Geen categorie

Estée Lauder – Revitalizing Supreme CC Crème

28 mei 2014
Vandaag laat ik jullie de nieuwe Estée Lauder Revitalizing Supreme CC Crème zien. Er zijn natuurlijk ontzettend veel CC crèmes op de markt, maar ze omschrijven deze variant van Estee Lauder als eentje met heel veel extra pluspunten. Benieuwd wat ik er van vind? Kijk mee!

Deze CC crème wordt omschreven als de slimste in zijn soort. Anti-veroudering – dit heb ik natuurlijk nog niet nodig -, comfort en kleur, allemaal in één tube! Een CC crème staat er om bekend dat hij zich aanpast aan de kleur van de huid. Doordat er SPF 10 in zit, beschermt hij ook een klein beetje tegen de zon. Hij zou dezelfde voordelen bieden als een gezichtscrème. Dit product zorgt dus niet alleen voor een mooi tintje, maar de huid wordt ook gevoed. Ik ben benieuwd of ‘ie echt zo speciaal is als er gezegd wordt.

De Estée Lauder Revitalizing Supreme CC creme is verpakt in een slanke tube met een strak uiterlijk. De tube geeft een soort gloed, wat ook de bedoeling is straks op de huid. Voor 30 ml betaal je €57,00. Dit is best prijzig, maar per keer gebruik je er weinig van waardoor je er echt wel een aantal maanden mee doet.

Wanneer je de crème op de huid aanbrengt merk je meteen dat de textuur tussen een serum en een crème zit – hij is vrij dun waardoor het wel goed te verdelen is over de huid. De kleur is grijs met een beetje lila, wanneer je hem uitwrijft wordt het bruin.

Op de onderste foto lijkt de kleur best bruin, dit komt omdat ik flink gesmeerd heb. Wanneer je de crème meer verspreid zal dit minder worden. In de crème zitten onzichtbare pigmentbolletjes – ze zijn zo klein dat we ze niet kunnen zien – die je kapot wrijft bij het aanbrengen waardoor er kleur vrijkomt. Ik heb het speciaal aan de binnenkant van mijn polsen aangebracht zodat het duidelijk op de foto’s te zien is. Mijn handen zijn vrij bruin en daar zie je er vrij weinig van..

Dit is het resultaat wanneer ik het helemaal verspreid heb. Een mooie gloed met een tintje. Je ziet wel een soort lijntje bij mijn polsen, dit heb ik expres gedaan zodat het resultaat te zien is. De finish is mooi – geen glitters of andere poespas -, een gezonde glans waar ik blij van word. Ik heb het ook op mijn gezicht getest en je ziet duidelijk verschil. Het geeft mijn huid gewoon net even een boost, alsof ik even in de zon heb gezeten.

Het is een vrij prijzig product – €57,00 voor 30 ml – voor het uiteindelijke resultaat. Toch voel ik me wel net een beetje mooier wanneer ik deze CC crème draag. Eigenlijk is het ook een ideaal product voor wanneer je een dag geen make-up op wilt doen, maar toch een egale huid wilt hebben. Helaas is het anti-aging en dus niet geschikt voor de jonge huidjes onder ons. De CC crème verminderd duidelijk roodheid, maar hij dekt absoluut geen pukkeltjes of onzuiverheden. Wanneer je dus al best een egale huid van jezelf hebt is dit product ideaal. 
Estée Lauder Revitalizing Supreme CC Crème 57,00 – te koop bij de parfumerie

Wat vind jij van deze CC crème?

You Might Also Like

24 Comments

 • Reply Pink it! 28 mei 2014 at 06:58

  Het is een prachtig product ( ik gebruik de proefmonstertjes er van haha), maar ik vind de prijs echt even wat te hoog liggen x

 • Reply Lovely Lonnie 28 mei 2014 at 06:59

  Dit lijkt me een fijn product. Ik had laatst van L'oreal een cc crème gekocht maar dat was een totale miskoop. Ik betaal liever meer voor een product als het doet wat het beloofd.

 • Reply Window On My Wardrobe 28 mei 2014 at 07:03

  Ik ben echt fan van Estée Lauder, ik gebruik al jaren hun dagcrèmes. Dit vind ik echt een heel mooi resultaat geven!

  X Sara

 • Reply Kim - Bestyoubeauty.nl 28 mei 2014 at 07:18

  Fijne review!

 • Reply Beautyjuf 28 mei 2014 at 07:50

  Oei, de prijs…Dit ligt ver boven mijn budget. Al klinkt het als een heel mooi en fijn product!

 • Reply Rowan - Rebellious yet Romantic 28 mei 2014 at 08:01

  Ah klinkt superfijn en ziet er goed uit. De prijs houd me inderdaad tegen, maar misschien als ik wat ouder ben. 😉 x

 • Reply Florentine 28 mei 2014 at 08:12

  Ziet er érg mooi uit!

 • Reply Alexa Op 't Land 28 mei 2014 at 08:28

  ziet er mooi uit maar wel erg prijzig!

 • Reply GLAMOURMOES 28 mei 2014 at 08:32

  Klinkt als een goed product.

 • Reply Nuria 28 mei 2014 at 09:18

  Klinkt als een fijn product, maar ik ga toch liever voor iets dekkenders.

 • Reply huntergraphy 28 mei 2014 at 09:31

  Coool!

 • Reply Priscilla Dijkman 28 mei 2014 at 10:32

  Ik gebruik zelf eigenlijk nooit een cc cream, misschien zou ik het is moeten proberen want het lijkt me wel een super product!

 • Reply claudia verloop 28 mei 2014 at 11:07

  Ik vind hem heel erg lijken op de CC cream van L'oreal. En die vind ik niet geweldig, dus ik houd het denk ik gewoon bij m'n oude vertrouwde BB cream van Garnier. 🙂

 • Reply beautyroad 28 mei 2014 at 12:10

  Lijkt me wel een fijn product!

 • Reply MIXT fashion and lifestyle 28 mei 2014 at 12:41

  Helaas kan mijn huid niet tegen cc cremes en bb cremes, maar het klinkt goed!

 • Reply Manon Boerakker 28 mei 2014 at 13:32

  Estee lauder heeft hele fijne producten dit klinkt ook goed!

 • Reply JulieStarr 28 mei 2014 at 13:56

  Het ziet er echt een prachtig product uit, en dat is ook te zien aan de prijs! 🙂

 • Reply Robin 28 mei 2014 at 15:15

  Klinkt heel fijn. Maar iets te duur.

 • Reply Sara 28 mei 2014 at 15:57

  Wat een mooi mooi product zeg. Wel behoorlijk aan de prijs maar als je je er niet iets mooier door voelt is het dat wellicht wel waard.

 • Reply huntergraphy 28 mei 2014 at 16:06

  Gorgeous!! x

 • Reply Evelien 28 mei 2014 at 17:23

  wauw wat een mooi product! En zo fijn dat het je huid net eventjes een boost geef, fijne review (:

 • Reply Manon 28 mei 2014 at 19:14

  Klinkt als een mooi product, wel een beetje prijzig helaas..

 • Reply Vera van Laerhoven 29 mei 2014 at 18:32

  Ziet er heel goed uit de CC cream. Ik ben echt hele erge fan van de BB cream Lingerie de peau van Guerlain. Het is allemaal even een inverstering maar ik vind het zeker waard.

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten