Geen categorie

Another Blogging Tag

15 augustus 2014It’s tag time! Het is ontzettend lang geleden – bijna 3 maanden! – dat ik een tag ingevuld heb, dus de hoogste tijd dat ik jullie weer wat meer over mezelf vertel door middel van wat leuke vragen. In deze tag vertel ik over m’n blog en hoe ik op dit moment tegen het bloggen aankijk. Verdien ik eigenlijk geld met bloggen en welke benodigdheden gebruik ik allemaal?

Wat zou je aan je eigen blog willen verbeteren en wat wil je zeker zo houden?
Oh, wat een vraag! Ik ben een enorme perfectionist en ik ben helaas ook nooit 100% tevreden, haha! Al een tijdje zit het te kriebelen dat ik het bloggen wat professioneler aan wil pakken. Het is ten slotte een wat uit de hand gelopen hobby, maar ik merk dat er best wat potentie in zit. De nieuwe lay-out die ik afgelopen week online zette is al een flink verbeterpunt, maar helemaal tevreden ben ik nog niet. De foto’s kunnen nog wat beter, hier en daar pluk is er soms nog een spelfoutje uit en  misschien kan ik zelfs video’s gaan maken? Ik heb nog genoeg ideeΓ«n!

Wat ik zeker zo wil houden is m’n schrijfstijl en het persoonlijke gedeelte van m’n blog. Stiekem vind ik deze artikelen het leukste om te schrijven en de lieve reacties die ik hierop krijg zijn vaak overweldigend!


Doe je alles voor je blog alleen?
Eigenlijk veel wel ja! Ik bedenk m’n content, schrijf de artikelen, fotografeer, bewerk de foto’s, beantwoord m’n mail en maak duizenden lijstjes voor m’n blog, allemaal zelf! Natuurlijk schakel ik wel wat hulp in wanneer het gaat over het technische deel van m’n blog.


Welk cijfer zou je je eigen blog geven?
Ik merk dat ik steeds blijer word met m’n blog en ik denk dat een zeven wel gepast is op dit moment. Er kunnen zo veel dingen beter, maar ik weet dat ik in deze 3 maanden dat ik blog absoluut niet mag klagen. Ik heb prima statistieken, ontzettend leuke volgers en eigenlijk nooit te weinig inspiratie!


Verdien je geld met bloggen?
Echt geld verdien ik er nog niet mee, maar het gaat de goede kant op πŸ™‚

Heb je mensen leren kennen door het bloggen?
Ik heb er ontzettend veel mensen door leren kennen, maar veel te weinig in het ‘echte leven’, vind ik. Wel heb ik weer contact met een oud klasgenootje die ook net begonnen is met bloggen en dat is toch wel ontzettend gezellig. Ik hoop de komende periode wat vaker naar events te kunnen gaan en weer velen van jullie te ontmoeten!
Wat vind jij van persoonlijk bloggen? Waar let je op bij de informatie die je deelt op je blog?
Ik vind persoonlijk bloggen heerlijk! Zelf lees ik ook het liefst persoonlijke blogs. Ik schrijf natuurlijk iedere maandag m’n Photo Diary en vaak die zelfde week ook nog een What did I do artikel. Natuurlijk let ik er heel goed op met wat ik deel op het internet. Bij foto’s met anderen vraag ik eerst om toestemming voordat ik ze publiceer en ook over mezelf vertel ik niet alles. Het moet ook niet alleen maar geklaag en gezeur worden natuurlijk.


Denk je nog lang door te gaan met bloggen en hoe zou je blog zich dan ontwikkelen volgens jou? Wanneer zou je stoppen?
Ik ben nog maar een kersverse beginneling, maar ik zou nu al niet meer weten hoe het zou zijn zonder m’n blog. Iedere dag word ik wakker, lees ik heerlijk wat blogjes en geniet ik van jullie altijd positieve reacties. Wanneer ik zou stoppen met bloggen zou ik zeeΓ«n van tijd over hebben. What to do? Nee, stoppen doe ik voorlopig niet!

Wat vind je een nadeel van bloggen? 
Het alleen op m’n kamertje werken. Soms is het heerlijk hoor, even weg van alles en iedereen en me volledig focussen op wat ik leuk vind. Af en toe mis ik wel ‘collega’s’ met wie ik heerlijk kan kletsen tijdens het werk. Gelukkig zijn er ontzettend veel lieve bloggers die net zoals ik iedere dag heerlijk opgesloten zitten in hun kamertje om nog even dat ene artikel af te maken. Schept een band, haha!


Waardoor blijf je lang op een blog en wanneer klik je weg?
Ik ben ontzettend visueel ingesteld, de lay-out vind ik dus misschien nog wel het allerbelangrijkste. Ik vind het heel fijn wanneer een blog overzichtelijk en goed te lezen is. De persoonlijkheid op een blog is ook echt een must. Aan spelfouten kan ik me trouwens ontzettend irriteren!


Zou je je blog verwijderen in ruil voor 50.000 euro?
Pfoe hΓ©, 50.000 euro is erg veel geld maar m’n blog is wel mΓ­jn stukje internet waarvan ik de hoofdredacteur ben. Ik bepaal wat er gepubliceerd wordt en dat is heerlijk. Nee, ik denk niet dat ik Beauty By Denies zou verwijderen voor geld.
Welke dingen gebruik jij om te bloggen?
Volgens mij heb ik nog nooit verteld wat ik dagelijks allemaal gebruik! Ik kan absoluut niet zonder m’n MacBook Pro Retina, deze gebruik ik voor bijna alles. Daarnaast gebruik ik m’n iPhone 4s – die nodig aan vervanging toe is! -, mijn nieuwe spiegelreflexcamera Sony SLT-A58 met standaard 18-55 mm lens en een speciaal aangeschafte 18-200mm lens. M’n foto’s bewerk ik af en toe in Photoshop en anders in iPhoto. Volgens mij kom ik met deze items een heel eind!


Ik hoop dat jullie het leuk vonden om weer eens een tag te lezen en zo meer over mij te weten te komen als blogger. Voel je vrij om deze tag over te nemen op je blog, ik ben ontzettend benieuwd naar jullie antwoorden!

Liefs, 

Denise
β™₯β™₯β™₯β™₯

You Might Also Like

69 Comments

 • Reply Oum Feerozah 15 augustus 2014 at 06:47

  Een hele leuke tag! Je camera is prachtig:)

  • Reply Denise van Kalmthout 15 augustus 2014 at 08:53

   Wat een lieve reactie van je! Ik ben inderdaad ontzettend blij met m'n camera, hier heb ik nog geen moment spijt van gehad!

 • Reply Miranda 15 augustus 2014 at 07:51

  Super leuke tag. Die ga ik onthouden πŸ™‚

 • Reply Suze 15 augustus 2014 at 08:21

  Wat een leuke tag, en inderdaad je camera is echt mooi! πŸ™‚ Leuke blog!

 • Reply Merdjelin 15 augustus 2014 at 08:21

  Wat een leuke tag!! En wat een mooie camera heb je! x

 • Reply Sarah UltimateFashionLover 15 augustus 2014 at 08:35

  Ik vind het echt heel leuk om deze tag te lezen. Ga zo door met bloggen!

 • Reply Amy 15 augustus 2014 at 08:49

  Wat een leuke tag, erg leuk om te lezen! Leuke blog heb je trouwens ook, ik heb maar even de follow knop op bloglovin' aangeklikt πŸ™‚

 • Reply Marlissa thinkpretty 15 augustus 2014 at 09:06

  Leuke tag, heel persoonlijk! Mooie website heb je. Vind de lay-out top! Liefs πŸ™‚

 • Reply Anne Solveig 15 augustus 2014 at 09:09

  Super leuke tag!!

 • Reply Patoir 15 augustus 2014 at 09:30

  Leuk ingevuld! En je hebt helemaal gelijk wat betreft die 50.000 euro!

 • Reply Linda 15 augustus 2014 at 09:35

  Leuke tag en gijn om eens wat over jou 'achter de schermen' te lezen. Ik vind het ook erg typisch hoe wij allemaal hard werken aan onze artikelen, ze lezen, bloggers online leer kennen en dat allemaal vanuit je eigen kamer πŸ™‚

 • Reply Linda 15 augustus 2014 at 09:35

  Oh boy.. Gijn moet natuurlijk fijn zijn! πŸ˜‰

 • Reply Lizzy 15 augustus 2014 at 09:59

  Super leuke tag! πŸ™‚ Wat herkenbaar, van het perfectionist zijn! Ik ben dat ook! Erg vervelend soms! Leuk dat je nog lang door blijft bloggen! Ik vind je blog zo leuk!

 • Reply Eva Realitijd 15 augustus 2014 at 10:21

  Nice! Ik vind het zo'n leuke tag πŸ™‚ en leuk ingevuld! Veel succes nog met alles πŸ™‚

 • Reply Saraya Callewaert 15 augustus 2014 at 10:24

  Super leuke tag πŸ™‚
  Ik kan ook geen leven niet meer voorstellen zonder me blog!
  Ik doe alles in me woonkamer zo ben ik niet alleen als jk me artikels schrijf πŸ™‚
  X

 • Reply Marloes/GLAMOURMOES 15 augustus 2014 at 10:29

  Erg leuke tag! Mooi uitgebreid ingevuld. Je bent echt al goed bezig, ondanks de 3 maanden!

 • Reply Isabel Cristina 15 augustus 2014 at 11:27

  Wat leuk om te lezen! Je blog ziet er echt professioneel uit!

 • Reply Kim 15 augustus 2014 at 11:48

  Heel erg leuk om te lezen! Ik vind je blog erg leuk <3

 • Reply Eilish (artisticstateofmind) 15 augustus 2014 at 12:11

  Blog je nog maar 3 maanden? Wauw! En dan al zo`n prachtige blog, zoveel reacties en bloglovin followers! Om jaloers op te worden!

 • Reply Saskia 15 augustus 2014 at 12:14

  Leuke tag en knap dat je nog maar zo kort blogt en het zo leuk doet!

 • Reply Ilona | Just Life And Stuff 15 augustus 2014 at 12:48

  Superleuk artikel, net zoals je Amerika foto's! Ik vind je blog echt geweldig en heb je daarom genomineerd voor de Sunshine Blogger Award (ik wist niet of je die al gedaan had!). Voor meer informatie, neem een kijkje op mijn blog. Heel veel Liefs, Ilona – imkcool

  • Reply Denise van Kalmthout 15 augustus 2014 at 20:28

   Ah wat een ontzettend compliment Ilona! Deze heb ik inderdaad nog niet gedaan! Ik ga meteen op je blog kijken <3

 • Reply claudia verloop 15 augustus 2014 at 14:05

  Je lay-out is zooo leuk geworden πŸ™‚ Ik vind dat je helemaal thuis hoort in het Bloggerwereldje, want ik lees altijd met super veel plezier je artikelen. Liefs

 • Reply Justine A 15 augustus 2014 at 14:15

  Leuke tag om te lezen en om je zo wat beter te leren kennen. Ik moest wel even dubbel ijken toen je zei dat je nog maar zo kort blogde, dat wist ik niet joh! Dat is nergens aan af te zien, je blog ziet er super uit!

 • Reply beautylisz.com 15 augustus 2014 at 14:18

  Heeeii, wat een onwijs leuke tag! Ik ga hem zeker een keer overnemen. Echt super hoe je deze tag zo persoonlijk maakt! top πŸ™‚

 • Reply Maaike 15 augustus 2014 at 14:36

  Wat een leuke tag! Denk dat ik hem ook ga invullen. En het lijkt me wel leuk als je video's gaat maken! Bijv over je dagelijkse look ofzo. Ik zal zeker kijken! πŸ™‚ x

  • Reply Denise van Kalmthout 15 augustus 2014 at 20:30

   Leuk als je hem ook invult, laat je het me dan even weten? Ik zit er zo erg over te twijfelen, vind het stiekem best wel eng om opeens voor de camera te verschijnen!

 • Reply Sylvana J 15 augustus 2014 at 14:36

  Leuke tag, heb het met veel plezier gelezen :). Je blog is erg mooi, dus je mag jezelf wel wat hoger geven dan een zeventje, hoor!

 • Reply Natasja - xlovingyourlife 15 augustus 2014 at 14:56

  Ik reageer niet altijd maar lees welk elke dag je artikelen. Je nieuwe lay-out is ook erg mooi geworden! En ik vind jou blog wel meer waard dan een zeventje!

  • Reply Denise van Kalmthout 15 augustus 2014 at 20:30

   Ah super lief Natasja! Wat leuk dat je iedere dag m'n artikelen leest, echt een hele eer!

 • Reply Melissa 15 augustus 2014 at 15:06

  Leuk om te lezen!

 • Reply Melissa Charlotte 15 augustus 2014 at 15:25

  Leuk tag! Je mag trots zijn op wat je in zo'n korte tijd bereikt heb. Keep going!

 • Reply Sas 15 augustus 2014 at 17:59

  Erg leuk om je antwoorden te lezen!

 • Reply Irma 15 augustus 2014 at 18:05

  Wat leuk om te lezen dit! En een 7? Tel er drie bij op! πŸ™‚

  • Reply Denise van Kalmthout 15 augustus 2014 at 20:31

   Wauw, wat lief van je! Een enorm compliment, maar een 10 wauw.. het kan natuurlijk altijd beter!

 • Reply iThinkPink 15 augustus 2014 at 20:14

  Leuke tag!

 • Reply Manon Boerakker 15 augustus 2014 at 20:49

  leuke tag om te lezen

 • Reply Grietje Vermoortele 16 augustus 2014 at 08:43

  hele leuke tag! xx

 • Reply levenvaneenvanderpoorten 17 augustus 2014 at 10:02

  Wat een leuke blog!

 • Reply Kim Kimsbloglife 19 augustus 2014 at 19:10

  Leuke tag! Ik heb je blog pas ontdekt en ben zeker van plan je te blijven volgen! πŸ™‚ Ik hou van persoonlijke artikels, deze schrijf ik zelf ook het liefst. Je blog heeft echt een hele mooie lay-out, ziet er heel professioneel uit! Ik schrok toen ik las dat je nog maar 3 maanden bezig bent! En ook zoveel reacties al! πŸ™‚ Goed bezig hoor! Ik ben ook pas begonnen. Eigenlijk begon ik in januari al, maar ik voelde me er heel onzeker over dus stopte ik tussendoor een paar keer… Nu ben ik sinds ongeveer twee weken echt intensief met mijn blog bezig en ik vind het super om te doen! πŸ™‚

  • Reply Denise van Kalmthout 21 augustus 2014 at 11:47

   Ah wat een onwijs lieve reactie Kim! Ik ga meteen eens op je blog kijken. Gelukkig vind je het nu weer ontzettend leuk om te bloggen!

  Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten