Fashion

Toffe armbandjes van My May Studio

14 januari 2017

Op zoek naar toffe minimalistische sieraden voor een leuke prijs? Dan zit je vandaag helemaal goed. Ik ontving namelijk twee armbandjes van het merk My May Studio, waarvan ik zeker weet dat (bijna) iedereen van jullie ze ook erg leuk vindt. Bijkomend voordeel: naast dat ze leuk zijn, zijn de sieraden ze ook nog eens hartstikke goedkoop! Kijk je met me mee?

Een paar weken geleden viel er dus een pakketje op de deurmat met twee gouden armbandjes van het merk My May Studio. Moet bekennen dat ik er ook nog nooit eerder van gehoord had, maar na een kijkje op de website was ik in ieder geval meteen overtuigd. Hier hebben ze héle toffe en betaalbare sieraden! Oprichtster Juliet is zelf ook blogger en benaderde me om twee exemplaren uit te zoeken. Sinds mei 2016 is My May Studio officieel opgericht, waarbij vooral gefocust wordt op cadeautjes, armcandy en andere leuke mode accessoires zoals patches. Love it! Uiteraard uiteraard koos ik zelf voor de kleur goud, maar mocht dit niet je ding zijn dan zijn er ook genoeg zilveren exemplaren te vinden.

Allereerst viel mijn blik op het armbandje met het rijtje gouden driehoekjes. Ik heb zelf vrij dunne polsen en kan dus zeker niet alle sieraden dragen, maar het voordeel van dit armbandje is sowieso de sluiting. Je kunt hem namelijk zo strak aantrekken als je zelf wilt, ideaal. Daarnaast kunnen de driehoekjes ook heen en weer bewegen en staat ‘ie hartstikke leuk met andere gouden sieraden. Het armbandje kost trouwens maar 12,95 euro 🙂

Het tweede armbandje dat ik ontving is een bangle met twee gouden driehoekjes. Vanwege mijn dunne polsen moet ik altijd goed oppassen met bangles, deze kun je namelijk vaak niet strakker trekken. Gelukkig valt het bij dit exemplaar wel mee en kan ik hem prima dragen, ook geschikt voor het probleem met de dunne polsen dus! De bangle kost overigens 13,95 en dat is een prima prijs, hij is namelijk gemaakt van stainless steel, nikkelvrij en blijft dus lang mooi. Ik vind de combinatie van de twee armbanden samen ook super pretty! Naast deze stalen armbanden verkoopt My May Studio in hun webshop ook nog kralen armbandjes, enkelbandjes, patches, chokers en minimalistische kettinkjes. Aanrader!

Liefs,
Denise

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Malou | Blonde Blossom 14 januari 2017 at 21:27

  Heel mooie armbandjes! Ik vind die bangle echt ontzettend mooi. Nog nooit van dit merk gehoord, maar het lijkt me een heel gaaf label! Malou x
  Malou | Blonde Blossom plaatste onlangs…Hotspot | De New York-styled supermarkt STACHMy Profile

 • Reply Florence 14 januari 2017 at 21:31

  Super leuk!

 • Reply Dionne 15 januari 2017 at 10:10

  Wauw! Wat een ontzettend toffe armbandjes! Heel gaaf!
  Dionne plaatste onlangs…Personal update 2017 + Velvet pumpsMy Profile

 • Reply Larissa 15 januari 2017 at 10:20

  Wat een mooie sieraden! En wat blijf ik verliefd op de kwaliteit van jouw foto’s, haha. Love it.

 • Reply anna 15 januari 2017 at 15:01

  Wat een prachtige armbanden, lekker betaalbaar ook! Ik vind ze echt onwijs mooi <3
  anna plaatste onlangs…DEZE 7 LOOK-A-LIKE-ITEMS WIL IK DIT JAAR AANSCHAFFEN!My Profile

 • Reply Annelies 15 januari 2017 at 21:03

  Items waar ik niet meteen zelf voor zou kiezen, maar die bij jou wel heel mooi staan!
  Annelies plaatste onlangs…Mijn meest gelezen artikels van 2016My Profile

 • Reply Marloes 16 januari 2017 at 09:46

  Oeh nice! Deze zijn erg mooi Denise!
  Marloes plaatste onlangs…In the Picture #132My Profile

 • Reply Lotje 16 januari 2017 at 22:24

  Ah wat een mooie armbandjes! <3
  Lotje plaatste onlangs…Essie Winter 2016/2017 – Satin SisterMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten