Travel

Ik ga over drie weken op citytrip naar…

13 januari 2017

Yeey, afgelopen dagen heb ik (tussen het afstuderen door) niet stil gezeten en maar liefst twee(!) gave reizen geboekt. Over drie weken is het al zover, dan stappen Joost en ik voor de eerste keer in 2017 weer het vliegtuig in om een gave bestemming te ontdekken. Benieuwd waar we heen gaan? Kijk mee!

Goed, ik zal het maar meteen verklappen… Wij gaan naar PRAAG! Nog niet eerder ben ik in deze Tsjechische hoofdstad geweest (eigenlijk überhaupt nog nooit in heel Tsjechië), dus ik heb er extra veel zin in. Sowieso ben ik een enorme fan van citytrips, er is niets leuker dan in een aantal dagen een hele stad te verkennen. Fietstochten, bezienswaardigheden bezoeken, hotspots ontdekken en gewoon gezellig samen zijn! De exacte planning voor onze trip van vier dagen moet nog gemaakt worden, maar daar zijn we nu volop mee bezig. Sowieso vind ik het altijd erg leuk om blogs met tips en tricks over de plaats van bestemming te lezen en ik ga nog een handige gids over Praag bij de bibliotheek halen. Lekker stoffig, maar mega fijn om mee te nemen. Kan me nog herinneren dat we vorig jaar in Rome die plattegrond uit dat boekje meerdere keren gebruikt hebben, hartstikke handig dus.

Over iets meer dan drie weken vertrekt het vliegtuig dus al, een extra voordeel wanneer je last minute iets boekt. Heb je wel minder tijd om er naar uit te kijken en jezelf voor te bereiden, maar dan hoef je ook minder lang te wachten! Daarnaast hebben we gelukkig een leuke actie op de kop getikt en betalen we een goed prijsje voor vier dagen Praag, inclusief hotel en ontbijt. Uiteraard ga ik jullie wanneer ik terug ben weer voorzien van veel artikelen, zoals tips en tricks, véél foto’s en ik denk dat ik ook weer voor jullie ga ploggen. Natuurlijk mogen jullie zelf ook aangeven wat jullie leuk vinden om te lezen, let me know! En oja, nog iets. Praag is natuurlijk een bekende en goedbezochte stad, dus er zullen vast wel lezers zijn die er al geweest zijn. Ik hoor héél graag wat nou echt de aanraders zijn om te bezoeken (of hotspots) en wat ik juist kan overslaan. Alle tips zijn welkom! 🙂

Ben jij al wel eens in Praag geweest?

Liefs,
Denise

You Might Also Like

23 Comments

 • Reply Mariëlle 13 januari 2017 at 17:55

  Oooh wat leuk! Ik ben er zelf ook nog niet geweest, maar ik zou er zeker nog eens heen willen. Alvast veel plezier 🙂

  • Reply Denise 14 januari 2017 at 16:36

   Dankjewel! 🙂

 • Reply Denise 13 januari 2017 at 18:30

  Ik hoor daar altijd goede verhalen over, moet echt een hele toffe stad zijn. Alvast heel veel plezier!
  Denise plaatste onlangs…SERIE – Waarom ik zo dol ben op Gossip Girl + Gif’jesMy Profile

  • Reply Denise 14 januari 2017 at 16:34

   Dankjewel Denise!

 • Reply Maaike 13 januari 2017 at 19:17

  Heel erg tof ik wil altijd ook nog een keer naar Praag!
  Maaike plaatste onlangs…WINACTIE – 3-stappenplan giftset van CliniqueMy Profile

 • Reply Rowan 13 januari 2017 at 19:23

  Leeeuk! Ik ben er nog nooit geweest, maar het schijnt super mooi te zijn. Ik ga in februari waarschijnlijk op citytrip, alleen weet ik nog niet waarheen haha. Waarschijnlijk ook ergens in Oost-Europa, want dat is lekker betaalbaar én heel mooi.

 • Reply Jouvence 13 januari 2017 at 19:52

  Praag is mooi, ben er zelf 4 jaar geleden geweest. De astronomische klok (elk heel uur gaan de ‘deurtjes’ open – pas op voor zakkenrollers), de Karelsbrug (die de oude stad verbindt met de wijk Malá Strana) en het koninklijk paleis van Praag. Veel plezier alvast! xx

  • Reply Denise 14 januari 2017 at 16:34

   Dankjewel voor je tips, love it!

 • Reply Janey 13 januari 2017 at 20:02

  Wat leuk! En wat toevallig haha, mijn zusje en ik hadden een hele tijd geleden ook het idee om naar Praag te gaan, ook over drie weken. Helaas is het er niet meer van gekomen omdat we het heel druk hebben, maar anders waren we in dezelfde week gegaan 🙂

  • Reply Denise 14 januari 2017 at 16:33

   Oh dat was wel heeeel toevallig geweest! 🙂

 • Reply Suzanne 13 januari 2017 at 20:09

  Heel erg veel plezier met deze leuke reis!
  Suzanne plaatste onlangs…Etos verkoopt nu ook Revolution + ReviewMy Profile

  • Reply Denise 14 januari 2017 at 16:33

   Dankjewel Suzanne! <3

 • Reply Fleur Sophia 13 januari 2017 at 21:42

  Ahh wat super leuk dat jullie gaan Praag gaan! Prachtige stad! Op mijn blog kan je tips lezen, want ik ben er vorig jaar ook geweest met mijn vriend! 😀 x

  • Reply Denise 14 januari 2017 at 16:33

   Heb je vlogs gekeken, zo leuk haha!

 • Reply Maries 13 januari 2017 at 22:13

  Super leuk! Praag lijkt mij een gezellige stad!
  Maries plaatste onlangs…NEW YORK DAY 3 AND 4My Profile

 • Reply Yvette 13 januari 2017 at 23:57

  In praag ben ik nog nooit geweest dus ben erg benieuwd naar je verslag 🙂

 • Reply Femke 14 januari 2017 at 09:37

  Ik ben nog nooit in Praag geweest, maar ik wil daar zeker nog een keer heen. Super veel plezier alvast, ik ben benieuwd naar je artikelen en plogs lijken mij leuk!
  Femke plaatste onlangs…Review: ColourPop Ultra Satin LipMy Profile

 • Reply Larissa 14 januari 2017 at 10:14

  Wat gaaf dat je naar Praag toe gaat met Joost! Dat lijkt me een prachtige stad. Ik ben heel benieuwd naar de foto’s en verhalen!
  Larissa plaatste onlangs…Outfit bloopers #6My Profile

 • Reply Lisanne 14 januari 2017 at 13:15

  Wat leuk zeg, heel veel plezier Denise! Heb je al een time to momo gidsje?
  Lisanne plaatste onlangs…Bye 2016, Hello 2017!My Profile

 • Reply Florence 14 januari 2017 at 21:32

  Super leuk! Praag lijkt me een hele leuke stad!
  Florence plaatste onlangs…Het beste van afgelopen jaar in 15 vragenMy Profile

 • Reply anna 15 januari 2017 at 15:15

  Jaaa, wat leuk! Ik ben al zo’n 20 keer in Praag geweest haha, love it <3 En ik haal ook altijd zo'n boekje hoor, als ik naar een voor mij onbekende stad ga. Ideaal! In Praag zie je trouwens zelden mensen op de fiets haha. Het OV is er wel top geregeld en ook helemaal niet duur. En het eten en de winkels zijn ook fantastisch.
  anna plaatste onlangs…DEZE 7 LOOK-A-LIKE-ITEMS WIL IK DIT JAAR AANSCHAFFEN!My Profile

 • Reply Tess 17 januari 2017 at 15:09

  Heel veel plezier in Praag. Ik ben er zelf nog nooit geweest, maar ik weet zeker dat je het leuk gaat hebben. Ik lees graag over wat kleine, minder bekende plekjes. Al die touristische dingetjes zijn overal wel te vinden op internet. Zelf ga ik deze zomer roadtrippen door Europa en misschien komt Praag ook nog op ons lijstje.
  lovee x Tess

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten