Geen categorie

Current Favourites – Flash tattoo, Instagram en washi tape

19 juni 2015

Iedere week ontdek ik onder andere de leukste hotspots, beauty producten en heerlijke unieke recepten. Deze week vertel ik jullie alles over waarom het plannen met washi tape onwijs motiverend is, laat ik jullie mijn flash tattoos zien en leg ik uit waarom de wereld niet kan tippen aan onze Nederlandse kust. Kijk je met me mee?Favoriete hotspot – De Nederlandse kust

Twee weken geleden vertelde de weer-app op mijn iPhone mij dat het meer dan dertig graden zou worden, precies op de dag dat ik geen colleges hoefde te volgen, de deadlines wel even konden wachten en Joost ook niets te doen had. Let’s go to the beach, het Nederlandse strand om precies te zijn. Wanneer ik een klein half uurtje mijn auto in stap heb ik al de mogelijkheid om aan de kust te staan, maar ik kan jullie vertellen dat het meer dan een jaar geleden was dat ik met mijn voetjes in het Nederlandse zand stond. Egypte, San Fransisco, Turkije, Los Angeles, been there done that. Maar echt waar, niets van dit tipt aan ons heerlijke Nederlandse strand, met prachtige witte duinen, een mooie blauwe zee en hele gezellige strandtentjes. Laten we het ijskoude zeewater maar even vergeten 🙂

Favoriete Social Media – De vernieuwde Instagram homepage

Instagram vernieuwde afgelopen week haar homepage, waardoor het allemaal nóg een stukkie strakker en witter vormgegeven is. En tsja, ik hoef jullie niet te vertellen dat ik gek ben op wit, toch wel een beetje minimalistisch aangelegd ben en mijn foto’s hierdoor nog beter tot zijn recht komen. Er gaat trouwens bijna geen dag voorbij dat ik géén nieuwe foto post, Instagram is stiekem toch wel een verslaving geworden wat er langzaam is ingekropen. Foto’s maken voor het eten, check. Iedere morgen een outfit of the day, check. Selfies, check. Vervolgens komt het zware werk: het bewerken van de foto. Mocht je benieuwd zijn hoe ik al mijn foto’s precies bewerk zodat ze in mijn rustige, lichte en bij elkaar passende feed passen, ik schreef er een tijdje geleden een artikel over.
Favoriete to-do lists – Plannen met washi tape

Waarschijnlijk hebben jullie mijn eerste rollen washi tape en mijn kersverse notitieboek van Molskin al voorbij zien komen in mijn afgelopen Photo Diary of op Instagram, maar ik kon het niet laten om er toch nog wat dieper op in te gaan. Plannen is één van de standaard dingen die ik iedere week, dag en zelfs ieder uur doe. Ik vind het heerlijk om vooraf te weten wat ik deze maand voor artikelen zal schrijven, wanneer ik deadlines af moet hebben en om mijn weken vooral zo vol mogelijk te stoppen. Gevolg: mijn to-do list is nooit haalbaar, heel frustrerend. Toch merk ik dat het ‘versieren’ met washi tape super motiverend werkt, waardoor er uiteindelijk meer werk verzet wordt en ik lekker veel kan afstrepen.

Favoriete sieraad – Flash tattoos

Flash tattoos, tegenwoordig stromen de leukste feestjes vol met festivalgangers vol met deze vrolijke decoraties. Zelf had ik er nog geen ervaring mee, tot ik een leuk setje gold tattoo’s thuisgestuurd kreeg van de webshop Beauty Millenium. Er zijn verschillende sets verkrijgbaar, variërend van een subtiel zinnetje tot armbanden. Zelf ben ik redelijk minimalistisch, hoe kleiner hoe beter. De tattoo met ‘live love wander’ ging dan ook meteen op de onderkant van mijn arm. Ik geloof dat ik de eerste uren zeker twintig keer verbaasd naar mijn arm gekeken heb. Wat zit daar, heh? Maar inmiddels bevalt het me helemaal en heb ik zelfs een tweede tattoo gebruikt. Deze gold tattoo’s zijn verkrijgbaar in sets en kosten nu nog maar 9,95 euro, absoluut een leuke prijs voor de kwaliteit die je krijgt. Dit exemplaar op mijn arm is drie volle dagen meegegaan, waarbij ik veel gedoucht, gesport en geswatcht heb. 

Favoriete dagen – Quality time met vriendinnen

Ondanks de drukke schooldagen en het feit dat er nog méga veel gedaan moet worden voor mijn blog, vind ik het belangrijk om tijd te blijven maken voor vriendinnen. Vaak besteed ik minstens één dag in het weekend aan het samen zijn met vriendinnen, maar doordat we over de jaren heen verspreid zijn over het hele land wil dit niet altijd meer lukken. Gelukkig was dinsdag weer zo’n dag, waar ik nog dagen van kan nagenieten. Winkelen, terrasje pakken én sushi maken. Ik ben gelukkig.

Liefs,
Denise

You Might Also Like

62 Comments

 • Reply Justine A 19 juni 2015 at 05:46

  Wat een fijn lijstje favorieten! Ik moet eerlijk zeggen dat ik ook al heel lang niet meer naar het strand in nl ben geweest. Ik vind het strand in nl niet zo heel fijn. Toch wil ik dit jaar weer gaan, voor het ultieme vakantie gevoel zeg maar 🙂

  • Reply Denise 19 juni 2015 at 10:13

   Ligt er wel een beetje aan naar welk strand je gaat! Sommige vind ik veel te druk!

 • Reply Denise 19 juni 2015 at 06:01

  Aah wat een leuk lijstje weer. Van die sushi krijg ik natuurlijk meteen trek haha. En wat tof dat je zo dicht bij het strand woont! Vroeger ging ik er wel vaak naar toe maar de laatste keer zal minstens 8 jaar geleden zijn geweest! 🙂

  • Reply Denise 19 juni 2015 at 10:14

   Wauw, acht jaar?! Dat is inderdaad heeeel lang geleden!

 • Reply Svenja 19 juni 2015 at 06:30

  De Nederlandse kust is inderdaad ook prachtig, vooral de zandstranden zijn zo mooi. Nu het mooie weer nog <3 En de nieuwe lay-out van Instagram is inderdaad prachtig, ik ben ook dol op het witte en strakke design!

  • Reply Denise 19 juni 2015 at 10:14

   Het weer mag inderdaad wel iets beter worden..

 • Reply Nina Koch 19 juni 2015 at 07:08

  Fijn lijstje <3 Je herinnert me er weer aan dat ik nog steeds weer een keer naar zee wil. Zoutelande, ik mis je!

 • Reply Mariëlle M. 19 juni 2015 at 07:38

  Leuke lijst, ik ben ook mijn eigen agenda begonnen, heerlijk! En aaah ik wil ook naar het stramd pfff!

  • Reply Denise 19 juni 2015 at 10:14

   Ah heerlijk, washi tape werkt zo motiverend <3

 • Reply Elisabeths Musthaves 19 juni 2015 at 07:51

  Wat een leuke foto's weer 😉 Jij hebt echt een onwijs leuk leven volgens mij en de vernieuwde instagram homepage is echt mooi ja!

  elisabethsmusthaves.com

  • Reply Denise 19 juni 2015 at 10:14

   Haha ah, dat valt wel mee hoor <3

 • Reply Dagmar Valerie 19 juni 2015 at 07:51

  Wat een heerlijke favourites om van te te genieten! En wat zijn die tattoos leuk, net zoals je mooie instagram feed: love it!

  • Reply Denise 19 juni 2015 at 10:14

   Dankjewel Dagmar <3

 • Reply Manon 19 juni 2015 at 08:29

  AH ik wil ook weer een keer naar het strand, gelukkig ga ik over 3 weekjes al op vakantie maar in Nederland ben ik gewoon nog niet geweest, daarna sushi eten zou ook niet verkeerd zijn 🙂

  • Reply Denise 19 juni 2015 at 10:15

   Wat heerlijk dat je over drie weken al op vakantie gaat, waar gaat de reis naar toe? 🙂

 • Reply Lonneke 19 juni 2015 at 08:39

  Ah hele fijne favorieten allemaal!
  Ik vind die tattoos zo tof zeg! Echt leuk zo met dat zilver.
  En de vernieuwde homepage van Instagram is inderdaad erg mooi!
  Liefs Lonneke

  • Reply Denise 19 juni 2015 at 10:15

   Dankjewel Lonneke! <3

 • Reply Mandy Doornenbal 19 juni 2015 at 08:41

  Was het nog maar zo warm als vorige week, heerlijk was het. En de sushi, yummy!

  • Reply Denise 19 juni 2015 at 10:15

   Ah ik mis het lekkere weer 🙁

 • Reply Daphne G 19 juni 2015 at 08:56

  Ik vind die vernieuwde webversie van Instagram ook supermooi! <3

  • Reply Denise 19 juni 2015 at 10:15

   Heerlijk zo wit en clean 🙂

 • Reply beautifulday4makeup 19 juni 2015 at 09:35

  Die metallic tattoos vind ik ook erg leuk

 • Reply Nortfhlix NL 19 juni 2015 at 09:43

  Fijne favorieten!
  Volgens mij ben ik 1 van de weinige mensen die nog niet zo'n tattoo heeft geprobeerd.

  • Reply Denise 19 juni 2015 at 10:15

   Zeker eens proberen, staat heel leuk in de zomer!

 • Reply melissa 19 juni 2015 at 09:54

  Het strand in Nederland lijkt mij zo gezellig. In België is de hele kustlijn vol gebouwd haha! Ik begin ook een lichte verslaving voor washi te ontwikkelen 🙂

  • Reply Denise 19 juni 2015 at 10:16

   Haha dat is hier ook wel een beetje aan het gebeuren geloof ik.. Belgie vind ik ook altijd tof!

 • Reply Chahrazad 19 juni 2015 at 10:26

  Wat een mooie flash tattoo. Ik moet zeggen dat ik maar 1 keer in mijn leven naar een strand hier in NL ben geweest en toen was ik nog behoorlijk jong.

 • Reply Rowan I My Pink Fairytale 19 juni 2015 at 10:32

  Ik vind die flash-tattoos zo leuk! En de Nederlandse kust is inderdaad heerlijk. Ik vind het zo fijn daar. 🙂 Helaas is het nu niet zo mooi weer..

  • Reply Denise 19 juni 2015 at 10:37

   Ik mis het zonnetje!

 • Reply Femke 19 juni 2015 at 12:02

  Het Nederlandse strand; love it! Zo leuk die washi tape, wat heb je een mooi handschrift trouwens!

  • Reply Denise 19 juni 2015 at 13:11

   Ah wat lief, dankjewel 🙂

 • Reply Kim van Kampen 19 juni 2015 at 13:31

  Ik vind washi tape ook zo ontzettend leuk!

  • Reply Denise 19 juni 2015 at 13:53

   Het versieren is stiekem veel leuker dan de dingen doen van de to-do list 🙂

 • Reply Alexa Op 't Land 19 juni 2015 at 14:03

  ik vind de nieuwe isntagram via de computer ergens chil maar aan de andere kant heb je geen like en reageer knop maar althans ik kan m nooit vinden 🙁 en leuk dat eigen gemaakte notitie blokje met wasabi tape!

  • Reply Denise 19 juni 2015 at 15:04

   Oh echt, dat is me nog helemaal niet opgevallen!

 • Reply Jasmijn 19 juni 2015 at 14:05

  Wat een leuke lijst met favorieten. Sinds een tijdje heb ik de Erin Condren planner en ben ik ook helemaal aan het plannen geslagen met washi tape en leuke stickers die ik bestel via verschillende Etsy shops. Zo leuk en verslavend!

  • Reply Denise 19 juni 2015 at 15:04

   Oh ik ken de Erin Condren planner niet, ga het meteen eens opzoeken 🙂

 • Reply Anna 19 juni 2015 at 16:11

  Wat een leuk artikel, ik word er helemaal vrolijk van! Super leuk de washi tape, misschien moet ik dat ook maar eens gaan doen. Mijn to-do lists zien er zo saai uit en het washi tape maakt het ook overzichtelijker! X

 • Reply Manon Boerakker 19 juni 2015 at 18:26

  Wat een heerlijk lijstje weer, het straalt allemaal positiviteit af!

 • Reply DramaQueen 19 juni 2015 at 23:00

  Die flash tattoo's zijn echt tof! X

 • Reply Michaela 20 juni 2015 at 08:27

  Ook ik ben helemaal weg van de flash tattoo trend!

  • Reply Denise 21 juni 2015 at 18:31

   Ik vind het ook zo tof <3

 • Reply Bettie 20 juni 2015 at 09:27

  Ik doe echt precies hetzelfde als jij met washi tape. Het maakt je notitieboekje stuk overzichtelijker en leuker vooral.

 • Reply Roxanne | Peachlife 20 juni 2015 at 16:50

  Ik vind de Nederlandse kust ook erg fijn 🙂 Mits het mooi weer is natuurlijk! Haha 😀

  • Reply Denise 21 juni 2015 at 18:39

   Precies, daar heb je gelijk in!

 • Reply Léonie Anouk 20 juni 2015 at 20:46

  Die flash tattoos zijn zo onwijs leuk! Ik vind ze helaas wat aan de dure kant, anders had ik ze zeker gekocht!

  • Reply Denise 21 juni 2015 at 18:39

   Je krijgt voor die prijs wel vier vellen!

 • Reply Marlayne Vermeulen 21 juni 2015 at 08:52

  Wat een leuk lijstje! Vooral die tattoo vind ik erg tof!

 • Reply Natiza | Natiza.nl 21 juni 2015 at 13:03

  Wat leuk! En hahaha washi tape :p Ik heb er zelf helemaal niks mee.

 • Reply withlovefromS 21 juni 2015 at 20:52

  Wat leuk allemaal! Je voeten in het zand, heerlijk!!
  En heel leuk gedaan met die washi tape!

 • Reply Lotje Janssens 21 juni 2015 at 21:11

  De flash tattoos zijn zo leuk! Ik heb ze sinds kort ook! <3

 • Reply Lotje Janssens 21 juni 2015 at 21:11

  De flash tattoos zijn zo leuk! Ik heb ze sinds kort ook! <3

 • Reply Simovic-Vuceljic Natasa 26 juni 2015 at 15:58

  Wat een leuk lijstje! En je manier van plannen is echt geweldig 🙂 Liefs! x

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten