Travel

Ik ben in Tenerife!

24 oktober 2015

Gistermiddag vertrok ik om 15.00 uur vanaf Schiphol in Amsterdam richting het vliegveld op Tenerife. Inmiddels ben ik heelhuids aangekomen en aan het genieten van de zon, cocktails en gezellige mensen, maar toch heb ik nog een paar persoonlijke mededelingen voor jullie.

Ondanks dat ik al een aantal artikelen vooruit geschreven had en ze voor jullie klaarstaan, lukt het me niet om internet op mijn laptop te laten werken. Heel vervelend, er stond namelijk toch nog een flinke to-do list op me te wachten hier in het zonnige Tenerife… Mijn stageverslag wacht en ik wil jullie natuurlijk ook up-to-date houden over mijn avonturen hier.

Ik heb besloten om maar snel dit artikel via mijn telefoon te typen, vandaar dat ‘ie kort en bondig is, maar dit is helaas niet te doen voor alle artikelen die er nog gepland staan. Mocht er dus niets veranderen aan de situatie hier wat betreft het internet (en dat is echt bar en bar slecht!!!), dan ben ik voor nu een tijdje afwezig en krijgen jullie over een paar dagen gewoon het dubbele aantal blogs voor jullie kiezen. Ook niet erg toch?

Je kunt me in ieder geval wel volgen via Instagram, waar ik de laatste foto’s over mijn vakantie plaats. Dan ga ik nu genieten van mijn heerlijke zonnige en relaxe dagen op dit mooie eiland en me niet meer druk maken om internet, want dat is toch wel een beetje zonde.

Liefs en tot snel xxx

You Might Also Like

24 Comments

 • Reply Sara 24 oktober 2015 at 20:01

  Oh Denise, ik ben zoooo jaloers op je! Ik zou er echt enorm veel voor over hebben om nu eventjes lekker met mijn billen in eens strandstoel neer te ploffen en even helemaal niets te hoeven doen. Geniet er van meis! Maar dat zal ongetwijfeld vast wel lukken.
  Jammer dat de WiFi zo slecht is, maar wat niet lukt dat lukt niet. Heb je trouwens geen functie dat je je blogs vooraf in kan plannen zodat ze op bepaalde dagen online komen?
  Sara plaatste onlangs…Waarom sommige blog(ger)s wel en de andere niet?My Profile

 • Reply Daphne 24 oktober 2015 at 20:10

  Heerlijk! Geniet ervan, maar dat komt vast goed! X

 • Reply Anouk 24 oktober 2015 at 20:24

  Ahh geniet er lekker van. Ik ben in februari op Tenerife geweest en ik heb mijn telefoon ed. bijna niet aangeraakt in die week. Het is te lekker om te zonnen en alles te bekijken.

 • Reply laura 24 oktober 2015 at 20:26

  Ah, heerlijk! Enjoy X
  laura plaatste onlangs…SIGHTSEEING LONDON • 02My Profile

 • Reply Lotje 24 oktober 2015 at 20:27

  Geniet ervan Denise! <3
  Lotje plaatste onlangs…VIDEO: MAC lipsticks stash! (Eerste video)!My Profile

 • Reply Cindy 24 oktober 2015 at 20:28

  Hele fijne vakantie. Probeer ook wat uit te rusten, ondanks dat je zo’n grote to-do list hebt tijdens je vakantie. Daar is immers vakantie voor hè, om uit te rusten!
  Cindy plaatste onlangs…Even bijkletsen..My Profile

 • Reply Yvette 24 oktober 2015 at 21:11

  Super lekker , veel plezier daar 😉

 • Reply Anne-Sterre 24 oktober 2015 at 21:33

  Eerst maar even lekker genieten, de rest is voor later.
  Anne-Sterre plaatste onlangs…Mijn herfstfavorietenMy Profile

 • Reply Simone 24 oktober 2015 at 21:44

  Tja Denise, je moet roeien met de riemen die je hebt! Geniet van je tijd daar 🙂
  Simone plaatste onlangs…Hoe ik zo sterk geworden benMy Profile

 • Reply Denise 24 oktober 2015 at 22:56

  Lekker van genieten daar! En je inderdaad niet druk maken over het internet. Zo zonde als je op zo’n prachtige plek bent! <3
  Denise plaatste onlangs…Ik at onbeperkt sushi voor maar €12,50.My Profile

 • Reply Marloes 25 oktober 2015 at 00:21

  Geniet van je vakantie in Tenerife!
  Marloes plaatste onlangs…Walking Dead Zombie “Halloween Make-up Tutorial”My Profile

 • Reply lonneke 25 oktober 2015 at 09:03

  Heerlijk meis! Geniet ervan <3
  lonneke plaatste onlangs…Mijn ultieme tips voor een goede nachtrust!My Profile

 • Reply Laura en Jaimy 25 oktober 2015 at 09:24

  Heerlijk! Geniet ervan!
  Laura en Jaimy plaatste onlangs…Laura’s week #49My Profile

 • Reply Renske 25 oktober 2015 at 09:38

  Wat heerlijk dat je op Tenerife zit! Geniet ervan!
  Renske plaatste onlangs…Sunday Baking Day – Kaneelrolletjes met NutellaMy Profile

 • Reply Natascha 25 oktober 2015 at 09:46

  Je foto die je gister plaatste op Instagram zag er al heerlijk uit! Geniet ervan.
  Natascha plaatste onlangs…Persoonlijk | Start van mijn vitaliteitschallengeMy Profile

 • Reply Kelly 25 oktober 2015 at 10:17

  Wauw wat prachtig! Heel veel plezier en geniet ervan! Ik ben erg benieuwd naar alle artikelen, maar nu eerst genieten van je verdiende vakantie en niet druk maken om het internet! liefs!
  Kelly plaatste onlangs…Dit is er zo gezellig aan een ‘van alles en nog wat blog’My Profile

 • Reply Neelke 25 oktober 2015 at 12:08

  Wat heerlijk, geniet van je vakantie. Misschien is de slechte wifi een teken dat je echt even van je verdiende rust mag genieten?
  Neelke plaatste onlangs…Slapen op het strandMy Profile

 • Reply Maaike 25 oktober 2015 at 12:38

  Heel vervelend dat het internet het niet doet! Hopelijk wordt het snel opgelost, maar stiekem lijkt het me ook wel fijn om even niet online te zijn. Verplicht ontspannen 🙂 Heel veel plezier daar nog zeg!
  Maaike plaatste onlangs…HERFST WINACTIE – Sleek make-up, Yankee Candles & Makeup RevolutionMy Profile

 • Reply Daphne 25 oktober 2015 at 13:36

  Wauw, wat ben ik ontzettend jaloers. Geniet er maar even flink van!

 • Reply raounak 25 oktober 2015 at 17:11

  Lekker van genieten!

 • Reply Lisanne 25 oktober 2015 at 17:56

  Wat heerlijk zeg, geniet ervan meid! Weer even lekker opladen
  Lisanne plaatste onlangs…Mijn nieuwe boekenkast ♥My Profile

 • Reply Mariëlle 25 oktober 2015 at 18:22

  Oh wat is dit toch genieten zeg, wat ben ik jaloers op je hihi. Ik denk wel dat je het goed kunt gebruiken met de stage drukte, geniet er maar lekker van!
  Mariëlle plaatste onlangs…Onwerkelijk maar waar; AuschwitzMy Profile

 • Reply Dianne 26 oktober 2015 at 11:48

  Ik ben officieel jaloers! Geniet ervan!
  Dianne plaatste onlangs…5 budgettips voor Rome!My Profile

 • Reply Esmée 27 oktober 2015 at 20:47

  Geniet van je vakantie! Op vakantie ga je toch niet aan je stageverslag en je blog werken? Hup, lekker luieren op het strand. 😉
  Esmée plaatste onlangs…WINACTIE: OVERLEEF HET NAJAARMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten