Photo Diary

Photo Diary #164 – Hoe gaat het met mij?

5 juli 2018

Welkom bij weer een nieuwe Photo Diary! Ik ben een tijdje afgewezig geweest, maar vandaag is het tijd voor een kleine persoonlijke update. EN ik vertel jullie meer over de beste high wine in town. Kijk je met me mee?

Allereerst even een kleine update vanuit mijn kant. De afgelopen weken (zeg maar gerust maanden) ben ik ontzettend afwezig geweest hier op m’n blog. Iets waar ik jullie geloof ik wel een klein beetje uitleg over verschuldigd ben. Mijn blog bestaat inmiddels al meer dan vier jaar en terwijl ik in het prille begin jullie van twee artikelen per dag (ik vraag me nog steeds af HOE DAN) kon voorzien, merkte ik dat ik de afgelopen tijd even een kleine blogpauze nodig had. Het is voor mij niet niks om meerdere keren per week mijn leven te delen op het internet, iets waar ik me de afgelopen periode bewust van ben geworden. Tijdens de weken dat het even wat slechter met me ging door de verhuizing, break-up etc. merkte ik dat ik me er beter bij voelde om het bloggen dus even op een lager pitje te zetten en wat tijd voor mezelf te nemen. Inmiddels gaat het weer ontzettend goed met mij en heb ik mijn leven weer helemaal op de rails (no worries!), maar speelt het fantastische weer hier in ons kikkerlandje weer een grote rol van mijn afwezigheid. Af en toe roept die zon net iets harder dan mijn laptop, woops. De komende tijd heb ik in ieder geval wel weer wat artikelen ingepland voor jullie en is mijn motivatie om te schrijven weer helemaal terug. Op Instagram kun je in ieder geval nog steeds iedere dag een nieuwe foto met update zien, maar ook hier zal ik dus weer wat vaker iets van me laten horen. Genoeg gekletst, nu door met die Photo Diary.. 😉

De laatste tijd ben ik een klein beetje aan het experimenteren met Instagram. Ik was de filter die ik al jaren gebruik een beetje bui en ook steeds zelfde poses, het is gewoon tijd voor iets nieuws. Deze broek is trouwens van Sisters Point, aanradertje!

Afgelopen week ben ik natuurlijk naar Valencia geweest samen met m’n moeder, dat is jullie vast niet ontgaan. Mijn foto’s van deze fantastisch mooie stad komen deze week in een apart artikel terug, deze Photo Diary loopt dus tot het moment dat ik naar Valencia vertrek. Uiteraard moet er wel een klein beetje vooronderzoek gedaan worden voordat we gaan, maar er zijn genoeg leuke boekjes en handige blogs met tips te vinden. Denk dat ik er zelf ook nog eentje voor jullie ga schrijven 🙂

Dinsdag staat er iets HEEL leuks op de planning: ik ben uitgenodigd om samen met twee vriendinnen bij Grand Café Puur in Tilburg van een high wine te genieten. We hebben dit allemaal nog nooit eerder gedaan, dus we weten niet precies wat we kunnen verwachten. Maar hé, noem de woorden ‘wijn’ en ‘eten’ en wij zijn van de partij. Grand Café Puur zit trouwens midden in het centrum van Tilburg, ín het Mercure Hotel. Wij kregen de royal high wine. Hierbij krijg je vier verschillende glazen wijn voorgeschoteld, inclusief een amuse, diverse borrelhapje en een MEGA etagère met warme en koude gerechtjes. We hebben in totaal meer dan drie uur aan tafel gezeten, dus er is genoeg tijd om bij te kletsen. Je kunt bij het Mercure Hotel naast slapen dus ook gewoon heel lekker eten bij Grand Café Puur. Wij gaat dit zeker nog eens doen, want het was echt ZO’N aanrader en we hebben de hele middag vol enthousiasme aan elkaar verteld dat het zo’n fijn plekje was ♡

Woensdag ga ik samen met mijn moeder en oma spontaan een dagje naar Delft. We willen eigenlijk gaan varen in de Biesbosch, maar het weer blijkt toch wat minder goed te zijn dan de voorspellingen. So.. Delft it is! We doen een boottocht over de grachten, hebben een rondleiding door de stad, gaan even winkelen, lekker lunchen op een terrasje en bezoeken de kerk. Héérlijk toeristisch, maar ik hou echt van dit soort dagen in eigen land. Delft vond ik trouwens ontzettend mooi en het deed me een beetje denken aan Amsterdam, maar dan wat kleiner en minder toeristisch. Zeker wel leuk om een dag naartoe te gaan!

Ook is het weer tijd voor de jaarlijkse check up van Florisje. Het arme beest vind dit dus echt verschrikkelijk. Vooral rijden in een auto is een helse klus met zo’n krijsend beest naast je, maar gelukkig is alles nog steeds in orde met hem. Hij is inmiddels al 16 jaar, maar gaat hopelijk gewoon nog een tijdje met ons mee. Dit zielige kiekje kan natuurlijk niet ontbreken, kijk dat koppie hahaha ♡

Pakketjes tijd! Ik ben echt helemaal verliefd op deze nieuwe body scrubs van Dove. Ze zijn betaalbaar en ruiken ZO fijn. Mijn beentjes zijn echt te zacht na gebruik, ideaal voor de zomer. Dit is uiteraard niet gesponsord, gewoon érg enthousiast 🙂

Verder krijg ik ook nog een MEGA pakket met spullen binnen van My Jewellery. Serieus ALLES zit goed (dat is ook voor de eerste keer dat ik iets online bestel), dus ik ben een blij mens. Welk item is jullie favoriet?

Naast al die dagjes weg moet er ook gewoon gewerkt worden. Met Gossip ga ik de nieuwe collectie van Levi’s shooten bij de haven, maar het waait vandaag helaas ZO hard. Nog best een klus om mooie foto’s te maken dus, maar goed.

Theetjes drinken ♡

En vorige week zondag vertrokken mama en ik dus in alle vroegte richting Valencia. YAY! Ik heb echt heel veel vragen gekregen over de outfit die ik hier aan heb, dus komt ‘ie: het jurkje komt uit de nieuwe collectie van My Jewellery, tasje is van DKNY, handtas is van Patrizia Pepe, schoenen van Tango Shoes, koffer van Samsonite.

Valencia was trouwens écht genieten en we hebben zo veel leuke dingen gedaan. Ook het weer heeft ons niet in de steek gelaten, met temperaturen rond de 35 graden was het soms zelfs iets té warm om echt veel te doen op een dag. Aanstaande zaterdag staat er een uitgebreide Valencia update online, so stay tuned!

Liefs,
Denise

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Larissa 5 juli 2018 at 16:06

  Fijn dat het weer goed met je gaat! 🙂 Die High Wine klinkt best goed… 😉 Liefs.
  Larissa plaatste onlangs…My week in Pictures #106My Profile

 • Reply anna 6 juli 2018 at 10:39

  Leuk om weer een update te lezen! Met het mooie weer staat bij mij het bloggen ook op een wat lager pitje, haha!

 • Reply Desito 7 juli 2018 at 08:04

  Fijn om te lezen dat het beter met je gaat 🙂 mooi kleedje trouwens!

 • Reply José 11 juli 2018 at 20:52

  Fijn om te lezen dat het weer wat beter met je gaat en ik kijk uit naar je nieuwe artikelen. In die tijd poste naar mijn idee echt ie-de-reen 2x op een dag en de druk nam steeds meer toe, ik vraag mij ook nog steeds af hoe dan, hahaha. Super chill dat die druk nu weg is. Die high wine klinkt echt heel goed! Ook een leuk idee om met mijn vriendinnen een keer te doen. 🙂 Liefs

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten