Photo Diary

Photo Diary #176 XXL – Druk met grote projecten

11 april 2019

Yes, daar is ze weer! Terug van weggeweest en klaar voor deze XXL Photo Diary met de hoogtepunten van afgelopen maand. Ik ben druk bezig geweest met grote projecten waar ik jullie meer over vertel en ik neem jullie mee naar leuke events en afspraken. Een kijkje behind the scenes!

We starten deze Photo Diary én de maandagmorgen met een onbijtje bij de nieuwe Yoghurt Barn in Breda. Ik ga vandaag samen met Marloes de hele dag foto’s maken, dus dit is een mooie stop om even bij te tanken. We maken trouwens best vaak samen foto’s voor Instagram-campagnes en we weten precies wat we allebei leuk vinden, dus dat is zo gebeurd. Heel fijn!

Dit is één van de foto’s die ik gemaakt heb voor Starbucks, inclusief mijn nieuwe outfit van Nikkie. Ik kreeg hier heel veel complimentjes over, het is ook niet voor niets mijn favoriete outfit op dit moment 🙂

Iedere dinsdag, woensdag en vrijdag werk ik natuurlijk nog als marketing manager bij Gossip en dat bevalt nog steeds erg goed. Helemaal wanneer een collega jarig is en ze deze taarten meeneemt, OMG?!? Ze zijn speciaal voor haar gemaakt en ze waren ook nog eens mega lekker. Deze wil ik ook op mijn birthday!

‘s Middags rijden we naar het kartcentrum in de buurt om de nieuwe collectie van Nikkie te shooten. Ik maak vaak zelf de foto’s, maar vandaag moest ik ook als model. Hilarisch deze foto hoor, ik kan er om blijven lachen, hahaha!

Outfit of the day: shirtje van Trendyol, plissé skirt van NA-KD en schoenen van Sacha.

Ik krijg natuurlijk heel veel nieuwe kleding binnen voor m’n Instagram, maar niet alles past of is helemaal mijn smaak. Deze items plaats ik nooit en geef ik vervolgens ook vaak weg, eens in de zoveel tijd zet ik wat items op United Wardrobe voor fijne prijsjes. Vaak wordt er dan heel veel in een keer besteld, super fijn. Inpakken en er is weer iemand anders heel blij mee 🙂

Ah jongens, ik heb zo iets gaafs mogen doen. SKYDIVEN! Via Instagram ben ik benaderd door Skydive Roosendaal om drie keer in de tunnel te komen vliegen én achteraf een 3D-vlucht te maken waarbij het lijkt alsof je dus echt uit een vliegtuig springt. Ondanks dat ik het echt onderschat heb (jeetje, wat is dit moeilijk?!), was het heel tof om eens mee te maken en het geeft echt zo’n kick. Weer een bucketlist dingetje afgevinkt hoor!

Marloes en ik gaan eind maart ook nog naar een tof event van Douglas in Amsterdam. Het is voor mij altijd een eind reizen, maar dan heb je ook wat. Het hele event staat in het teken van ‘beauty destination’, overal zijn reisdetails te vinden. Zelfs de uitnodiging is gemaakt in de vorm van een boarding pass, love it.

De goodie bag bestaat zelfs uit een reiskoffertje, gevuld met een heleboel mooie beauty producten. Te leuk bedacht! Van dit soort events word ik altijd heel gelukkig, dit zijn sowieso de leukste dingen van deze baan.

Een vriendinnetje van mij woont in Amsterdam en tussendoor lunch ik nog even met haar bij Mr. Stacks. Dit is een super leuk tentje met veel vegan pancakes en bubble teas, heel tof! Ik ga voor de pancakes met kip en Lotte gaat voor de proteïne pancakes met chocolade. Allebei TE lekker, maar zó veel. Wel echt een aanrader om hier een keer te gaan lunchen.

Kiekjes maken voor Instagram van ‘t zusje. Mochten jullie haar nog niet volgen, dan vindt ze het héél leuk als jullie een kijkje nemen @rosalievankalmthout.

De afgelopen weken ben ik een stuk serieuzer bezig met sporten en doordeweeks gezond eten. Natuurlijk mag er ook echt wel een stuk taart in af en toe, maar ik probeer het wel een stuk bewuster te doen. In de middag lunch ik vaak met crackers, avocado, hutekase, kipfilet en tomaatjes. Voor mij de perfecte lunch om goed vol te zitten, het is gezond en nog lekker ook.

En ik probeer weer zo’n twee á drie keer per week naar de sportschool te gaan en dat bevalt me goed. Vorig jaar werkte ik natuurlijk fulltime voor mijzelf en had ik een stuk meer tijd om tussendoor even te sporten, maar langzaam maar zeker begin ik er nu ook een ritme in te vinden. Mijn zusje gaat gezellig mee!

Voor Gossip ben ik de afgelopen tijd weer druk bezig geweest met het organiseren van de tweede editie van de Dinner Shows. We laten hierbij de nieuwe collectie zien door middel van een modeshow en serveren een driegangenmenu bij een fancy restaurant in de buurt. Vereist heel wat organisatie, dat kan ik je wel vertellen. Afgelopen week en de week daarvoor zijn de shows geweest en het was weer zo tof, dat geeft altijd een fijn gevoel 🙂 De maand mei staat weer vol met events in de winkel dus daar ga ik nu weer mee aan de slag!

Helaas heeft een lieve collega ons ook verlaten om te gaan reizen, zó jammer. Als je elkaar drie hele dagen in een week ziet dan ga je elkaar toch wel missen. En ik ben stiekem ENORM jaloers op haar toffe reis, dat wil ik toch ook ooit nog eens doen. Wie weet…

Samen met Jos, een vriendinnetje en haar vriend zijn we vorig weekend naar de Efteling geweest. Het was voor mij echt twee jaar geleden, maar nog steeds even leuk. Ondanks dat het 17 graden was met een fijn zonnetje, viel de drukte echt nog wel mee. Een hele gezellige dag!

Vervolgens zijn we doorgereden naar een super tof appartement in Kaatsheuvel, 10 minuutjes lopen van de Efteling. Dit is een voormalige brandweerkazerne geweest en wordt nu verhuurd, wij mochten er een nachtje blijven slapen. Deze week komt er nog een uitgebreid artikel over online!

Ik koop eigenlijk bijna nooit kleding, maar dit truitje van ZARA kon ik niet laten hangen. Ready for dinner with the girls!

We proberen nog steeds eens in de twee maanden gezellig samen te komen met de meiden van de communicatie opleiding. Lukt aardig! Vandaag gaan we een hapje eten bij de Pastakantine in Breda, hartstikke lekker én super gezellig ♡

HOE leuk is deze outfit? Ik ben verliefd! Het rokje en de blouse zijn van Guts Gusto (met de code BEAUTYBYDENIES15 krijg je 15% korting op alles uit de nieuwe collectie!) en het tasje is van Smaak Amsterdam.

Onder dit rokje draag ik trouwens deze cowboy boots van Sacha, ze hebben daar echt de allerleukste damesschoenen. Deze boots zijn nu ook echt een trend, je ziet ze overal! Ze zijn van bruin leer en zitten super lekker, het hakje zorgt er ook voor dat ik net iets groter ben. Altijd fijn met m’n 1.69 meter.

Afgelopen week ben ik samen met twee collega’s van Gossip naar Antwerpen gereden om kleding voor dit najaar in te kopen. Weer iets nieuws en echt ontzettend leuk en leerzaam! Vervolgens hebben we nog een aantal looks op de foto gezet met aansluitend de laatste dinnershow. Een dag van 15 uur(!) werken, je kunt je voorstellen dat ik gesloopt was, maar it was worth it. Dit weekend gaan er dus geen spannende dingen gebeuren, dat wordt bijkomen!

En mijn favoriete foto om mee af te sluiten, inclusief Vinny en mijn favoriete pak van Aaiko ♡

Liefs,
Denise

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply joske 12 april 2019 at 08:57

  Zo leuk om weer een blog te lezen. ik volg je wel dagelijks op insta hoor!

 • Reply Kelly 12 april 2019 at 09:00

  Wat leuk die boots van Sacha 🙂
  Kelly plaatste onlangs…11 toffe items voor je PaastafelMy Profile

 • Reply Anna 12 april 2019 at 10:37

  Wat een leuke foto’s allemaal! Super goed dat je gezond eet en sport, haha, daar kan ik nog wel een voorbeeld aan nemen 😀
  Anna plaatste onlangs…Outfit | Lentekriebels met mijn gekleurde blazer in Berlijn!My Profile

 • Reply Judith 12 april 2019 at 12:15

  Zo leuk allemaal! Volgens mij heb je helemaal je draai gevonden 🙂

 • Reply Dio 12 april 2019 at 15:02

  Zo leuk overzicht weer! Tof al die kleren
  Dio plaatste onlangs…Lancering e-book ‘Haal alles uit Pinterest’My Profile

 • Reply Justine 16 april 2019 at 18:03

  Leeuk meis! Je merkt echt dat deze baan/werkgever bij jou past. Een combo van alle dingen die je leuk vindt. Ben blij voor je dat je dat hebt gevonden <3

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten