Geen categorie

Chanel – Rouge Allure Lipsticks

25 mei 2014

Een aantal maanden geleden ontving ik bij aankoop van een Chanel lipstick deze luxe sample. Ik vond hem simpelweg te mooi om te gebruiken – dat heb ik nogal vaak – maar vandaag heb ik me over mijn trots heen gezet en hem tóch gebruikt. Zijn jullie ook zo benieuwd wat er in deze prachtige luxe miniatuur zit? Lees mee!

De sample bevat een soort van hoesje – érg fotogeniek! – met een grote afbeelding van een Chanel lipstick. Dit is logisch, het gaat immers om een lipstick sample van de Rouge Allure lijn. Door de pikzwarte achtergrond vind ik Chanel altijd zo ontzettend chic en classy, I like!

Op de achterkant van de verpakking staat een keurige uitleg, de ingrediënten van de lipsticks en natuurlijk kan ook hier het Chanel logo niet ontbreken. Had ik al gezegd dat ik het nu al prachtig vind?

Yes, dit is natuurlijk waar het om gaat! In het ‘hoesje’ zitten namelijk vier luxe samples van de Rouge Allure lipsticks. Ook zit er een ontzettend schattig kwastje bij van Chanel, echt té leuk. Waarschijnlijk snappen jullie nu waarom ik hem nooit heb durven open maken, het is echt een plaatje om naar te kijken.
Je kunt de lipsticks uit de houder schuiven en dan zitten ze alsnog erg goed verpakt in plastic. Je kunt iedere lipstick apart open maken, zo kun je er langer mee doen en drogen ze niet allemaal uit, erg handig. Zoals je ziet heb ik vier totaal verschillende kleuren in mijn sample, ik ben erg benieuwd!
124 – Ambiguê is de donkerste kleur van de vier. Eigenlijk draag ik alleen maar nude of roze lipsticks dus dit was wel even wennen. Ik vind hem bij mezelf niet echt geweldig staan, maar de kleur is super dekkend en ik vind hem eigenlijk wel een beetje chic. Leuk voor een feestje of een chic diner, maar ik zou hem niet dragen tijdens een gewone schooldag.
135 – Énigmatique is een prachtige dieprode kleur lipstick. Ik vind hem echt prachtig en ook deze kleur is super dekkend. Je hebt maar een klein laagje nodig, met een lipstick doe je dus echt wel een tijdje. Ik begin rode lipsticks steeds meer te waarderen eigenlijk. Wanneer je me een maand geleden vroeg of ik een felrode lipstick zou dragen zou ik absoluut nee gezegd hebben. Ik vond het raar staan met m’n blonde haren en lichte huid. Volgens mij heb ik me vergist en kan het tóch wel!

129 – Surprenante leek me op het eerste gezicht de mooiste kleur van de vier. Ik vind hem inderdaad super, een prachtig roze kleurtje en eigenlijk gewoon perfect voor een alledaagse look. Ik heb eigenlijk al best veel lipsticks met deze kleur roze dus ik zou niet speciaal deze van Chanel aanschaffen. Mooie budget lipsticks van bijvoorbeeld Catrice en Essence komen dicht bij deze kleur in de buurt!

131 – Étonnante is een diepe koraal kleur en ik was erg benieuwd naar deze lipstick. Deze kleur is echt een aanrader en eigenlijk heb ik ook nog helemaal niet zo’n kleurtje. Echt een zomers kleurtje en dat gaat natuurlijk goed van pas komen met de zomer in aantocht.

Ik ben echt onwijs te spreken over deze Rouge Allure lipsticks van Chanel. Mijn voorkeur gaat uit naar 135 – Énigmatique – de dieprode kleur – omdat ik gewoon ontzettend blij ben dat er eindelijk een felrode kleur is die me staat. Ze zijn volledig dekkend, zo doe je lang met een lipstick. Ook is de textuur heerlijk romig, zacht en soepel waardoor er weinig schilfertjes te zien zijn. Persoonlijk heb ik hier best vaak last van maar nu valt het niet op, ideaal. Er zijn naast deze vier kleuren in totaal 20 kleurtinten van deze lijn. Gelukkig ga ik nog wel een maandje of twee met deze luxe sample doen, daarna ga ik er zeker eentje aanschaffen.

Chanel Rouge Allure Lipsticks 32,95 per stuk – te koop bij de parfumerie


Wat is je favoriete kleur?

You Might Also Like

19 Comments

 • Reply Beautyjuf 25 mei 2014 at 06:02

  De sample heb ik een tijdje geleden ook gehad, maar vond ik niet fijn werken. Al zijn de kleuren erg mooi!

  • Reply Denise van Kalmthout 25 mei 2014 at 08:49

   Het is inderdaad onhandiger dan een gewone lipstick, maar altijd fijn om zo de kleuren te proberen!

 • Reply Mariëlle M. 25 mei 2014 at 07:51

  Leuke sample zeg, ik begrijp het wel haha! Mooie kleuren!

 • Reply Priscilla Dijkman 25 mei 2014 at 08:58

  Deze heb ik ook ooit een keer binnen gekregen, heb hem helemaal op gemaakt haha. Vond de donkerste kleur altijd het mooist

 • Reply Michaela 25 mei 2014 at 09:32

  Wauw wat een prachtige miniatuur, de lipsticks staan je geweldig!

 • Reply Kim 25 mei 2014 at 09:51

  Leuk om zo de kleuren uit te proberen! Ze zijn erg mooi 😀

 • Reply Ellen 25 mei 2014 at 09:54

  Wow, het zijn allemaal prachtige kleuren!

 • Reply Rosina Deborah 25 mei 2014 at 10:41

  Wauw, wat een prachtige kleuren! <3

 • Reply Romy 25 mei 2014 at 10:55

  Wat een leuke sample, mooie kleuren zijn het!

 • Reply Esmée 25 mei 2014 at 13:49

  Wat een mooie kleuren! Leuk om op deze manier de lipsticks te kunnen testen, dan weet je meteen welke kleuren goed bij je passen. x

 • Reply Alexa Land 25 mei 2014 at 15:11

  Wat zijn ze prachtig en inderdaad erg leuk verpakt!

 • Reply Marloes | The Style Sandwich 25 mei 2014 at 15:58

  Ah ik vind die derde en vierde je zo mooi staan! Wat fijn, die samples!! x

 • Reply jolienadp 25 mei 2014 at 18:32

  Ziet er inderdaad echt prachtig uit! Surprenante is mijn favoriet! 🙂 x

 • Reply Stiene Saenen 25 mei 2014 at 19:29

  Wauw, prachtige kleuren!
  Ze staan je allemaal heel goed vind ik!

 • Reply Saskia 25 mei 2014 at 20:21

  Ik vind het ook altijd zonde om zulke mooie samples te gebruiken 🙂 mooie kleurtjes!

 • Reply shoppingsarah.com 26 mei 2014 at 16:23

  Wat een leuke sample! Ik heb één keer een mini Chanel lipstick als sample ontvangen, die koester ik nog steeds en gebruik ik heel soms voor aparte gelegenheden. Veel te jammer en mooi om die op te maken!! haha.

 • Reply Deborah 26 mei 2014 at 17:58

  wauw die sample ziet er echt luxe uit! Die kleuren zijn ook erg mooi ik vind 129 het mooist en staat je ook erg goed 🙂 Ik heb zelf ook een chanel rouge allure lipstick maar dan in de kleur 42.

 • Reply Essential Honesty 27 mei 2014 at 20:32

  Ik heb sinds kort ook m'n eigen Chanel! Echt prachtig!

 • Reply Jouvence 28 mei 2014 at 21:13

  prachtige kleuren, ik vind nummer 135 het mooiste ♥

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten