Persoonlijk

I need your help!

7 augustus 2016

Over niet al te lange tijd vertrek ik met het vliegtuig richting Vietnam, een rondreis waar ik al lange tijd ENORM naar uitkijk (maar dat was jullie vast niet ontgaan..). Ondanks dat mijn laptop met me mee gaat voor de nodige dosis bezigheden online, is het niet de bedoeling dat ik mijn weken in Vietnam spendeer met werken aan m’n blog en het zoeken naar WiFi. En daarom heb ik jullie hulp nodig!

Oké, zeer binnenkort zit ik dus gewoon in het heerlijke Vietnam. Mijn laptop gaat gezellig met me mee, het blijft gewoon handig om mijn foto’s meteen vanaf mijn iPhone en spiegelreflex op m’n MacBook te zetten en alvast het een en ander te bewerken. Verder wil ik misschien gaan vloggen en aangezien ik nog steeds geen goede vlogcamera heb bemachtigd is het dus nog steeds van essentieel belang dat ik iedere dag de video’s van m’n iPhone afhaal. Maar goed, om een lang verhaal kort te maken: echt aan m’n blog werken wil ik in Vietnam niet doen. Ik weet zeker dat er af en toe wel wat korte artikelen + de nodige dosis aan jaloersmakende foto’s langs zullen komen, maar het merendeel wil ik thuis alvast vooruit schrijven.

Jullie weten inmiddels ook wel dat er echt niet iedere dag een nieuw artikel op Beauty By Denies zal staan en daar heb ik vrede mee, maar weken lang niets vind ik niet oké. En daarom aan jullie de vraag: wat zouden jullie tijdens mijn vakantie graag willen lezen? Er staan al een aantal reviews op de planning, maar ik vind het zelf ook fijn om wat meer persoonlijke artikelen te schrijven. Daarnaast worden deze ook gewoon het best gelezen van al mijn artikelen, dus ik neem aan dat jullie dit helemaal met me eens zijn. Ik heb zelf al een aantal ideeën voor persoonlijke artikelen, maar veel liever hoor ik deze onderwerpen gewoon van jullie. Dan zit het sowieso goed. Kom maar op dus met die onderwerpen! Wat had je altijd al van me willen weten? Wat zou je hier graag willen lezen de komende weken? Misschien nog tips over het bloggen? Of juist artikelen over mijzelf? Hoe gedetailleerder het onderwerp hoe beter, jullie zouden me in ieder geval ontzettend helpen om een beetje vooruit te werken. Aarzel in ieder geval niet om te reageren! Super bedankt voor het meedenken in ieder geval <3

Liefs,
Denise

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Maaike 8 augustus 2016 at 21:26

  Misschien iets over hoe je denkt over het laatste jaar op je studie dat ingaat? (Ik vind het namelijk doodeng, want ik zit straks ook in het 4de jaar). Misschien dingen die je nog wilt leren (zoals ik beter wil leren schrijven, fotograferen en HTML wil leren bijvoorbeeld) of tips over hoe je bloggen professioneler aanpakt 🙂
  Maaike plaatste onlangs…PERSONAL – Ik heb onwijs leuk nieuws!My Profile

 • Reply Larissa 9 augustus 2016 at 19:07

  Hm, lastige vraag. Inspiratie moet je ergens vandaan halen, maar ik vind het zelf ook altijd heel lastig. Wellicht een Q&A? Of wat feitjes over jezelf. Persoonlijke artikelen zijn inderdaad ook mijn voorkeur! Iets met outfits, als dit je ligt? Of je favoriete accessoires/apps/tijdschriften etc.? Alvast veel plezier op vakantie! 🙂
  Larissa plaatste onlangs…Een jaar later: mijn eerste spiegelreflexcamera!My Profile

 • Reply Marielle 9 augustus 2016 at 20:36

  Misschien voorbereidende artikelen, wat neem je mee naar Vietnam, inpaktips, hotspots en of het het waard is.. Misschien een Q&A, tags en favorites?

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten