Photo Diary

Photo Diary #173 – Bye 2018, hello 2019!

6 januari 2019

Allereerst natuurlijk de beste wensen voor 2019! Ik neem jullie in deze Photo Diary weer mee terug naar mijn feestdagen. Kerst met familie, shoppen in Antwerpen en een gezellig Oud & Nieuw. Tussendoor boekte ik ook nog een vakantie en komt er véél lekkers voorbij.

Zo, we gaan even way back naar het moment waarop de kerstboom officieel zijn intrede deed in de woonkamer. Een pareltje is het, hè? Ik moet zeggen dat de filter die ik de laatste tijd gebruik ook wonderen doet, maar we hebben oprecht genoten van dit gezellige boompje de afgelopen weken.

December betekent op werkgebied héél veel content schieten. Voor Gossip ga ik daarom een middag op pad om een aantal items van de Kerstcollectie op de foto te zetten. Prosecco’tje erbij, mij hoor je niet klagen hoor. Dit soort dagen zijn echt het allerleukste aan mijn baan 🙂

Ik krijg verschillende items opgestuurd van Guts Gusto, deze oranje top vind ik echt het allerleukste. Ik heb hem al een aantal keer gedragen, het is ook gewoon een super leuk en origineel kleurtje. Glitter broekie eronder en ik ben party proof!

Met het team Gossip gaan we begin december ook nog met een volle bus richting Nikkie in Concert, zó gezellig. Nikkie (van het kledingmerk) geeft een groot feest in Amsterdam en alle verkooppunten mogen daarbij zijn. Ik geloof dat er wel twintig grote artiesten opgetreden hebben (Lil Kleine, Guus Meeuwis, Famke Louise etc) en we konden zoveel eten en drinken als we wilden. Ik was de bob, maar ik heb het alsnog fantastisch naar m’n zin gehad. Weer een avondje voor in de boeken dit.

We gaan samen met de familie van mijn vriend ook nog gezellig een middag naar de kerstmarkt in Antwerpen. Ik ga hier vaak ieder jaar wel een kijkje nemen, maar ik vond de markt dit jaar zelf toch wel wat tegenvallen. Wel hebben we héérlijk gegeten en gedronken bij Pasta Hippo-Vino. Een mega aanrader is daar de zwarte pasta met pesto en carpaccio, zoooo lekker.

En nog meer cadeautjes shoppen… Ik heb iets meer geld uitgegeven in december dan ik vooraf bedacht had. Is ook ieder jaar hetzelfde, oeps.

HOE LIEF IS VINNY? Ondanks dat hij me ‘s nachts toch een paar uurtjes wakker weet te houden, is het toch zo’n lieve schat. Wanneer je dan dit koppie ziet kun je toch ook niet meer boos blijven? Haha.

‘s Middags gaan we wandelen in het bos en drinken we nog een warme chocomel met slagroom ♡

Vlak voor de feestdagen heb ik ook nog een gezellige avond met mijn oude schoolvriendinnetjes gepland staan. We gourmetten en kletsen de hele avond, dit is altijd zooo gezellig. Ik krijg nog een lekker zelfgemaakt stukje sponscake mee die ik de volgende dag op het werk opeet. JUMMIE!

En ik mag weer mee op reis samen met mijn oma, tante, zussen en ouders! Dit keer gaat de reis naar Turkije, waar we heerlijk in de zon gaan liggen en de boel gaan verkennen. Mega leuk, ik heb er weer zin in 🙂

Ik zou Denise niet zijn als er mega last minute alsnog Kerst cadeaus gekocht moeten worden. Uiteindelijk scoren we alles wat we nodig hebben en lunchen we nog even met een lekker en zeer goed gevuld broodje.

En met Kerstavond is het tijd om alle cadeaus weer uit te pakken bij mijn oma. We hebben allemaal een lootje getrokken en voor die persoon cadeaus gekocht die we met een dobbelspel open mogen maken. Gedichtje erbij en klaar!

De volgende dag hebben we een Kerstbrunch bij mij thuis en daarna gaan we door naar de familie van mijn vriend. Druk, druk, maar altijd heel gezellig dit soort dagen! Iedereen heeft een gerecht gemaakt en wij hebben de eer om het tussengerechtje te creëren. Rechts zie je nog een leftover die ik op Tweede Kerstdag nog even oppeuzel onder het genot van dé All You Need Is Love Kerstspecial. Hoort erbij jongens, hoort erbij.

Ik voel me tijdens Kerst al een beetje grieperig worden en op Derde Kerstdag voel ik me gewoon hondsberoerd. Ik ben MEGA verkouden, mijn hele hoofd zit vast en ik heb hoofdpijn, keelpijn en ben misselijk. De hele dag plat op de bank dus, ik weet er nog wel een maskertje op te leggen.

Gelukkig trekt het na een paar dagen weer weg en voel ik me vlak voor Oudejaarsdag weer een stuk beter. Ik ga samen met m’n moeder en zusje nog even op zoek naar een nieuwe outfit voor NYE, maar uiteindelijk kopen we helemaal niets en trekken we gewoon iets uit de kast.

SUSHI NIGHT, dit verveelt echt nooit ♡

We vieren Oud en Nieuw thuis met vrienden en gaan daarna nog naar een feestje in de stad. Een goed begin van 2019 in ieder geval, ik ben zo benieuwd wat dit jaar mij gaat brengen. Echt goede voornemens heb ik eigenlijk niet, maar ik wil wel meer gaan sporten en nog meer reizen maken. Dat gaat denk ik wel goed komen, want deze week vliegen we naar Lissabon voor de eerste stedentrip van dit jaar. Love it, zo. veel. zin. in!!!!

Op 3 januari begint de Solden in Antwerpen, waarbij ALLE winkels beginnen met hun uitverkoop. Mama en ik besluiten om in het diepe te springen en de gok te wagen, we waren inderdaad niet de enige met dit idee… hahaha. Wat een bizarre drukte, maar uiteindelijk scoor ik wel deze heerlijke jas die ik meteen op de foto zet. Je moet er van houden, maar ik kan dit soort hysterische printjes de laatste jaren steeds meer waarderen.

De rest van de week moet er natuurlijk gewoon weer gewerkt worden. Zo raar, ik ben helemaal uit m’n ritme en het voelt totaal niet als een doordeweekse dag. Gelukkig gingen we afgelopen vrijdag na het werk gezellig samen uiteten voor mijn vriend zijn verjaardag. Ik ga voor de Surf & Turf, méga lekker. Ik eet niet veel vlees, maar zo af en toe kan ik het wel waarderen. De rest van het weekend staat in het teken van visite, taart eten en wijntjes drinken.

En oja, deze pet scoorde ik ook nog in de sale bij H&M! Past perfect bij mijn fluffy jas van NA-KD 🙂

Deze week werk ik dus twee dagen en daarna stappen we in het vliegtuig naar Lissabon. We zijn er allebei nog nooit eerder geweest, dus tips en tricks zijn meer dan welkom. Zo veel zin in! In de volgende Diary zien jullie sowieso weer veel foto’s hiervan verschijnen.

Liefs,
Denise

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Marloes 7 januari 2019 at 00:20

  Wat een fijne foto’s allemaal zeg! Oh en heerlijk Lissabon! Veel plezier daar X

 • Reply Anna 7 januari 2019 at 13:23

  Super leuk dat je naar Lissabon gaat! Ik ben er vorig jaar geweest, het is echt een prachtige stad! <3
  Anna plaatste onlangs…MLBB #134 | Kerst vieren, personeelsuitje en haar geverfd!My Profile

  • Reply Denise 7 januari 2019 at 16:22

   Ah echt! Wat leuk! Heb je nog tips voor me? X

 • Reply Evelien 7 januari 2019 at 14:14

  Oehh veel plezier in Lissabon! en jammie die kerstbrunch! <3

  • Reply Denise 7 januari 2019 at 16:22

   Dankjewel Evelien!

 • Reply Judith 7 januari 2019 at 18:57

  Wat een leuke weken heb je gehad! Heel veel plezier in Lissabon <3

 • Reply Larissa 17 januari 2019 at 22:10

  Ahhh jouw foto’s blijven leuk girl!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten