Lifestyle

Drie nieuwe (en stevige!) telefoonhoesjes voor de iPhone 6

25 september 2015
Yes, ik heb nog meer telefoonhoesjes voor jullie in petto! Een aantal maanden geleden ontving ik maar liefst 3(!) nieuwe en ontzettend handige hoesjes voor mijn iPhone 6. Van classy goud tot simpel en doorzichtig: ideaal om iedere week te variëren en je telefoon om te toveren tot een nieuw exemplaar. Kijk je met me mee?

Ik ben inmiddels al weer precies een jaar de trotse bezitter van mijn iPhone 6, een beslissing waar ik overigens nog geen seconde spijt van heb gehad. Natuurlijk betaal je er ongelofelijk veel geld voor, maar door alle opties, de fantastische camera en het grote beeldscherm zou ik echt niet voor een ander toestel kiezen. Toch heb ik één ding in de loop der jaren geleerd: goede en stevige hoesjes zijn onwijs belangrijk voor een telefoon (en dat kan ook komen omdat ik minimaal twee keer per dag iets uit mijn handen laat vallen…).
Tijdens mijn zoektocht naar een stevig (maar vooral mooi, het oog moet natuurlijk ook wat…) telefoonhoesje, viel mijn blik op dit ontzettend toffe champagne gouden hoesje van Spigen. Ik heb tijdens het kopen van mijn iPhone ontzettend getwijfeld welke kleur ik moest kiezen, maar omdat mijn vorige iPhone al goud was ben ik dit keer voor de zilveren variant gegaan. Een goede reden om juíst een gouden hoesje te kopen :-). Dit hoesje kost 32,95 euro en is helemaal van aluminium, waardoor ‘ie mooi is maar vooral ook ontzettend stevig. Het enige nadeel wat ik op kan noemen is dat het door het aluminium redelijk dik is, maar daar heeft hij mijn telefoon al wel drie keer tijdens een val mee gered.. Woops!
Iets waar ik al maanden lang naar op zoek was: een splinterdun en doorzichtig iPhone 6 hoesje. Een tijdje heb ik een wat dikker doorzichtig hoesje gehad, maar daarbij zag je heel duidelijk dat er ook echt iets omheen zat. Tijdens mijn zoektocht viel mijn blik op deze variant van SwitchEasy. Op de foto’s op de website zag hij er zó dun en onzichtbaar uit dat ik het graag eens zelf wilde proberen en inderdaad, zo dun dat het vrijwel onzichtbaar is!
Tegen advies van mijn moeder in heb ik het hoesje tijdens mijn hele reis in Zuid-Afrika om mijn iPhone laten zitten (tijdens safari’s en andere tochten achteraf misschien niet héél handig…) en ja, je raadt het misschien al, mijn iPhone is ontzettend hard op de grond gevallen. Gevolg: een enorm gebroken scherm en heel veel euro’s aan schade. Het is dus een heel mooi hoesje (ik vind dit stiekem nog steeds de allermooiste, lekker clean), maar niet heel stevig en absoluut niet geschikt voor onhandige mensen die net als ik wel eens wat uit hun handen laten vallen ;-).
En het laatste hoesje wat ik graag in mijn collectie wilde toevoegen was er een met een ‘flapje’. Naast dat een telefoonhoesje er voor zorgt dat je telefoon er leuker uit ziet, is bescherming ook wel een belangrijk puntje. Dit witte leren hoesje van Tweve South is speciaal gemaakt om je iPhone 6 optimaal te beschermen en ideaal om je pasjes in het flapje te bewaren, ook handig om andere accessoires in op te bergen! Het enige nadeel vind ik dat je hem op de achterkant van je iPhone moet plakken, waardoor het lastig is om deze vaak van je telefoon te halen en te verwisselen voor een ander (wat ik heel vaak doe). Toch is dit zeker een aanrader wanneer je wat meer bescherming voor je telefoon – en vooral beeldscherm – zoekt, hij is nog leuk ook!
Mochten jullie nog meer leuke hoesjes voor de iPhone 6 weten, let me know! Ik vind het altijd ontzettend tof om nieuwe exemplaren te proberen 🙂
Liefs,
Denise
Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd.

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Sophie 25 september 2015 at 04:36

  Ah mooi en trendy! Mijn vriend heef een "wooden case", vind dat ook wel gaaf haha 🙂

 • Reply Ingeborg 25 september 2015 at 06:44

  Het tweede hoesje vind ik heel mooi! Gewoon lekker simpel. Ik wil ook graag een iPhone 6, mijn 5S is echt kapot aan het gaat 🙁

 • Reply Svenja 25 september 2015 at 06:53

  Wat een prachtige hoesjes heb je er bij <3 Ik vind transparantje hoesjes vaak ook het mooist, zodat je het design van de iPhone goed blijft zien, maar een hoesje met klepje is inderdaad wel een stuk veiliger. Zelf heb ik op het moment een otterbox en die beschermen je iPhone ook super goed!

 • Reply Be Beautifully 25 september 2015 at 07:06

  Mooie hoesjes vooral de laatste, zoiets gebruik ik ook graag.

 • Reply Anna 25 september 2015 at 08:53

  Mooie hoesjes! Vooral die gouden vind ik mooi.

 • Reply beautifulday4makeup 25 september 2015 at 09:45

  Ik heb er liefst ook eentje met flapje. Anders heb ik het gevoel dat mijn phone zo snel kapot zal gaan

 • Reply Yvette Eigenraam 25 september 2015 at 17:44

  Ik zou ook niks anders willen , heb nu een 5s en 11 december ga ik een 6s halen . Handige hoesjes vooral die transparante is mooi dan zie je de iphone nog goed 🙂

 • Reply Rebecca 26 september 2015 at 11:14

  Voor mij doen zijn ze iets té simpel, maar de gouden vind ik toch wel erg leuk.
  Toch houd ik iets meer van opvallend, of juist niks haha

 • Reply thebeautyblognl 26 september 2015 at 19:54

  Die laatste vind ik leuk!

 • Reply Jennifer 28 september 2015 at 09:06

  Op de site van Junique (www.junique.com) staan echt heel veel gave hoesjes!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten