Geen categorie

P2 Pure Colour Lipstick

29 mei 2014
Mijn allereerste lipstick van P2: natuurlijk ga ik die voor jullie reviewen! Via een winactie heb ik dit prachtexemplaar gewonnen en ik ben ontzettend benieuwd of hij net zo fijn is als ‘ie er uit ziet. P2 is een Duits cosmetica merk en daarom wat minder bekend hier in Nederland, is dit ook terecht? Lees mee!

Mijn lipstick heeft de kleur 059 – Copacabana – een ontzettend gave koraal kleur – die een lekker fel tintje heeft. Persoonlijk vind ik de lipstick er echt goed uitzien. Een mooie zilver met zwarte huls en een perfecte dop die goed sluit. De namen van de Pure Colour Lipsticks zijn allemaal ontzettend leuk verzonnen. Zo heb je ook Madison Square, Oxford Street en Sydney. Helaas is er bij het uitpakken wel een stukje van de lipstick afgestoten, excuses!

De swatch is maar van één keer vegen, een prima pigmentatie dus! Wat ik meteen merk is dat de lipstick vrij romig is, waardoor hij goed glijdt en je hem prima over je mond kunt verspreiden. Ook is de kleur net zo fel als in de huls dus dat is een goed teken.

Na het aanbrengen van de lipstick moet ik toch even slikken. De kleur is echt heel apart – ik heb helemaal geen kleur die hier op lijkt – en het is toch eigenlijk wel feller dan ik dacht. Toch besef ik me na een paar minuten dat het toch best leuk kan zijn. Na een paar keer langs de spiegel te hebben gelopen heb ik hem geaccepteerd. Hij zit namelijk ook ontzettend lekker – ze zijn super romig! – en zelfs na een maaltijd zit hij er nog prima op. Natuurlijk is het resultaat vele malen mooier wanneer je het dan even bijwerkt, maar toch. Voor een budget lipstick is deze P2 beauty een topper. 

Het resultaat is helaas niet helemaal over te brengen op de foto – tot grote ergernis en honderd pogingen – maar toch is de kleur best te zien. Voor maar €1,95 is een P2 lipstick al voor jou, volgens mij is het de goedkoopste uit mijn stash en zéker niet de slechtste. Hij blijft prima zitten, is romig en droogt niet uit en heeft een mooie kleur. Helemaal summerproof!

P2 Pure Colour Lipsticks €1,95 – te koop bij Kruidvat en DM Drogist


Wat vind jij van deze lipstick?


Het is de laatste dag dat je mee kunt doen met de winactie voor een super leuk pakketje! Klik hier als je nog niet meedoet!

You Might Also Like

37 Comments

 • Reply Oum Feerozah 29 mei 2014 at 06:21

  Super mooi zomers kleurtje, love it ik vind hem prima te zien op de foto en wat ik zie is top!

  Liefs

 • Reply Jasmijn 29 mei 2014 at 06:29

  Zo op de swatch te zijn lijkt het me echt een prachtige kleur, perfect voor de zomer <3

 • Reply Marije - BakingBeautyNL 29 mei 2014 at 07:43

  Oh! Dit kleurtje had ik ook in mijn handen! Hij leek me heel fijn voor de zomer maar ik ben uiteindelijk toch met een roze de winkel uit gegaan. Maar ik ben het met je eens: de kwaliteit (en romigheid) is prima!

  • Reply Denise van Kalmthout 29 mei 2014 at 10:48

   Ja het is dat ik deze kleur lipstick gewonnen had, anders was ik ook voor een roze gegaan!

 • Reply Lieke 29 mei 2014 at 07:43

  Niet duur en ziet er goed uit!

 • Reply Pink it! 29 mei 2014 at 08:13

  Mooie kleur en dat voor een heerlijke budget prijs 🙂 x

 • Reply Window On My Wardrobe 29 mei 2014 at 08:21

  Heel mooi kleurtje! Ik hou wel van oranjerode tinten, oogt altijd heel fris!

  X Sara

 • Reply Alexa Op 't Land 29 mei 2014 at 08:51

  Ziet er goed uit, staat je prachtig!

 • Reply Lovely Lonnie 29 mei 2014 at 09:04

  Mooie lipstick, en dat voor zo'n leuk prijsje.

 • Reply Anouk 29 mei 2014 at 09:27

  Wat een mooi kleurtje, gaaf voor de zomer. En een fijn prijsje!

 • Reply Kim 29 mei 2014 at 09:32

  Erg mooi kleurtje! Mooi prijsje ook 😀

 • Reply Priscilla Dijkman 29 mei 2014 at 10:13

  Mooi kleurtje, en echt geen geld! 🙂 Mooie foto's heb je trouwens gemaakt! x

 • Reply Cherissa Blans 29 mei 2014 at 10:29

  Ik had hem donkerder op de lippen verwacht maar wel een erg mooi kleurtje en mooie foto's!

 • Reply Liese 29 mei 2014 at 10:38

  Mooi kleurtje! Ik kende het merk eigenlijk niet, maar ziet er een fijn ding uit 🙂

 • Reply iThinkPink 29 mei 2014 at 10:39

  Mooi zomers kleurtje!

 • Reply Bianca 29 mei 2014 at 10:40

  Mooie kleur, fijn dat ie zo betaalbaar is 🙂

 • Reply claudia verloop 29 mei 2014 at 10:55

  Ik heb er ook eentje gewonnen via een winactie en ik moet hem echt vaker gaan dragen, want hij is heel mooi!

 • Reply Beautyjuf 29 mei 2014 at 11:38

  Ik kan me voorstellen dat je eventjes moest slikken toen je de swatch zag. Het is een opvallende, maar aparte kleur. Toch vind ik je deze erg mooi staan!

 • Reply Loïs 29 mei 2014 at 11:47

  Goede pigmentatie hoor. Staat je mooi!

  Liefs

 • Reply Sarah 29 mei 2014 at 12:28

  Wat een leuk kleurtje, staat je goed! Fijn dat ie lekker romig is.

 • Reply JulieStarr 29 mei 2014 at 12:33

  Ik ben zelf niet zo van de oranje kleurige lipsticks, maar hij staat je echt goed!
  De pigmentatie is ook prima, zeker voor die prijs! 🙂

 • Reply Beautydagboek 29 mei 2014 at 12:46

  Het is echt een prachtkleur! Staat je ook goed.

 • Reply GLAMOURMOES 29 mei 2014 at 14:25

  Ik vind P2 een heel mooi make up merk! Heb al nagellakjes en mascara's geprobeerd, maar nog geen lipstick. Ik denk dat ik deze kleur zelf te fel vind.

 • Reply Sweety Creamy 29 mei 2014 at 15:18

  Leuk artikel!

  BeautyStars

 • Reply Annelies DP 29 mei 2014 at 15:29

  Zelf heb ik enkel nog maar een nagellak uitgeprobeerd van p2, maar deze lipstick ziet er echt mooi uit als je hem ophebt!
  Liefs, Annelies

 • Reply Natiza | The Beauty Blondie 29 mei 2014 at 16:56

  waauww wat een mooie lipstick! Ik kan hem niet dragen (noujaa kan wel) ik heb rood haar en t vloekt dan ahah

 • Reply Lisa's Beautybabbels 29 mei 2014 at 17:36

  Mooi kleurtje, deze neem ik de volgende keer ook zeker mee. Ik heb al een aantal lipsticks van P2 en ben er erg tevreden over.

 • Reply Svenja 29 mei 2014 at 21:13

  Wauw, echt een prachtig zomers kleurtje!

 • Reply Mariëlle M. 30 mei 2014 at 09:24

  Leuk! Ik heb helaas nog niks van dit merk 🙁 Wat heb je trouwens veel reacties zeg wow!

 • Reply Britt Huntjens 30 mei 2014 at 21:45

  Ah als ik had geweten dat roze meer je ding was geweest had ik beter voor een roze kunnen kiezen trouwens op de foto's lijkt hij wel meer oranje dan ik dacht zeg , ik had meer een koraaltint gedacht wel lief dat je erover geschreven hebt!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten