Photo Diary

Photo Diary #92 – Nieuwe winterjas en gezellig feestje

17 oktober 2016

Welkom bij de 92e Photo Diary op rij, time flies! Afgelopen week was eigenlijk gewoon heel leuk, ik deed veel gezellige dingen met vriendinnen en had tot slot een geslaagde verjaardag. Ook scoorde ik een aantal nieuwe items (waaronder een nieuwe winterjas!) waar ik ontzettend blij mee ben. Kijk je met me mee?

photo-diary-1 Maandag: voor de één een verschrikkelijke dag, maar voor mij een van de fijnste in een week. Negen van de tien keer heb ik geen verplichtingen en hoef ik dus niet naar school en daarnaast heb ik in tegenstelling tot het weekend genoeg motivatie om iets te doen. Dus hup, op tijd uit bed en aan de slag. Ik draag vandaag m’n gestreepte shirt van Guess en zilveren brogues van Sacha.

En daarbij mijn horloge van Daniel Wellington (blijft een gouden oude!) met een armbandje van AnnaSieraad.

photo-diary-2 ‘s Middags fotografeer ik twee vriendinnen in de stad, daarna word ik zelf ook nog even op de foto gezet met mijn nieuwe zonnebril van Polette. De leukste foto’s van deze shoot zijn te zien in deze outfitpost!

photo-diary-4Dinsdag ga ik naar school en werk ik hard aan m’n projecten, maar gelukkig heb ik ‘s avonds iets leuks op de planning staan. Samen met Veerle ga ik gezellig uiteten bij Proeflokaal Bregje in Breda, waar een vriendinnetje van ons aan het werk is. Het is trouwens zo cheap hier, voor een groot driegangenmenu betaal je maar 12,50 euro(!!!!!!). Bizar gewoon. Ik ben gegaan voor een salade caprese, ossenhaaspuntjes met frietjes en een dame blanche. Zo veel, zo lekker en zo goedkoop. Echt een aanrader wanneer je een hapje buiten de deur wilt eten maar niet te veel uit wilt geven!

photo-diary-5Woensdagochtend is het tijd om die ossenhaaspuntjes er weer vanaf te rennen. Grapje natuurlijk, maar zin om hard te lopen had ik wel. Ik wil minimaal één keer in de week rond de 5 km rennen en dat gaat tot nu toe eigenlijk prima. Dit keer nam ik een andere route dan de voorgaande runs, bleek toch best zwaar te zijn. Maar goed, I did it!

photo-diary-6Mama heeft voor het eerst een vers pakket gekocht bij Albert Heijn waarmee je Marokkaanse couscous kunt maken. Nog nooit eerder gegeten, dus ik was eigenlijk best wel benieuwd. Mijn eindoordeel? Ik vond het niet heel bijzonder. Zeker niet vies, maar ook niet echt lekker. Ik hoor wel vaak dat couscous salades een aanrader zijn, die wil ik ook zeker nog eens proberen.

Even een tip van de sluier: bij Douglas krijg je nu 25% korting op alle lipsticks. Ik twijfel een beetje om een nieuw exemplaar van Chanel aan te schaffen (mijn oude is ver op), daar gaat nu dus gewoon bijna tien euro vanaf. Mocht je dus nog een mooie lipstick op je wishlist hebben staan, dan zou ik ‘m nu gewoon aanschaffen. Goed excuus 🙂

photo-diary-7Pas toen ik donderdag mijn fiets op het station aan het zetten was zag ik dat het echt herfst begint te worden. Zoveel bladeren overal!

In mijn vorige Photo Diary vertelde ik al dat ik voor Joost een cadeautje kocht, maar hij is op dit moment dus echt binnen. Heb hem uiteraard weer leuk ingepakt (inclusief een veel te romantisch hartje), maar wat wil je. Aankomende maanden ga ik weer duizenden cadeaus inpakken bij Douglas voor de feestdagen, ik moet natuurlijk wel even oefenen.

photo-diary-8Vrijdag is mijn standaard werkdag bij Gossip. Voor diegene die het niet weten, ik fotografeer daar voor de social media kanalen. Vaak de allernieuwste collecties van kleding en accessoires, ZO jaloersmakend. Dit keer loop ik met een grote boom van LOTT. door de stad, maar liefst 5000 euro aan oorbellen?!?!?! Bizar mooi en ook bizar duur. Ik heb er inderdaad aan gedacht: “wat moet ik doen als ik nu beroofd word?!”, maar het is natuurlijk gewoon allemaal goed gekomen.

Klein nadeel van werken voor een kledingwinkel met veel te leuke merken… Je vindt altijd wel iets leuks wat je HEEL graag wilt hebben. Uiteindelijk ga ik ‘s middags weer met een tas de deur uit, maar af en toe moet dat wel gewoon kunnen.

photo-diary-9Ik koop onder andere dit super leuke rokje en een paars shirtje van Catwalk Junkie dat ik met elkaar kan combineren.

En een nieuwe lichtgrijze jas, zo blij mee!!! Hij is niet mega dik, maar gewoon precies perfect voor nu. Ik heb natuurlijk mijn donkerblauwe jas van Zara nog van vorig jaar, daar kan ik prima nog een jaar de échte kou mee trotseren.

photo-diary-10Vrijdagavond doe ik voor het eerst in veel te lange tijd gewoon eens even helemaal niets. Ik kijk afleveringen van The Client List op Netflix en ga vervolgens om 23.00 uur gewoon lekker slapen. Zaterdag staat er namelijk een verjaardag op de planning van een goede vriendin en aangezien ik een beetje een #granny begin te worden, is het gewoon geen goed idee om weer twee avonden op stap te gaan. heb nog steeds last van vorige week.

Maar goed, voor die verjaardag moesten er uiteraard mooie dingen gekocht worden. Cadeaus, cadeaus, cadeaus, love it. Uiteindelijk hebben we drie mooie zilveren ringetjes gekocht (zo mooi, jaloers!), een lipstick van Chanel en een aantal lakjes van de nieuwe Essence gelnagellak. Heb deze zelf ook en ik vind ze echt heel erg fijn. Naast dat er heel veel kleuren te koop zijn, blijven ze echt heel lang goed zitten en ze zijn ook prima betaalbaar.

photo-diary-11Een feestje is geen feestje zonder véél lekkers <3

Denk dat alle mensen die me op Snapchat volgen (@denise_cx) wel gezien hebben dat het een geslaagde avond was. We hebben heel wat afgedanst, veel gelachen en zijn uiteindelijk nog even de stad in gedoken. Uiteindelijk lag ik wel om 03.00 uur ‘al’ in bed, want de laatste tijd vind ik het stappen altijd een beetje een domper na zo’n gezellige verjaardag thuis.

photo-diary-12Zondagochtend doe ik dus ook niet veel behalve héél lui zijn, maar wel zoek ik veel inspiratie foto’s op van heerlijke ontbijtjes. Dit ziet er zo lekker en toch simpel uit. Er komt een dag dat ik me hier eens mee bezig ga houden 🙂

‘s Middags besluit ik toch nog even wat frisse lucht te halen bij de hockey in Etten-Leur. Mijn zusjes hockeyen tegenwoordig samen in een team en ze hebben een wedstrijd, wel leuk om weer eens te kijken. Heel toevallig kom ik daar ook nog een vriendin tegen (gezellig!) en scoor ik nog een broodje kroket. Prima zondag dacht ik zo.

Aankomende week is het de bedoeling dat ik iets vaker naar school ga dan de vorige weken, er moet namelijk veel gebeuren. Daarnaast heb ik een gezellige avond gepland met studievriendinnen en een HEEL spannend gesprek over een appartement… To be continued…

Liefs,
Denise

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Femk 17 oktober 2016 at 06:33

  Wat een fijne week heb je weer achter de rug. Ik zou afgelopen zaterdag bij Proeflokaal Bregje in Breda gaan eten (voor de eerste keer), maar helaas ging dat niet door. Nu ga ik daar waarschijnlijk komende week / weekend een hapje eten. Dat rokje is leuk! Oja, Marokkaanse couscous zo uit de winkel en couscous salades zijn niet zo mijn ding… maar met een Marokkaanse schoonfamilie kan ik je vertellen dat ‘echte’ Marokkaanse couscous echt goddelijk lekker is.
  Femk plaatste onlangs…Hoe was mijn Clean 9 detox (4e keer)My Profile

 • Reply Lonneke 17 oktober 2016 at 07:48

  Wat een gave outfits zeg, alles staat je mooi! Ja echt alles is nu herfst buiten heerlijk!
  Lonneke plaatste onlangs…Gastartikel op doormariska.nl | Nude Marble Nail ArtMy Profile

 • Reply Lindsey Beljaars 17 oktober 2016 at 08:18

  Wat een fijn weekje zo te zien! Mooie foto’s 🙂
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Too Faced The Power of Makeup By Nikkie TutorialsMy Profile

 • Reply Svenja 17 oktober 2016 at 09:18

  Wat een heerlijk weekje Denise <3 Het fotograferen van mooie sieraden klinkt wel echt als een dreamjob! En wat een fijne tip van de korting bij de Douglas, een mooie lipstick met korting aanschaffen is altijd leuk!
  Svenja plaatste onlangs…Outfit Inspiration / Pastel fallMy Profile

 • Reply Daphne 17 oktober 2016 at 09:48

  Dat rokje wat je hebt gekocht vind ik echt onwijs leuk!
  Daphne plaatste onlangs…La vie de Daphne – Sushi, Camera testen & Engels moeilijk!?My Profile

 • Reply Denise 17 oktober 2016 at 12:52

  Wow. dat 3 gangen menu is inderdaad bizar goedkoop! En wat een leuke kleren heb je gekocht bij je werk. Ik wil eigenlijk ook zo’n jas maar ik denk niet dat dat mij erg mooi staat aangezien ik erg klein ben haha. Jou staat hij in ieder geval wel erg leuk 🙂
  Denise plaatste onlangs…BOEKRECENSIE – Liever met LefMy Profile

 • Reply Manon 17 oktober 2016 at 14:31

  Je hebt erg leuke kleuren gekocht zeg !
  Manon plaatste onlangs…Wishlist Amsterdam & VerjaardagMy Profile

 • Reply Marloes 17 oktober 2016 at 16:24

  Wat een leuke foto’s allemaal. En dat rokje is zo ontzettend leuk! Mooi hoor!
  Marloes plaatste onlangs…In the Picture #121My Profile

 • Reply Florentine 17 oktober 2016 at 16:54

  Wat leuk om te zien!!

 • Reply Rachel 17 oktober 2016 at 16:59

  wat ben je toch ook een knappert en dat rokje is very pretty!

 • Reply Lisa 17 oktober 2016 at 17:58

  Hele leuke foto’s!
  Lisa plaatste onlangs…Holiday OOTD: Denim blouse & White Skinny’sMy Profile

 • Reply Yvette 17 oktober 2016 at 20:11

  Leuk om te lezen 🙂 .
  Ik hoop dat je goed nieuws hebt voor het appartement 😀

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten