Photo Diary

Photo Diary #139 – Shoppen en lieve berichtjes

20 november 2017

Welkom bij weer een nieuwe Photo Diary! Afgelopen week werkte ik voor de eerste keer bij Douglas, ging ik shoppen in Rotterdam en maakte ik veel foto’s voor Instagram. Het was weer een drukke, maar hele gezellige week! Kijk je met me mee?

Mijn week begint meteen goed, maandag heb ik namelijk mijn eerste werkdag van deze periode weer bij Parfumerie Douglas. Vandaag kan ik er weer even inkomen en vanaf volgende week zal ik drie tot vier dagen per week bijspringen. Mijn eerste dag is in ieder geval weer goed bevallen, ik heb weer zin in de komende weken 🙂

We hebben trouwens ook de spiegels opgehangen die we een paar weken terug kochten. Ze zijn van het merk Be Pure en ik vind ze zó leuk, heel blij met het resultaat. Je hebt ze in verschillende maten en vormen dus misschien kunnen we de muur nog wat uitbreiden met meer spiegels. Leuk iets om te verzamelen, haha.

Dinsdag gaan mama en ik spontaan een dagje naar Rotterdam. Shoppen! Ik heb dit dus oprecht al maanden niet gedaan en ook vandaag valt de buit eigenlijk best tegen. Dit rokje scoor in ik ieder geval wel bij Pull & Bear, vinden jullie hem leuk? Verder koop ik ook nog een broek bij Scotch & Soda.

En we eten héérlijk Aziatisch midden in het centrum. Ik ben de naam van het tentje even vergeten, maar je kunt er voornamelijk afhalen en het zit vlakbij Zara. Hartstikke betaalbaar én lekker in ieder geval, ik ga hier zeker nog eens terug.

De volgende dag breng ik achter de schermen van mijn blog alles weer even op orde en ga ik shooten met mijn zusje. Ik probeer sinds juli iedere dag een nieuwe foto te plaatsen op Instagram en het lukt me bijna altijd, zo fijn. De laatste tijd gaat hier ook de meeste tijd en aandacht naartoe en dat werpt gelukkig zijn vruchten af. Wel vind ik het heel jammer dat er door de drukte nu wat minder artikelen verschijnen dan ik eigenlijk zou willen. Ga er ondanks mijn extra baan bij Douglas wel mijn best voor doen om gewoon zo veel mogelijk leuke blogposts online te zetten. Beloofd!

Mijn lieve zus, het resultaat van de shoot 🙂

Ook krijg ik deze week weer ontzettend leuke pakketjes thuisgestuurd. Één van die pakketjes bevat de nieuwe collectie van Sisley, zó mooi jongens. Ik kan er helaas tot februari nog niets over vertellen (dan liggen ze in de winkel), maar wanneer het zo ver komt er zeker een artikel over online te staan.

Woensdagavond ga ik gezellig sushi eten met mijn beste vriendinnetje. Af en toe is het gewoon zo fijn om even bij te kletsen onder het genot van een goede portie sushi, ik kan hier zo van genieten.

YES, de giveaway staat online! Op mijn Instagram-account heb ik de winactie al online staan, want je kunt nu kans maken op deze prachtige bos met rozen. Ze blijven tot wel drie jaar(!) mooi en je hoeft ze niet te verzorgen, zó fijn. Je kunt meedoen door te klikken op dit bericht en een reactie achter te laten.

Lieve berichtjes op Instagram maken mij zo blij <3

Hier kunnen jullie meteen de nieuwe broek zien die ik afgelopen dinsdag gekocht heb in Rotterdam! Hij is dus van Scotch & Soda en heeft hele leuke sterretjes op de zijkant. Het is een iets wijder model en eigenlijk een soort nette chino. Ben er heel blij mee!

Vrijdagavond is het tijd voor gezellige quality time met Joost. Lekkere toostjes, chips en druifjes, love it. We kijken The Voice en eindigen nog met een filmpje. Af en toe is zo’n avond samen op de bank toch ook wel héél fijn.

Zaterdag is het tijd voor de optocht en aangezien Joost en ik midden in het centrum wonen kunnen we ook hier niet omheen. Stiekem ook gewoon heel schattig om al die kindjes zo zenuwachtig te zien staan, haha. Uiteindelijk nemen we zelf ook een kijkje en koopt mijn moeder daarna deze te schattige cupcakes bij de bakker die we gezellig thuis nog even opeten. Plaatjes hoor!

Mijn weekend was verder inderdaad niet zo spannend. Het hele appartement is in ieder geval weer spik en span (moet helaas ook gebeuren) en daarnaast heb ik foto’s gemaakt van verschillende looks die ik komende week op Instagram kan plaatsen. Omdat ik drie dagen ga werken én een dag in Amsterdam zal zijn heb ik daar weinig tijd voor, dus gelukkig ben wat dat betreft al goed voorbereid!

Liefs,
Denise

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply Femke 20 november 2017 at 06:18

  Klinkt als een fijne week. Lijkt mij een drukke maar hele gezellige tijd weer die je tegemoet gaat met werken bij Douglas. Leuk. Geniet van deze nieuwe week :-).
  Femke plaatste onlangs…Review: FILORGA OXYGEN-PEELMy Profile

 • Reply Judith 20 november 2017 at 09:09

  Heel leuk dat rokje van Pull & Bear!
  Judith plaatste onlangs…10 Cadeau Ideeën Voor HemMy Profile

 • Reply Lindsey Beljaars 20 november 2017 at 09:40

  Ah wat een leuk weekje. Die spiegels van BePure zijn echt mega tof!
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Rimmel Lasting Finish 25H Breathable FoundationMy Profile

 • Reply Daphne 20 november 2017 at 11:24

  Superleuk dat je weer bij Douglas begonnen bent! En zooo mooi die bloemen, dat ze het drie jaar houden is echt bizar!! Superbedankt voor je reactie net trouwens, zou het echt enorm waarderen want hoef er nog maar een paar! <3

 • Reply Tedje 20 november 2017 at 11:43

  Oeh, je nieuwe broek van Maison Scotch is super leuk! <3
  Tedje plaatste onlangs…Take a look at my life: November #3My Profile

 • Reply joske 20 november 2017 at 12:06

  Ik ben verliefd op het rokje! staat je zo mooi.

 • Reply Marloes 20 november 2017 at 15:14

  Wat een fijn weekje heb je achter de rug. Klinkt erg goed allemaal! En leuke foto’s! Heerlijk he zo’n bankhangavondje <3
  Marloes plaatste onlangs…Waarom ik gek op de herfst ben!My Profile

 • Reply Lieke van Veen 20 november 2017 at 16:02

  Die sinterklaas cupcakes zijn zo leuk!
  Lieke van Veen plaatste onlangs…Wat heb ik gekregen voor echte post is cool 4.0 ?My Profile

 • Reply Manon 20 november 2017 at 22:15

  Leuk weekje! en ja diegene heeft gelijk. Je feed is prachtig!
  Manon plaatste onlangs…Essence Matt Longlasting Lipgloss – Beauty-Approved!My Profile

 • Reply mieke | mieksmind 21 november 2017 at 12:13

  wat een fijne week en leuke foto’s! ik vind je insta ook echt mooi, love your feed
  mieke | mieksmind plaatste onlangs…Musthave kerst cadeaus voor vrouwen!My Profile

 • Reply Larissa 21 november 2017 at 14:52

  Dat rokje wat je bij Pull&Bear heb gekocht is ontzettend leuk!

 • Reply anna 22 november 2017 at 12:01

  Wat een leuke foto’s! Heel handig en gezellig dat je foto’s kunt maken met je zusjes, dat lijkt me ideaal!
  anna plaatste onlangs…Blogger sale aankoopjes! | OutfitMy Profile

 • Reply Justine 23 november 2017 at 04:16

  Lijkt me stiekem toch best heerlijk om in een parfumerie te werken. Hele dag al die lekkere geurtjes, hmmm

 • Reply Justine 23 november 2017 at 04:18

  Lijkt me stiekem toch best heerlijk om in een parfumerie te werken. Hele dag al die lekkere geurtjes, hmmm.
  Fijn ook dat jij en je zusje samen foto’s maken, leuk is dat!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten