Lifestyle

Daniel Wellington Classic Petite + kortingscode

1 april 2017

Ik heb er weer een nieuw favoriet horloge bij hoor jongens: de gloednieuwe Daniel Wellington Classic Petite die deze maand gelanceerd werd. Ideaal voor mensen met dunne polsen zoals ik, hij is namelijk hartstikke licht en de wijzerplaat is nog een tikkeltje kleiner dan de “standaard” Daniel Wellington horloges. Vandaag staat er een uitgebreide review klaar én ik heb nog een kortingscode voor jullie!

Het allergrootste verschil met de andere Daniel Wellington horloges is natuurlijk de mesh band in plaats van een leren exemplaar. Je sluit dit horloge niet met een standaard gesp, maar met een handig kliksysteem waardoor hij zeker niet af zal vallen. Ook deze band is verwisselbaar met andere bandjes en naast zilver ook nog verkrijgbaar in het rosé goud. Je kunt trouwens heel makkelijk zelf de lengte van het bandje verstellen. Ideaal voor alle dunne polsen, eindelijk iets dat perfect past! De zilveren kast van de Classic Petite is gemaakt van verfijnd en gepolijst roestvrij staal en súper dun (6 mm), waardoor je hem heel de dag totaal niet voelt zitten. Ook de wijzerplaat is iets kleiner dan de andere horloges, maar persoonlijk vind ik dit verschil niet heel erg opvallen. Ik vind het in ieder geval een onwijs mooi en handig horloge voor iedere dag! Of er ook minpunten zijn? Hm, ik denk dat ik dan zou gaan voor het feit dat de wijzerplaat geen cijfers bevat maar alleen streepjes. In het begin is het even wennen om zo de tijd af te lezen, maar ik moet zeggen dat ik er na een dag al helemaal aan gewend was. Niets te klagen over dit gloed nieuwe design dus 🙂

Dit is inmiddels mijn vierde horloge van Daniel Wellington (luxe probleempje), maar ik kan in ieder geval met honderd procent zekerheid zeggen dat dit mijn favoriet is van allemaal. In totaal zijn er vier varianten van de Classic Petite verkrijgbaar: met een zilveren of rosé gouden bandje en een wit of zwart klokje. Allemaal super pretty, maar omdat ik nog geen zilveren horloge had én geen zwarte wijzerplaat was de keuze voor mij snel gemaakt. Ben er echt ontzettend blij mee en de afgelopen weken is er geen dag voorbij gegaan dat ik hem niet gedragen heb. De Daniel Wellington Classic Petite heeft een prijskaartje van €159,-, maar ik heb nog wel iets leuks voor jullie geregeld. Met de kortingscode ‘DWDENIES’ krijg je 15% korting op alle horloges op DanielWellington.com. Mocht je dus nog op zoek zijn naar dit toffe horloge of een ander exemplaar van dit merk, dan kun je nu voor een paar tientjes minder toch je slag slaan 🙂

Liefs,
Denise

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply jetske 1 april 2017 at 11:14

  echt supermooi en fijn dat het lichtgewicht is.

 • Reply janneke 1 april 2017 at 11:17

  echt heel mooi met dit bandje en zo fijn dat het een lichtgewicht horloge is!

 • Reply Kim 1 april 2017 at 11:47

  Wat een mooie horloge, love it!
  Kim plaatste onlangs…Marc Jacobs Eau So FreshMy Profile

 • Reply Eva 1 april 2017 at 15:45

  Je nieuwe horloge is zo mooi! Wat een luxe inderdaad, dat dit al je vierde is, haha.
  Eva plaatste onlangs…Zondag 2 april gratis reizen met de trein met het boekenweekgeschenkMy Profile

 • Reply sahar 1 april 2017 at 18:34

  Wat mooi, ik ga hem denk ik ook bestellen! Ik vind je armband ook heel mooi. Waar heb je die vandaan?

 • Reply Malou | Blonde Blossom 1 april 2017 at 19:08

  Ik vind dat bandje echt heel erg tof! Al vind ik de gewone DW bandjes ook ontzettend leuk. Mooie wijzerplaat ook en heel fijn dat ‘ie een stukje kleiner is, dat kan mijn pols ook wel gebruiken. Malou x
  Malou | Blonde Blossom plaatste onlangs…Plomm | De pareltjes van mijn eerste fotoshoot!My Profile

 • Reply Wies | Nature of Happiness 3 april 2017 at 13:24

  Dit horloge is echt prachtig! Ik houd zo van Daniel Wellington!
  Wies | Nature of Happiness plaatste onlangs…Sudio Vasa Blå earplugsMy Profile

 • Reply Marga 25 januari 2018 at 19:28

  Leuke horloge! Ik heb deze ook voor mijn verjaardag gekregen. De armband die jij erbij draagt vind ik ook supermooi. Waar kan ik deze kopen?

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten