Geen categorie

Photo Diary #46 – Sushi, terrasje en 31 maanden samen

18 mei 2015
Zoals eigenlijk bijna altijd was ook deze week weer erg druk. Onbeperkt gamba’s eten van de barbecue, bijkletsen met vriendinnen op het terras en genieten van de lekkerste zelfgemaakte sushi ooit! Daarnaast was ik ook nog eens 31 maanden samen met Joost, time flies! Kijk je met me mee?

Helaas, de mei-vakantie is voorbij en er moet weer gewerkt worden. Er staat vandaag een drukke schooldag op de planning vol met colleges, maar gelukkig werkt het weer een beetje mee en schijnt de zon volop. Tijd om voor het eerst mijn nieuwe zwarte jasje van Expresso te dragen, prettty!
Om mezelf een hart onder de riem te steken op deze fantastisch mooie dag – waarin ik alleen maar binnen zit – koop ik op weg naar school dé beruchte pastasalade. Het is inmiddels al weer weken geleden dat ik er van kon genieten.
Gelukkig blijkt deze dag lang zo erg niet, de colleges schieten lekker op en ik zit zelfs om 15:00 uur weer in de trein terug naar huis. De temperaturen lopen inmiddels op tot een graad of 27, oké dit kan maar één ding betekenen. Terras!
Samen met een van mijn beste vriendinnetjes klets ik gezellig bij onder het genot van een koude ice-tea en natuurlijk kunnen ook vandaag de bitterballen niet ontbreken. Terras staat in mijn woordenboek gelijk aan bitterballen.
Om 17:30 uur houden we het weer voor gezien en lopen we richting de bus, maar niet voordat het eerste ijsje van het jaar gehaald is bij de lekkerste ijssalon in de stad. Welke smaak ik altijd kies? Citroen!!!!
Helaas ligt er nog een mega lange to-do list op me te wachten wanneer ik terug kom. Zoals je ziet is er bar weinig afgestreept en de hoop om hem nog af te werken is ook ver te zoeken. Zelfs op het moment dat ik deze Photo Diary schrijf – bijna vijf dagen later – is nog niet alles afgewerkt. Slecht, heel slecht.
Selfie! Ik ben nog steeds gezegend met een lekker bruin kleurtje van de Egyptische zon! 🙂
Mama maakt ‘s avonds de lekkerste aardbeien smoothie die ik ooit geproefd heb. Achteraf blijkt wel een beetje waarom, er zat namelijk een veel te grote – en veel te lekkere – hoeveelheid roomijs doorheen. Niet gezond, maar wel lekker.
Woensdag pak ik na een lange dag op school de trein terug naar huis, er staat namelijk weer iets leuks op de planning vanavond! Samen met de vrienden van Joost en twee vriendinnen eten we gamba’s van de barbecue, drinken we heel veel wijntjes en wordt het uiteindelijk erg laat voor ik in bed lig. 
Tsja, donderdag is het Hemelvaartsdag en dat betekent wéér een vrije dag, wat gelijk staat aan bitterballen op het terras. Af en toe lijkt mijn leven best eentonig, geloof ik :-). Geloof me, het verveelt nooit!
Terwijl ik richting het café loop waar Joost zich bevindt, spot ik Dries Roelvink ook nog even op het podium. Het is vandaag namelijk smartlappenfestival, waarbij echt de meest vreselijke muziek wordt gedraaid… Snel doorlopen.
Onverwachts besluiten Joost en ik het er maar weer eens van te nemen – nee, echt, door deze diary’s kom ik echt tot de conclusie dat we veel te vaak uiteten gaan… – en zoeken we tevergeefs naar een goed excuus. Ach, over twee dagen zijn we al weer 31 maanden samen. Reden genoeg voor een heerlijke pasta met zalm, tomaatjes en pesto en een goed glas wijn! 
Vrijdag doe ik het lekker rustig aan, gelukkig heb ik een vrije dag en in mijn ogen betekent het dan ook dat ik vandaag werkelijk NIKS ga doen. Wel ben ik de laatste dagen erg actief op de fiets, nu het zonnetje lekker begint te schijnen vind ik het helemaal niet erg om af en toe een stukje te trappen. Goed bezig!
De smoothies van mama waren een stuk lekkerder, maar deze variant met roomijs, sinaasappel, aardbei en banaan mag er ook zeker wezen. Heerlijk én betaalbaar die homemade smoothies!
Gelukkig lukt het prima om vrijdag ook echt niets te doen en nestel ik me samen met Joost en die heerlijke smoothies op een bank in de tuin.
Waar we héél veel afleveringen van Suits kijken. Ik kan er nog steeds geen genoeg van krijgen!
Ik heb al weer dagen zin in sushi en wanneer ik iets in mijn hoofd heb, tsja.. Dan gaat het net zo lang door totdat ik het ook daadwerkelijk doe. Mijn portemonnee laat het niet toe om weer richting Sumo te rijden, dus ik haal alle ingrediënten voor een goede portie sushi bij de Albert Heijn en vertrek vol goede moed naar huis.
Twee uur later staat er een enorme hoeveelheid sushi voor mijn neus. Het is serieus de beste sushi die ik ooit gemaakt heb, zó lekker!!! Het enige wat mist is zijn de sesamzaadjes, maar die bedenk ik er voor deze keer wel gewoon bij 🙂
Liefs,
Denise

You Might Also Like

56 Comments

 • Reply Svenja 18 mei 2015 at 05:41

  Zo te zien was dat echt een week genieten met al die lekkere foodies en drankjes <3 En ik geef jullie groot gelijk, er is altijd wel een reden voor een feestje, gefeliciteerd met jullie 31 maanden samen zijn!

 • Reply Daniëlle Vanilles 18 mei 2015 at 06:26

  Lijkt mij een gave week en vooral heel erg gezellig! Leuk om een kijkje in je leven te mogen hebben gezien. 31 maanden alweer, gefeliciteerd!

  • Reply Denise 18 mei 2015 at 06:34

   Dankjewel Danielle! <3

 • Reply Annelies DP 18 mei 2015 at 07:24

  Zoveel lekkere dingen te zien in deze photodiary! Liefs

 • Reply Léonie Anouk 18 mei 2015 at 07:34

  Die zelfgemaakte sushi ziet er zo lekker uit! Je zou zo je eigen restaurant kunnen openen joh, haha. Wat een leuk overzichtje! Gefeliciteerd met jullie 31 maanden! <3

  • Reply Denise 18 mei 2015 at 09:44

   Het was ook echt onwijs lekker! Dankjewel Leonie, wat lief!

 • Reply Anouk 18 mei 2015 at 07:50

  Oh wat heerlijk al die etentjes! Helemaal als het weer het toelaat en je lekker met een wijntje het terras op kan. Daar mogen inderdaad altijd redenen voor worden gezocht!

  • Reply Denise 18 mei 2015 at 09:44

   Heerlijk he, het zonnetje mag van mij altijd schijnen! <3

 • Reply Maaike 18 mei 2015 at 07:56

  Hmmm heerlijk al dat lekkere eten! En die smoothies ziet er ook yummy uit. Doet me eraan herinneren dat ik ook weer een smoothie blender wil halen.

 • Reply Anouk 18 mei 2015 at 07:59

  Wat heb jij een heerlijke weekje gehad! Ik ben ook zo gek op terrassen! En gefeliciteerd met jullie 31 maandjes <3

  • Reply Denise 18 mei 2015 at 09:44

   Ah dankjewel Anouk! <3

 • Reply Raounak 18 mei 2015 at 08:04

  Jouw foto's zijn altijd zo mooi!!

 • Reply Janey 18 mei 2015 at 08:29

  Ziet er uit als een hele fijne week! De pasta bij Il Fornaretto is zo lekker <3

  • Reply Denise 18 mei 2015 at 09:45

   Dankjewel! Ja heerlijk he, ik neem deze altijd haha!

 • Reply Alexa Op 't Land 18 mei 2015 at 09:08

  Wauw 31 maanden samen, jullie zijn dan ook wel echt een prachtig stel. Wat een mijlpaal en oh sushi daar heb ik ook wel zin in!

  • Reply Denise 18 mei 2015 at 09:45

   Ah dankjewel Alexa! <3

 • Reply Bente de Heij 18 mei 2015 at 10:00

  Ahh wat een heerlijk eten komt er voorbij op je foto's! Lekker lekker! Fijn weekje heb je achter de rug zo te zien 🙂

  • Reply Denise 18 mei 2015 at 10:14

   Ah dankjewel Bente! <3

 • Reply Mieke van der Sande 18 mei 2015 at 10:13

  Haha veel eten weer! Bij mij staat er ook regelmatig wat eten op de foto in mijn diary's, lekker toch! Heerlijk sushi & pasta = lekker weekje!

  • Reply Denise 18 mei 2015 at 10:15

   Door die Photo Diary's iedere week besef ik me pas hoeveel foto's ik maak van eten, hmpf haha!

 • Reply Marleen 18 mei 2015 at 10:20

  Heerlijk dat je nog zo mooi bruin bent! Jaloers haha! En de pasta met zalm ziet er heerlijk uit! xx

  • Reply Denise 18 mei 2015 at 10:32

   Ah dankjewel hihi <3

 • Reply Denise Joanne 18 mei 2015 at 11:15

  Is Suits echt zo leuk, ja? 🙂 Ik twijfel steeds om te gaan kijken maar ik doe het mezelf nog even niet aan omdat ik er geen tijd voor heb momenteel!
  Haha, al die bitterballen! Mmmm <3

  • Reply Denise 18 mei 2015 at 11:22

   Ja, het is echt zo verslavend!

 • Reply Justine A 18 mei 2015 at 11:35

  Ohhh jij met je food foto's, ik krijg er honger van! En die sushi ziet er goed uit! Anders ga jij woensdag in de keuken staan? Haha 😀

  • Reply Denise 18 mei 2015 at 12:46

   Haha echt niet, lekker relaxen en genieten <3

 • Reply Nina Simplynspecial 18 mei 2015 at 13:04

  Weer zoveel food-foto's he haha. Heerlijk toch! Lekker van genieten 🙂 Die milkshake ziet er zo al goddelijk uit.

  • Reply Denise 18 mei 2015 at 13:23

   Haha ja sorry, was echt niet de bedoeling tot dat ik deze Photo Diary in elkaar aan het zetten was..

 • Reply Rosanne van Dieren 18 mei 2015 at 13:30

  Leuke foto's allemaal! Ik krijg spontaan trek in al die lekkere dingen! liefs

 • Reply Iris | Todayslipstick 18 mei 2015 at 13:55

  Ah ik ben ook echt fan van Suits, echt een verslavende serie! Gefeliciteerd met jullie 31 maanden! De smoothie met roomijs ziet er onwijs lekker uit.
  Liefs, Iris

  • Reply Denise 18 mei 2015 at 20:41

   Dankjewel Iris! Suits is zo gaaf he!

 • Reply Carmen S 18 mei 2015 at 15:38

  Aah leuke foto's! Die smoothies zien er inderdaad heerlijk uit, en die sushi al helemaal <3. Gotta love sushiiii

  • Reply Denise 18 mei 2015 at 20:41

   Dankjewel Carmen! <3

 • Reply Diolifestyle 18 mei 2015 at 17:09

  Wat een leuke diary! Ziet er uit als een heerlijke week! <3

 • Reply Kelly BelessaNL 18 mei 2015 at 17:34

  Wat een heerlijke diary! Het ziet er heel erg gezellig uit! Van je vrije dagen mag je best genieten toch! Ik hoop je snel weer te zien tijdens een event!

  • Reply Denise 18 mei 2015 at 20:42

   Ah dankjewel Kelly! Jaaa, gezellig!

 • Reply kim 18 mei 2015 at 18:45

  Aaah sushi, heerlijk! Ik heb dat al zo lang niet meer gegeten.. ik mis echt wat :(. En congrats met de 31 maanden samen, super leuk! <3

  • Reply Denise 18 mei 2015 at 20:43

   Dankjewel Kim! Snel weer lekker sushi eten <3

 • Reply Window On My Wardrobe 18 mei 2015 at 19:37

  Superleuke foto's weer Denise! En sushi vind ik altijd heerlijk!

  X Sara

  • Reply Denise 18 mei 2015 at 20:43

   Ah dankjewel Sara! <3

 • Reply Renske 19 mei 2015 at 05:29

  Wat een fijne week! Gefeliciteerd met jullie 31 maanden samen zijn!

  Het is trouwens heel raar, mijn Bloglovin' toont de laatste tijd maar één keer in de week ál jouw posts van die week. Haha, weird! 😉

  • Reply Denise 19 mei 2015 at 05:53

   Ik weet het, iedereen heeft er bij mijn posts last van.. Ik snap er niets van, heb al een paar keer gemaild maar het wordt helaas maar niet opgelost 🙁

  • Reply Renske 19 mei 2015 at 10:05

   Hihi, ik houd het zelf gewoon even in de gaten. Mis ik niets! 🙂 Hopelijk wordt het snel opgelost!

  • Reply Denise 19 mei 2015 at 10:10

   Ah super fijn om te horen, volgens mij is 'ie vandaag wel op Bloglovin verschenen toch?!

 • Reply Eline 19 mei 2015 at 07:34

  Leuke foto's en yum sushi!

 • Reply beautifulday4makeup 19 mei 2015 at 08:23

  Ik ben nog steeds niet begonnen aan Suits. Ga dat toch eens moeten doen, maar soms moet ik de tijd vinden

 • Reply Anna 19 mei 2015 at 13:13

  Heerlijk hoe je alles probeert goed te praten en excuses verzint, hahaha! Zo herkenbaar, dat doe ik ook altijd… Maar eigenlijk helemaal nergens voor nodig, fijn dat je zoveel hebt om van te kunnen genieten, dus doe het vooral <3 Die zelfgemaakte sushi ziet er trouwens echt enorm lekker uit, knap gedaan!

  • Reply Denise 19 mei 2015 at 16:52

   Haha, ik probeer er toch maar iets van te maken.. Zo veel eten, het is niet normaal meer!

  Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten