Photo Diary

Photo Diary #151 – Nog nooit zo koud gehad

5 maart 2018

Wat een kou afgelopen week jongens, brr! Ik werkte vooral heel veel, maar deed tussendoor ook nog een paar leuke dingen. Zo kreeg ik toffe pakketjes en pakte ik mijn koffer in.. Morgen vlieg ik namelijk naar Boedapest! Zo veel zin in. Kijk je met me mee?

Ik weet niet of ik het ooit zó koud heb gehad als afgelopen dagen, jullie? Vaak maak ik mijn foto’s buiten, maar zelfs nu heb ik er oprecht even genoeg van. Na twee minuten in de kou ben ik compleet bevroren, dan maar wat minder Instagram foto’s deze week. Mijn bril is trouwens van Ray-Ban en fluffy jas van Elise Store.

Dinsdag ga ik gezellig lunchen en uiteraard ga ik weer voor een broodje carpaccio. Normaal gesproken altijd een goede keuze, maar ik moet zeggen dat het brood vandaag MEGA hard was waardoor het niet heel fatsoenlijk te eten was. Volgende keer iets anders dus. Verder werk ik hard aan m’n blog en Instagram, ik zit de afgelopen weken weer echt in de flow en heb veel leuke ideeën. Super fijn ♡

Woensdagochtend begin ik de dag met een goede sportsessie samen met m’n zusje en een vriendin. Samen sporten is altijd gezelliger dan alleen, maar vaak ben ik langer aan het bijkletsen dan dat ik daadwerkelijk iets doe. Maar vandaag voel ik mezelf wonderbaarlijk goed en gaat alles gewoon net even iets makkelijker, héérlijk. Daarna eten we gezellig met zijn allen.

Tsja, een heel boeiende week was het verder gewoon eigenlijk niet. Ik ben veel thuis geweest en heb enorm veel gewerkt en achter mijn laptop gezeten. Artikelen schrijven, veel heen en weer mailen, foto’s maken en andere dingen achter de schermen.

Tussendoor plof ik dan heel af en toe even neer op bed, gewoon omdat het kan ♡

En met mijn United Wardrobe verkopen gaat het ook nog steeds erg goed. Mocht je benieuwd zijn, dit is mijn account. Steeds meer spulletjes worden verkocht, dus binnenkort ga ik weer eens updaten en andere items online zetten. Vaak verstuur ik mijn pakketjes via een PostNL punt, maar als het door de brievenbus past is het ook ideaal om gewoon ouderwetse postzegels te plakken. Wandelingetje naar de brievenbus en klaar!

In mijn vorige Photo Diary vertelde ik jullie al dat ik een mega leuk pakketje van My Jewellery had ontvangen: dit heerlijke vest. Het is helemaal handgebreid en heerlijk warm, daarnaast is ‘ie verkrijgbaar in verschillende kleuren. Uiteraard ben ik voor licht roze gegaan, ik ben er echt heel blij mee.

Pakketjes tijd! Guts Gusto is sowieso de nummer één op het gebied van pakketjes leuk inpakken. Iedere keer is het weer een feestje om te zien, inclusief persoonlijke boodschap en lieve kaartjes ♡

In het pakket zitten onder andere deze jeans met rafels aan de onderkant (love it!) en dit leuke blousje. Daarnaast ook nog een heel tof bomberjack die ik meeneem naar Boedapest, dus daar zien jullie vast ook snel foto’s van. Met m’n gouden Superga’s eronder is het echt een fijne outfit.

En ja, ook ik heb Vero gedownload deze week hoor. Ik weet eigenlijk niet heel goed wat ik er van vind en stiekem hoop ik oprecht dat deze hype overwaait, maar we gaan het zien. Je kunt mij trouwens vinden onder de naam Denise van Kalmthout in plaats van Beauty by Denies, dit heb ik later nog aangepast. Maar ik zou het heel leuk vinden als jullie mij gaan volgen 🙂

Mega leuke perspakketjes van mijn favoriete merk droogshampoo: Batiste. Echte rozen maken mij een blij mens ♡

Één van de leukste dingen om te doen wanneer ik op vakantie ga is mijn koffer inpakken. Outfits uitzoeken en vooral alvast heel veel zin hebben in de komende dagen. Morgenochtend vertrek ik heel vroeg, I’m sooo excited. Koffer is in ieder geval al gepakt met allemaal nieuwe items, can’t wait!

Vrijdagavond ga ik nog even een wijntje drinken met twee vriendinnetjes. Ik voel me afgelopen weken alleen niet helemaal fit, het komt volgens mij echt doordat er zo veel mensen verkouden zijn en het heerst. Gelukkig is het heel gezellig om weer even bij te kletsen.

Ook krijg ik deze zelfgemaakte foto doorgestuurd uit India (van de Taj Mahal) en ik ben ZO JALOERS. Ik kon het niet laten en hem meteen even in mijn eigen stijl bewerkt, maar eigenlijk hoefde ik er vrij weinig aan te doen. Het is daar zo mooi en bijzonder, India staat bij deze echt hoog op mijn bucket list. Wat een plaatje!

En wat vinden jullie van mijn nieuwe horloge van Kerbholz? Ik vind hem zo bijzonder en pretty! Hij is best klein en daardoor ideaal voor mijn kleine polsen, ik vind hem ook wat klassieks hebben. Ik ben in ieder geval weer helemaal klaar voor een nieuwe week, het belooft in ieder geval een hele leuke te worden 🙂

Liefs,
Denise

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Judith 5 maart 2018 at 11:35

  Ja brrr ik heb het inderdaad ook nog nooit zo koud gehad in Nederland! Hele leuke items van Guts & Gusto <3 Veel plezier in Budapest! Zo’n leuke stad 🙂
  Judith plaatste onlangs…Vakantievoorpret Andalusië + kortingscode!My Profile

 • Reply Angela 5 maart 2018 at 11:38

  Zelf heb ik Vero geskipped, omdat het me echt niks lijkt. Ik heb al twitter, instagram & facebook. Jouw foto’s zijn écht on point! Heel leuk om te zien <3 Veel plezier in Budapest! Hopelijk is het daar niet zo koud als de afgelopen week hier in Nederland is geeweest.

 • Reply Sarah 5 maart 2018 at 11:38

  Je vest van my jewellery is zo ontzettend mooi. Ziet er ook lekker comfy uit. Veel plezier in Boedapest. Hopelijk valt het weer daar goed mee deze week 🙂

 • Reply Tedje 5 maart 2018 at 12:02

  Veel plezier in Boedapest! <3
  Tedje plaatste onlangs…Take a look at my life: Maart #1My Profile

 • Reply Lieke van Veen 5 maart 2018 at 18:05

  Super leuk dat pakketje van Guts en Gusto! Heel veel plezier in Boedapest.
  Lieke van Veen plaatste onlangs…Wat heb ik gekregen voor echte post is cool 4.0 ?My Profile

 • Reply Marloes 5 maart 2018 at 19:41

  Wat een fijne week heb je achter de rug babe. Leuke foto’s weer! Het was ook echt bizar koud, niet normaal! Heerlijk dat het nu lente begint te worden. Geniet van Budapest en daarna snel daten <3! X
  Marloes plaatste onlangs…In the Picture #185My Profile

 • Reply anna 6 maart 2018 at 12:20

  Wat een fijn weekje! Hopelijk voel je je weer helemaal beter en kun je lekker genieten van Budapest!
  anna plaatste onlangs…Lissabon diaries #2 | 4 x lekker en goedkoop eten in Lissabon!My Profile

 • Reply Zane 9 maart 2018 at 21:25

  The picture of Taj Mahal just took my breath away!!! Your cardigan is amazing , as well loved the striped blouse! Great images and post as always xoxo

  Rock Renee Blog

 • Reply joske 13 maart 2018 at 13:59

  India is echt geweldig, wanneer je kans krijgt erheen te gaan….GAAN

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten