Lifestyle

Happy things 07/12 ♥

7 december 2017

Het is tijd voor een nieuwe happy list met kleine dingen die me op dit moment gelukkig maken! Het leven gaat niet altijd over rozen, maar er zijn altijd momenten of gebeurtenissen die ontzettend waardevol zijn en zorgen voor een positieve boost. Onverwachte kaartjes op de deurmat, mijn nieuwe baan en een nieuwe, grijze coupe. Kijk je met me mee?

We trappen deze enorme lijst maar gewoon af met de geweldige trip naar New York afgelopen augustus. Nog niet eerder voorgekomen in mijn Happy List, maar zeker een van de hoogtepunten van afgelopen jaar ♥ Kreeft bestellen wanneer je uiteten gaat, zó lekker (en eigenlijk veel te duur) ♥ Mijn blog mailbox die iedere dag steeds meer te verduren krijgt. Een goed teken, want iedere samenwerking is een eer ♥ Mijn fluffy Goosecraft jas, helemaal verliefd op dat ding ♥ Zussen, want die heb je gewoon voor het leven ♥ Gezellige dagen in Amsterdam samen met Lieke. Samen zijn die persevents en afspraken een stuk gezelliger dan alleen ♥ Me-time met maskertjes, een grote kop thee en YouTube-video’s. Hier kan ik echt van genieten ♥ Gin tonics met frambozen ♥ De meiden van My Jewellery ontmoeten en samen met hun een gave samenwerking aangaan ♥ Intratruin in de kerstsferen ♥ Werken bij parfumerie Douglas en alle lieve collega’s die ik eigenlijk heel erg gemist heb. Ik voel me daar vanaf het eerste moment weer helemaal thuis ♥ Een geslaagde housewarming en vervolgens véél te laat (en met een glaasje teveel..) op bed liggen ♥ Mijn verjaardag! 23 jaar ben ik alweer, de tijd vliegt voorbij ♥ Mijn CLUSE horloge in samenwerking met Negin, het velvet roze bandje is zó mooi  ♥ Gave foto’s maken voor kledingwinkel Gossip en heel blij zijn met het eindresultaat ♥ Every blondie needs a brownie by her side, en die heb ik zeker gevonden ♥ Naar de intocht van Sinterklaas kijken ♥ Sushi ♥ Reunited met mijn studievriendinnen, die zie ik echt véél te weinig ♥ Zonsondergang ♥ Een total make-over bij Cosmo Hairstyling en nu met grijs haar door het leven gaan ♥ Gehaktballen zoals mama ze maakt ♥ Een kaasletter in mijn schoen, NOG beter dan de chocolade variant ♥ Verse bloemen op tafel ♥ De postbode die aanbelt met 7 pakketten(!) in zijn arm, iedere dag een feestje ♥ Nieuwe producten van Aruba Aloe die goed bevallen ♥ Spelen in de speeltuin met mijn beste vriendinnen, we voelen ons nog steeds 16 jaar ♥ Lace bra ♥ Mijn oma die aanstaande zondag 81 jaar wordt en nog steeds ontzettend fit is. Allebei mijn oma’s trouwens. Maakt mij blij ♥ Onverwachtse kaartjes in de brievenbus met hele lieve woorden ♥ Bijna 28.000 volgers op Instagram (OMG!!!) ♥ Het appartement dat nu echt bijna helemaal af is en helemaal naar mijn smaak is ingericht ♥ Zelfgemaakte lasagne eten met vriendinnetjes en daarna lekker op de bank hangen ♥ De regen die op de ramen tikt (alleen als ik zelf nergens naartoe moet natuurlijk) ♥ Dat jullie er altijd zijn, alles blijven lezen en bekijken, ondanks dat ik af en toe even niets post. Vanaf nu ben ik weer BACK! ♥♥♥♥♥♥

Liefs,
Denise

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Jessica 7 december 2017 at 18:35

  Heel mooi lijstje
  Blijven genieten!

 • Reply Lindsey Beljaars 8 december 2017 at 07:54

  Wat een heerlijk, happy lijstje!!
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Paula’s Choice Rehydrating Moisture MaskMy Profile

 • Reply anna 8 december 2017 at 14:40

  Wat een fijn lijstje, ik word er zelf ook helemaal blij van! Ik wens je een fijne december maand <3
  anna plaatste onlangs…Outfit | Mijn nieuwe top met geborduurde bloemen!My Profile

 • Reply Manon 8 december 2017 at 20:41

  Leuk dat je een samenwerking bent aangegaan met my jewellery . Ik heb pas met hun winactie meegedaan, wat was dat spannend zeg hjaha

 • Reply Larissa 10 december 2017 at 18:58

  Fijn lijstje, Denise! <3
  Larissa plaatste onlangs…PLOGMAS WEEK 1 ★ Kerstboom en dagje Rotterdam en ZwolleMy Profile

 • Reply Lisanne 13 december 2017 at 09:51

  Wat een fijn lijstje, kan me voorstellen dat je hier happy van wordt!
  Lisanne plaatste onlangs…Putting up the Christmas treeMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten