Photo Diary

Photo Diary #147 – Bijna een echte fitgirl

5 februari 2018

Afgelopen week was vrij druk. Ik besloot veel te sporten en ging maar liefst drie avonden feesten. Vrij pittig, maar erg gezellig! Daarnaast laat ik jullie alvast een sneak peek van mijn carnavalsoutfit zien. Kijk je met me mee?

Maandagochtend, het ideale moment om meteen die sportkleding aan te trekken en meteen te gaan sporten. Ik heb er nogal een houtje van om alles uit te stellen, dus ik ben mezelf aan het aanleren om sowieso drie keer per week naar de sportschool te gaan. Gaat tot nu toe erg goed, YAY!

‘s Middags gaat er wel even iets fout in mijn #fitgirl life, ik vind namelijk deze zak met chocoldae pepernoten. Heerlijk!

Dinsdag werk ik en maak ik veel foto’s voor Instagram. De laatste tijd merk ik echt dat mijn ritme zo slecht is, ik weet niet waar het aan ligt. Ook hier op de blog verschijnen er minder artikelen dan ik eigenlijk wil, zo jammer. Ik ga in ieder geval hard werken om deze week genoeg online te laten komen. Even prioriteiten stellen.

Op Instagram doe ik af en toe ook leuke polls om jullie beter te leren kennen. Best bizar dat 66% van mijn volgers gewoon student is, ik bereik dus vooral een vrij jonge doelgroep tussen de 18-24 jaar. Altijd interessant om te weten!

Sporten, sporten, sporten. Ik kreeg al wat vragen over hoe ik het aanpak in de sportschool, maar voordat ik daar een artikel over ga schrijven moet ik echt een ritme krijgen. Vaak doe ik op dit moment gewoon maar waar ik zin in heb, daar zit niet echt een strategie achter. Moet me dus zeker wat meer gaan verdiepen in alle oefeningen. Ga ik deze week doen!

Donderdagmiddag pak ik de trein richting Breda om gezellig met vriendinnen te gaan eten. We kletsen bij en besluiten daarna om nog te gaan stappen, zo gezegd zo gedaan. Uiteindelijk lig ik om 04.30 uur in bed en was het érg gezellig, de volgende ochtend om 10.00 uur dacht ik daar wel anders over. Ik moet werken bij Gossip en daarom ben ik al vroeg uit de veren, maar op weg terug word ik afgebeld door het slechte weer. Dan maar weer even bijtanken in bed, oeps.

Outfit of the day: spijkerjas van Haily’s, tas van Elise Store, zonnebril van Rayban, broek van NA-KD en petje van Famous Store. Een hele mond vol 🙂

Vrijdagavond viert mijn vriendinnetje haar verjaardag en verschijnen er zo veel lekkere hapjes op tafel, héérlijk. Ze maakt deze vaak zelf, zo lekker en creatief. Ook drinken we gin tonics met cranberry, echt een mega grote aanrader. Omdat het gister iets te gezellig was in Breda voor mij besluit ik om het maar bij één drankje te laten en om 00.30 uur weer richting huis te fietsen.

Zaterdag sport ik en ‘s avonds ga ik namelijk spontaan weer de stad in, het is tijd voor mijn eerste avond carnaval. Zo benieuwd… Ik draag hier mijn nieuwe hippie jurkje, maar daar vertel ik jullie deze week nog meer over. Inclusief mijn carnavalsplanning, want heel veel ga ik de komende week niet online zijn.

Het feit dat dit de best gelukte foto van de avond is zegt geloof ik wel genoeg. Het was oprecht zo gezellig en ik kan niet wachten om aanstaande donderdag echt van start te gaan. Ben eigenlijk wel héél benieuwd nu, vieren jullie carnaval? Ik als rasechte Brabander kan echt niet zonder.

Zondag ga ik gezellig lunchen met mijn zusje en een vriendin. Dit is echt de allerlekkerste carpaccio die er is, for sure. Daarna neem ik een NA-KD haul op van al mijn nieuwe spulletjes, deze is al verschenen op mijn Stories op Instagram. Om vervolgens de hele middag te fotograferen voor Gossip, gelukkig was het weer dit keer heerlijk en liet het zonnetje zichzelf nog even zien <3

Deze week wil ik in ieder geval twee keer gaan sporten voordat donderdag de carnaval van start gaat, ik geloof dat er daarna weinig meer van terecht komt. Verder wil ik in ieder geval vijf artikelen klaar hebben staan deze week en nog wat vooruit werken. De carnavals foto’s zien jullie in ieder geval in de volgende Photo Diary verschijnen. Let’s do this!

Liefs,
Denise

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply joske 5 februari 2018 at 11:04

  leuke carnaval!

 • Reply Kelly 5 februari 2018 at 11:35

  Leuke foto’s! Ben benieuwd naar je NAKD haul 🙂
  Kelly plaatste onlangs…Photo Diary Week 5My Profile

 • Reply Malou | Blonde Blossom 5 februari 2018 at 12:05

  Lekker weekje weer! Ik ben nu al heel benieuwd naar je Na-kd haul, ik zie al superveel mooie spulletjes. Wat slim dat je trouwens veel Instagramfoto’s in een keer maakt, dat zou ik eigenlijk moeten instellen. Malou x
  Malou | Blonde Blossom plaatste onlangs…Een roze RAINS regenjas op de mooiste brug van LeidenMy Profile

 • Reply Lindsey Beljaars 5 februari 2018 at 12:08

  Jeeeeah, zoveel zin in carnaval!
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Etos Journey of Beauty collectieMy Profile

 • Reply Larissa 5 februari 2018 at 16:30

  De kleding van NA-KD is zo mooi! Ik zag gisteren alles voorbij komen op je Insta Story en ik ben echt verliefd! 🙂 Veel plezier deze weken met carnaval!
  Larissa plaatste onlangs…Hoe is full-time werken mij bevallen?My Profile

 • Reply anna 5 februari 2018 at 18:53

  Wat een leuke foto’s weer! Ik vier geen carnaval. Ik wens je wel heel erg veel plezier! En knap dat je het sporten weer hebt opgepakt.
  anna plaatste onlangs…Blux Box unboxing | Mascara, gekke spons en make-up remover!My Profile

 • Reply Mieke | mieksmind 5 februari 2018 at 19:23

  Leuke foto’s! ik ga zeker 1 dag carnaval vieren. de rest heb ik nog geen idee van. Benieuwd naar je NAKD kleding!
  Mieke | mieksmind plaatste onlangs…Photodiary 145 Bibs Goes Wild West en FOODMy Profile

 • Reply Marloes 6 februari 2018 at 07:22

  Wat een leuke foto’s allemaal babe! Ah heb zoveel zin in Carnaval. En mooie spulletjes heb je uitgezocht bij NAKD!
  Marloes plaatste onlangs…Een kijkje in de eetkamerMy Profile

 • Reply Laura 6 februari 2018 at 14:27

  Ik krijg gelijk enorme cravings naar choco kruidnootjes! Ahh.
  Laura plaatste onlangs…HET WAS VOOR EVEN LENTEMy Profile

 • Reply Lieke van Veen 6 februari 2018 at 18:57

  Die nieuwe truien zijn echt leuk!
  Lieke van Veen plaatste onlangs…Wat heb ik gekregen voor echte post is cool 4.0 ?My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten