Photo Diary

Photo Diary #107 – Twee hectische en leuke weken

6 maart 2017

Afgelopen week is er door alle hectiek met betrekking tot carnaval geen Photo Diary verschenen, vandaar dat ik vandaag gewoon twee weken in één diary aan jullie laat zien. Ik had flink wat pech met het OV, neem jullie uitgebreid mee tijdens mijn carnaval en kreeg een aantal leuke pakketjes binnen. Kijk je met me mee?

Het is lastig te zien op de foto hierboven, maar mijn maandag begon vorige week niet helemaal vlekkeloos. Ik kom er pas in de trein achter dat mijn trein niet verder rijdt dan station Breda wegens een aanrijding met persoon en dus is het onmogelijk om op tijd voor stage in Tilburg te komen. Veel erger voor familie en vrienden van die desbetreffende persoon natuurlijk, maar zoals je ziet hebben honderden mensen hier in de spits ook last van. In totaal sta ik minstens een uur buiten voor het station tot dat er bussen arriveren en kom ik maar liefst twee uur te laat aan op kantoor. Hoop dat de rest van de week iets vlotter zal verlopen.

Gelukkig hebben ze op kantoor wel een doos met Merci staan, altijd zo veel lekkers daar. Niet goed voor mij.

In de pauze nuttig ik dus maar crackers met avocado, naast dat het gezond is vind ik het ook oprecht heel erg lekker. Ik probeer vaak een avocado per week te eten, maar dit lukt vaker niet dan wel en dat is zonde. ZO lekker en makkelijk om mee te nemen 🙂

Woensdag ben ik een dag vrij en ga ik samen met m’n vriendinnen aan onze carnavalsoutfit werken. We hebben besloten om dit jaar als cactus te gaan. Geen mega lelijk en groot cactuspak, maar gewoon een jurkje met bloemen en stekels en uiteraard een cactus op ons hoofd. Ondanks dat ik geen wereldwonder ben ik knutselen en het ook eigenlijk helemaal niet leuk vind, ben ik aan het einde van de dag zeer tevreden.

En tsja, donderdag gaan we er toch écht aan beginnen. Carnaval gaat van start! Ik trek mijn nieuwe lieveheersbeestjes pak uit de kast, fiets naar mijn vriendinnen toe en ben er helemaal klaar voor. Uiteindelijk is het ‘s nachts om 02.00 uur al af omdat de kroegen doordeweeks niet langer open zijn, maar voor mij is het prima. Morgen moet er namelijk gewoon gewerkt worden bij Gossip, dus dit was een prima start.

De rest van de carnavalsfoto’s staan eigenlijk een beetje door elkaar, maar heel veel verschil per dag zat er toch niet in. Zo ging ik gezellig samen met Lotte en een aantal vrienden eten bij de Italiaan. Naast al die vette loempia’s, kapsalon en hamburgers had ik na een paar dagen wel behoefte aan écht eten. Heel gezellig en lekker!

Kijk jongens, zo is onze cactus outfit uiteindelijk geworden. Heel blij mee! Ondanks dat het er leuk en gezellig uit zag, was ‘ie alleen totaal niet praktisch. De stekels prikten eigenlijk meer in mijn eigen lichaam dan bij een ander, dus ik heb er zaterdag heel de dag super oncomfortabel bijgelopen en vervolgens deze outfit de rest van de carnaval niet meer aangetrokken. Jammer, maar het was leuk voor een daggie!

Ook Joost is van de partij in zijn tiroler pak, gezellig!

Ik heb het jullie volgens mij al wel vaker verteld, maar op zondag staat er ieder jaar een autobusrally gepland waarbij vijftig(!) volle bussen langs verschillende cafés in onze stad rijden. Heel gezellig en een volle dag, je gaat namelijk al van start om 13.00 uur en stapt de voordeur niet binnen voor 00.00 uur. Ook dit jaar was het weer een feestje! Die onherkenbare jongen naast mij in de bus is overigens Joost, hilarisch. Heb de hele dag alleen maar moeten lachen als ik zijn hoofd zag, bizar hoe onherkenbaar iemand in een half uurtje tijd kan worden gemaakt.

VRIENDINNEN! <3

Dinsdag besluit ik om het rustig aan te doen en ik pak de nieuwe producten van The Body Shop erbij. Ze hebben nu een lijn uitgebracht met almond en honing, speciaal voor de gevoelige huid. Echt een super subtiel en zacht geurtje, heel fijn om je daar bijvoorbeeld mee in te smeren. Na caranval kan ik er altijd extra van genieten om mezelf even goed te verzorgen en in de watten te leggen, love it. ‘s Avonds kijk ik nog even twee uur in de stad, maar vervolgens besluit ik om maar gewoon naar huis te gaan. Dit gaat hem niet meer worden voor mij én ik moet er morgen om 06.00 uur uit. Het is genoeg geweest!

Een héél leuk pakketje van Elise Store met high heels, een body en een super schattig shirtje met cactussen. Love it! Ga ik snel outfit foto’s mee maken 🙂

Helaas is het vrijdag weer “feest” bij NS, weer rijden er geen treinen op mijn traject. Op dit soort momenten kan ik daar ongelofelijk van balen, terwijl eigenlijk niemand er iets aan kan doen. Uiteindelijk besluit ik om mijn leidinggevende te bellen en samen beslissen we dat het voor mij vandaag een dag thuis werken wordt. De enige trein die rijdt is de trein weer richting huis, dus dat is echt de beste optie. Om 08.30 uur heb ik heel stad en land dus al gezien en vertrek ik weer met de trein richting huis, dit was me mijn ochtend wel… Zucht.

Mijn standaard ontbijtje, iedere dag weer. Cruesli met magere yoghurt en een mandarijntje, LOVE IT. Wanneer ik in Tilburg werk neem ik het vaak mee, omdat ik om 06.00 uur echt geen hap door mijn keel krijg. Echt een goede uitvinding al zeg ik het zelf, zo zorg ik er toch voor dat ik op dat soort dagen ook ontbijt :-).

Van het merk Flattered ontvang ik nieuwe loafers van leer. Ik moet nog wel even wennen aan de punt (dit draag ik eigenlijk nooit!), maar ik vind ze onwijs mooi en ze stralen echt luxe uit. Mag ook wel voor de prijs die je ervoor betaalt, dus ik ga ze binnenkort voor het eerst combineren onder een chino. To be continued, haha…

De rest van het weekend doe ik het eigenlijk hartstikke rustig aan. Joost en ik besluiten om vrijdagavond lekker thuis te blijven en te genieten van heel veel nieuwe afleveringen van Suits. Ook zaterdagavond lig ik vroeg in bed. Één voordeel: zondagochtend is het onwijs lekker weer en ben ik vroeg wakker zodat ik meteen een rondje kan gaan hardlopen. Ik draag vandaag mijn nieuwe hardloopschoenen van Adidas, dus het is wel even wennen. Ook staat er een ENORME harde wind die ik op de terugweg dus ook recht in mijn gezicht krijg, maar goed. Ik ben weer buiten geweest, heb er 5KM opzitten en dat kan niemand meer van me af nemen.

Aankomende week is eigenlijk alles behalve spannend. Naast het schrijven van mijn scriptie op kantoor wil ik proberen om iedere avond een half uurtje te sporten (uitdaging!) en om op tijd te gaan slapen. Voor mij de komende dagen even geen feest meer, er moet gewerkt worden!

Liefs,
Denise

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply marielle 6 maart 2017 at 06:26

  Wat ontzettend rot van de treinen zeg. 2 Keer in zo’n korte tijd, dat is echt super frustrerend… Als ik jou verhalen zo lees heb ik echt een beetje spijt dat ik niet ben gaan carnavallen dit jaar. Ik was ziek dus het leek me niet zo heel verstandig 🙁
  marielle plaatste onlangs…Day Zero ProjectMy Profile

 • Reply Malou | Blonde Blossom 6 maart 2017 at 08:27

  Oh die pakketjes van Flattered en Elise Store. Zulke toffe producten! En man, wat is Joost onherkenbaar in die bus. Ik snap wel dat je je daarna lekker wilt verzorgen met The Body Shop, en dan mag je inderdaad ook wel even lekker eten bij de Italiaan! Malou x
  Malou | Blonde Blossom plaatste onlangs…Big Green Smile | Biologische multi-purpose oliën als skincareMy Profile

 • Reply Diana | Stripe Away 6 maart 2017 at 09:13

  Balen van de treinen maar zoals je zegt erger voor de familie etc. Ik had het ook gehoord – woon in Breda. Moest vorig week ook met de trein en door code geel reed die ook niet. Ga normaal nooit met de trein – dan maar de auto.
  Maar jou carnaval was ook prima zie ik. Hier ook 5 volle dagen gegaan. Nu weer aftellen na volgend jaar.
  Diana | Stripe Away plaatste onlangs…Backstage februari 2017 | verjaardag pappa, klunen en carnavalMy Profile

 • Reply Dionne 6 maart 2017 at 10:39

  Wat een heerlijke diary! Ziet er gezellig uit! Ik vind die zwarte schoenen fantastisch! Ik draag wel vaker dit soort schoenen, heel luxe inderdaad!
  Dionne plaatste onlangs…Happy Moments February | Op reis, nieuwe uitdaging & mooie hotspotsMy Profile

 • Reply Mieke | mieksmind 6 maart 2017 at 10:41

  Leuke inhoud van de pakketjes! de producten van The Body Shop lijken me enorm fijn. Goede carnaval gehad zo te zien hihi. Ik ben dit jaar naar Tenerife geweest in plaats van carnaval vieren. Beviel eigenlijk ook wel prima 😉

 • Reply anna 6 maart 2017 at 11:52

  Oh wat een gedoe met de treinen zeg, het gebeurt echt veel te vaak bij de NS. Jullie carnaval cactus outfits vind ik echt geweldig, haha! Het is maar goed dat we hier in Groningen geen carnaval hebben, want ook doordeweeks is alles open tot vroeg in de ochtend :’)
  anna plaatste onlangs…REVIEW | W7 BIG BLUSH PALETTEMy Profile

 • Reply alexa 6 maart 2017 at 17:18

  wat leuk dat jullie je eigen cactus pakjes gemaakt hebben, ze zijn echt super leuk geworden! ziet er echt heel leuk uit!
  alexa plaatste onlangs…When life gets tough, put on your boxing gloveMy Profile

 • Reply Suzanne 7 maart 2017 at 09:34

  Erg leuk om te zien!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten