Photo Diary

Photo Diary #162 – Zomer in eigen land

14 juni 2018

Een week vol zon, spontane uitjes, verjaardagen en te leuke pakketjes. En oja, tussendoor moest er ook nog gesport en gewerkt worden. Vandaag een nieuwe Photo Diary met veel zomerse (en lekkere!) foto’s!

Afgelopen maandag krijg ik een leuk pakketje binnen met de vrolijkste maskers die ik ooit gezien heb. Deze Koreaanse maskers zijn tot en met 24 juni exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat. Ik heb er zes ontvangen, maar er zijn in totaal elf verschillende soorten. Ik heb er al een paar gebruikt en naast heel cute zijn ze ook gewoon heel fijn.

Ook is mijn vader jarig en dat vieren we gezellig samen met een lunch bij De Berk. Ik ga voor een twaalf uurtje: een méga grote plank met veel te veel lekkers. Krijg het lang niet allemaal op, maar gelukkig heb ik genoeg hulp aan tafel 🙂

Na de lunch bij de berk word ik meteen op het station afgezet en pak ik de trein richting Breda. Een vriendinnetje had het spontane plan om de middag door te brengen bij het Galderse Meer en daar zeg ik uiteraard geen nee tegen. Radlertjes, zonnetje, bikini aan en go!

Aan het einde van de dag trekt ze ook nog even twee bakjes met zelfgemaakte pastasalde uit de tas. Zo schattig, haha. En lekker ♡

Tussen al die leuke dingen door moet er natuurlijk ook gewoon gewerkt worden. Ik merk dat ik eigenlijk nooit foto’s maak van de momenten dat ik achter mijn laptop zit om te editten of te schrijven, maar ook dat doe ik regelmatig. En er moest deze week flink wat content gemaakt worden voor betaalde samenwerkingen op Instagram. Dat gaat er dus een beetje zo aan toe.

Outfit of the day: shirtje komt uit de nieuwe collectie van Garcia, rokje is van Elise Store, tasje is uit de nieuwe collectie van Valentino, zonnebril is van Polette en de oorbellen zijn van Parfois.

Het lijkt tegenwoordig iedere dag wel feest, want er vallen regelmatig ENORME pakketten binnen met kleding. Dit keer voor een samenwerking Loavies op Instagram, ik ben er helemaal blij mee 🙂 Denk dat ik nog nooit zo’n grote zomergarderobe heb gehad als dit jaar, haha.

En tussendoor wordt er uiteraard ook gewoon gesport. Door het lekkere weer merk ik wel dat ik iets minder motivatie heb om daadwerkelijk te gaan, maar wanneer ik er dan eenmaal ben is er aan motivatie geen gebrek. Geen smoesjes verzinnen dus, gewoon gaan.

Gezellig lunchen bij oma met de familie ♡

Vrijdagavond ga ik gezellig wat drinken met twee vriendinnen. Ik ben de laatste jaren helemaal in to Aperol Spritz, zo lekker is dat. Vaak bestel ik het op het terras, maar dan ben je al snel zes euro kwijt. Redelijk veel, dus we besloten om het gewoon lekker zelf te maken. Uiteindelijk besluiten we om ook nog even een kijkje te nemen in de stad, waardoor ik pas om half vier in bed lig. Oeps.

 Hi! ♡ We vieren vandaag papa’s verjaardag met de familie en gelukkig laat het zonnetje ons niet in de steek. Dat betekent biertjes drinken en taart eten in de tuin, gezellig. Ik deelde deze foto ook op Instagram en ik kreeg een paar vragen over het telefoonhoesje: deze is van Ideal of Sweden. Echt mijn favoriete merk met enorm veel keuze en de hoesjes zijn TOP. Niet gesponsord, gewoon enthousiast 🙂

Ik weet niet wat het is, maar de afgelopen tijd ben ik erg van de spontane plannen. Zondagavond vraagt een vriendin of ik mee ga naar Zonnig in Breda (een soort feestje/festivalletje) en ik besluit om meteen de fiets op te springen richting het station. Mocht je in de buurt wonen van Breda, dan is dit trouwens echt een aanrader. Het is gratis, iedere zondag met lekker weer en súper gezellig. Hier ga ik zeker nog vaker komen deze zomer!

Deze week ben ik echt ontzettend druk met van alles. Er moet gewerkt worden, ik zie mijn studievriendinnen weer, heb een leuke samenwerking met een bioscoop en ik ga naar een foodtruckfestival dit weekend. De zomer maakt mij blij ♡

Liefs,
Denise

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Laura | I scream beauty 15 juni 2018 at 05:32

  Wat zijn jouw benen mooi bruin!
  Laura | I scream beauty plaatste onlangs…Het geboortekaartje van NoudMy Profile

 • Reply Femke 15 juni 2018 at 08:51

  Wat een heerlijke week en foto’s. Fijn dat het zo goed gaat ook met je samenwerkingen :-). In Breda zijn er de laatste tijd veel gezellige feestjes, zowel op zaterdag als op zondag.. leuk!
  Femke plaatste onlangs…Questions & Answers ’18 ♡My Profile

 • Reply Larissa 15 juni 2018 at 10:17

  Ziet er gezellig uit allemaal!

 • Reply Justine 15 juni 2018 at 10:20

  Wat een fijne week! En wat ben jij lekker bruin zeg! Stiekem wel jaloers, mijn kleurtje is er helemaal af en dat zal met de winter hier in Perth niet gauw terug komen haha.

  Wat ben je trouwens ook goed bezig, al die samenwerkingen. Good on ya!!
  Justine plaatste onlangs…Happy list #22 – dansjes doen, heel veel winkelen & thuis in AustraliëMy Profile

 • Reply anna 15 juni 2018 at 11:59

  Ziet eruit als een heerlijk weekje! En wat ben je goed bezig met sporten!
  anna plaatste onlangs…Achter de schermen bij Studio Anna Jirina #2!My Profile

 • Reply Yvette 15 juni 2018 at 20:19

  Aperol spritz is het beste drankje 🙂

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten