Photo Diary

Photo Diary #86 – Een kijkje in mijn zomervakantie

8 augustus 2016

Na anderhalve maand heb ik ein-de-lijk weer eens een Photo Diary voor jullie, uiteraard ook meteen een bomvolle editie. Het is niet dat ik de afgelopen weken niets leuks deed, maar helaas had ik weinig tijd om de Photo Diary’s in elkaar te zetten. Maar goed, ze zijn terug. Dit keer een kleine throwback door mijn zomervakantie heen. Ik ging naar Welcome to the Future festival, sprak vaak af met vriendinnen, ging een paar keer heerlijk uiteten en heb het sporten weer helemaal opgepakt. Kijk je met me mee?

Photo-diary-1Afgelopen weken is er weer volop gewerkt aan verschillende 21-boeken voor mijn jarige vriendinnen. Een hele klus, maar stiekem héél erg gezellig en een goed excuus om elkaar nog vaker te zien dan we normaal gesproken al doen (minimaal 1 keer per week). Tijdens een van de knutselsessies had ik toevallig mijn camera in m’n tas zitten: de ideale gelegenheid om snel een paar kiekjes te schieten. Overigens wel in een comfi outfit, maar ondanks dat zijn ze toch best lief geworden.

Photo-diary-2Het lijkt alweer eeuwen geleden, maar twee weken geleden konden we toch echt met minimaal 30 graden in de tuin liggen. Uiteraard heb ik van deze warme dagen dubbel zo hard genoten: bikini aan, waterijsjes eten en een lekker kleurtje kweken. De zwarte bikini die ik op deze foto draag is trouwens van Hunkemoller en heeft verschillende kleuren steentjes, heel leuk. Helaas is het de afgelopen twee weken juist verschrikkelijk slecht weer gehad en heeft m’n bikini het licht ook niet meer gezien na deze dag. Balen, maar dat komt hopelijk in Vietnam wel weer goed.

Tijdens de laatste dag van het lekkere Nederlandse zonnetje twee weken geleden was ik namelijk te vinden in Amsterdam. Samen met Joost en twee vrienden ben ik naar Welcome to the Future geweest, een heel tof (en mega groot!) festival vol met grote stages, leuke kraampjes en vooral ook veel eten. De bovenstaande foto maakte ik tijdens de zonsondergang, zo mooi. Ondanks het verschrikkelijke openbaar vervoer op de heenweg (we deden er bijna 4 uur over om op het festivalterrein te komen…) heb ik een ontzettend leuke en gezellige dag gehad. Heerlijk weer, goed gezelschap en fijne muziek. Om 04.30 uur lagen we vervolgens doodmoe in bed.

Photo-diary-3Tedje en ik kwamen op het goede idee om na het werk nog snel even een aantal foto’s te maken op het dak van het kantoor van DutchCowboys. Waarschijnlijk kennen jullie haar nog wel, ze heeft mij begeleid tijdens mijn stage bij DC en daarnaast blogt ze ook én is ze een vriendinnetje van me!

Photo-diary-4Iets meer dan een week geleden was het Krabbefoor in Bergen op Zoom, een groot evenement met veel kraampjes, gezellige muziek en een leuke sfeer. Ik ben samen met mijn moeder, oma en tante een kijkje gaan nemen. Ondanks dat we eigenlijk niets gescoord hadden was het wel een gezellige middag, altijd leuk om er af en toe even op uit te trekken. Ik draag trouwens mijn zilveren brogues van Sacha, ripped jeans van H&M, leren jasje van Mart Visser, pareloorbellen van Zinzi en twee schattige armbandjes van Anna’Sieraad.

Photo-diary-5Ook kreeg ik leuk nieuws: ik won een paar slippers van Supertrash op de Facebook-pagina van Duifhuizen! Badslippers zijn altijd welkom en daarnaast zijn ze zo leuk dat ik ze ook prima tijdens een bezoek aan de stad kan dragen. Happpy!

Tussen het werken door wist ik vorige week ook nog een gaatje vrij te maken voor een gezellige lunch bij Het Hooihuis met m’n beste vriendinnetje Laura. Het was net warm genoeg om op het terras te zitten en ondanks een paar kleine druppels wisten we het redelijk droog te houden. We bestelden overigens allebei voor de eerste keer een 12 uurtje vlees met een heerlijke kroket op brood, een soepje, een broodje rosbief, een broodje kaas en een kleine salade. Heerlijk én gezellig!

Photo-diary-6Iets wat al vóór de zomervakantie op mijn to-do list stond was mijn kamer opruimen. Opruimen, uitmesten en vooral goed schoonmaken. Een klus die helaas niet zomaar geklaard was, het was eigenlijk zo’n enorme chaos dat je de vloer niet meer kon zien. Afgelopen maandag trok ik daarom mijn meest comfortabele outfit aan, pakte ik de schoonmaak spullen erbij en ging ik aan de slag. ZES UUR (!) later was ik klaar en was eindelijk de mega klus geklaard. Een schone kamer + héél veel spullen minder, het ziet er toch een stuk prettiger uit.

Ondanks dat het opruimen en schoonmaken van m’n kamer al een pittige workout was, ben ik ‘s avonds toch nog een les pilates gaan volgen. Tegenwoordig volg ik twee lessen in de week in de sportschool, verder doe ik sowieso ook nog één pilates workout thuis. Voor mij werkt dit nu al een kleine maand heel goed en daarnaast ben ik er sinds vorige week ook bij hard gaan lopen. Ik loop nu een of twee keer in de week ook nog 4km en voel me eigenlijk fitter dan ooit. Volhouden nu!

Photo-diary-8Ik heb in ieder geval genoeg feestjes gehad de afgelopen tijd, want ook donderdag ging ik samen met Joost en een aantal vriendinnen richting het park waar gezellige muziek gespeeld werd. Daarnaast won ik ook nog 50 euro aan dranktegoed op Facebook (ik ben af en toe gewoon zó lucky!) voor dit evenement, genoeg redenen om eens een kijkje te gaan nemen dus.

Helaas zat het weer rond 22.30 uur een beetje tegen en werden we zeiknat geregend, maar de poging om met zijn vijven onder een paraplu te schuilen was achteraf best grappig. Ik geloof dat we minstens een kwartier zo gestaan hebben en ondertussen gewoon doorgingen met zingen en dansen, heerlijk. Na het evenement zijn we nog even een kijkje in de stad gaan nemen en uiteindelijk lag ik om 02.00 uur in bed, een prima tijd voor ‘zomaar’ een doordeweekse zondag.

Photo-diary-9En tsja, afgelopen maandag had ik wéér een goede reden om wijn te drinken met vriendinnetje Veerle op het terras en vervolgens dansjes te gaan doen. Ach, het is maar één keer zomervakantie in een jaar, daar moeten we gewoon van genieten.

Ook ging ik na een goede shopsessie in eigen stad een hapje eten met Joost. Gelukkig scheen het zonnetje heel even, genoeg redenen om lekker buiten te gaan zitten. We bestelden allebei een smoothie en een boterham met carpaccio, hier hebben ze echt de állerlekkerste!

Photo-diary-10Afgelopen zaterdag werd het Wagamama-filiaal in Rotterdam geopend voor een aantal special guests die alvast mochten komen voorproeven. Vandaag is het filiaal pas echt officieel geopend. Samen met papa vertrok ik richting Rotterdam en we proefden weer veel verschillende dingen. Ik vond het eerlijk gezegd wel een stuk minder dan in Amsterdam, het was duidelijk dat het personeel echt nog moest oefenen en ook was mijn bord meer bezaaid met taugé dan met udon noodles, een klein beetje too much. Ben benieuwd of dit over een paar maanden beter is, waarschijnlijk kom ik er dan vast nog wel eens.

Photo-diary-11Na het diner bij Wagamama ben ik als een speer richting huis gegaan, heb ik mezelf omgekleed en ben ik op de fiets gesprongen voor een 21-diner van een vriendin. Het echte diner had ik dus al gemist, maar gelukkig was ik nog net op tijd voor het nagerecht. Zelfgemaakte macarons met ijs en fruit, de ultieme combi!

Samen met mijn lieve vriendinnetjes <3

Photo-diary-12Joost maakte afgelopen weekend ook nog heel spontaan deze foto van mij en mijn kat Floris, zo schattig! Hij is inmiddels al 14 jaar oud en wordt steeds aanhankelijker, ideaal want nu kunnen er eindelijk foto’s gemaakt worden wanneer hij opgetild wordt. LIEF!

En uiteraard heb ik ook weer flink wat afgesport de afgelopen weken. Workouts op m’n matje thuis met gewichten, verschillende lessen pilates en hardlopen. Naast dat het gewoon een goed gevoel geeft wanneer ik klaar ben vind ik het ook echt leuk om te doen.

Deze week ga ik nog even langs Primark in Dordrecht om wat sportkleding te kopen, werk ik waarschijnlijk nog een keer bij DutchCowboys en staan er nog wat pittige workouts gepland. Uiteraard ga ik ook proberen om even flink vooruit te werken voor mijn vakantie, ik hoop dat het lukt en dat ik de tijd en inspiratie vind… Alvast een fijne week!

Liefs,
Denise

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Linda 8 augustus 2016 at 20:05

  Wat een heerlijke bomvolle zomer weken! En de foto met Floris is echt heel erg mooi geworden <3
  Linda plaatste onlangs…Conscious Living ☾My Profile

 • Reply Maaike 8 augustus 2016 at 20:58

  Wat ben je goed bezig met sporten! Ik ben het hardlopen ook weer aan het oppakken en sinds twee weken ga ik nu 2x in de week 🙂 En dat broodje met carpaccio ziet er inderdaad ZO lekker uit joh
  Maaike plaatste onlangs…PERSONAL – Ik heb onwijs leuk nieuws!My Profile

 • Reply Lindsey Beljaars 9 augustus 2016 at 10:14

  Wat een heerlijk, druk weekje weer! Wel een leuk weekje zo te zien.
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Hotspot in Den BoschMy Profile

 • Reply Larissa 9 augustus 2016 at 18:54

  Ik geniet altijd zo van jouw Photo Diaries. Super leuk om te lezen 🙂
  Larissa plaatste onlangs…Een jaar later: mijn eerste spiegelreflexcamera!My Profile

 • Reply Sophie 11 augustus 2016 at 08:09

  Klinkt goed al die terras sessies en etentjes haha! Geniete ervan!
  Sophie plaatste onlangs…Hoera, ik ben jarig vandaag!My Profile

 • Reply Kaylee Joosten 16 augustus 2016 at 22:34

  Wat een super leuke photo diary! Dat ziet er erg goed uit. Een geslaagde zomervakantie, zoals ik het zie. =D
  Kaylee Joosten plaatste onlangs…Mijn dagboekje #12My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten