je al het sap uit het ijsje kon zuigen en dan een pure ijs staaf overhield, haha?

Woensdag hebben Joost en ik heerlijk aan onze carpaccio-verslaving gewerkt. Zo als je ziet waren we goed op dreef, het is dan ook de beste carpaccio van mijn stadje en omstreken. Vooral de truffelmayonaise, pijnboompitjes en kappertjes met héél veel parmezaanse kaas maken het af. Ja, kaas is absoluut een andere serieuze verslaving!

Vogeltjes kijken in de dierenwinkel! In dit artikel kun je meer lezen over deze schattige beestjes.

Jaaa, ik ben eindelijk bijna jarig – lees: over twee maanden – en nu al heerlijk begonnen met cadeautjes uitzoeken. Deze MelanO ringen kwam ik tegen bij de juwelier, wat zijn ze leuk! Alle knopjes kun je van de ringen afschroeven en verwisselen met een groter, kleiner of dikker knopje waardoor het meteen lijkt alsof je een totaal andere ring aanhebt. Yes, op de wishlist!

Nog even zwijmelen voor de vitrine van de nieuwe Michael Kors horloge collectie. Yes, deze is ook altijd welkom!

Vrijdag maakte ik m’n favoriete – en tevens ook best wel ongezonde, oeps! – pasta met room, boursine, spekjes en rucola. Ik ben eigenlijk helemaal geen goede eter, maar wanneer je dit voor m’n neus zet kan ik werkelijk eten voor vier. Ongelofelijk lekker!

‘s Avonds ging ik heerlijk theeleuten met m’n beste vriendinnen. Grappig hoe we in de loop der tijd veranderd zijn. Van roze trojka en zoete Canei naar een bakkie thee. En net zo gezellig!

Tijdens het bloggen werd m’n aandacht getrokken door de ijscoman. Hoe frusterend ik het ook vond maar ik moést en zou naar beneden lopen en met een heerlijk bolletje stracciatella ijs terugkomen. Er gaat niets boven bloggen in bed, mét ijs!

Heerlijk ontspannen in de bioscoop en m’n hoofd leegmaken na een zware dag. Joost en ik gingen naar de film Sex Tape. Hij was eigenlijk zó slecht dat ik ontzettend gelachen heb. Na een mega bak zoute popcorn en de slappe lach voelde ik me gelukkig wat beter.

Zaterdag had ik een surprise party van Didier waarbij we heerlijk gingen barbecuen. Hij werd 18 jaar en als je dit leest: nogmaals gefeliciteerd, haha! Zoals je misschien wel ziet hadden ze voor onwijs veel vlees gezorgd: van reuze gamba’s, speklapjes tot frikandellen. Yum!

Ik dronk voor het eerst in m’n 19-jarige leven een Desperados. Hm, normaal ben ik helemaal niet van het bier maar dit is eigenlijk best lekker!

Mijn creatieve vriendin Geertje maakte een ontzettend mooi boekje voor een goede vriendin van ons die het helaas niet makkelijk heeft. We schreven allemaal een lief stukje. That’s what friends are for!

Helaas had ik zelf ook een enorme baaldag. Met m’n sippe lipje crosste ik heel m’n stad door maar eigenlijk lukte er vandaag gewoon helemaal niets. Ik reed over tien stoepranden heen, kon m’n aandacht er niet bijhouden en was gewoon zwaar chagrijnig. Helaas, maar een baaldag kan altijd toch?

Selfie met m’n nieuwe oranje top van Only! Wat vinden jullie van de kleur? Ik draag dit normaal nooit!
Zondag was m’n allerlaatste werkdag bij parfumerie Douglas. Wat een gek idee dat ik nu dus echt werkeloos ben en er niet meer bij hoor. Ik kreeg een super mooi bloemetje en een prachtige clutch van Jimmy Choo, wauw. Dankjewel lieverds! Gelukkig kom ik in november en december nog een handje helpen in de winkel. Tot dan gewoon even ‘2 maanden vakantie’, haha! 
Voor mij is de vakantie nu écht definitief ten einde, morgen begint m’n studie weer en kan ik echt vol aan de bak. Toch staat er aankomende week weer een leuk feestje gepland, is het kermis in onze stad én ga ik een avond stappen in Rotterdam. Ik heb er zin in!
Hoe was jullie week?

You Might Also Like

66 Comments

 • Reply Tessa 1 september 2014 at 05:52

  hahah heerlijk toch om te bloggen in bed, met straciatella ijs! 🙂
  liefs, Tessa

 • Reply Dagmar Valerie 1 september 2014 at 06:22

  Heel veel succes de komende week met je studie en ik hoop van harte dat je alles kunt combineren. Echt lief hoe jullie vriendengroep is, koesteren <3 En wat een mooie oranje top draag je in de diary, love it!

 • Reply Window On My Wardrobe 1 september 2014 at 06:26

  Leuke foto's en wat een leuke vooruitzichten ook! Jammer dat je bent moeten stoppen bij Douglas, maar het is zo te lezen nog niet helemaal gedaan voor jou daar. Fijn dat je in december terug kan!
  De oranje top staat je zeker leuk!

  X Sara

  • Reply Denise van Kalmthout 1 september 2014 at 14:41

   Gelukkig mag ik nog twee maandjes komen knallen inderdaad! Lief van je Sara!

 • Reply Amy 1 september 2014 at 07:58

  Wat een leuke Diary weer 🙂

 • Reply Maaike 1 september 2014 at 08:05

  Die vrieslolly's zijn zoooo lekker! Succes met je studie!

 • Reply Justine A 1 september 2014 at 08:30

  Leuke foto's! Vervelend van je baaldag, dat herken ik zo. Niks wil lukken en je bent chagrijnig ten top. Maar de dag erna, als het beter is, is wel 10x zo leuk! 🙂

 • Reply Kim 1 september 2014 at 08:47

  Leuk om te lezen! 🙂 mijn bureau is ook altijd zo'n grote rommel, pfff! Die pasta met spek ziet er heeeeeerlijk uit zeg! Heb ik meteen zin in! Ik ging deze weel trouwens ook naar Sex Tape kijken, inderdaad soms enorm over the top maar ik vond het ook best nog grappig, haha! 😀

  • Reply Denise van Kalmthout 1 september 2014 at 14:42

   Dankjewel Kim! Heeerlijk he, nu ik de foto terug zie heb ik er meteen weer zin in. Haha, ik vond 'm zo grappig!

 • Reply Lieselot Vandemeulebroucke 1 september 2014 at 09:01

  Hihi, ik vind Desperados ook net ietsje lekkerder dan gewoon bier (wat ik totaal niet binnen krijg!). Wat een supermooie clutch heb je gekregen als afscheidscadeau, echt lief van je collega's :)! Fijn dat je in december terug kan :)!

  • Reply Denise van Kalmthout 1 september 2014 at 14:42

   Ik kan gewoon bier ook echt niet naar binnen krijgen, zo vies! Dankjewel!

 • Reply Cindy 1 september 2014 at 09:49

  Oeh, die carpaccio ziet er goed uit! Waar heb je die gegeten? (tips voor carpaccio zijn altijd welkom namelijk hihi). Mooie bloemen, jammer dat je niet meer werkt bij Douglas 🙁

 • Reply Nesrin | Daily Cup of Bla Bla Bla 1 september 2014 at 10:39

  Oeh lekker ijs en eten foto's! Leuke plog en wat een gaaf boekje heeft jouw vriendin gemaakt.

 • Reply Kiss & Make-up 1 september 2014 at 11:37

  Hey, iedereen heeft recht op al eens een baaldag nu en dan 🙂 Leuke recap verder, lekker druk!

 • Reply Marloes/GLAMOURMOES 1 september 2014 at 11:44

  Oranje staat je goed. En ach we hebben soms allemaal wel eens een baaldag. Verder zien de foto's er weer leuk uit!

 • Reply Laura 1 september 2014 at 11:54

  Leuke foto's! We hebben allemaal wel eens een baal, hoort er helaas bij:( Wat leuk dat je weer terug kan komen bij de Douglas over 2 maanden!

  • Reply Denise van Kalmthout 1 september 2014 at 14:43

   Fijn inderdaad dat ik weer terug kan komen, heb ik gewoon eventjes een kleine 'werk-pauze!'

 • Reply Jasmijn Cherubijn 1 september 2014 at 12:12

  Leuke foto's! Wanneer ik een vitrine met Michael Kors zie, moet ik ook altijd even stoppen en kwijlen van al dat moois 🙂

  • Reply Denise van Kalmthout 1 september 2014 at 14:44

   Dankjewel Jasmijn! Haha echt he, ze zijn zó mooi maar ook zó prijzig. Muh!

 • Reply Manon 1 september 2014 at 14:01

  Argh ik had zaterdag zo'n baaldag verschrikkelijk haha maar goed de volgende dag gaat alles dan opeens een stuk makkelijker 🙂

 • Reply Manon Boerakker 1 september 2014 at 15:34

  Oh die carpaccio ziet er echt lekker uit <3

 • Reply Eva Realitijd 1 september 2014 at 15:45

  Mooie fotootjes alweer!

 • Reply JulieStarr 1 september 2014 at 15:53

  Erg leuke foto's! Ik ben dol op Desperados! 🙂 Maar ik ben eigenlijk wel een bierdrinker… 🙂

  • Reply Denise van Kalmthout 1 september 2014 at 16:53

   Ik had het zelf nog nooit geprobeerd maar het viel me inderdaad niet tegen!

 • Reply Cynthia | MYDIYSIGN 1 september 2014 at 16:16

  Wauw, wat een mooi boekje heeft je vriendin gemaakt. Lief dat jullie een stukje voor haar geschreven hebben. Ik hou ook onwijs van thee drinken! X

 • Reply Beautyjuf 1 september 2014 at 17:13

  Desperados is zo ontzettend lekker! Met name wanneer er een schijfje citroen inzit. Wat leuk dat je je vriendschapsketting bent tegengekomen. En, dan ga je meestal meteen herinneringen ophalen. Dat is helemaal leuk!!

  • Reply Denise van Kalmthout 1 september 2014 at 17:32

   Jaa, super leuk dat ik ze tegen ben gekomen. Er zit achter ieder kettinkje toch een enorm verhaal!

 • Reply Joyce 1 september 2014 at 17:28

  Leuke foto's! En dat shirt staat je héél goed hoor, kan je goed hebben! 😀

 • Reply Laura - Sunlight Dream 1 september 2014 at 17:39

  Die pasta ziet erg echt goddelijk uit <3 En wat heb je toch mooi haar…

 • Reply Marloes Mol 1 september 2014 at 17:39

  Wat een leuke foto's! En wat ben je verwend door je collega's tijdens je laatste dagje bij Douglas. Ook de carpaccio ziet er heerlijk uit <3 yummie!

 • Reply Kim 1 september 2014 at 17:41

  Leuke foto's weer! Dat oranje shirt staat je erg mooi <3

 • Reply iThinkPink 1 september 2014 at 17:41

  Leuke foto's!

 • Reply Natascha 1 september 2014 at 17:59

  Wat een heerlijke food foto's, vooral die carpaccio ziet er heerlijk uit! Ik vind de oranje top je trouwens erg mooi staan hoor!

 • Reply Anna 1 september 2014 at 19:05

  Leuke foto's! En jaaa, die vrieslolly's haha, nu heb ik daar echt zin in! <3

 • Reply Jet 1 september 2014 at 19:26

  Leuke foto's! Zo zag afgelopen zaterdag mijn bureau er ook uit. Ben blij dat ik hem weer heb opgeruimd. De Michael Kors horloges zijn ook heel mooi! En je nieuwe top van de Only vind ik ook heel erg leuk!

  Liefs. Jet

 • Reply Annelies DP 1 september 2014 at 20:21

  Die pasta met boursine ziet er echt heerlijk uit! Ik ben eigenlijk wel (als pastaliefhebber) heel benieuwd naar het recept daarvan. Zou je daar misschien een artikel over kunnen schrijven? 🙂

  Liefs!

 • Reply Anita 1 september 2014 at 20:48

  Oeh, mijn maag knort nu letterlijk en ik heb zin in ijs, hahaha! Erg leuk als je het recept wil delen, ik houd ook enorm van pasta: lekker en makkelijk. Ik kan me goed voorstellen dat het gek was, je laatste dag bij Douglas, maar misschien komt er nu wel iets anders moois op je pad. Een einde kan juist ook een begin zijn van iets nieuws 🙂
  X

  • Reply Denise van Kalmthout 2 september 2014 at 11:09

   Ah ja natuurlijk, ik zal het recept binnenkort delen op mn blog. Liefs!

 • Reply Saraya Callewaert 1 september 2014 at 21:11

  Mooie foto's!
  Ik krijg honger van je food foto's 🙂
  X

 • Reply Jill Van Dooren 1 september 2014 at 23:29

  Wat ben je toch prachtig! Trouwens zo schattig die vriendschapskettingen! Ik ben de mijne volgens mij allemaal kwijt 🙁

 • Reply beautylisz.com 2 september 2014 at 16:45

  Wat leuk dat je die kettingen zo trouw hebt bewaard! Wat zijn die ijsjes lekker he? 🙂

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten